Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22001) tildy válasza Viszlát (#21979) üzenetére


tildy
nagyúr

En is hallottam, hogy most mar fizetosse tettek a national insurance numbert, 50 fontot kernek erte, de hivatalos infot nem talalok rola.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22002) tildy válasza BÁ Nutrition (#21971) üzenetére


tildy
nagyúr

Ha pedig kevesebbet fizetsz az allamnak adoban, mint kene, akkor meg kvazi ok adnak kolcson neked.

Amugy voltam mar mindket szituban, azaz mikor februarban kezdtem, akkor pl nem vontak adot a fennmarado honapokra, de ugy is volt hogy evkozbeni valtas volt, es akkor meg vegig vontak, majd a vegen kikuldtek, hogy tartozok vagy ok tartoznak.

-----------------------------------
Kicsit mas:

most, hogy bekoltoztunk a lakasba , elojott par nagyon brit problema, ami sajnos nem volt elore lathato.

-a leirasa szerint parkany aljaig (137 cm) érő amazonrol rendelt függöny több centivel a párkány fölött végződik, pedig nincs magasan a karnis ( 5 centire van az ablak tetejetol)

-az európai csillarokhoz le kell szerelni a dobozt a plafonon lógó lamparol, mert itt egyencsatlakozas van, és nem tudod fullra a plafonra szerelni, vagy úgy szereled, mint ahogy nalunk lett, tavtartokkal. Nemet lampatestjeink vannak, illetve a csillar is onnet jott, a szerelese a magyar rendszerhez hasonlit, de itt mas a plafonon a csatlakozas.

-mikor azt hitted az e27 és bayonet csatlakozáson kívül nem nagyon van más ebben a méretben, akkor jön egy hármas bayonet, ahol persze nem 0-90-180 fokban vannak a lábak, hanem kb 0-85-170 fok, és nem kompatibilisek

-2 réteg alapozó fehér festék, plusz 2-3 réteg dulux alol még mindíg felsejlik a szoba korábbi kekje, de fehér eredeti falnak is kell 5 réteg festék, hogy ne legyen csíkos. Visszasirom a herat.

-miutan lekapcsoltuk a megszakitokat a lampakhoz mindenhol, volt meg egy "kosza" fazis a nappaliban levo csillarban. A konyhai megszakito lekapcsolasa utan szunt meg. Amugyis minek csillarkapcsolos doboz a plafonra, ha a kapcsoloknal meg nem ugy van bekotve.

-ha a councilnak van bulky waste collectionje, és abban benne a padloszonyeg is, attól még a padloszonyeg underlay-je nincs benne.

- a moso-szaritogepnel erdemes megnezni mennyire melyre nyulik majd be a konyhaszekrenyben, nekunk most frankon kilog par centit.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22003) Malibutomi válasza ludsimon (#21995) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Akkor nagyon egyszeru, vissza a depositot, vagy otthon lesznek mikor jon a tulaj, es akkor a foberlo is repul.

Sajnos vannak akik ezt csinaljak, kiadjak feketen a szobakat a berelt hazban, es igy behuzzak a berleti dij tobbszoroset.

[ Szerkesztve ]

(#22004) jerry311 válasza daczkó (#21999) üzenetére


jerry311
nagyúr

Szerintem semennyire. Ez félig polgári jogi (szóban kötött bérleti szerződés) félig büntető jogi (ki nem fizetett adó) probléma. Illetve a főbérlő vs. tulaj megint polgári jog.

#22000 ludsimon
Persze, mert tudja, hogy itt a hivatalok (majdnem) mindent elhisznek, meg aránylag jóindulatúak is. Meg egyébként is az emberek azt hiszik, hogy ha aláírsz valamit akkor betartod, nem azt keresik, hogy mikor és hogyan baszod át őket.

(#22005) ludsimon


ludsimon
veterán

Ha a legrosszabbra kell készülni, akkor mit lehet tenni, ha ez az állítólagos ellenőrzés lesz, de igazából nem, csak annyi fog történni, hogy kicseréli a zárakat??

Szerződés nélkül a rendőr mit tudna tenni ha megpróbál betörni, vagy valóban be is törnek a saját vagyonukért?
És most érdemleges választ szeretnék kérni, nem azt, hogy semmit.
Mivel lehet bizonyítani, hogy ez egy csaló sz****zi ember és őt állítsák elő nagyon kemény büntetéssel, hogy az élettől is elmenjen a kedve és hogy valaha is más emberek átverésén 'dolgozott'?

undefined

(#22006) ludsimon


ludsimon
veterán

Közben azt mondta apu, hogy nem jól írtam, mert azt mondta a főbérlő (vagy ezt kamuzta??), hogy agency-től jönnek ellenőrizni és azért kell elmenni.
De akkor se változtat a dolgon, hogy itt valaki szombaton nagyon rossz helyzetben lesz.

Simán el tudom képzelni a legrosszabb szituációt, mert rengeteg rosszat olvastam, hogy a kinti magyaroktól (tisztelet a kivételnek!!) ismeretlenül nem szabad azt se elhinni amit kérdez.

A hideg is kirázott!
Az utolsó főnököm pont ilyen utolsó sz****zi ember volt!
Nem jelentett be, minden munkavédelmi előírást, felszerelést figyelmen kívül hagyott. Robotnak nézett.
Megbeszéltük mikor és mennyit fizet, mindig csúszott és az utolsó fizetés durva -30%-al kevesebb volt, pedig volt mikor 14 órát (!) dolgoztam egy nap és majdnem minden második nap 9-10 órákat dolgoztam!
Amikor leléptem szó nélkül az említett utolsó fizetés után még én lettem megfenyegetve.
Kezdem gyűlölni és letagadni, hogy magyar vagyok.
Kezdem érteni miért nem kergették még el a jelenlegi kormányunk és az összefüggést aki kimegy és nem másokat kirabolni, átverni, hanem rendesen dolgozni megy ki.

Igen, sajnos KP. :(

[ Szerkesztve ]

undefined

(#22007) daczkó válasza ludsimon (#22006) üzenetére


daczkó
aktív tag

Ha jogszerűen tartózkodsz egy házban, nincs olyan, hogy el kell menni, mert jön az inspection. Mondjuk én azt sem értem, hogy hogyan voltak képesek szerződés nélkül egy petákot is fizetni... Gondolom ezt is mind mind kp-ban tették, hogy véletlenül se maradjon nyoma.

[ Szerkesztve ]

/ignore wwenigma

(#22008) noorbertt válasza daczkó (#22007) üzenetére


noorbertt
őstag

Szerződéssel sem megy sokra ha magyar a kiadó és simlis. Nekünk egyszer magyar szerződést akartak adni.. Azzal kb úgy vagy mint ha nem is lenne. És vannak olyanok akik beveszik és ez van mint fentebb

(#22009) ludsimon válasza daczkó (#22007) üzenetére


ludsimon
veterán

Azt hiszem apu és az öcsémen kívül még 3 család lakik a házban!
Szóval azért 4 család 1 ellen ha összefog nem hiszem kell papír a csaló ellen.
Vagy akkor is kell, nem elég, hogy többen ott élnek és egymást tudják igazolni?

undefined

(#22010) FeRkE válasza ludsimon (#22000) üzenetére


FeRkE
őstag

Meglepo modon.. Gondolom masfelszer annyiert adja ki a szobakat, mint amennyit o fizet az egesz lakasert.

(#22001) tildy: En mult heten voltam Bedfordban, ingyen volt. Telefonon kertem idopontot a hivatalos telszamon, ami egyebkent rosszul van megadva az osszefoglaloban, gondolom valtozott.

[ Szerkesztve ]

(#22011) ludsimon


ludsimon
veterán

Most utólag azért nem sajnálom, hogy a főiskolai beiratkozás miatt kellett lemondanom a Londoni útról.
Azért az nem gyenge 350k-t így lenyel valaki semmi felelősségtudat nélkül, hogy egy családapát lop meg, aki a jobb élet reményében ment ki.

[ Szerkesztve ]

undefined

(#22012) daczkó válasza ludsimon (#22011) üzenetére


daczkó
aktív tag

Ehhez mindkét fél kooperációjára szükség van, aki szerződés nélkül képes pénzt adni valakinek... az pedig másodlagos, hogy családapa, vagy akármi, mert senki nem jótékonykodni megy ki.

[ Szerkesztve ]

/ignore wwenigma

(#22013) BÁ Nutrition válasza ludsimon (#22011) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

"Mivel lehet bizonyítani, hogy ez egy csaló sz****zi ember és őt állítsák elő nagyon kemény büntetéssel, hogy az élettől is elmenjen a kedve és hogy valaha is más emberek átverésén 'dolgozott'?"
"Azért az nem gyenge 350k-t így lenyel valaki semmi felelősségtudat nélkül, hogy egy családapát lop meg, aki a jobb élet reményében ment ki."

szerinted ezek komolyan erdekelnek egy csalot? :F :U
+nem embert olt, ilyeneket max megbuntetnek penzre, de nem megy el a kedvuk tole ugyse, nem buknak mindig le..

ha ott lesztek mikor az agency megy, es ilyen szabalytalansagokat talalnak kb kiraknak mindenkit a hazbol.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#22014) Viszlát válasza ludsimon (#21992) üzenetére


Viszlát
addikt

Ahogy irtak mar paran elottem, ketton allt a vasar, akinek nincs penze az miert adogat csak ugy minden nelkul ekkora osszegeket vadidegeneknek? Erthetetlen szamomra es igazabol azon sem tudok megrokonyodni, hogy miutan semmi sem lett leirva, a "foberlo" kenye-kedve szerint valtoztatja a dolgokat. Na meg az sem piskota, hogy ket het utan le akarunk lepni es meg vagyunk lepodve, hogy ennek a foberlo nem orul. Az egesz szitu a zsak a foltjat esete...

Ezt az uberkorlatolt milyen a magyar dumat meg tenyleg el kene mar felejteni, a gazember nemzetisegetol fuggetlenul az, es ki fogja hasznalni masok hulyeseget, akarhonnan is szarmazik. :U

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#22015) KMan válasza ludsimon (#22000) üzenetére


KMan
őstag

Hat igen, vilag tobb pontjan talalkoztam mar ezzel a szituacioval: a magyar a magyarral tol ki legszivesebben... Le sem tagadgatnank sajnos :(

Csak a balekok alszanak [SAS]

(#22016) kraftxld válasza KMan (#22015) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Szerintem ez nem így van, de lehet csak én vagyok az aki megválogatja, hogy kivel cimbizik :D

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#22017) emvy válasza KMan (#22015) üzenetére


emvy
nagyúr

Szerintem ez nem igy van, legfeljebb akik ezt tapasztaljak, azok rossz kornyezetben mozognak (vagy magukbol indulnak ki, nem tudom). Logikat se nagyon latok egyebkent ebben.

while (!sleep) sheep++;

(#22018) tildy


tildy
nagyúr

Hasonloan gondolom, mint az elottem szolok, azaz amit Viszlat , emvy es kraftxld is mondott. Plusz laktam magyar hazban, angol nyelvu volt a szerzodes.

Ettol fuggetlenul soherek voltak ok is, ellenben most mikor a korhazban voltam 3 magyar baratom is jott csinalni a lakast, ahova bekoltoztunk. Festeni meg minden.

--------------------------------------------------------------
A channel 4-n fut amugy sorozat ilyesfajta foberlokrol, eleg kemenyen fogjak oket. Ettol fuggetlenul az alberloknek altalaban koltozniuk kell...

Kicsit mas: ugy nezem a gaztuzhelylap is hamarosan csereerett, mikozben az egesz epulet alig 6-7 eves.

Hihetetlen. Nem mertem eddig hosszabban kiprobalni , hogy meddig engedi a gazt, de amint elforgatom a gombot, mar jon a gaz, es nem ugy tunik, hogy lenne benne biztonsagi szelepzar ( nyitom,10-20 masodpercnel meg mindig jon) . Amit mar a 30 eves karancsunk is tudott...

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22019) emvy válasza tildy (#22018) üzenetére


emvy
nagyúr

Indukciós főzőlap?

while (!sleep) sheep++;

(#22020) jerry311 válasza tildy (#22018) üzenetére


jerry311
nagyúr

Ha van benne biztonsági szelep, akkor nem kellene gázt engednie. Amíg a termoelem nem elég meleg, addig annak a szelepnek zárnia kellene.

Ha nincs biztonsági szelep, akkor azért érdekelne, hogy honnan lehet ilyet szerezni 2010-ben és ki olyan sóher, hogy meg is veszi. :U

[ Szerkesztve ]

(#22021) tildy válasza emvy (#22019) üzenetére


tildy
nagyúr

Hat vagy az, vagy masik gazos. En gaztuzhelyen foztem nagyon sokaig, jobban szeretem mint az elektromost, de az indukciossal nincs bajom.
Amugy nocsak, mit hozott a posta:

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22022) Kephamos válasza jerry311 (#22020) üzenetére


Kephamos
addikt

Biztos, hogy 20 éve (legalább 20 éve) nem lehet már biztonsági szelep nélkülit kapni. Valami más lehet a bibi.

Más: Elvileg úton van az angol SIM kártyám (EE nevű szolgáltató, prepaid), remélem hétfőre megérkezik a kártya és végre kezdhetem szétküldeni a CV-t. Addig is nyelvtanozok és gyakorlok kicsit, félek a telefonos köröktől, nem tudom mennyire türelmesek.

(#22023) Mottie válasza Kephamos (#22022) üzenetére


Mottie
őstag

Tapasztalatom szerint* eléggé. Ne félj visszakérdezni, hogy mi is a kérdés ha nem hallod/érted elsőre :)

Ahol laktam 1-2 egységnyi mobilhálózat volt és a hívás minősége is ennek megfelelő..

[ Szerkesztve ]

Be Victorious!

(#22024) tildy válasza Kephamos (#22022) üzenetére


tildy
nagyúr

Biztos vagy benne, hogy UK-ben is igy van? Mert Magyarorszagon oke.

Csak mert otthon pl nyomni kellett a gombot, es utana szikraztatni vagy begyujtani, volt benne termosztat. Ennel csavarod, jon a gaz, szikraztatod. Eddig 10 mp volt a legtobb amit hagytam, de volt mar , hogy a huzat eloltotta, akkor is hallottam, hogy jon a gaz.

Amugy a 90es evekig pl a haztartasi gepek jo reszet dugo nelkul arultak itt UK-ben. Ennyit arrol, hogy 20 eve mi hol hogyan volt szokas.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22025) daczkó válasza tildy (#22021) üzenetére


daczkó
aktív tag

Ez nem ér. :D így szebb mint az enyém a taiwanival

[ Szerkesztve ]

/ignore wwenigma

(#22026) Kephamos válasza tildy (#22024) üzenetére


Kephamos
addikt

Nem, abban egyáltalán nem, de abban igen, hogy itthon igen. :)

(#22027) kem válasza KMan (#22015) üzenetére


kem
addikt

Ez igy van. Mindenki mas egymasnak segit (foleg a lengyelek), a magyar meg csak lehuzza a magyart es igyekszik fuggosegi helyzetben tartani lasd a tobegszallasokat kiado full illegal arcokat.

Köszi!

(#22028) engine88


engine88
aktív tag

Udv
Angol baratnomtol szuletik lanyom 3 het mulva.
Hogyan lehetseges angol magyar kettos allampolgarsagot intezni a babanak? Mert ugye angol allampolgarnak fog szuletni.

(#22029) tildy válasza engine88 (#22028) üzenetére


tildy
nagyúr

Meg magyarnak is. Alapbol. Ugyanis egyik szuloje magyar allampolgar.

Amugy eleg egyszeruen. Anyukaja leven brit allampolgar alapbol, altalad meg magyar, tehat semmi gond nincs. Az en fiam is kettos allampolgarkent szuletett, ugyanis settled a statuszunk itt, tehat megkapja a brit allampolgarsagot ( ingyen es bermentve ), szarmazasunk alapjan meg a magyart.
A magyar allampolgarsagot a magyar kovetsegen tudod intezni , szuletes magyar anyakonyvezese reven.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22030) ltom67 válasza tildy (#22001) üzenetére


ltom67
csendes tag

Ezt hol hallottad? Most csináltattunk NI-numbert (tegnap jött meg) és egy pennybe sem került...

www.szamitogepguru.hu

(#22031) tildy válasza ltom67 (#22030) üzenetére


tildy
nagyúr

Egyik jobaratom mondta nekem is, de mint irtam sehol nem talalok rola hivatalos infot.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#22032) harcikoca


harcikoca
senior tag

Üdv.
Valaki tud autó insurancera valami kiskaput, hogy hogyanlehetne olcsóbb? Nem vagyok még 25, és horribilis az összeg, de hallottam olyat, hogy ígyis meglehet úszni havi 70-ből.

AMD+Ati powee'R

(#22033) Bubee82 válasza harcikoca (#22032) üzenetére


Bubee82
őstag

Igen, elvileg van. Ismerek valakit aki a te cipodben jar es tud valakit (magyart) aki elvileg kepes ilyenre. De tobb infom nincs rola.

[ Szerkesztve ]

(#22034) Viszlát válasza harcikoca (#22032) üzenetére


Viszlát
addikt

Azt kellene megkérdezni, akitől hallottad, aztán megosztani velünk is. Persze csak akkor ha nem ilyen beírom a vidéki haver címét típusú mókázásról van szó... :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#22035) ronson válasza Viszlát (#22034) üzenetére


ronson
őstag

Szerintem biztos, hogy ilyen. Akit én ismerek, annak is ilyen. Nem hiszem, hogy van más módja a csökkentésnek. Tegye akinek erkölcsileg belefér.

(#22036) Assimilator válasza Mottie (#21985) üzenetére


Assimilator
őstag

Ezek a dolgok tisztak. Annyi lenne a lenyeg, hogy dolgozhatok-e masik helyen anelkul, hogy ott felmondanak. Pl. elmegyek fizetes nelkuli szabira es elkezdek az uj helyen melozni. S ha az uj hely gazos stb. akkor csak visszamegyek szabirol stb. Adosav valtozason kivul van mas vonzata?

(#22037) Mottie válasza Assimilator (#22036) üzenetére


Mottie
őstag

Ez 100% cég függő szvsz. Nekem a szerződésemben az van, hogy dolgozhatok máshol, amennyiben a cégem tud róla és engedélyt ad rá, illetve nem hátráltatja az itteni munkát. Arra pl nincs kitétel, hogy fizetetlen szabadságra el lehet-e menni.

Szerintem meg kell kerdezni, hogy van-e mód fizetetlen szabadságra menni és akkor el tudod kezdeni az új helyet.
Ha ők elenhednek, akkor akadálya nincs.

[ Szerkesztve ]

Be Victorious!

(#22038) KMan


KMan
őstag

Confused.com - on biztositok arajanlatanak osszehasonlitsa jar valamilyen kotelezettseggel?

Csak a balekok alszanak [SAS]

(#22039) fojtviki válasza KMan (#22038) üzenetére


fojtviki
senior tag

Nem. Legalabbis, ha arra gondolsz,, hogy kotelezo e kotni utana!

(#22040) jerry311 válasza KMan (#22038) üzenetére


jerry311
nagyúr

Leginkább semmi, de ha nagyon érdekel akkor mindegyiknél van terms and conditions,
Mondjuk, egyiknél sem adtam meg valós adatokat, elkerülendő a későbbi spamet. Kor, no claim és az autó adata legyen helyes, irányítószám (cím) nyugodtan lehet a szomszédé.

Ár összehasinlító oldal után a választott biztosító saját weblapján még egy százassal olcsóbb ajánlatot kaptam. Elég nagy szórás volt 900 és 22 000 közt, végül 795 lett. Első autó, első biztosítás itt.

(#22041) Kephamos válasza jerry311 (#22040) üzenetére


Kephamos
addikt

A baloldali közlekedést hogyan sikerült megszokni?

(#22042) Mottie válasza Kephamos (#22041) üzenetére


Mottie
őstag

Szvsz embere válogatja. Nekem 7 eve van jogsim, gond nélkül ment a bal oldal már elsőre. Édesapámnak 25-30 éve van és mondta, hogy nem tudta megszokni, amikor fáradtabb mindig rosszul vinné a reflex.

Be Victorious!

(#22043) jerry311 válasza Kephamos (#22041) üzenetére


jerry311
nagyúr

2-3 óra vezetés, körforgalmak +1 óra.
Swindon magic roundabout is megvolt csont nélkül.

(#22044) Malibutomi válasza Kephamos (#22041) üzenetére


Malibutomi
nagyúr

Eletemben eloszor akkor vezettem itt mikor mentunk kocsit venni ket nappal az erkezesunk utan.
Szerencsere kis neptelen utcak voltak a kornyeken, ott mentek le az elso meterek, de akinek van rutinja hamar termeszetes lesz. 1-2 nap meg amig tenyleg megszokja az ember, de annyi.
Ami furcsa (nekem( az hogy messze kell nezni a bal oldali tukorhhoz, meg jobbra bekanyarodaskor azota is mindig bennem van hogy a masik savban hatulrol telibevernek (pedig ott ugye szembe jonnek).

(#22045) Kephamos válasza Malibutomi (#22044) üzenetére


Kephamos
addikt

Az utolsó bekezdésedtől egy helyben ülve a számítógép előtt is agyérgörcsöt kaptam. :) Remélem összejön nekem is a kijutás és a vezetés megszokása is.
Végre megérkezett az angol SIM kártyám. Indulok telefont venni, majd kezdem küldözgetni a CV-ket. Akinek sok szabadideje van az lassan elkezdhet szurkolni. :DDD

(#22046) Assimilator válasza Mottie (#22037) üzenetére


Assimilator
őstag

Van modom fizetetlen szabira mennem. Meg azt is meg tudom csinalni, hogy szimplan nem megyek dolgozni. Koszi szepen!

(#22047) ltom67 válasza tildy (#22031) üzenetére


ltom67
csendes tag

Közvetítők szoktak pénzt kérni érte (kb. 50GBP), akik NI interjú időpontot kérnek, elmennek veled az interjúra, tolmácsolnak, stb..., de a hivatal ingyenesen adja, nincs semmi illetéke.

www.szamitogepguru.hu

(#22048) fojtviki


fojtviki
senior tag

Sziasztok. Sick alatt ugye nem lehet kirugni az embert? Paromat is elerte ez a gerincserv dolog. Physiotherapy-ra kuldte az orvos, ha nem javul akkor utana MRI stb:(. Most egy honapra irta ki, de vissza kell menni a kez\eles utan! Szoval remelem betegseg alatt nem kuldhetik el :F

(#22049) kmisi99


kmisi99
addikt

Vissza olvastam, de csak hogy biztos legyek a transferwise a legjobb megoldás angol számláról font forintosítása magyar számlára?

(#22050) jerry311 válasza kmisi99 (#22049) üzenetére


jerry311
nagyúr

Ja, elég jó és megbízható. Eddig az összes hazaküldött pénzem értelmes árfolyamon vált forinttá.
Ha reggel küldöm akkor általában még aznap megérkezik, de sokszor még dél előtt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.