Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13751) oriic válasza Nova96 (#13750) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Accel World ha jól tudom vígjáték, az most ebbe a világban nekem nem jönne be.

Hack sorozatból meg van jópár. :D

Live-Die-Respawn

(#13752) Máté94 válasza oriic (#13751) üzenetére


Máté94
addikt

Nem olyan rossz azért, nekem Accel World eddig erősebb, mint az SAO. Jó, 13 rész vs. 2 rész, de valahogy nem vagyok eddig lenyűgözve. :DDD

(#13753) Pttypang válasza Máté94 (#13752) üzenetére


Pttypang
veterán

Nekem jobban bejön a SAO, végre nem iskolában szenvednek.. :D

Everybody lies.

(#13754) oriic válasza Máté94 (#13752) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Pedig jónak tűnik. Majd meglátjuk. :)

Live-Die-Respawn

(#13755) Nova96


Nova96
őstag

Hidan no Aria

+OVA

Egy nem átlagos iskolában játszódik a történet. Előkerülnek fegyverek igaz elég kevés de legalább felismerhetőek. Szereplőkről egész sokat meglehet tudni csak magában a "főszereplőről" tudunk meg keresett. Voltak nagyon vicces részek de átlagos viccek voltak. Fegyverek+ecchi egész jó párosítás. A grafika rendbe volt elég sok idő volt mire rendesen megcsinálnom a Coalgirls félre br verziót. Tetszett csak kevés rész ebből is legalább 24.rész kéne. Az OVA is nagyon jó volt, de annak kéne folytatás.
8,5/10

Akane-Iro ni Somaru Saka

+OVA

A történet elégé átlagosnak mondható egy két dolgoktól függetlenül. A grafikát kicsit gyengébbnek éreztem a hasonló animék mellet. A zenei részek nem voltak rosszak általában megse említem de itt azért volt egy kettő ami tetszett. A szereplők érdekesek de szokásos ecchinek mondható kis YnS beütéssel és egy kis School Days beütéssé a végén. Azt hittem végre egy felesleges dráma nélküli ecchi , de csalódnom kellet. Ilyen mese befejezést szerintem hanyagolni kéne. Jó anime volt. Az OVÁ-ból többet ki lehetett volna hozni.
8/10

Mashiro-iro Symphony

Két iskola egyesítése amely attól furcsa az egyik csak lány iskola volt, megfűszerezve kis ecchi-vel. A kapcsolatokról annyit mondanának végre nem egy bal>asz a főszereplő, igaz még így is néha töketlen. Voltak vicces részek, de nekem nem tetszett néha ez a felesleges mese erőltetés->hárem. Ami nem tetszett az olyan utalások amik, megint csak a meseszerűre fezethető vissza. Ha az utolsó három rész nem lett volna olyan, nekem nagyon nem tetszett volna így pont hozza a "jó" szintet. A grafika rendbe volt, igaz érdekesen hatott az egész de tetszett. Folytatást lehetne adni neki,de nem hiszem, hogy lesz mert nem lett olyan sikeres.
7,5/10

Itsuka Tenma no Kuro Usagi

+OVA

Kis vámpíros történet kis romantikával és ecchivel. A hárem ebbe a történetbe nem kellet volna annyira komolytalanná tette az egészet. A történet maga 11.részel rendelkezik a 12.rész inkább OVA-nak mondható ami nagyon jóra sikerült. Maga az OVA gyengébb volt mint a 12.rész de ez se volt olyan rossz. Ez még inkább arra utal, hogy lesz folytatás....remélem.
A történések az animében elégé összefüggőek, de sajnos egy bal>asz a főszereplő így amire én vártam az nem történt meg. Abból kiindulva mi történtént a két történés között. Nem egy elrontott ecchit,háremet várna az ember. A grafika az jóra sikerült, de az a szereplők megkülönböztetésnél a lányoknál az egy vicc Himea-n kivül senki nem különbözhető meg csak kis árnyalat van mind a hajában. Kevés volt a számomra nagyon vicces rész kivéve a 12.részben. Tetszet és folytatást neki.
8/10

Princess Lover!

+Special

Egy újabb olyan témájú anime amit általában nem tudnak elrontani így szerencsére ezt sem tudták igaz voltak benne hibák. A történetről nem érdemes sokat megemlíteni max. annyit szerencsés egy srác. A szereplők nagyon jól ki lettek választva, de a herceg nő az khm...wtf? mert ez az egy kicsit mese szerű de egyébként ha nem így lett volna nem hiszem ilyen lett volna. Voltak nagyon vicces részek és komolyabb részek is, de persze azok se annyira komolyak mert ecchi-ről beszélünk. Ami még nem tetszett az a vége fele történő dolog, kicsit mese az egész. A kapcsolatokról annyit nem annyira béna a főszereplő,de az itt is kell a hárem.... nem ecchi e nélkül? Pictura Drama-t nem tudtam megnézni mert nincs felirat hozzá, a special meg az ecchi jelenetek össze vágva.
8/10

SPOILER (A kedves elrabolók akik persze orvosok a látványos beugrás a vonatra, hogy soha sem találja el őket egy darab lőszer és stb. de mindenbe lehetne hibát találni.)
SPOILER VÉGE

Freezing

A jövőben játszódik és egy érdekes módon meg kell védeni a világot talán így lehetne leírni spoiler mentesen a történetét. A harcok egész látványosak voltak néha kicsit zavart a "naruto beütés" soha nem adom fel ez itt annyira nem jött át, de ettől függetlenül nagyon jó lett. A szereplők változnak az anime alatt és megtudunk a két főszereplőről szinte mindent. Egész komoly dolgok is vannak benne, de a sok ecchi miatt én nem tudtam komolyan venni talán kevesebb ecchi-vel jobb lett volna. Itt humor egyáltalán nem volt, max ecchis viccek de az is csak két szusz között. És ennek folytatást muszáj adni, mert ami a 12.rész végén van.....
de ebből remélem lesz legalább, tetszett az anime.
8/10

Infinite Stratos

+OVA

Egy gép amit csak a nők irányíthatnak, de várjunk csak most egy férfi is tudja irányítani? Ennyi bevezetés bőven elég, sőt lehet valakinek még ez is spoileres ha igen bocsi. A történet nagyon tetszett pont elégé ecchis volt és pluszban ebben extra hárem volt. :DDD Nem is tudom melyik animében volt ekkora hárem talán a RU-ban de ez ettől gyengébb. Főleg a ecchi poénokra épül, de van fő történés is de az szerintem elhanyagolhat mert az csak az utolsó két részben jön elő. A fő dolog arról szól amit feljebb írtam és mennyire sajnáltatja magát a csávó az animében. Milyen rossz is egyedüli fiú egy suliban. :U A grafika rendbe van, de a kapcsolatok szokásosan rossz ecchi-hez híven igaz a vége felé kezdenek szépíteni de csak elrontják. Az OVA gyengére sikeredett, de attól meg kell nézni hozzá tartozik. Nagyon jó anime és folytatást várom.
9/10

MM!

+Special

Fogjunk két komoly dolgot adjunk hozzá ecchit és lám megkapunk egy nagyon beteg animét. :DDD Nem is tudom melyik animén röhögtem ennyit az biztos, hogy nem mindenkinek tetszik az ilyen humor de nekem nagyon tetszett. A történet magában komoly lenne de nagyon poénosra vették, igaz a vége felé mert nem tudtak felmutatni pedig akkor várná az ember a csúcspontot a műben de sajna nem jött el csak hozta a többi rész szintjét. A kapcsolatok...hát végül is vannak de a szokásos dolog hülye a főszereplő. A grafika rendbe volt sőt néha nagyon szép grafikát mutatott. A szereplők nagyon jók voltak elégé változatosak voltak... nem írnám le mennyire mert spoiler lenne. A special épphogy hozza a anime szintjét de nézhető.
9/10

Amit dobtam:
Myself Yourself

Lassan történik benne valami főleg időhúzós az egész ha meg épp történik valami felesleges drámázás van.Ha valaki azt mondja, hogy 3.rész után felpörög szívesen folytatom de egyébként nem.
3/10

Queen's Blade

Másodszorra is dobtam, egyszerűen annyira elrontották a felesleges ecchi-vel.
2/10

(#13756) F34R válasza Nova96 (#13755) üzenetére


F34R
nagyúr

Burn in a hell fucker.....

(#13757) Nova96 válasza F34R (#13756) üzenetére


Nova96
őstag

:DDD

Another
Grafika, zene nagyon rendbe van. Érdekes lesz. :))

(#13758) #59620352 válasza Nova96 (#13755) üzenetére


#59620352
törölt tag

Ezek közül csak az MM!-et láttam ami 10/10 Nagy élmény volt :D Az 5. rész ÖRÖK EPIC, Dragon ball paródia :D

Meg különben te szinte csak átlagos/sz@r sorozatokat nézel... mondom nézd a pontszámot is és úgy nagyobb élményekben lesz részed (legalábbis az esély nagyobb lesz az igazi anime-élményre!) Kb az összes AniDB-n 4 alatt van :/ Jót akarok neked!

(#13759) Nova96 válasza #59620352 (#13758) üzenetére


Nova96
őstag

Hidd el nem szarok. Pl. IS is epic csak mostanában próbálok értelmesen pontozni nem úgy ahogy régebben. :DDD Ebből egyedül ami tényleg a vége fele szar volt a Mashiro-iro Symphony: Love Is Pure White a többi mint jó anime volt. Ha kihagyod őket mert kevés a pontszáma te gondod. :N
mondom nézd a pontszámot is és úgy erre csak annyit mondok:
Sayonara Zetsubou Sensei :))

MM! 5.rész szakadtam... :DDD SPOILER mazoharcos vs loliharcos SPOILER VÉGE
Another ez epic lesz. :DDD De valahogy úgy érzem a story fel van fújva de majd meglátom a végét és utána ítélkezek.

[ Szerkesztve ]

(#13760) Darth_Revan


Darth_Revan
veterán

Kint van a K-On film, hétvégén Moe-Moe-Módban leszek :))

(#13761) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Infinite Stratos

4 rész után nem is olyan rossz. :)

Live-Die-Respawn

(#13762) PR0JECTNR56 válasza Darth_Revan (#13760) üzenetére


PR0JECTNR56
addikt

Pont ma láttam tumblr-ön a gif-eket belőle, a hétvégen elég esélyes, hogy egy-két napig nem lesz életem és animézek halálig. :D

(#13763) jahrn válasza Darth_Revan (#13760) üzenetére


jahrn
senior tag

Mar le is szedtem (Coalguys ver), de valszeg ma nem lessz ra idom... meh.

Jah, ajanlatot kerek kreten/debil/beteg animera...

(#13764) Archanon válasza Nova96 (#13755) üzenetére


Archanon
őstag

Basszus... élsz még azért valamennyire?

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#13765) Nova96 válasza Archanon (#13764) üzenetére


Nova96
őstag

Basszus.... leírtam már, hogy 5 nappal hamarabb végeztem volna csak haveromnál voltam. :DDD Szóval ez nem is olyan nagy eredmény napi két és fél óra. :U Szóval nem kell itt a élek e még kérdést szajkózni... minden egyes értékelésemnél.... megköszöném. :K :DDD Ha nem gond. :B
Another huh ennek mi lesz a vége....az biztos, hogy érdekes jó graf és jó zene.

Shippuu-ról valaki leírná, hogy tart még e az edzés? Mert nem merem folytatni addig, még legalább az edzés nincs vége. :R

(#13766) bozont válasza Nova96 (#13765) üzenetére


bozont
veterán

Nem tudom melyik edzésre gondolsz, de - kicsi SPOILER - már megy a háború egy ideje.

De ahogy nézem az előzetest, már megint filler epizód jön. :(

[ Szerkesztve ]

(#13767) Archanon válasza Nova96 (#13765) üzenetére


Archanon
őstag

Ugyan, ne vedd már ennyire komolyan. :DDD Nem voltál még túl aktív errefelé, mikor én is közel így toltam... Nekem is volt idő, amikor havonta átlag napi 2, sőt 3 órát is simán elaniméztem suli mellett (mi több, közben is - bár csak januárig), ha nem többet. ;)

2012-01-14
2012-01-19
2012-01-25
2012-02-11

A dátum a lényeg, meg a gigaposztok után néha egy-egy nagyot néző hozzászólás... :B És ezek előtt hetente belöktem 1-2 összegzést. :))

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#13768) Nova96 válasza Archanon (#13767) üzenetére


Nova96
őstag

Ö... mikor voltam komoly? Ott volt a sok szmájli :P És gondoltam, hogy te is voltál ilyen függő, sőt nagyobb. ;]
Another ez epic lett, most újra össze gyűjtöm mert úgy többnek néz ki. :DDD Igaz én nem vetek be olyan cselt, hogy képet teszek.

;]

Szerk:
KnJ 8 pont :Y halál! :DDD

Mirai Nikki-nek neki estél már? Az nálam az most a top 1. Szerintem érdemes megnézni de valaki lehúzza.

Shippuu arra az edzésre gondoltam:
SPOILER

Amikor a 253.résznél abba maradt mert feltűnt Kisame tudtommal tovább edzenek és az véget ért e már? Egy egyszerű igen nem választ. :R A háborúról tudok, csak még nem kezdtem bele mert 17.rész az semmi. :P

SPOILER VÉGE

[ Szerkesztve ]

(#13769) Pttypang válasza Darth_Revan (#13760) üzenetére


Pttypang
veterán

O, el is felejtettem >.>
Akkor szerintem meglesem én is :)
szerk: csak még nem találtam róla hazai részlegen sehol semmit, akkor ebből külföldi verziót fogunk megtekinteni :) [természetesen a macskáson már fent is van :DD]

[ Szerkesztve ]

Everybody lies.

(#13770) Archanon válasza Nova96 (#13768) üzenetére


Archanon
őstag

Nálad a 8 pont "nem annyira jó, de azért jó, tetszett" kategória. Nálam "nagyon jó", ami jóval magasabb rangú az előbbinél. Bőven elég neki. ;) (Nem véletlenül van 10-es ranglétra, én ki is használom... :P )

Mirai még ráér.. annyi minden van, amit meg akarok nézni, de most legelőször azon vagyok, hogy az általam választott sorozatok mellett azért kivégezzem az 1+ éve kapott listatömegből az utolsó címeket is. :))

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#13771) Nova96 válasza Archanon (#13770) üzenetére


Nova96
őstag

Amit leírtál az a 7 és a 7,5 a 8 már a tetszett de sok minden azért nem.8,5 az jelenti a végén olyat csináltak ami számomra tetszett. 9 kevesebb hiba volt és persze tetszett, 9,5 a végét elszúrták vagy olyat hibát csináltak ami nem engedi meg a 10. 10 epic és megy a top közé.
Röviden.ennyi :DDD Azért én nem vagyok olyan szívtelen, hogy nem értékelem rendesen az animéket amiket sok idő alatt elkészítettek. :P ;]
Mirai Nikki-t nézd meg minél hamarabb. :DDD

(#13772) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Infinite Stratos

Tetszett, jó volt ez, de bazz...Ez rohadt rövid volt. Viszont voltak benne vicces jelenetek, szóval összességében bejött az egész. :) És persze ebben sem jön össze a srác senkivel. :D

Van egyáltalán olyan mechás anime ami viszonylag hosszú, jó története, van akciódús és a főszereplő össze is jön valakivel?

Live-Die-Respawn

(#13773) Psych0 válasza oriic (#13772) üzenetére


Psych0
őstag

"Van egyáltalán olyan mechás anime ami viszonylag hosszú, jó története, van akciódús és a főszereplő össze is jön valakivel?"

Ezt a magas labdát, most hagyom, hogy más csapja le. :)

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#13774) oriic válasza Psych0 (#13773) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Jaj ne? :DDD

Live-Die-Respawn

(#13775) jahrn válasza oriic (#13772) üzenetére


jahrn
senior tag

Eureka Seven
Bounen no Xamdou (ez organic mecha sztori)
RahXephon

A masodik meg harmadik foszereploje szerencsere nem az agyhalott-toketlen-idiota kategoria.

Mondjuk:

"főszereplő össze is jön valakivel"

Nehogyma ez fontos legyen :P

(#13776) Pttypang válasza jahrn (#13775) üzenetére


Pttypang
veterán

Bounen no Xamdou még elbírt volna valami folytatást, isten tudja.. sok vonalon elindulhattak volna :/

Everybody lies.

(#13777) oriic válasza jahrn (#13775) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Köszi, meglesem őket.

"főszereplő össze is jön valakivel"
Nehogyma ez fontos legyen

Most miért, vannak romantikus animék is amik tetszenek nekem. :U Gondolotam hátha van ami a két stílust összeköti.

Live-Die-Respawn

(#13778) jahrn válasza oriic (#13777) üzenetére


jahrn
senior tag

Ezzel kapcsolatban a velemenyem inkabb Ikuhara Kunihiko fele billen: "Ikuhara has stated that he likes anime with Yuri elements because he feels that when a female character is given a male love interest, the relationship between them tends to overwhelm the other elements of the show." Persze gondolom nem a Marimite-re gondolt :D

Persze semmi gondom a "hagyomanyos" kapcsolatokkal anime-ban, a problema inkabb az h gyakran atesnek a csontig leragott es baszott unalmas harem kategoriaba.

[ Szerkesztve ]

(#13779) #59620352


#59620352
törölt tag

Nem indul a Windows :(
De legalább a laptopon nem tudok játszani és több animét nézek :o

(#13780) jahrn válasza #59620352 (#13779) üzenetére


jahrn
senior tag

Nalam most volt egy kis gepszereles, ennek oromere 3 ev utan kitisztitottam - es ujrakentem - a VGA-t. Eleg poros a lakas szal kepzelheted mi jott ki belole :D De azota atlagban 25 fokkal huvosebb a GPU...

(#13781) Archanon


Archanon
őstag

25 fokkal.. az szép... O_o

"Persze semmi gondom a "hagyomanyos" kapcsolatokkal anime-ban, a problema inkabb az h gyakran atesnek a csontig leragott es baszott unalmas harem kategoriaba."

Túl sok romantikával tűzdelt sorozatot én se láttam még, de amit igen, azokban ez sajnos valóban előjött. Nova meg szerintem jellemzően ezeket ömleszti magába. ;] :U Legalábbis a címek, és azok értékelései alapján sok másra nem tudok gondolni, főleg, hogy a műfaj általában "ecchi".

#orichalcos: Blue Gender megvolt-e? Nekem nem kifejezetten tetszett a sorozat [erre lehet rátett egy lapáttal a magyar szinkron is szerintem], de talán neked majd.. :))

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#13782) oriic válasza Archanon (#13781) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Blue Gender megvolt, ova is. Még tévében. :)

Live-Die-Respawn

(#13783) Archanon válasza oriic (#13782) üzenetére


Archanon
őstag

Hmm, akkor mecha+romantika párosításban én ki is fogytam. :DDD

Excellel hogy állsz?

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#13784) oriic válasza Archanon (#13783) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Szüneteltetve van. :DDD

Nekem inkább fárasztó, plusz rájöttem hogy egyszer már elkezdtem de akkor is túl fárasztó volt. :DDD

Live-Die-Respawn

(#13785) Nova96 válasza Archanon (#13781) üzenetére


Nova96
őstag

Igen, ezt ömlesztettem magamba eddig, kicsit meg untam mindig hárem elő kerül. Azért várok ajánlatokat ezek után, hogy valami nem tucatecchiháremet nézzek.

Shippu kérdésem még mindig fent áll tart e még az a edzés ami 253.nál abba maradt?

Ehh, ma se volt anime a diákmunka miatt. :O

[ Szerkesztve ]

(#13786) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Sziasztok!

Létezik olyan nagyon jó minőségű anime, amiben nem a főszereplő pubertásban szenvedő tizenéves srác meg a barátnője menti meg a világot, nincsenek benne szuperképességek, három méteres kardok, szellemvilág, kínos szerelmi szálak és mégis van mélyebb mondanivalója?

Jól megmondtam, hogy mit nem szetnék látni, holott az Avatar: The Last Airbender és a The Legend of Korra a kedvevrnceim, de azol nem animék :P Viszont ezekhez hasonló hátteret, sztorit, mondanivalót, érzelmeket várnék el.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13787) Totheground válasza Mister_X (#13786) üzenetére


Totheground
addikt

5 Centimeters Per Second

Megnézni csakis 1080p FullHD-ben

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#13788) Darth_Revan válasza Mister_X (#13786) üzenetére


Darth_Revan
veterán

Black Lagoon :DDD

(#13789) Mister_X válasza Totheground (#13787) üzenetére


Mister_X
nagyúr

A telefonom már 720p-n is elhasal, a gépem se tuti, hogy elviselne ekkora minőséget :D Ennyire kidogozott a grafikája?

Magyar feliratos (angol szinkronos) verzió van belőle, ugye? Esetleg online megnézhető?

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13790) Máté94 válasza Mister_X (#13789) üzenetére


Máté94
addikt

Angol szinkron bleh! :(((
Csak is japánul, magyar felirattal!

(#13791) Totheground válasza Mister_X (#13789) üzenetére


Totheground
addikt

Egy vizuális orgazmus a cucc, tényleg nem kéne telefonon/online nézéssel elrontani.
Itt bele tudsz nézni, h miről is beszélek, bár ez is csak YT Vigyázz, lehet, h spoileres

@Máté94
"magyar felirattal!"
Bleh

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#13792) Mister_X válasza Máté94 (#13790) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Az én fülemnek jobban esik az angol szó, sőt, mivel illene nyelvvizsgát leraknom, mostanában csak angol szinkronos filmeket, sorozazokat nézek, a magyar felirat puska, ha nem értenék valamit.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#13793) Máté94 válasza Totheground (#13791) üzenetére


Máté94
addikt

AA felirataival nincs semmi gond. :)

(#13794) bozont válasza Mister_X (#13786) üzenetére


bozont
veterán

Úgy az animék 99%-át ki is lőtted a listáról. :DDD
De ami hirtelen eszembe jut, az a Monster és Ghost in the Shell (ha szereted a sci-fi témát).

(#13795) Pttypang válasza Mister_X (#13789) üzenetére


Pttypang
veterán

Ennyire kidolgozott:
Pl.. de képeken annyira nem jön át, egyszerűen szép :)

Everybody lies.

(#13796) Crystalheart válasza Mister_X (#13792) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Inkább ne nézz animét, mint hogy angol szinkronnal nézd. Tényleg. Nagyon gázak, talán néhány Ghiblit leszámítva, amire presztízsből jobban odafigyeltek. Gázabbak, mint a szintén rendre rossz magyar szinkronok. A magyarok legalább sok filmhez és amerikai sorozathoz rendes szinkront szoktak készíteni, az amerikaiaknál viszont érthető okokból nem dívik a szinkron, a hazai játékokat és animációs filmeket pedig rendre drága (nagyjátékfilm-)színészek mondják alá.

(#13797) Archanon válasza Mister_X (#13792) üzenetére


Archanon
őstag

Angol tanulásra maradj a filmeknél, sorozatoknál (ahogy én is átváltottam magyarról), esetleg rajzfilmeknél, de 'animét' ezen a nyelven soha - max. nagyon egynéhány kivétellel - NE nézz, ha jót akarsz. 1 éve ugyanígy éreztem, mint te, ki is akadtak rajtam páran, de szép lassan megértettem az okot... :DDD A legkomolyabb sorozathoz is képesek egy trehányul összetákolt, pocsék minőségű szinkront adni szánalmas, azaz nulla színészi tehetséggel rendelkező hangokkal. De legalább egy Dexter's Laboratory szintre süllyed a legtöbb. Szó se róla, egy ilyen reggeli ökörségnek elmegy, no de komoly mondanivalóval rendelkező filmnek/sorozatnak... :U Nagyon sokat szereztem már be dual-dubbal, ezeknek mindig "ellenőriztem" az angol szinkronját. Katasztrófa, komolyan. Eddig mindösszesen egy kivétel volt, ami számomra tűrhető, sőt, egész jó: Hellsing Ultimate.

Ghost in the Shell-t én is ajánlani tudom, jóféle az. A film(ek), sorozatok is. (Na meg ennek annyira nem gáz az angolja, de azért lebeszélnélek róla, mert a hangulatot bizony megváltoztatja.) /Tényleg, a GitS kimaradt a minigigaposztomból... :DDD/

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#13798) oriic válasza Mister_X (#13786) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Hát így nehéz ajánlani.

Romantikus drámaként talán a Kimi ga Nozomu Eien-t tudom ajánlani. Anno nekem nagyon bejött. Szerintem a szerelmi szál nem kínos benne.

[link]

(bár nem tudom többiek hogy vannak vele, nekem tetszett)

Live-Die-Respawn

(#13799) Crystalheart válasza Archanon (#13797) üzenetére


Crystalheart
senior tag

A Nausicaa-ra elvileg odafigyeltek, bár még csak ezt a behindofscenes videót láttam az angol verzióból.

(#13800) Huma válasza Mister_X (#13786) üzenetére


Huma
addikt

Genshiken, Welcome to the NHK, Grave of the fireflies, A Yamada család, GITS

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.