Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz Sefter #33590 üzenetére
Azt tudom. Viszont, hogyha én is 7USD-t adok, akkor is ő nyer mivel ő hamarabb licitált 7USD-re. A minimális licitlépcsőt meg is adtam csakhogy végeredményben ezek után automata licitálás következik.
És azt nem tudom biztosan, hogyha én 7.5USD-t adok meg, akkor is biztosan én nyerem-e. Mivel hiába nagyobb, mint az övé, nem éri el a minimum 1USD-s különbséget.Kiegészítve:
Ha 5-ön áll a licit.
Én először adok rá 6.5USD-t. Ami ugye 1.5USD-vel nagyobb ez meghaladja a licitlépcsőt. Viszont ő megadta érte a 7USD-t, akkor 7-en áll ismét a licit vagy 6.5-ön, mert XY max licitje nem magasabb 1USD-vel (a licitlépcsővel), mint az enyém?Azt már tudom, hogyha a licit lépcső ugye 1USD én adok rá 6.5USD-t, és nincs más aki nagyobb ajánlatot tett volna, akkor a licit 6USD-re ugrik. Hiába adtam meg nagyobbat.
Azt nem tudom, hogyha erre rálicitálnak, akkor mi a helyzet. Ha jól sejtem, akkor hiába adtam rá a + .5USD-t az olyan, mintha nem is lenne ott.radi8tor1: Hogy az adott helyzetekben ki nyeri a licitet. Fentebb leírtam a példát, most még kiegészítettem. Tehát végülis érdemes-e többet adni, mint amennyi a licitlépcső. Nem egész számú többszörösét.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz Sefter #31792 üzenetére
Tippem szerint adjon refundot a termek ara erejeig, te meg rendeld meg ujra nala. Igy lesz ujra vevovedelem.
Amugy szerintem tovabbra is, aki felveszi kezbesitesre azt a csomagot, amit uzletszabalyzat szerint biztosan visszafordit, az gyakorlatilag zsebrerakja az ot meg sem illeto szallitasi dijat. Tehat a futarszolgalat kene visszaadja a penzt, es abbol kuldje ujra az elado, de ezt te innen nem fogod leszervezni... -
MODERÁTOR
válasz Sefter #31792 üzenetére
A GLS szabályzatában benne van, hogy nem szállítanak helyrajzi számra. Ha Te tudatában vagy, hogy különleges a szállítási címed, akkor minimum utánanézel, hogy a futárcég hogyan oldja meg az ilyen problémát. Az is benne van a szabályzatukban, hogy ismeretlen, vagy hibás cím esetén a feladónak küldik vissza. Sehol nem hibázott a GLS...
-
MODERÁTOR
válasz Sefter #31788 üzenetére
Szerintem meg ne. Gondolj bele ha Te lennél az eladó. Elpostázol valamit, a megadott címre, de a vevő hibájából ezt nem tudják kézbesíteni, és visszakapod. Majd meggyőz Téged, hogy ugyan küldd már el még egyszer, amit elfogadsz, csak épp el akarsz utazni. Ezek után jogosnak éreznéd ha case-t nyitnának rád?
-
SUPREME7
addikt
válasz Sefter #31758 üzenetére
Igen, belépsz a paypal-ra, ott a "Send money" fül, email cím + összeg és annyi. Nem tudom a pipálható két lehetőség között mi a gyakorlati különbség (sejtem, hogy ha családbarát opciót jelölöd akkor nincs tranzakciós díj vagy ilyesmi lehet - így én azt szoktam bejelölni)
-
kirkri
addikt
válasz Sefter #31689 üzenetére
Nem szeretnék folyamatszervezési eszmefuttatásba belekezdeni, de minden a hivatalos (vagy hivatalosnak vélt) adattól eltérő információ megakaszthatja a rendszert, így egyszerűbb visszadobni, mint utánajárni/nyomozni. Én értelek, és meg is értelek, csak a futárcég szempontjából próbáltam nézni a dolgokat, ami tisztában vagyok vele, hogy rajtad nem segít.
A csomagod visszamegy az eladóhoz, azzal a kommenttel, hogy a cím nem volt megfelelő. Ezután szerintem ugyanarra a címre már nem fogja újra elküldeni, így a helyedben én más címre küldetném, ami a futárcég számára sem lesz problémás. Viszont tartok tőle, hogy a második "postázás" költségét ki kell fizetned, mert az eladó azt fogja mondani, hogy az általad megadott címre küldte a csomagot, az már a te bajod, hogy nem lehetett kézbesíteni. (Max. azt javasolja, hogy hajtsd be a futárcégen)
21 éve a Prohardveren! ™
-
kirkri
addikt
válasz Sefter #31631 üzenetére
Hát igen, tapasztalt fórumtársaimmal együtt én is átsiklottam felette, hogy a postán keresed a csomagod, nem a GLS-nél.
A helyrajzi számot nem fogod tudni rajtuk számonkérni. Ha belegondolsz, amennyiben olyan futár viszi a csomagod, aki nem ismerős a környéken, merre keresse a címet? A GPS nem ismer helyrajzi számot.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Sefter
veterán
válasz Sefter #31630 üzenetére
Megvan a "hiba"..
A GLS nem szállít ki helyrajzi számra (nekünk még nincs házszámunk..), annak ellenére, hogy az itt minden házon kint van...
A vicc, hogy minden futárcég megtalál, postával sincs gond...azt hiszem benézek hozzájuk kedden[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
SUPREME7
addikt
válasz Sefter #31618 üzenetére
Persze. Az eladó is és az ebay is azt fogja mondani, főleg mivel van tracking, hogy várj még. Nekem nemrég 38 napra jött egy cuccom, de volt már ennél hosszabb út is, úgyhogy nopara. Eleve 40 nappal kell számolni, és akkor maximum örülsz ha előbb megjön.
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest