- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
-
FerenczUk
újonc
Sziasztok, orulok hogy mast is latok ugyanolyan helyzetben mint en (vagyis programozot). En is programozo vagyok, Oxfordshire-ben elek a csaladommal (2 kislany, es persze, feleseg
). 2 eve valtottam szakmat, autofenyezo voltam 16 evig, de a hobbim mindig is programozas volt (PHP, JavaScript). Kezdo fizeteskent £30,000-el leptem be az iparba 2016-ban, (ami £12,500-al kevesebb volt mint az autofenyezo allasom), es most pedig egy irodat berelek es a sajat cegemnel dolgozok (Search Intelligence Ltd). Probalom kombinalni a kliens munkat a sajat projektjeimmel (mint peldaul ez az adokalkulator), de viszont a kozeljovoben csak sajat szoftwereimen szeretnek dolgozni.
Aswix, te milyen programozasi nyelvvel dolgozol?
-
Viszlát
addikt
válasz
BÁ Nutrition #26045 üzenetére
Ezt rosszul tudod, nincs limit. Minimum van, ahogy Tufa írta.
-
Tufa_
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #26043 üzenetére
A minimum contributionra gondoltam mint "kotelezo". Az jelenleg 1/1%, aprilistol pedig 3/2% lesz (2019tol pedig 5/3%). Ennel kevesebbet nem rakhatsz bele, ugyhogy az egyetlen opcio az opt out.
Nem tudok rola hogy limitalva lenne maximalisan %ban a befizetheto osszeg, csak az hogy az ossz befizetendo osszeg nem lehet tobb mint £40k. Hol lattal maximalis limitet?
-
BÁ Nutrition
addikt
az allam nem ir elo semmit, csak annyit h csatlakozz a magannyugger rendszerhez(ami nem csak neveben magannyugdij mint otthon volt..) es ha nem akarsz reszt venni benne masnap megszuntetik a szamlad. ergo nem egeszen kotelezo
a 4/4 az egy max lehetoseg a cegnel, te dontod el mennyit raksz be es a ceg ugyanennyit hozzarak 4%os korlattal. a torveny amugy 5/5re ad lehetoseget max. ill te amugy evi 40k-t is beletolhatsz ha ugy latod jonakill jah, a szabi az 25+bank holiday +szulinap ebben az esetben
-
Tufa_
aktív tag
válasz
dipeti #26040 üzenetére
A workplace pension 4/4%(te/munkaltato) erdekes, a munkaltato nem kotelezhet hogy az allamilag eloirt 1/1%nal tobbet fizess be. Ok fizethetnek tobbet, te is de csak opcio, illetve lehetoseged van opt outolni is teljesen. Aprilistol egyebkent 3/2% lesz az eloirt minimum workplace pension. Ez nem ugyanaz mint az allami nyugdij!
Assurance altalaban elhalalozasra vonatkozik, insurance pedig penzugyi fedezet (lopas, baleset, barmi..). Es nem keverendo az NI-vel.
A szabi tenyleg nem rossz, bar azt vedd figyelembe hogy itt a bank holidayeket is hozzadjak sokszor ami evi 8 napot jelent, szoval a 33bol lehet hogy 8 a bank holidayt jelenti. Osszesen minimum 28 nap szabi jar mindenkinek, szoval ami extra az 5 nap (+1 a szulinap)
Private healthcare. Altalaban van egy szerzodott partneruk aki olcsobban szolgaltat orvosi ellatast, stb, ezt a brutto beredbol vonjak le.
A bonus nalunk pl objectives alapjan mukodik aztan a tulajdonos elbiralja hogy mennyit teljesitettel es attol fuggoen kapjuk meg, %os alapon. A te esetedben a fizud 20% a lehetoseg. Magasabb poziciokban, mas szakmakban pl a profit %at, megtakaritas %at, vagy amivel meg talalkoztam az elert budget EBIDTA-n feluli osszeg 10%at fizetik ki
-
aswyx
csendes tag
válasz
dipeti #26040 üzenetére
"Pension 4% and 4% - Ez mit jelent, hogy ketszer 4%?"
magan nyugdij, 4% a fizudbol ehhez hozza tesz a ceg meg 4%-ot. Aztan ez viheted magaddal.
"Life Assurance x2" - elet biztositas. Szerintem a x2, hogy parodra is lehet, de ebben nem vagyok biztos.
"Private Health – employee funded" - na ez nem ertem, ha employee funded ennek szerintem csak akkor van ertelme ha valami kedvezmeny adnak.
Bonus Potential - vagy lesz, vagy nem
Cegtol fugg, ahol eddig dolgoztam volt de sose a lehetseges max.
A 33 nap szabi egesz jol hangzik.
-
dipeti
senior tag
Sziasztok,
tul vagyok az [interjun] Leedsben. A munka egeszen szimpatikus. Az alap fizun kivul meg ezek vannak:
Benefits at grade ptg:
Pension 4% and 4% - Ez mit jelent, hogy ketszer 4%?
Life Assurance x2 - Ezt vegkepp nem ertem. Amugy ez nem insurance kene legyen? Es miert van akkor a benefitekhez sorolva?
Private Health – employee funded. Ezt azt jelenti, hogy ezt en oldom meg, ugye?
Bonus Potential 20% based on company financial targets and achieving PDP goals
33 days holiday plus extra day for your b-day. Ez egesz soknak tunik, bar naluk kevesebb a munkaszuneti nap, mint itthon.Kivancsi vagyok a velemenyetekre.
-
total90
veterán
Elvileg nem is lehetne gond, amíg az adott országhoz mérten megvan minden papírja... nekem megvan.
(#26035) BÁ Nutrition
Figyu, mint írtam fentebb, azt a választ kaptam vissza, hogy kézipoggyászban nem lehet a gépre drónt felvinni, de a bőröndben nem szólhatnak érte.
Szóval én így fogom csinálni. Ha meg szólnak, akkor muttatom a kis papírom, amit az angol hatóságtól kaptam ezügyben. Utána meg kinyalhatjákAzt hittem, hogy csak itt Németországban szopatnak ennyire a drónok miatt, de, hogy Angliába még a ki/be utazásnál is, nem gondoltam volna, mert azt eddig sehol nem éltem meg, pedig voltam Spanyolországba, Portugáliába, Svédországba is reptéren a drónnal.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
total90 #26029 üzenetére
Bennem is van ilyen para ha vinnem a dront haza. Mindig csak kezipoggyasszal utazok igy nem lenne jo ha nekiallnak varialni a repteren miatta. Mert ha ott talaljak ki h nem lehet akkor nem tudom mar hova tenni. Az nem segit h nincs ra logikus magyarazat miert ne vihetnem magammal. Semmivel nem veszelyesebb mint egy ipad..
-
-
Wyco
aktív tag
válasz
Coccolino_O #26032 üzenetére
Ha csak nem regi kommunista szemelyid van akkor az biza nem laminalt....
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Provisional jogsira van szükségem, viszont a nyomtatványon azt írják, hogy laminált okmányok nem felelnek meg, tehát a személyim ki is esik, azt nem is sajnálnám mellesleg. Útlevelet kérnek, viszont azt meg féltem. Elmerjem nekik küldeni? Van valakinek negatív tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszönöm.
-
total90
veterán
Biztos ami biztos, írtam most a német és az angliai vámhatóságnak és a légi szervezetnek is, hogy lesz-e gondom ha drónnal akarok utazni.
Egyelőre megnyugtat, amit írtál és remélem nem lesz gond. Pl. amikor nem rég Spanyolországba voltam, ott nem problémáztak.
A drónhoz van atombiztos táskám, szóval azzal nem hiszem, hogy gond lenne. -
aero.
veterán
válasz
total90 #26029 üzenetére
Kb 20x repültem már Angliából, nekem még soha nem volt semmilyen gondom itt. Soha nem kapcsoltattak be semmit, nem kötöttek bele semmibe, sosem hiányzott semmi a bőröndből. (2 bőröndöt leamortizáltak már, de az a hanyag munkások hibája)
Szerintem a drónt a bőröndbe, és menjen rá fólia, mert ugye nem olcsó dolgokról beszélünk. Így 100%, hogy senki nem fog szólni érte.
-
total90
veterán
válasz
Nagytoll #26027 üzenetére
Én mondjuk Münchenből mennék, mert itt élek és eddig itt nem szaroztak... inkább az angliai oldalról hallottam rosszat.
(#26028) aero.
Az ismi épp azt mondta, hogy inkább a kézipoggyászba tegyem
Tőlem kapcsoltathatják, csak ne kezdjék el az "ezt nem hozhatod" be fikázást.
-
aero.
veterán
válasz
total90 #26026 üzenetére
Amit a bőröndbe raksz azzal nem fog szarozni senki, gondolom a drón oda menne? Amíg minden elektronikus cucc ki van rakva, addig nem nagyon lesz semmilyen probléma, nekem sosem volt, igaz előszeretettel használják a full body scant itt.
De a legkatonaibb reptér a debreceni, ott mindenbe belekötnek és az összes elektronikai cuccodat bekapcsoltatják (soha sehol nem találkoztam még ilyennel).
-
Nagytoll
senior tag
válasz
total90 #26026 üzenetére
Oh Bristol! A múlt nyaram nagy részét ott töltöttem, elég szép egy város. Én is hasonló felszereléssel mentem kivéve a drónt. Laptop + GoPro + egyéb apróságok. A kinti reptéren tényleg semmi fennakadás nem volt, az itthoni reptéren viszont azért is beszóltak, hogy pulcsi van rajtam
-
total90
veterán
Sziasztok,
márciusban repőlnék Bristolba, látogatóba egyik ismerőshöz.
Ő említette, hogy amikor repül haza meg vissza, akkor szinte mindig problémáznak vele az elektronikai/elektromos dolgai miatt.Na most én vinném az egész fotós cuccom, meg gopro és drón. Elvileg ha valaki drónnal utazik be/ki, azt nem nagyon szeretik és igazából nem értem, hogy miért. Én Németországban élek és Angliában hasonló a drón törvény. Ennek megfelelően van rendszámtábla a drónon és a biztosításom is érvényes Angliára. Más oda sem kell hivatalosan.
Van itt esetleg olyan, aki hasonló felszereltséggel ki/be szokott utazni/repülni? Voltak már problémák?
-
tildy
nagyúr
-
LÁZ
addikt
Üdv, Sunderlandban, vagy a környékén lakik é vki a topiklakók közül, lehetséges, hogy szükségem lenne némi help-re.
-
Viszlát
addikt
válasz
dipeti #26021 üzenetére
Közvetett információm van csak róluk, két kolléga jött onnan és elmondásuk szerint a fizetések miatt tipikus átjáróház és nagyjából erre is vannak berendezkedve, ugródeszkának jó. Egyébként stabil cég, szóval lesz ott melód ameddig csak akarod, ahogy Balinov is írja, fogadásokkal, szerencsejátékkal foglalkoznak.
Komoly béremelésre nem számítanék, azt majd cégváltáskor lehet eszközölni inkább. Ártsd bele magad minél több projectbe, szedj össze minél több tapasztalatot és akkor egy év múlva már angliai munkatapasztalattal simán mehetsz magasabb szintű melókra is, ha jó vagy, akkor a java jelenleg elég jó út.
-
Viszlát
addikt
válasz
dipeti #26019 üzenetére
A WH teljesen jó arra, hogy megvesd a lábad, de nagyjából a piac alsó értékei körül béreznek. Igen, tildy írta, viszont ő nem java developer, amiből borzasztó hiány van, ritka a jó szakember.
Nálunk így néz ki a senior (lvl 3) developer salary band-je:
Min: 50,321 Mid: 65,245 Max: 80,169
Junioré (lvl 1):
Min: 30,028 Mid: 37,308 Max: 44,588
-
dipeti
senior tag
Eloszor is koszonom szepen a segitseget es jokivansagokat!
@Viszlát: Ugy hangzott az elso beszelgetes a recruiter-rel, hogy megkerdezte mennyit keresek most, aztan mondta, hogy kb a duplajat tudjak adni a mostaninak. Persze tudva, hogy magasabbak a megelhetesi koltsegek odakinn. Kesobb volt egy email valtas, amiben rakerdeztek az igenyeimre es akkor 30 ezret mondtam. A ceg neve William Hill.
Visszaolvastam a topikban es ez a ~60k meg a senioroknal is ritka, nem?. Azt hiszem tildy irta, hogy o meg az 50-t se eri el, pedig nagyon regota kinn van.
Ha jol alakul, akkor biztosan fogok meg kerdezni. Koszonom megegyszer. -
Viszlát
addikt
válasz
BÁ Nutrition #26017 üzenetére
Nem, nem is volt soha tervben, valszeg keversz valakivel.
-
Viszlát
addikt
válasz
dipeti #26014 üzenetére
A kerdesem az lenne, hogy az altalam meghatarozott ~30k fontos annual salary mennyire realis?
Cégtől is függ, ez nagyjából az alap. Ennyit ajánlottak vagy ennyit tervezel kérni? Melyik cégről van szó ha nem titok?
Egy ilyen videki varosban mint Leeds, a havi megelhetes lenyegesen olcsobb mint Londonban? Anyagilag megerheti kimenni?
Lényegesen olcsóbb a lakhatási költségek miatt, a tömegközlekedés és az autózás is olcsóbb (biztosítás itt jelentős tétel tud lenni), de ha összejön a meló szólj és megbeszéljük a város melyik részén érdemes szobát/lakást keresni, két és fél évet éltem Leedsben de most is a környékén élek. A megérheti kimenni kérdésre azt tudom mondani, hogy fejlődés szempontjából ha jó cégnél kötsz ki akkor mindenképpen, az a 30k pikkpakk 60k lehet.
Addig is sok sikert az interjúhoz, ha bármiben tudok segíteni, ne habozz kérdezni/kérni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
dipeti #26014 üzenetére
attol fugg mik az elvarasok, ha share house belefer akkor ahogy nezem 260 font/ho kornyeken kijossz[link], az ossz koltseged nem hiszem h 800 felett lesz atlagosan elve
30k-s fizu az 2000 netto havonta[link] igy havi 1200at belatasod felett elkolthetsz meg, ez lenyegesen tobb szerintem mint otthon a 300k, de egy share houserol beszelunk, valoszinu amugy h nem kapsz egyszerre kulon lakast, mert sok kozvetito iroda parazik ha history nelkul akarsz kinenni lakast, nyilvan van akinek sikerult mar innen is(topicbol) szerintem
ja meg annyit h a legtobb dolog amit egy normal elethez szukseges szerintem nem tul megterhelo, pl a fodrasz mondjuk 10 fontert mar megnyir(ferfi) hiaba dragabb mint otthon de aligha fog szamitani, 1200 sok mindenre eleg lesz. az ilyen kutyu dolgok nagyjabol annyiba kerulnek mint otthon. ami tobb az elejen meg az a biztositas kocsira, siman lehet h 1000+ra jossz ki, erdemes megnezni tobb osszehasonito oldalt is, komoly kulonbsegek lehetnek
sok sikert amugy -
dipeti
senior tag
Sziasztok!
Jovo heten repulok interjura Leeds-be. A pozicio junior java developer. Egy eves nagyvallalati tapasztalatom van itthonrol, amit azert hagytam ott mert nem tudtam az elvarasaimnak megfelelo mertekben fejlodni. Az egyetemet nem fejeztem meg be, csak allamvizsga van hatra juniusban.
A ceg nagyon nagylelkuen fedezi a repjegyet es a szallast is, egy napos interjura kell szamitanom. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy komolyan vesznek.A kerdesem az lenne, hogy az altalam meghatarozott ~30k fontos annual salary mennyire realis? Vonz a kaland, de orulnek ha anyagilag nem jelentene ez visszalepest. A visszajelzesek alapjan Budapesten ~300k koruli nettot er a tudasom a cegeknek.
Egy ilyen videki varosban mint Leeds, a havi megelhetes lenyegesen olcsobb mint Londonban? Anyagilag megerheti kimenni?
[Ezt] az oldalt talaltam, nem tudom mennyire valid adatokat tartalmaz.Koszonom a segitseget.
-
zone
őstag
válasz
Nagytoll #26012 üzenetére
Szerintem hívd fel őket:
Outside UK:
+44 191 203 7010Opening times:
Monday to Friday: 8am to 8pm
Saturday: 8am to 4pmClosed Sundays and bank holidays.
[link]
Arra készülj, hogy sokat várakoztathatnak, úgy emlékszem vagy fél óra volt, mire elértem egy ügyintézőt, de ez már régen volt és lehet javult a helyzet. -
Nagytoll
senior tag
Hello! Októbertől Angliában fogok tanulni és a student finance-hez kellene nekem egy National Insurance number. Ezért csak odakint tudok leülni interjúzni? Nem okoz gondot egy kis kiruccanás, de azért örülnék ha mondjuk itthon a British council is meg tudná csinálni.
-
aswyx
csendes tag
válasz
BÁ Nutrition #26010 üzenetére
Szivesen. Kisebb cegeknel, start-up-oknal akik nagy befektetest kaptak vagy ha hajlando vagy gyarkan valtani gyorsabban lehet magasabb fizut elerni. Persze ha hajlando vagy sokszor valtani akkor 2-3 ev tapasztalat utan lehet contractorcodni, ami bevetelben egesz mas kategoria.
Hivatalosan en 9-5:30 dolgozok (az osszes eddigi cegnel) gyakorlatilag ez inkabb 10-6. Tulora ritkan, legfeljebb release kornyeken. A tobbiek kesobb jonnek, kesobb mennek. Ez mondjuk ceg specifikus, hogy mennyire rugalamasak. A tulora ritkasaga es a kb 7-8 ora az irodan + ebedszunet eddig altalanos volt. Havi 1-2 nap otthonrol dolgozast is elfogadtak eddig mindenhol.
Tildy:
Hat igen, full stack nagyon sok mindent foglal magaban. Igazad van, hogy az experteket sokkal jobban fizetik, erdemes minel hamarabb egy teruletre fokuszalni csak. En kb 7 eve nem foglalkozom front-enddel, nem volt idom es kedvem minden evben uj frameworkot tanulni. Viszont emiatt kevesbe mely tudassal lehet nagyon jol keresni. Pl 2 ev React tapasztalattal siman lehet annyit keresni mint 5+ ev backend tapasztalattal. Csak sosem lehet tudni, hogy meddig lesz az a tudas hasznosBackenden ez kiszamithatobb, cserebe viszont sokkal aprobb reszleteket is elvarnak, hogy ismerj.
-
BÁ Nutrition
addikt
koszi a reszletes leirast
ez alapjan 5 ev utan lennek hasonlo helyzetben mint most, ami miatt alapvetoen nem kene nagyon osszetornom magam ugyhogy egyenlore csak erdekessegkeppen folytatom a kurzust(2 hete kezdtem, kozben meg is tetszett)
meg annyi azert lenyeges lehet h a munkaorak szama mennyire kotott az iparagban ill magyarorszag vs London vs egyeb tekinteteben van-e ilyen jellegu elteres.
pl itt en sokkal tobb orat tolok mint anno otthon, es meg ezt is keveslik, otthon nagyobb becsulete volt a szabadidonek altalaban, de ez lehet csak az en kornyezetemben alakult igy, nem tudom mas mit tapasztalt, ti mit lattok ezugyben? -
tildy
nagyúr
-
aswyx
csendes tag
Mindig is tudtam, hogy a Sainsbury's nagyon felremenedzelt ceg, de hogy ennyire, az nem esett le
Hat 3 eve nem voltam olyan helyen ahol junior deveknel ralattam a reszletekre, a Sains-nel csak interjuztattam, most meg csak mid-level es folotte veszunk fel embereket.
Annal a cegnel igy voltak a fizu szintek:
graduate level - 0-2 ev programozoi tapasztalat, szakiranyu egyetemi vegzettseg, vagy tobb eves technikai de nem porgramozoi hatter. Ok kb egysegesen 25k korul kaptak.junior 2-4 ev tapasztalat, vagy tobb de teljesen mas iranyu (pl web frontend develper tapasztalat, de android fejleszto akart lenni). Naluk a maximum 45k volt, ha 40 folott kertek, akkor +1 kor interju a CTO-val. Az atlag kb 38k volt.
mid-level itt kezdtem en, 45k-65k, ide nagyon nehez volt mar embereket talalni, kb 20 interjubol 1 ment at.
senior itt mar csak kocsmai beszelgetes szintjen tudom. Egy idoben 3 python core developer is dolgozott ott, ok allitolag 80k+ fizun voltak. En 68-ig jutottam.
Fizu emeles 1x volt 3 ev alatt, 2k, a tobbit az nem kerni hanem inkabb kovteleni kellett (mindig ugy mentem oda, hogy mar volt ajanlatom masik cegtol, hogy nyugod lelekkel setaljak el, ha nem jutunk egyeszsegre)
BÁ Nutrition:
0 evvel mi graduate-levelnek hivtuk, nehol osszevonjak a juniorral. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
BÁ Nutrition #26004 üzenetére
Infant
-
Viszlát
addikt
válasz
BÁ Nutrition #26004 üzenetére
A legtobb esetben azert a munkakort jellemzi (junior pm, pm, senior pm, consultant), de teny, hogy altalaban palyakezdok jelentkeznek csak junior allasokra, illetve palyat valtok.
-
tildy
nagyúr
Hat pedig emiatt hagyták ott sokan a céget, mert az éves fizuemeles 1.8% volt, ha pedig mi kertünk fizuemelest , akkor nem adtak . Szomorú, de tényleg jobban kerestem 2012ben a sainsnel ( volt egy nagy bónuszunk) , mint 2017ben.
Az érdekes, hogy felétek a junior megkaphatja a 45t is...Tanultam az esetből amúgy , ha úgy érzem nem lépek előrébb adott helyen 1-2 éven belül, akkor váltani fogok. Most nem ugrál ok, elég korrekt a cég, 12 hetes terhesen kezdtem, és visszavárnak októberben . Életem egyik legjobb döntése volt a sainstől lelépni . 6 év elvesztegetett idő, ebből 4 volt, ami jó volt.
-
aswyx
csendes tag
Sziasztok!
En is Londonban elek es programozo vagyok. Kicsit megdobbentem a fizukon amit irtok, nagyon kevesnek tunik.
A Sainsbury's-nel is dolgoztam, igaz contractorkent, ami mas kategoria. Meg Tildyvel is talalkoztunk, ha sokat nem is beszeltunk.
Amikor tavaly nagyon gyorsan megszabadultak a contractoroktol, akkor tobbunket is probaltak meggyozni, hogy csatlakozzunk allando alkalmazottkent, senior dev (70k) es dev lead (80k) poziciokban. Es mind nemet mondtunk. Nem gondoltam volna, hogy akik regebben dolgoznak ott, ilyen szinten nem becsulik meg.
BÁ Nutrition:
Viszonylag sokat kell interjuztatnom mostanaban, igaz mi mid-level es folotte keresunk. Papirral es eletkorral semmit nem foglalkozunk. Ezeket korabbi munkahelyen sem neztuk soha, juniorkent foleg a lelkes, gyors gondolkodasu embereket kerestunk, meg hogy ne mindent nekunk kelljen megtanitani. Az interjuk eddig mindig: kod teszt otthon, technikai kerdesek eloben, es az esetek nagy reszeben egy egyszeru, kb 1 oras kodolas eloben. Kezdo fizuk 25k-45k.Az elorelepest csak sajat tapasztalat alapjan tudom: munkahely valtas mindig sokkal tobb penzt hozott mint amit a ceg addott volna ha maradok. Igy 3 ev, ket valtas kb +20k volt. Karrier mint olyan engem sosem erdekelt, semmi penzert nem lennek team lead vagy hasonlo. Tobbek kozt ezert is lettem contractor
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest