Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18801) noorbertt válasza KMan (#18792) üzenetére


noorbertt
őstag

Hsbc online felulete nagyon kezelheto es barati szerintem. Mobil app is jo. Nekem android van de iphone verzio sem lehet nagyon mas.

NFC fizetesi lehetoseg hogy all szerintetek? Paypal es EE tud, de bankaltali megoldas nincs?

(#18802) Bubee82


Bubee82
őstag

Ez a credit score rendszer egy vicc :DDD

Megirtam nekik, hogy munkaltatoi kolcsont fizettem vissza iden (nem is keveset, raadasul 2/3-at egyben), de termeszetesen ezt sem veszik figyelembe :C :DDD

(#18803) Viszlát válasza Bubee82 (#18802) üzenetére


Viszlát
addikt

A munkáltatód regisztrált hitelszervezet? A kölcsön egy bejegyzett pénzügyi termékük?

Tájékozódni, gondolkodni, aztán fröcsögni. Mindig működik.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#18804) Bubee82 válasza Viszlát (#18803) üzenetére


Bubee82
őstag

Nem frocsogtem, koszonom.

Pontosan a rendszer merevsege az, amivel nem tudok egyeterteni, csak elfogadni.

Az pedig a dolgok netovabbja, hogy a bank nem ad current accountot 1.5 ev utan, meredeken emelkedo penzmennyiseggel a szamlan, kozel excellent credit score-al. Vagy emiatt se 'frocsogjek', mert ez termeszetes?

Arra leszek kivancsi, hogy ceges account eseten mennyire lesznek rugalmasak.

Es koszonom, de a tajekozodasban igen jo vagyok :R :DDD

[ Szerkesztve ]

(#18805) Viszlát válasza Bubee82 (#18804) üzenetére


Viszlát
addikt

Láthatólag halvány gőzöd sincs a rendszerről, hiszen ha lenne, akkor az előző hozzászólásod meg sem születik, illetve elég megmosolyogtató, hogy képes voltál emiatt írni, hogy te visszafizettél egy munkáltatói kölcsönt. De, hogy ezt még számon is kéred rajtuk és gúnyosan tapsolsz hozzá, hát no comment.

A current account nyitáshoz semmi köze a credit score-nak, ez is nevetséges tévhit. Nem tudom hol tájékozódsz, de nagyon rosszul megy. Ha a jelenlegi bankodnál nem hajlandóak nyitni, akkor az legnagyobb valószínűség szerint 3 éven belüli pénzügyi viselkedésre vezethető vissza, de nyilván erről nem fogsz semmit leírni. Viszont ha másfél éve kint vagy és van munkaviszonyod, albérleted rendezett körülményekkel, akkor tessék elmenni másik bankhoz, néhány helyen még pénzt is adnak, ha átviszed hozzájuk a dolgaidat.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#18806) Bubee82 válasza Viszlát (#18805) üzenetére


Bubee82
őstag

Korabban mindent leirtam a bankos kalvariamrol, igy nem tennem meg ujra. Mindennek koze van mindenhez. Ezt megtanultam. Nem lehet altalanosan semmit sem kijelenteni.

A lenyeget nem erted, csak mindjart raugrasz valakire, akinek a sztorijat nem ismered. Tovabba nem fogtad fel a mondanivalom lenyeget sem.

A tapsikolas pontosan a korabb tapasztalatok fenyeben ertheto.

Es mi van akkor, ha en nem szeretnek bankot valtani azonnal es rogton? Mert minden massal elegedett vagyok es szuksegem van a HSBC nevere (mint top penzintezet)?

Na latod. Elhiszem, hogy okos ember vagy, mert a hozzaszolasaid alapjan annak tunsz, de mindent te sem tudhatsz.

(#18807) Bubee82 válasza Bubee82 (#18806) üzenetére


Bubee82
őstag

Es arra milyen magyarazatot tudsz adni, hogy ugyanezzel a hatterrel egy £7000-nyi start-up loan igenylesen siman atmentem?

(Amely atlagon feluli korultekintest igenyel amugy is. Csak igy zarojelben...)

[ Szerkesztve ]

(#18808) legiaap


legiaap
nagyúr

Egy kis szösszenet:
Tegnap vettem egy frankó kabátot átmenetinek ilyen nyálkás, őszies időre.
Ő lenne az: [link]

Csak ajánlani tudom. Olcsó és ma volt szerencsém kipróbálni esőben. 15 percet sétaltam light-os esőben. Nem ázott át. Majdnem az utam végéig lepergett róla a víz és igen jól tartja a hőt. Csak egy póló volt alattam.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen áron lehet jó kabátot kapni.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#18809) Bubee82 válasza legiaap (#18808) üzenetére


Bubee82
őstag

Nagyon zsir :R

(#18810) Viszlát válasza Bubee82 (#18806) üzenetére


Viszlát
addikt

Felőlem annyit beszélsz rólam és mellé, amennyit csak akarsz, ez azon nem változtat, hogy durván tájékozatlan vagy a témában. Munkáltatói kölcsönt akarsz elismertetni, párhuzamba állítod a számlanyitást a credit score-ral és a pénzmennyiséggel! Ezek tiszta képet adnak arról, hogy alapvető fogalmakkal sem vagy tisztában, ami alapvetően nem gond, de ilyen hozzáállással garantálható még néhány csalódás, aztán majd tapsikolhatsz, ahogy látom arra esély sincs, hogy esetleg felmerüljön, hogy talán te néztél el valamit...

Természetesen nem tudhatok mindent, de nem is a saját véleményemmel traktáltalak, hanem tényekkel, mert akármennyire is furcsa, mind a banki szolgáltatások, mind a hitelezés egy szabályozott, logikusan felépülő rendszer alapján működik. Tehát, ha a HSBC nem hajlandó current accountot nyitni neked, annak van valami oka, nem pofára megy a dolog. Meglévő ügyfelek esetén a rendelkezésükre álló információk alapján döntenek erről, ahogy már írtam, 3 évet vizsgálnak visszamenőleg (illetve amennyire rendelkezésre áll), ezért nagy valószínűséggel ott látnak valami olyat, ami nem tetszik nekik. Ennek az égvilágon semmi köze a credit history/score pároshoz, eleve szó sincs semmiféle hitelről, kölcsönről, egy banki szolgáltatásról beszélünk. Be kell menni, meg kell kérdezni, hogy mi a gond és mit kell tenned, hogy változzon a helyzet, kilátásba helyezve, hogy máshova viszed a pénzforgalmad és a tranzakcióid. Ha nem kapsz értelmes választ, akkor irány másik bankfiók, másik ügyintéző és addig menni, amíg használható, érdemleges információt nem szerzel arról, hogy miért tagadják meg tőled ezt a szolgáltatást.

Ha nem szeretnél bankot váltani (bár a HSBC semmivel sem emelkedik ki a high street bankok közül, sőt), vagy bizonyos okok miatt fenn kell tartanod a jelenlegi számlád, akkor is nyithatsz máshol current accountot, okosan felosztva a DD, SO, TR igényeidet/szükségletedet. Mellesleg szó sem volt azonnalról és rögtönről, másfél évet írtál.

(#18807): a start-up loan egészen más tészta, itt már számít a credit history/score (de például a kutyát nem érdekli, hogy mennyi pénzed van, max a havi bevétel lehet fontos), de mivel nem ismerem a konkrét terméket, mégis mit vársz, hogyan adjak erre választ? Mindenesetre ezek a hitelek az esetek többségében állami programok keretén belül kerülnek folyósításra (mily meglepő, még adókedvezmény is jár utánuk), kormányzati vagy az önkormányzat által nyújtott garanciával, szóval az, hogy macerásabb az igénylés, semmit nem jelent. Ráadásul 7000 font az lópikula ebben a kategóriában...

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#18811) Bubee82 válasza Viszlát (#18810) üzenetére


Bubee82
őstag

Koszonom, hogy energiat es idot szenteltel ennek a megirasara. Egy bizonyos pontig megertem ami irsz, de ez sajnos semmin nem valtoztat. A hangnemen pedig nem artana csiszolni egy kicsit. Koszi.

A bankban szemelyesen voltam. Az ugyintezo tolem kert elnezest, miutan tuzetesen, egyutt atneztuk a szamlatortenetemet, hogy ne haragudjak, de o sem erti, hogy tiszta lappal miert nem lehet. Mondta, hogy felhivhatja a kozpontot, de valoszinuleg elkuldik a pics@ba, amiert zavarja oket. Ha az automata rendszer nem engedi, akkor kesz es pont!

A start-up loant tobb szolgaltato, non-profit szervezetek osztjak szet, regiokra bontva az orszag teruleten. Es nem teljesen mas teszta. A lenyeget megirtad: credit score-t neznek es bankiszamla kivonatot. Ahogy a munkaltatom is nezte, ahogy a bankom is nezte es ahogy mindenki mas is nezi. A procedura ugyanaz.

Tehat megegyszer: ugyanaz az ember es hatter. £7000 fontot megkaphatok (annyira nem lopikula, mert £6500 az atlag es a max. £9990 - ha beleraksz te is, akkor mehet feljebb, de konnyen mondhatjak hogy ez igy nem lesz jo), de current accountot nem. £3000 fontot 9 honapon belul visszafizettem, ugy hogy nem £40,000 az eves fizetesem, hanem meg a fele se volt (bizonyithato, ellenorizheto kolcson, szerzodessel). De nem kerulhet ra az adatlapomra, mert nem 'regisztralt' 'penzintezeti 'termek'.

Nekem ennyi eleg is volt. Tenynek.

Reszemrol itt lezartnak tekintem a temat, mivel vitatkozni nem szeretnek es elorebb nem fogunk jutni.

(#18812) Viszlát válasza Bubee82 (#18811) üzenetére


Viszlát
addikt

Szövegértés egyes alá, és még le is írod mégegyszer ugyanazt a sületlenséget, egy teljesen értelmezhetetlen összehasonlítást, de az önérzeteskedés az megy... :U Ennek így tényleg nincs értelme, ennél érthetőbben én már nem tudom megfogalmazni.

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#18813) BÁ Nutrition válasza Bubee82 (#18811) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

inkább privi

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#18814) eszgé100 válasza legiaap (#18808) üzenetére


eszgé100
őstag

az a baj a Superdry-jal, hogy csak gizdáknak csinál cuccokat... van egy Windcheaterem, de pulcsit már nem szeretek alávenni, xxl-es, de ebben is vannak különbségek, próbáltam több boltban, és nem mindegyik volt kényelmes

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#18815) fojtviki


fojtviki
senior tag

Sziasztok. Esetleg tudja valaki, hogy a T-mobile-nal hogy szamoljak ki a fennmarado osszeget huseg eseten? Szeretnem lemondani es atmenni 3-hoz. Az elofizetesem viszont csak februarban jar le. Egyszeruen csak ugy kell szamolni, hogy a fennmarado 4 honapom megszorzom a havi elofizu osszegevel?:)

(#18816) concret_hp


concret_hp
addikt

londonban lehet váltani normálisan eurot, vagy hatalmas marzssal dolgoznak a váltók (vagy van egyáltalán váltó?)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#18817) fazr válasza concret_hp (#18816) üzenetére


fazr
senior tag

Én itt váltottam legutóbb, de lehet van jobb is.

(#18818) concret_hp válasza fazr (#18817) üzenetére


concret_hp
addikt

0.05 van a vétel-eladás közt? :Y

automaták mennyi fontot adnak ki max?

vagy fullba vagy sehogy :D

(#18819) necropheelya


necropheelya
csendes tag

sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy a külföldi munkavállalás bejelentő lapon van egy olyan rész hogy lakcím és magyar levelezési cím
lakcímhez a kinti v az otthoni cím kell?
előre is köszönöm a válaszokat

(#18820) rii


rii
nagyúr

ismerős mondja, jó drága a dohány odakint. 3x annyi mint itthon
postán fel lehet adni ilyet?

sodrós dohány - 10 x Tilbury Silver (40g)
filter - 10 x mascote carbon slim
papír - 10 x Smoking Brown slim

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#18821) Bubee82 válasza rii (#18820) üzenetére


Bubee82
őstag

Bristolban minden masodik ember arul... Es ha ott igen, akkor mashol is.

(#18822) KMan


KMan
őstag

Kaptam idopontot NI szamra. Amikor odaertem kozoltek hogy rosszkor jottem, mert valojaban amit az operator foglalt a rendszerben idopontot nem egyezett azzal amit nekem mondott a telefonba. Az idopont amit o foglalt, korabbi idopont volt minthogy telefonaltam nekik az idopontert... :U

Csak a balekok alszanak [SAS]

(#18823) BÁ Nutrition válasza KMan (#18822) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

az időpontot nem levélben küldik ki?
vagy legalábbis én úgy emlékszem kaptam levelet is amit vinni kellett

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#18824) sh4d0w válasza rii (#18820) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog (1)

Filter, papír 1-1 font, azt nem érdemes küldeni. Hogy dohányt lehet-e küldeni, azt nem tudom, de ha valaki jön ki, akkor 1000g a megengedett mennyiség (saját használatra).

https://www.coreinfinity.tech

(#18825) rii válasza sh4d0w (#18824) üzenetére


rii
nagyúr

köszönöm!

INFO-t átadtam .-)
megy is ki egy ismerőse ... az majd visz akkor ....

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#18826) rii válasza sh4d0w (#18824) üzenetére


rii
nagyúr

most találtam egy ilyen oldalt: http://homepage.ntlworld.com/jikanv/csomagkuldes-angliaba.html

itt azt írják ha ajándék, akkor be kell jelenteni, és adót kell rá fizetni.

" .... Ajándékba hozott cigarettát vagy szeszes italt egy feltétellel lehet csak behozni az országba és az az, hogy a vámon be kell jelenteni és a helyi adót befizetni rajta. .... "

ha ajándék, akkor is durva.
de ha "saját" részre lesz?
monjuk havercsaj hazajön, és visszafele 25 csomag 40 g -os tobaccoval megy ki .-)

[ Szerkesztve ]

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#18827) tildy válasza rii (#18826) üzenetére


tildy
nagyúr

HMRC poppet mast ir:

Arrivals from EU countries
When arriving into the UK from an EU country you can bring in an unlimited amount of most goods.
For excise goods such as alcohol and tobacco, there are no restrictions. However you must meet the conditions below:
-You transport the goods yourself.
-The goods are for your own use or as a gift. If the person you give the goods to pays you in any way - including reimbursing you for any expenses or payment in kind - then it's not a gift and the goods may be seized.
-The goods are duty and tax paid in the EU country where they were acquired.

If you don't meet these conditions, the goods and any vehicle that transported them, may be seized.
You can read more about Excise Duty in the guide 'Customs Duty, Excise Duty and Import VAT: introduction'. You'll find a link to this in the ‘More useful links’ section below.

bubee: az hogy arul, az nem jelenti azt, hogy legalis is.... Errol volt mar itt tema, nem hiszem, hogy kene eroltetni. Ha masnak hoz ki valaki, es eladja ( vagy siman valakinek hoz ki, es az annyit fizet, mint amennyiert otthon megveheto ) , akkor is adozni kell utana.

En nem kuldenek postan, mind otthon kulon figyelik ezeket a csomagokat [link], [link], de szerintem itt is.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18828) rii válasza tildy (#18827) üzenetére


rii
nagyúr

Tiszteletem a Hölgynek!
De rég láttam Önt itt!
Köszönöm, átadom ezt az info-t is!

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#18829) tildy válasza eszgé100 (#18814) üzenetére


tildy
nagyúr

Szinten zenesz, xxl-est be sem tudom huzni.

Viszlatnak meg igaza van a a munkaltatoi kolcsonnel kapcsolatban, semmi koze a credit scrorehoz.
rii: Magyarorszagon voltam, Debrecenbe erkeztem , rogton el is ment a kedvem az orszagtol, aluljaro akadalymentesites nelkul, vagy hatalmas kerulovel a vonathoz , penztaros orrom elott zar be, kb se szo , se beszed .
Ugyhogy orulok, hogy vegre hazaertem:)

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18830) rii válasza tildy (#18829) üzenetére


rii
nagyúr

meg tudom érteni .-)
itt mo-n minden siralmas
végtelen a lista

piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

(#18831) #47053824 válasza tildy (#18827) üzenetére


#47053824
törölt tag

Csak ez a Te szadbol nem hiteles!

(#18832) Bubee82 válasza tildy (#18827) üzenetére


Bubee82
őstag

Tudom hogy illegalis.

De nem reklamoztam, a tenyeket kozoltem, ami egyebkent is erosen publikus, hiszen a Facebook-on megy az adas-vetel (meg hazhozszallitas is van).

Lengyel volt munkatarsam epp ma adott fuvart. Buszken mutatta a cigit, amit a haverja hozott neki eladasra.

Es nem, nem fognak adozni utana. Ahogy a sok kulfoldi autos is magasrol leszar mindent.

[ Szerkesztve ]

(#18833) tildy válasza #47053824 (#18831) üzenetére


tildy
nagyúr

Miert is nem? Azert mert amig errol nem tudtam, hogy masnak sem lehet igy, csak es kizarolag ajandekba , addig osszesen kb 3 alkalommal hoztam, (aki ismer tudja, hogy ha hozok viszek valamit, akkor abbol nekem anyagi hasznom sosincs) es azota egyszer sem? Akkor meg nem tudtam errol a torvenyrol, es ezuton is koszonom, hogy felhivtad ra a figyelmem. Termeszetesen a torveny nem ismerete( ugyanis nem tudtam rola) nem mentesit a felelosseg, es az adofizetes alol, ugyhogy innentol kezdve meg beszerzesi aron sem vagyok hajlando hozni, senkinek sem.

Szoval miert is nem hiteles a szambol? Mert azota tartom be, miota en is tudok rola, hogy ilyen van? Ebben mi nem hiteles? Bocsanat mar, mindent en sem tudhatok. Igen, van ugy , hogy tudtomon kivul esetleg megsertek valami torvenyt, de vallalom is erte a felelosseget. Ebben az esetben nem tudtam rola, hogy masnak sem lehet jovedeki termeket. Abban a tudatban voltam, hogy az adot otthon mar megfizettuk ra.

Egyebkent az artisjusos, telefonos dolog miatt, amivel meggyanusitottal ugyanakkor, mikor a cigis mokaval, hogy nem fizetek utana az artisjunak , meg mindig nem kertel elnezest. Beszolni tudsz, elnezest kerni, na azt nem igazan, ha epp tevedsz. Maga az artisjus irta meg, hogy nem is kell fizetnem.

Bubee: facebokon lehet, de a ph alapelvek szerint inkabb nem kene ezt itt eroltetni. Szerintem, de ha akarod kerdezz meg egy moderatort.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18834) harcikoca


harcikoca
senior tag

Üdv, magyar jogsimat szeretném angolra cserélni, de írja, hogy legalább 185naja itt kellene laknom. Nekem meg kéne a jogsi. Mi a teendő ilyenkor?

AMD+Ati powee'R

(#18835) tildy válasza harcikoca (#18834) üzenetére


tildy
nagyúr

Ez erdekes, tobb embertol is hallottam, hogy 185 nap elott is kicsereltek.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18836) Csabusman18 válasza harcikoca (#18834) üzenetére


Csabusman18
tag

A jogsim kb. 3 hónap alatt lett kicserélve, de digitalis tacho kártyára 8 hónapot kellett várnom, sofőrként szükségem lett volna rá. Az angol jogsi nélkül még bankszámlát sem tudtam nyitni, megpróbáltam magyar papirokkal is.

(#18837) MaciG


MaciG
addikt

3 napra milyen bérletet érdemes venni a helyi tömegközlekedés használatához Londonban? 1,2 és estleg 3-as zóna, és főleg busz.

BANZAII

(#18838) fojtviki válasza MaciG (#18837) üzenetére


fojtviki
senior tag

Ha busz akkor vegulis mindegy, mert az minden zonara megy. Szerintem nem kell vegyel berletet. Oyster aztutan, ha csak buszozol akkor napi max £4.40-et von le. Lehet picit tobbet, regen nem Londonban vagyunk:) Az oyster talan £5 de azt visszaadjak, ha leadod.

(#18839) harcikoca válasza harcikoca (#18834) üzenetére


harcikoca
senior tag

De valaki megtudná mondani, hogy most akkor hogy tudom kicserelni?

[ Szerkesztve ]

AMD+Ati powee'R

(#18840) fojtviki válasza harcikoca (#18839) üzenetére


fojtviki
senior tag

Nem kell megvarni a 185 napot. Toltsd ki a nyomtatvanyt es cserelik.

(#18841) #47053824 válasza tildy (#18833) üzenetére


#47053824
törölt tag

Nem gyanusitottalak meg semmivel, az egy egyszeru kerdes volt csak. (Jobaratod viszont lehulyezett akkor, amin te jot mosolyogtal, 'oszt megse tortent semmi. Nem mintha erdekelne...)

Az artisjus temahoz meg hozzatartozik, miutan valaki linkelt valami szabalyt, te megprobaltal kibujni a felelosseg alol. [link]
Ezekutan nem ertem, miert kellene hinnem neked, nem ismerlek.

Nem vagy hiteles ebben a temaban, mert illegalis dolgot tettel (folytatolagosan :DDD ) es most kioktatsz.

A sunnyogashoz visszaterve, a hmrc mit valaszolt a leveledre? Nagy a csend... :))

Tobbiektol elnezest az offert!

(#18842) BÁ Nutrition


BÁ Nutrition
addikt

itt volt korábban vmi reptéri transzferes cég linkelve vagy a facebookon láthattam?

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#18843) Bubee82 válasza BÁ Nutrition (#18842) üzenetére


Bubee82
őstag

FB. Eleg sokan vannak mar.

(#18844) tildy válasza MaciG (#18837) üzenetére


tildy
nagyúr

Nem vennek berletet, paypass bankkartyaval utaznek.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18845) tildy válasza #47053824 (#18841) üzenetére


tildy
nagyúr

Nézdd mar meg azt mire irtam, és tudj kulonbseget tenni poenkodas (ott vannak a smileyk)meg a valosag kozt. Hmrct meg nem inteztem, tudod a nyaron volt egy kis egeszsegugyi problemam....
Az is vicces hogy két külön topicot, és két külön embernek hozzászólást (te linkelted a cigis / artisjusos dolgot itt, nem concrete hp) probalsz összemosni.
Az artisjussal kapcsolatban nem kell hinned nekem, ha annyira érdekel, majd te is megkerded őket. Nem fogod valószínűleg, egyrészt annyira nem érdekel téged, másrészt csupán annyi az egésszel a celod, hogy lejarass mások előtt.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18846) BÁ Nutrition válasza Bubee82 (#18843) üzenetére


BÁ Nutrition
addikt

válaszolni még nem sikerült egyiknek sem

buszt néztem, csak kb délelőtt 11kor érkezek meg és azzal este 8kor érek haza meg fél 5kor indul csak. annyira nem gyó megoldás.

youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#18847) Bubee82 válasza BÁ Nutrition (#18846) üzenetére


Bubee82
őstag

Privi ment.

(#18848) tildy válasza #47053824 (#18841) üzenetére


tildy
nagyúr

Kozben megtalaltam: Akkoriban razziazott a nav viszonteladoknal, boltoknal , senki nem linkelt semmifele szabalyt akkoriban, az te voltal, ebben a topikban, marcius kornyeken.

Amugy irtam a Hmrcnek ma reggel, meglatjuk mit reagalnak, leven 'may be seized'.

Vicces fiu vagy, hogy igy kutakodsz utanam amugy :-)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18849) MaciG válasza fojtviki (#18838) üzenetére


MaciG
addikt

Tehát akkor ha veszek egy ilyen kártyát és töltök rá x összeget, akkor az úgy okés? (készpénzzel tudok fizetni érte?)

(#18844) tildy: Nekem nincs ilyen kártyám, szóval nem hiszem ,hogy csak ezért megérné ilyet csináltatni.

BANZAII

(#18850) fojtviki válasza MaciG (#18849) üzenetére


fojtviki
senior tag

Igen es igen :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.