Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-05-05 09:36:50

LOGOUT.hu

Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#139003) liszi70


liszi70
nagyúr

Hoppá, most látom, hogy születtek válaszok szektorhibás HDD-vel kapcsolatban. Én is feltettem egy kérdést a "HDD probléma" szaktopikban, de 0 válasz érkezett. Ki gondolta volna, hogy inkább itt kell kérdezni. :D

WD Elements 1TB külső vinyó a HDS szerint: [kép] [kép]
Levélnehezék vagy ajtókitámasztó funkción kívül használható ez még valamire? :D Pótolható és nem fontos dolgoknak, vagy ideiglenesen filmekhez, lejátszáshoz be lehet fogni, amíg teljesen tönkre nem megy? Megy a rámásolás és olvasható rajta minden, nem érzek durva belassulást. Milyen valószínűséggel romlik majd rohamosan az állapota?
Azt nem nagyon értem, hogy jön össze a Kritikus kondíció és a 100% Teljesítmény. (Ha nekem 10%-os lenne a kondícióm, biztos nem nyújtanék 100%-os teljesítményt. :D)

Szóval az itteni válaszok alapján figyeljem, hogy nő-e a szektorhibaszám, mert ha nem nő, évekig elmehet? Vagy inkább kuka, ne bosszantsam magam vele? :) És komolyan, hogy jön össze a Kritikus, 10%-os kondíció és a 100% Teljesítmény?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb hardverek  »  Azonnali informatikai kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.