Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29051) Bird válasza vendingo (#29045) üzenetére


Bird
addikt

Mikor volt az már.... Te azóta vagy 10x eltűntél aztán persze mindig visszajöttél! ;]
Gonoszságot félretéve valóban kedveltem egy ideig... De aztán jött Sárpac és a fury míg végül én is szerelmes lettem. :D

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#29052) MrCsiT válasza Gyuri27 (#29043) üzenetére


MrCsiT
addikt

[skorn] "Olcsó, jó. Semmi baj nincs vele. Furyt meg lehet generálni." - azt lehet, igaz.. de LS-t hogyan generáljak, amikor a zöld tócsában meghalok, mert az LS is túl lassú, hisz ahhoz ütni kéne ? :)

radi8tor1: akkor skorn mellé kötelező a Run skill ? :F

wiz téma :

" 1000 alatti life regennel/loh-l mit vártál?" - nekem pl. nincs annyi. Jó lenne biztonsan, de nincs. Ritkán halok mp10-en. De tényleg. :)
..amit én javasoltam volna elsőre, az a Blur passzív helyett egy Unstable Anomaly : kap vele +1 életet ..

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#29053) radi8tor válasza MrCsiT (#29052) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Benyomja a tornádót! :)

Nem a futósat, a pörgőset. ;]

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#29054) Gyuri27 válasza MrCsiT (#29052) üzenetére


Gyuri27
félisten

A skorn mondjuk ad 5 ls-t. A mb ad másik 3-t. Ezzel már illik ellenni. Egyébként ott a frenzy. Azzal a skorn is nagyon gyors ha erre vágysz.
Nyilván izlések és pofonok kérdése az egész.
Az viszont biztos, hogy egy 1h chd-ls-socket annyiba fáj mint egy skorn és akkor a másik kezedben nincs még semmi.

Amd - Radeon - Ryzen

(#29055) Horbal válasza MrCsiT (#29052) üzenetére


Horbal
őstag

Nemtom én simán elvagyok a skorn-nal, non stop mpl 9-en megyek, de a 10 se gond.
[link]

6% ls + a Rend és nincs gond. Life regenem nincs, van mág pár 1000 life after kill.

AS-em jó xar, de a frenzy segít.

Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!

(#29056) Gorneck


Gorneck
titán

Jó dolog ez a diabloprogress... :D

A barbárom "The Wisp" gyűrűje 250 euronál jár, reggelre kaptam még egy req-et, hogy megvennék...szal van még 2 jelentkező rá... :D

Gorneck#1239

(#29057) granini válasza Gyuri27 (#29043) üzenetére


granini
őstag

Így van. Hónapok óta nem tudom lecserélni a maxos közeli skornom bármi más két egykezesre. Annyi DPS-t bukok amit egyelőre a több itemen nem tudok visszahozni. Pedig van egy 6/25-ös WKL-em már 800 körüli DPs-es és Ls-el, de bármit tennék mellé -70ezer DPS a skorn ellen..

És nekem is szinten minden tárgyon van AS ahol lehet, és elég jól kibalanszolja. 1.40-es támadok a kétkezes skornnal, az már nem rossz, szépen tölt vissza spiritet és 5.80 Ls ehhez a DPS-hez stabilan tölt vissza lájfot is.

Csak info annak aki nem ismeri, a Skorn 1300+ DPS önmagában és ehhez jó esetben van még socket, 180 CHD és 5-6 LS. Konkrétan nincs még egy ilyen a piacon.. Én imádnám ha daibó-s monkom lehetne, de a legdurvább Flying Dragon is -80K DPs a skornhoz képest, és a fent 3 rollból legalább egy nem lehet benne.. pl a CHD. Azt nem lehet pótolni, hogy alapból van benne 180-190, és ahhoz még emerald is mehet.. áááááh.. :(

Lehet szidni a skornt de az összes karakter aki 200K DPS felett két egykezessel rohangál az vagy milliárdos vagy mázlista. Az EF / WKL páros ugyanezen a szinten szerintem megfizethetetlen..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#29058) mpierre


mpierre
veterán

Jól ki van találva ez a drop rendszer...

Amikor már kezdeném megunni, akkor pont elejt egy egész jó itemet. Kiesett a második leg hc-n. Egy Lamentetion. Ugyan nem 100% passzol a skillezésemhez, de egész jó. :D [link]

Amúgy mi a túrót fejlesszek ezen a karcsinán? Az amu craft kb reménytelen, mert nem esik annyi leg, hogy brimként végezze. Hc ah-ban meg horror áron megy.

[ Szerkesztve ]

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#29059) -FreaK- válasza F-ECT$ (#29037) üzenetére


-FreaK-
veterán

Nem keverem, csak nem értettem mi az a stat ami annyival megdobja a dps-t, bár igaz ez CM vs. Archon esetében nehezebb kérdés. De ha megnézünk egy 300k fölötti CM Wizt ott sem látni olyan hatalmas növekedést egyik fő dps statban, mégis majd' a duplája az enyémnek. Csak ez volt fura :)

Chc miért kevés? 48 van buffolva, de mivel ez folyton fent van, ezért számolhatunk azzal. Szerintem ez a 2.77-es sebességgel már simán elég.
Chd 275 (játékban, az armory hülyeséget ír), ez persze lehetne több, lehet hogy veszek is egy socketes Chantodot, de ehhez még kellene pénz.

Gyuri27 + MrCsiT:
Szerintem is simán elég az 1000alatti Loh, nemrég volt 1100 fölött de nem jelentett szinte semmi pluszt survivalban. 2.74-es breakpoint mellett elég gyorsan feltölt, inkább a mechanikája a hátrány, mert mire visszatölt értelmes mennyiséget, simán bekaphatok halálos mennyiségű sebézést, lehetne akár 5000 is, az sem segítene.
Inkább az Allres + Armor ami kellene még, de 560-600, + 5k fölötti armor (Energy armorral) azért szintén nem olyan vészesen kevés. Res-t lehetne még fejleszteni, csak jó sokba kerülne lecserélni a cuccokat.

Más:
33-as szinten van a kis Barbim, a két socketes fegyverbe melyik kő a jobb? Dmg-s Ruby vagy chd-s emerald? Illetve millyen statokat nézzek fegyó vásárláskor ha két db egykezessel megyek? Offhand-be is kell a nagy dps vagy inkább gyors legyen? Cleave + WW-t használok fő támadásként jelenleg.

(#29060) Drizzt válasza Gorneck (#29056) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Ott hogy lehet licitálttatni valamire?

I am having fun staying poor.

(#29061) Ifju válasza Gorneck (#29056) üzenetére


Ifju
aktív tag

nagyon vigyázz rmah-n kívüli eladásokkal.
egy csomó scammer csak azért pásztázza a progresst, hogy behúzzák a csőbe a naiv játékosokat.
különféle módszereket találnak ki arra, hogy látszólag kifizessék a dolgot, majd utána visszavonják (vagy egyáltalán el se küldjék).
ők direkt arra játszanak, hogy visszautasíthatatlanul magas ajánlatokat tegyenek. pl. az én volt baltámra is 800€-t ajánlottak, és a volt karakteremért 3000€-t. mondtam nekik, hogy váltsák át ennek megfelelő aranyra, és akkor beszélhetünk - aztán levettek friendlistről.

ha rám hallgatsz, vagy rmah-ban adod el, az a biztos, vagy goldban kéred az árát.

[ Szerkesztve ]

(#29062) radi8tor válasza Drizzt (#29060) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Sehogy. Kiírod mi az ami eladó és mennyiért.
Bár ahogy nézem Gorni ki sem írta, így lehet scammer találta meg.

⭐ Stella

(#29063) tomazin


tomazin
veterán

nem tudom szoktátok-e nézni a diablohungary-t, de én ilyet még nem láttam...

(#29064) granini válasza Ifju (#29061) üzenetére


granini
őstag

Ez ismet megerositi bennem azt hogy Blizzard ezt elb**ta. Konkretan a player-player kozti trade-t kellene megszuntetni. Ameddig barki be tud lepni barkihez es kontrollalatlna mennyisego goldert, vagy jatekon kivuli cash/banki atutalasert cserebe itemet adhat at, addig min is csodalkozunk.

Tudom durvat mondok mert igy a haverodnak se tudsz atadni egy vacak emeraldot, de hosszutavon szerintem csak az a megoldas hogy mindent account bound-ossa kell tenni, es kizarolag AH/RMAH-n keresztul engedni az arusitast..

Komplett accountok eladasa meg szerintem vicc. Most komolyan. A rendes e-mail cimemre regisztralt official jatekomat benne az 500 jatek orammal meg minden szivvel lelekkel epitgetett es dedelgetett karakteremel eladni?? Kizart. Allapitsak meg magamnak 1 euros orabert es akkor 500-ert viheto..? LOL, meg mit nem..

Ki kene lassan zarni valahogy a jatekbol azt a kozeget ami csak csencsel, ugyeskedik, eloskodik meg atveresre jatszik. :(

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#29065) radi8tor válasza tomazin (#29063) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Inkább az eredeti oldalt kellett volna linkelni: [link] ;)
Arról nem beszélve, hogy XBOX-ról szól az egész cikk...

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#29066) Rendeske válasza Gyuri27 (#29054) üzenetére


Rendeske
tag

Omg...minek annyi ls? Én simán elvagyok mp10-en 3 ls-el...

Amúgy igazad van hogy a skorn egy nagyon jó fegyver a barbárnak, főleg ha csak mobokra hajt az ember rend-es build-el ( de még a goblint is kiütöm simán forgással megfelelő körülmények közt, nem kell a kalapács:). Én tömegben pl 637k dps-t hozok, na abból már lehet is visszatölteni életet :)

Gorneck23: És hogyan zajlana az eladás? Játékon belül trade ablakban?

1 hozzászólásban is elférnek a dolgok 5 percen belül...

[ Módosította: radi8tor ]

(#29068) Gyuri27 válasza -FreaK- (#29059) üzenetére


Gyuri27
félisten

Az wizzel néhéz lesz. Nem egy armor bajnok.

granini: igen egy daibos, polearmos monk jó lenne. Azt se feledjük, hogy skornon 300+ main stat is van Az meg nem kevés. Ha jól emlékszem nekem skornal 1.5 fölött van a speed. Ha kevés lenne váltok skill és kész. Igaz akkor a teleport ugrik. Viszont most olyan mob sűrűség van, hogy nem is nagyon van a teleportra szükség.

Rendeske: minek annyi ls? Ne kelljen skillből megoldani. Meg ne kelljen sokat mozogni. Elég wizzel, wd-l cselezni. A baba menjen csak előre. :DDD

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#29069) F-ECT$ válasza -FreaK- (#29059) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem kevés a 48%, de ha több dps-t szeretnél, akkor ahhoz a chc-t is növelni kell. A chd is mehetne 300 fölé, és máris meglenne a 200k.

Az 1000 loh elég, sőt szerintem már a 800 is.

Dive ever, work never.

(#29070) tomazin válasza radi8tor (#29065) üzenetére


tomazin
veterán

láttam én,h onnan van a cucc, de nem ismerem azt az oldalt(így nem is tudom milyen a profilja), de egy diablos oldalra ilyet kitolni...

[ Szerkesztve ]

(#29071) nightmare13 válasza tomazin (#29063) üzenetére


nightmare13
senior tag

Az a baj, hogy megint csak azt nézi a cikk, hogy mi az első szándék. Oké, használt játékot vesz, de!!! akitől megvette, az tud új játékot venni egy idő után, szóval baromság, hogy rosszabb, mint a warezolók... warezből csak olyan esetben látnak pénzt, ha csak azért szedi le, hogy előtte kipróbálja. Amúgy biztos nem. Így meg áttételesen igen.

Amúgy is egyre inkább halandó a téma, mert már pc-n is lassan az összes játékot kötelező lesz valahova beregisztrálni.

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#29072) Mr.Csizmás válasza tomazin (#29063) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

fizetett propaganda. a szerkeszto szegyene, hogy ilyen artisjus fele szemetet kiengedett a fooldalra.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#29073) Edge válasza -FreaK- (#29059) üzenetére


Edge
veterán

Úgy érzem vmi infó vhol nálad lemaradt.
cmww és archon gear közötti alapvető különbség az a mainh és offh. Archonnál black damage fegyver min és max dammal + triumvirate offh kell. az oka egyszerü játékbeli mechanizmus amit anno a blizz nem így képzelt el de mégis így van vmit rosszul számol a gém de nekünk ez így jó. Az offhand helyekről(bármely más item mint mainh) jövő %elemental damage tiszta +%-os dps bónuszként érkezik ha a fentebb említett tulajdonságú a mainh fegyver. Én wizem gearje +32% ele damot ad ami ennyi dps bónusznak felel meg. Ez már egy lényeges különbség egy cmww gearhez képest.

gyuri27: wiz nem armor bajnok? nem az, de nekem archonban 6250 armorom van nem rossz az hidd el :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#29074) Gorneck válasza Ifju (#29061) üzenetére


Gorneck
titán

Nem akarom eladni ha valós ha nem a szándék, csak érdekességképp írtam be, hogy van ilyen is...de köszönöm a tanácsot. :)

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#29075) tomazin válasza nightmare13 (#29071) üzenetére


tomazin
veterán

és az a baj van aki elhiszi ezt a mérhetetlen okosságot, hogy a harács, harács csak a mikrofosnak engedélyezett:
szép eszme futtatás /tények .. van benne ésszerűség..

btw ez pont a konzolos cuccokról szól, mert ott eddig úgy kereskedtél a játékokkal ahogy nem szégyelltél, és ez volt a 2. leggyakrabban hallott érv a konzolok mellett ismerőseimtől (ugyanis nekem sosem volt, meg ha nem változik meg valami gyökeresen a fejemben akkor nem is lesz) amikor kérdezgettem,h miért is jó a konzol.

na de részemről befejeztem, nem akarom szétoffolni a topicot, csak egy d3 oldalon ilyet kiverte nálam a biztosítékot

(#29076) F-ECT$ válasza Edge (#29073) üzenetére


F-ECT$
titán

A fegyver + OH mellett még eltér a fejes, ami CM-nél általában Storm, csak a nagyon gazdag cm-ek engedhetik meg a chc-s Mempo-t, mert akkor APOC-os OHkell. Szintén eltérhet, hogy gyűrűn és amun főleg LOH és as gyűjtés megy, és ha van rá keret, akkor CHCis, míg Archonként nem kell LOH.

Most én is archonban léptem ki, azaz lecseréltem a fejest, fegyvert, oh-t, és a skillek variálása után a 230k-s CM-ből lettem 360k-s Archon. (Pox és Trium cserével meglenne a 380-390k is, de nem nagyon akarok az Archon gearre költeni.)

A 230k-s CM-mel mpl8 kényelmes, de pl DE farmra mpl10-en megyek, míg 360k-s Archonnal mpl7 kényelmes, feljebb viszont nem tudok vele menni, mert akkor nem tudok folyamatosan Archonban maradni.

A két build teljesen elétrő játékstílust takar, de szerintem az Archon sokkal egysíkúbb.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#29077) mikromanus válasza granini (#29064) üzenetére


mikromanus
veterán

Ez párszor már fel lett vetve. Részemről mindig akkor amikor "kellene ladder" hangulatban írogattam. :DDD
Ha bármi kereskedelmi csatorna nyitva van, akkor lesz sumákolás. Ha az ingame trade és dobott tárgyat scak a tulaj veheti föl rész lenne, akkro legalább minden mozgás az AH-RMAH-on keresztül menne. Persze így is lehetne goldot átjátszani (értéktelen item vétele irreálisan magas áron pl), de ez valamennyire nyomonkövethető lenne, valamint a sarc és a goldsink ugyanúgy megvan. Persze a legbiztosabb ha nincs semmi kereskedelem, vagy pedig valami klénrendszer lenne és csak tagok egymás közt csereberélhetnek.

Ezek a spekulációk sajna feleslegesek, mert:
- a Bliz nyúlbéla keményen fellépni
- a Bliz nem akar laddert
- a Bliz nem tudja megoldani a gold és item kereskedelem problémáit, de ha megtenné valamelyik részét a fentieknek, akkor bevallaná vele, hogy nem megy. Az meg már mekkora blama lenne?! ;]
Szóval se ladder, se restart, se normális és élvezhető versengő játék. Marad a néha-néha hurrdurrkodás a "(nyugati casual gamer -100k unbuffedes)" karakterekkel.

(#29068) Gyuri27
AS: 1,18 skornnal Miss Quasimodonak. Bőven elég annyi. A sok AS csak a spiritet égeti és csökkenti a sebzést ütésenként . ;)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29078) Muton válasza F-ECT$ (#29076) üzenetére


Muton
addikt

még jó, hogy megnéztem, most látom, hogy encsivel tudnék +100 mf-ot csinálni :K

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#29079) granini válasza mikromanus (#29077) üzenetére


granini
őstag

Tovabbra sem ertem miert jo ez nekik. A feketekereskedelem egyertelmu bevetel kieses a Bliz-nek.
egyelore lehet feketen venni/eladni, ami nem megy at AH-n, nincs rajta 15% sarc..

Amint ezt beszuntetnek az egyetlen ut az lenne hogy veszel abbol a goldbol amid van, es ha telik ra (nyugaton 4-5000 euros havi fizubol biztosan..) veszel goldot legalalisan RMAH-n keresztul, azonnal ott a tiszta bevetel. Nyilvan kevesebb forogna, es sokan nem ebben a tempoban nyomnak, de akkor is..

Mikro a ladder karakter mit jleent pontosan? D2-ben mintha lett volna olyan BNet-en de en sose jatszottam akkor online nem tudom hogy mukodik..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#29080) tomazin válasza granini (#29079) üzenetére


tomazin
veterán

a ladderban lévő karijaid non ladder-be kerülnek, és egy teljesen új ladder indul (ahol mindenki 0-ról kezd mindent)
továbbra is tudsz a nonladderrel játszani, de csak nonladderes karikkal.

(#29081) Rossi


Rossi
addikt

Sziasztok!

Monknál LS-ben gondolkodjak inkább, vagy a magas AS miatt LOH-ben?

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#29082) radi8tor válasza Rossi (#29081) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

100-150k DPS felett mindenképpen LS az irány (szerintem minden kasztnál). :K

⭐ Stella

(#29083) Thrawn válasza Rossi (#29081) üzenetére


Thrawn
félisten

Nekem két egykezest tanácsoltak LS-sel az itteni tapasztalt ős-monkok és jól tettem, hogy hittem nekik :)

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#29084) F-ECT$ válasza Muton (#29078) üzenetére


F-ECT$
titán

Annak az ötödét kapod te, azaz 20%-ot :K

Dive ever, work never.

(#29085) mikromanus válasza granini (#29079) üzenetére


mikromanus
veterán

Versengő terep. A cél minnél hamarabb elérni a max szintet ( D3 esetében ez lvl 60 vagy inkább pLvl 100 ). Van szép kis ranglista, azt csapjunk a lovak közé. Fordulókra osztott. Forduló (ladder season) elején mindenki nulláról indul. Új karakterek, 0 gold, semmi fejlesztett kovács vagy láda. Ladder végén az összes ladder karakter egy közös területre a non-ladderba kerül. Továbbra is használható, viszont a következő verseny/ladder seasonban nem vesz részt és nem is kereskedhet az új ladder karakterekkel. Kb ennyi. D2-ben van, D3-ban nincs, mert "megoldjuk enélkül is a szarságokat" Blizzard szerint :DDD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29086) Gyick válasza F-ECT$ (#29076) üzenetére


Gyick
őstag

Ha elfogadsz egy tippet..A shock pulse helyére a jobb egérre rakd az energy twistert inkább sokkal jobban proccol vele a cm,elöbb visszatölti az archont.

(#29087) granini válasza mikromanus (#29085) üzenetére


granini
őstag

Ertem. Koszi a valaszt neked is meg szalontai urnak is. De a ladder akkor csak egy extra scenario ha jol ertem, ha vege a season-nek akkor lesz egy plvl mondjuk 60-as karakterem, amit ladderbol atultetnek normall SC-be, es ami onnatol ugyanugy funkcional mintha sosem latott volna laddert. Szoval aki nem akar ladderezni az nincs is rakenyszeritve, igaz? Szerintem ezzel nincs megoldva a problema, hacsak ugy nem hogy uj ladder season eseten minden nullazodik, es torlik a regi karaktereket. ami meg azert nem volna tul jo, en pl remelem hogy a mostani cuccaim meg 10 ev mulva is elerhetoek lesznek a szerveren es tudok veluk jatszani, elvegre azert fektettem bele idot, goldot, miegymast..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#29088) killerjohn válasza granini (#29087) üzenetére


killerjohn
addikt

jja, csak azzal a különbséggel hogy a világon senki se fog nonladdert játszani, mint ahogy D2-ben se. Ladder nélkül 1 év múlva 100mrd arany lesz egy crites mempo... de persze ők megoldják :)

(#29089) radi8tor válasza killerjohn (#29088) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Ez csak az újoncoknak lehet nagy falat. A nagyvadak már régen beszerezték a maguk sisakjait. ;)

⭐ Stella

(#29090) mikromanus válasza granini (#29087) üzenetére


mikromanus
veterán

Épp az a lényeg, hogy SEMMI se törlődik, így nem lehet rinyálni, hogy hú, de megloptak. Olyan mint egy külön Realm vagy régió. Nincs rá kötelezve senki, hogy ladderben induljon és nem is veszít semmit. Kb mindenkinek jó az ilyen lehetőség:
- van verseny (éljen a kockulás)
- eladhatóak az itemek (ha van AH vagy trade ablak)
- van újra célja a farmnak
Ha valamilyen módon a botok nagyját kiszűrik a rendszerből (trade korlátozás valami szinten ingame felületen pl), akkor sokáig jó maradhat. Ez a sc régiós mostani helyzet sose lesz jó. Túl sok gold folyik be és túl kevés kerül ki.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#29091) F-ECT$ válasza radi8tor (#29082) üzenetére


F-ECT$
titán

CM wiznél inkább LOH, mint LS, még 200k+ dps esetén is.

Valamint alacsony mpl-en szaladgáló xp gyűjtő buildeknél is inkább LOH vagy akár Life After Kill.

Dive ever, work never.

(#29092) F-ECT$ válasza Gyick (#29086) üzenetére


F-ECT$
titán

Nálam az Archon csak egy "fun" build, alapvetően CM vagyok. Így ha lehet, nem használok olyan skillt, amit ott is, másrészt mpl7-en az idő 95%-ban Archonban tudok lenni, nem nagyon van downtime.

Egyébként ez a skill is iszonyat jól proccol, ha van 10-12 mob, akkor kb 5 sec alatt lepörget 30-40 másodpercet az Archon CD-ből, ha mégis szükség van rá.

De köszi, a felvtés jogos :)

Dive ever, work never.

(#29093) granini válasza mikromanus (#29090) üzenetére


granini
őstag

Biztos en vagyok a csekely ertelmu de meg mindig nem ertem mit hoz a Ladder amitol kulonbozik a mostani SC-tol vagy HC-tol..? Inditok egy ladder karaktert, eljutok amig birok a season alatt, nullarol indulok se gold se artisan fejlesztes semmi. Kvazi az igazi magatalalos mintha most aktivaltam volna az accountomat. Eddig ertem.

Utana a ladder karakterbol SC karakter lesz, es onnantol jatszhatok vele mint a mostani SC karakteremmel, vagy indithatok megint uj laddert nullarol anelkul hogy uj accountot vennek? Oke. Ettol meg a trade/gold/arfolyamok/botolast temakor nincs megoldva, ugyanott leszunk.. Engem pl nem biztos hogy motivalna hogy megint mindent nullarol kezdhetek.. En a mostani 2 karakteremmel akkor is fogok jatszani es meg akor is fogok jobb itemeket keresni ha mar reg plvl100 es hivatalosan (xp/stat) mar nem fejlodik.. az attol meg egy kesz karakter amivel lehet jatszani..

Valami felett elsiklottam szerintem..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#29094) warcat válasza granini (#29093) üzenetére


warcat
veterán

El.Az a legélvezetesebb rész amikor mindenki egy szál alsógatyában tolja még, a kék fegyókra is ránézel a földön és alig várod,hogy kibontogasd a rareket.
Az marha érdekes ém ,hogy na farmoljunk 1 milliérd aranyat és akkor tudok venni +10 strengthes +1% crites mempot.

EA: It's in the crate!

(#29095) Scholes9


Scholes9
nagyúr

Asszem már most megérte a barbit elkezdeni húzni :C 1 hete a 300 millás Skorn után most esett ez:

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#29096) F-ECT$ válasza granini (#29093) üzenetére


F-ECT$
titán

Minden reset után tök üres lesz az AH és a pénztárcád is. Azok a legendek / sárgák, amiket most azonnal eladsz vendornak / betörsz tök sokat érnek majd, hiszen senkinek sem lesz jó cucca.

Dive ever, work never.

(#29097) F-ECT$


F-ECT$
titán

Egyébként ha már álmodozunk. Minden egyes resettel jöhetne néhány új set/leg. Nem feltétlenül kell tök új cuccokat kitalálni, elég csak a bónuszokat változtatni.

Az pl vicc, hogy a barbár set 5-ös bónusza is jó, de a 2-est szinte mindenki használja, míg pl a wiz seten egy normális bónusz sincs. (A wd-nek is jó a 2-es és 4-es bónusza is, de a monk és dh 2-es bónuszok is jók lettek.)

Scholes9: grat - cseréled a mostanit, vagy eladod?

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#29098) Chiller válasza Scholes9 (#29095) üzenetére


Chiller
őstag

Eh, miért csak a barbároknak esnek ilyen cuccok, 2x annyim van a játékban, de eddig alig esett értelmes :(

(#29099) proci985 válasza warcat (#29094) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

jaja. első HC végigjátszásnál imádtam, hogy mindent lehet újból fejlesztgetni, meg vadászni cuccokat, sőt még használható is akadt a földről. SC karik húzásánál a "heroes of a new dawn" achinál is kb ez volt az érdekes, lehetett vadászni, fejlesztegetni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#29100) granini válasza F-ECT$ (#29096) üzenetére


granini
őstag

Tok sokat er addig amig a ladder karakterem hordja, mert amint jon a reset, es a karakter atmegy SC-be onnantol az csak egy low item lesz.. De ertem a lenyeget, az ujrakezdes orome megmarad, es az a nyomas, hogy egyesek 250 euroert vesznek cuccot en meg egy eletre lemaradok a ladder rendszerben kvazi megszunik, es boldog egyforma kis nyomik leszunk mind, fokent feher es kek cuccokban :)

Belegondolva mondjuk most ezt tenyleg nem lehet megtenni, ha uj karaktert inditok akkor egyreszt minden artisan maxos, a stash tele golddal meg jo cuccokkal, ember legyen aki meg tudja allni hogy barmihez is hozanyuljon abbol. Meg kovacsra se lenne goldom ladderben itt meg ra se nezek csak nyomom. D2-ben ez legalabb megvolt single playerben is, tiszta lap..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.