Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72815) Celtis válasza Dyraxx (#72813) üzenetére


Celtis
veterán

Amihez te akarod használni, ahhoz szerintem nem kell akadályszenzor. Én is kirándulásokhoz vettem a mini-t anno. Nem ütközött soha, igaz elég óvatosan használom.
Ha pl automatán akarok a téma körül kört repülni, akkor előtt körbeforgok és megnézem a fák szintjét, de úgyis inkább eleve magassabban repülök.
Ami többször necces volt, hogy kilátóban szálltam fel és a kezemből indítva magától emelkedett vagy egy métert, kis híján a tetőbe ütközve. Na ezen szerintem a szenzor sem segítene. A leszállás kézbe sokkal simább.

Még egy. Korábban itt felhívták a figyelmemet, hogy a Mini hiába 249 gramm, a maximális felszállótömege a kiegészítők miatt több, ezért valójában nem is a <250gramm osztályba esik. Azt nem tudom, hogy a Mini2 megkapta-e a C0 jelölést.

És még valami. Kiránduláshoz számít a méret. Ebben nagyon jó a mini. Vettem hozzá egy kb. 15x13x9 centi puha hordozót. A drón és táv mellé belefér egy akku és a szűrők doboza is. Kényelmes elfér a hátizsákban.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.