Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72569) cd334 válasza vandor01 (#72564) üzenetére


cd334
tag

Nekem Cobra X V1 van. Az steadyview VRX tényleg katasztrófa SW-es oldalról. Nekem diversity módban azért elmegy a képe, illetve van olyan CAM/VTX kombóm, ahol mix mód is hibátlan, de általában nem ez a helyzet.
Illetve a V1 hibája, hogy elszúrták és 18650 működés esetén a DCDC konvertert és kb 15 percig működik egy 3000mA Liion akksiról. Ezt javították a V2-ben és ott már 1 órát megy elvileg vele. Powerbankról táplálva órákig elmegy, most így használom.

Én egy PRO58-cal moddolt EV800-ról(még mindig megvan tartaléknak) váltottam Cobra X-re. Képminőségben mindenben jobb csak az a fránya VRX. Mondjuk pont azért váltottam Cobra X-re mert ez module bay-es és lehet cserélgetni az VRX-t. Én most gondolkodom, hogy mire cseréljem a steadyview VRX-t.
Csábít, hogy beletegyek egy rapidfire-t (kihozom azt ami analógban maximum ebben a kombóban van), csak nem olcsó. Ha már ennyit áldozok, akkor lehet inkább rakok bele ideiglenesen egy PRO58-t moddolt firmwarrel megint és megvárom mit csinálnak a HDzero-s fiúk digitális rendszerben. Elvileg 03.15-én jön az új VRX és jön a whoopokra való digitális VTX-is. Mr. ShutterBugnak van most egy videója, ahol 24g-ból kihozott egy 65mm-es digtális whoop-t. Lehet a nagy pénzt egy későbbi digitális váltásra tartogatnám. Vagy még elvagyok DIV módban ezzel a stedyview vevővel. Olyan bizonytalan vagyok, vagy nem? :))

Eladó drónos cuccaim: https://www.kwadmarket.hu/author/danielczigany/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.