Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18002) Ck. válasza Viszlát (#18001) üzenetére


Ck.
addikt

Csak annyi volt a gond, h nem értette meg, hogy nem akarok mosást, már elkezdte rangatni az ablaktörlőmet, h márpedig ő lemossa, én meg miután 5-jére is elmondtam, h nem, de ő csak azért is elkezdte mosni, elkezdtem rá üvölteni, de úgy hogy még bent az ASDA-ban is hallották.
Egyébként ezek az emberek ehberert, napi 25-30 fontokert dolgoznak 10-11 órákat, nincsenek bejelentve, nincs biztosításuk, nem fizet a legtöbbször albán autómosó tulaj semmit utánuk, se adó, se ni, se semmi, kézbe megy az a kevés is.
Valahogy ez mégse érdekel semmilyen szervet Angliában, holott az ember orra előtt megy az illegális foglalkoztatás, a fekete munka és a fekete kereskedelem.
Azon a véleményem vagyok, ha az ember fia ezek tudatában ide viszi az autóját, az bizonyos értelemben támogatja a fekete munkát és a fekete gazdaságot. Én éppen ezért vagy magamnak csinálom, vagy begurulok vele egy kútra. De ehberert nem fogok egy rabszolgát se megdolgoztatni.
Viszont továbbra sem értem hogy a nagy áruházak ezt miért támogatják. Egyrészt illegális, másrészt ez nem szolgáltatás, hanem a vásárló zaklatása.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.