Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
De ennyire?
/ilyet még nem igazán tapasztaltam, hogy fél megával se másol /sec /L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
=HG=
addikt
válasz MaxxDamage #85651 üzenetére
Sajnos...
-
SOAD19
addikt
Hali!
Németből akarok venni egy kabátból, de az adott webshop nem postáz Mo-ra. A Google kidobott egy nemetfutar.hu oldalt, erről hallott már valaki, mennyire megbízhatóak?
Ajánlották még a mailboxde.com-ot is. Vagy melyik futárcég lenne a legolcsóbb, legjobb?Köszi!
-
peter889
őstag
Sziasztok!
A Logitech C270 webkamera a 64 bites Win7-hez biztosan jó?
Köszönöm előre is.
(A webkamerás topikban is feltettem a kérdésem, csak sürgősen kellene az infó, azért másoltam be ide is.) -
MaxxDamage
félisten
Hát ha ez így benne van a pakliban akkor tudomásul veszem és köszi !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
=HG=
addikt
válasz peter889 #85654 üzenetére
Ezek szerint igen.
(#85655) luimapeiz Nagy ritkán én is használok külső vinyót, de volt már nálam is, hogy gyakorlatilag USB 1.1 sebességgel másoltam filmeket, úgyhogy sajna vannak ilyen anomáliák..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz peter889 #85654 üzenetére
Szia!
http://www.logitech.com/hu-hu/product/hd-webcam-c270
Műszaki jellemzők
Rendszerkövetelmények
Az alábbiakra lesz szüksége:
Windows® XP (SP2 vagy újabb), Windows Vista® vagy Windows® 7 (32 vagy 64 bites változat) -
peter889
őstag
válasz Intruder2k5 #85657 üzenetére
Köszönöm szépen. Néztem azt a logiteches weboldalt, de nagyon elkerülte a figyelmem.
-
törölt tag
Sziasztok,
hoztak egy 2TB-s Samsung külső HDD-t, hogy formázzam le, mert nem ismeri fel az okostévé. A beépített Windows formázás el sem indul 40 perc után 0%-on áll.
(Pedig a múlthéten egy pár perc alatt végzett egy másik 2TB-s)Van valami megbízható partícionáló/formázó program Win alá?
Pár helyen utánaolvastam, azt írták hogy valószínűleg vissza kéne küldeni, de Kínából vagy mittudomén honnan rendelték..
-
Samus
addikt
válasz #81999360 #85660 üzenetére
Ha Kínából vették olcsón, akkor bele kellene nézni (biztos van rajta csavar). Ha gyanúsan hangtalan, valószínű, hogy nem 2TB a kapacitás, de még csak nem is merevlemez.
A Windows formázást simán indítottad, vagy a gyorsformázás mellől kivetted a pipát? Előbbivel hamar végeznie kellene, utóbbi esetben pár óráig eltart.
Ha külön programot szeretnél, akkor részemről a MiniTool Partition Wizard az ajánlott: [link]
Ha megvagy, azért egy H2testw programot engedj rá, hogy mennyi az annyi. Ha pedig szétcsavarozod, és érdekességet találsz benne, például ilyet, oszd meg velünk.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
törölt tag
Az biztos hogy 2TB, mert a gép ugye felismerte, de FAT32-vel elég lassúcska. Volt rajta 2db avi film is, el is indítottam, de feltűnt, hogy 420kb/s-el másolta volna, úgyhogy inkább hagytam, majd letöltik újra.
Gyorsformázással indítottam, minden beállítás alapon volt, mindig így szoktam csinálni.
Ezt a progit megnézem, köszi.Szétcsavarozáson még gondolkodom, ha az enyém lenne, már szétszedtem volna.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #85664 üzenetére
Lehet. Annyi volt kiírva.
-
törölt tag
válasz Balathruin #85666 üzenetére
Nem néztem még, most fut a particionàló progi.
De úgy néz ki hogy ez is lefagyott 95%-nál. -
MaxxDamage
félisten
válasz #81999360 #85667 üzenetére
Mindenképp nézz rá HD Sentinel Progival ! (az első amivel kellett volna kezdeni...)
L
-
MODERÁTOR
-
Samus
addikt
válasz rokendrol #85669 üzenetére
Van egy (vagy több) bővítmény a böngésződben, és valószínű egy vagy több adware program a rendszerben is (ami ezeket berakta oda). Először ezeket kell eltakarítani.
A programokat a Vezérlőpult->Programok eltávolítása résznél találod, nincs beszédes nevük általában, és biztos nem emlékszel rá, hogy ilyet telepítettél, tehát a nem ismerős programokat keresd. Arra figyelj, hogy alattomosak, eltávolítás előtt felajánlják nagy kegyesen, hogy akkor maguk helyett mást telepítenek, így olvass, és figyelj mire kattintasz.
Ha ez kész, akkor Chrome beállítások->Bővítmények, innen is a gyanúsakat pucold ki, majd:
Nézz rá a gépre a Malwarebytes programmal.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #85668 üzenetére
HD Sentinel ezt írja:
A merevlemez állapota ismeretlen.
Ez az USB eszköz nem szolgáltat további információkat a jelenlegi állapotról. Mindazonáltal a Lemez -> Felület teszt opcióval átvizsgálható az állapota.A Felületi Tesztet most futtatom, úgy néz ki eltarthat egy pár percig.
(A sok félbeszakított formázás miatt már fel sem ismeri az intéző, vagy TotalCMD sem.) -
MODERÁTOR
válasz #81999360 #85674 üzenetére
Ez mondjuk lehet amiatt is, hogy a rack nem támogatja a SMART adatok kiolvasását, az egyik USB-s HDD keretem nekem is ilyen, a másikkal viszont működik.
Én nem halogatnám tovább a szétszedést...
Ha ráteszed a füled a házra, hallod egyáltalán a lemez pörgését, a fej seek-elését? Ezt mindenképpen kellene hallani, ha HDD van a dobozban!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #85675 üzenetére
Na, pár kicsi csavar fogta szóval szétszedtem, teljesen normálisnak tűnik minden. (tehát nem anyacsavar+usb kombó )
Egyébként mielőtt írtam az előző hsz.-t megpróbáltam megint formázni most lemezkezelő alatt.
Elég érdekes hangot adott ki aztán le is fagyott minden. Csináltam videót is.
Szerintem nem túl bíztató. -
MODERÁTOR
-
Samus
addikt
Szerintem ennek kuka. Nem is tűnik újnak. Használtan vették?
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Nem szoktam fórumozni, most viszont annál nagyobb szükség lenne a segítségetekre. Adott egy régi konfig: AMD Athlon x2 6400+, K9N Neo v2, 4 gb ddr 2 800mhz, gigabyte 450 wattos táp. De talàn nem is ez a lényeg.
a mai nap délután egyszer csak leàllt. A billentyűzeten a num lock még vilàgított és a külső HDD is. Majd kikapcsoltm a tápot, majd vissza és a külső HDD ismét felvillant. Majd újrapróbálgattam és màr a külső HDD sem villant fel már.
Tudom hogy ez még mindig láthatatlan, de szerintetek mi lehet a probléma? (Persze elvihetnèm szervízbe,csak hát ez egy lassan 10 éves technika. A szervízköltség túl magas lenne a gép értékéhez képest.
Előre is köszönöm segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz mcdennis #85683 üzenetére
Így látatlanban először mindenki azt fogja tanácsolni neked, hogy kérj kölcsön egy tápot, és próbáld azzal ki! Ha működik, akkor az volt a ludas... Ha nincs meg a hiba forrása, akkor mehetsz tovább, ugyanezzel a módszerrel: alaplap, memória, VGA... És ez egy nagy sablon, amíg nincs semmi konkrét, mindig így kell keresgélni.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #85650 üzenetére
felraktam a legújabbat, ezzel se javult meg
-
MODERÁTOR
-
mcdennis
tag
válasz Intruder2k5 #85687 üzenetére
Nem talàltam semmi rendkívülit rajtuk. Amit leirtam h eloszor volt meg kis feny a billentyuzetbe majd ott se
Ez mire utalhat?
tapegysegben nem neztem meg mèg.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz mcdennis #85690 üzenetére
Gép oldalát vedd le és szagolj bele !!!
Ha picit is füstösnek érzed akkor elszállt / elégett valami !
Ha nincs ilyen szag akkor ahogyan a többiek is javasolták:
Egyesével ki kell zárni mindent, hogy jó e vagy hibás.Első körben egy másik táppal próbáld ki a gépedet.
Ha azzal sem megy akkor lehet alaplap hiba is.Ha ez van akkor a többi komponenst másik gépben kell kipróbálnod :
Memóriát, VGA-t , procit , HDD-t.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
addikt
válasz #81999360 #85676 üzenetére
Csúnya hangja van, de nem biztos hogy hibás. Nekem egy karácsonykor vett külső 2,5" vinyó csinálta ezt, ha hosszabbítón keresztül dugtam a gépre, és lassú is volt - kiderült hogy nem kapott elég tápot, mert ha csak a rendes hozzáadott rövid kábellel csatlakoztattam akkor nem volt semmi gond, azóta is működik rendesen.
Egyébként ha szét tudod szedni, akkor gépbe berakva is ki lehet próbálni, a csatlakozói úgyis szabványosak, táp+SATA (gondolom), ha ott is ilyen hangja van akkor tényleg kuka. Viszont így a HDSentinel látja az adatait, míg USB-n keresztül nem biztos.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
tgbrfv
tag
Mitől lehet az, hogy a media player classic + ffdshow az mkv kiterjesztésű fájlokat sokkal halkabban játssza le, mint a más kiterjesztésűeket (mp4, avi stb)?
Kösz
-
tgbrfv
tag
válasz MasterMark #85694 üzenetére
És hol lehet átállítani? Mert sehol sem találtam olyan menüpontot, ahol típusonként állítható.
-
tgbrfv
tag
válasz MasterMark #85696 üzenetére
Nincs valami módszer, hogy ne kelljen mindig külön fel aztán letekerni a hangot?
Ezek szerint nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
Marika65
újonc
A múltkor kaptam egy e-mail-t melyet sajnos megnyitottam. Ez után a képeket, dokumentumokat átnevezte, megváltoztatta a kiterjesztést gidzfli-re. Kerestem a googléba hogy mit lehet ilyen esetbe tenni, de a gidzfli-re egy találat sem jött ki. Szeretném megkérdezni, hogy valaki tud-e segítséget adni ebben a témában, mert sehogyan se tudom a kiterjesztést megváltoztatni.
-
Spet
addikt
válasz Marika65 #85699 üzenetére
Mailware, vírusírtás, rendszer visszaállítása egy korábbi időpontra, ha az előző két dolgot elvégezted. Illetve az átnevezés során megpróbálhatod, hogy odaírod .doc vagy amilyen kiterjesztést szeretnél (nem tudom, hogy ezt próbáltad-e már)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest