Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz Zotyatv #80799 üzenetére
Ilyenkor amikor nincs raktaron, vagy kifogynak, vagy mégsem kapnak, akkor nem szabad veszekedni hogy adjak vissza a penzt, meg ilyenek, mert akkor szivoznak.
Nekem is volt ilyen pontokkal penzzel vettem valamit, amit nem tudtak kuldeni, tobbszor valtozott a postara adas idopontja. Irtam nekik hogy ez nem oke, adjak vissza a penzt + pontot. Erre csak penzt akart visszaadni. Levelezunk napokig (1 levelvaltas per nap), aztan mondom neki a vegen roviden torlom a rendelest, mindent vissza. Cancel order a kulcsszó. Es igy ertette mi a pek van, minden visszajott majdhogynem azonnal, a penz a szamlalmra, nem walletra meg ilyenek.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Blackhill
csendes tag
Szevasztok! Lövésem sincs hogy ez a megfelelő hely a kérdésemnek ! Tabletten nincs wifi minden más működik! Ez javítható hiba, mármint gazdasági oldalról vagy kuka? Huawei mediapad t3 !
-
nagysandor79
aktív tag
max 50ezerig itthon van jó 10 colos tab?
vagy esetleg kintről ami itt van pár nap alatt?
"elvárás lehető legjobb" -
cidalain
veterán
válasz Blackhill #80804 üzenetére
Passz. Ha wifi ikon van, es a beallitasok menuben ott van, csak jelet nem vesz akkor valószínűleg valami antenna problema lesz, szet kell kapni. Ha a beallitasoknal sincs semmi wifi akkor komolyabb baj lehet. De nem vagyok Gyurcsók, szóval a tavgyógyítas nem az erősségem. Szóval bármi is lehet :)
(#80805) nagysandor79
Lenovo tab4 10, Huawei Mediapad T3 10
A best buy a Huawei Mediapad T5 10, viszont ez akcióval 60 szokott lenni. De most jön Black Friday, Red Friday, Hupikék Hétköznap szóval még jobb ár is lehet (mondjuk 50 alatt nem lesz, az tuti)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Game-over
aktív tag
Edigital BF: Mediapad T5 Wifi 53k [link]
-
Gauguin
tag
Üdv!
Samsung S5e Wifi 112k,- huf.
Ez így már rendben lévő ár, jól gondolom? Azt olvastam, drágábban drága volt, de rossznak nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Game-over #80807 üzenetére
Volt nekik vagy 3 darab raktáron, már nem kapható. Raktárba beérkezés nov 22.
Persze máskor mindig mindent lehet rendelni azonnal, és utána várakoztatnak a beszerzéssel, amikor már le van adva a rendelés. Szóval ez tipikusan ilyen magyaros dolog, hogy akciós is, meg nem is.(#80808) Gauguin
Igen jó az ár. De mi ez a bolt? Tuti szürkeimportos, mert a gyártó erre 2 év garit biztosít itthon.
Ediginél ma (most még van) 119.990 Ft, és biztosan hivatalos beszerzésű, 2 év grival.[ Szerkesztve ]
-
válasz FireFox1996 #80810 üzenetére
Tévedtem, ez LTE nélküli változat.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Dr.NX
Topikgazda
A 8" tabletekből az emagnál van jó áron a Lenovo Tab4 8 Plus: 50ezer, de csak a fehér és WiFi only.
3 GB RAM, FullHD, nyolcmagos 2 GHz Snapi, Android 7.[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
Corvin0716
tag
Sziasztok! Édesapámnak szeretnék tabletet venni, már meg is van a jelölt a Huawei T5 10-es személyében. Amit nem tudok eldönteni, és ebben szeretnék tanácsot kérni, hogy az LTE megéri-e a plusz pénzt vagy sem. Leginkább általános böngészésre fogja használni, híreket olvas, megnézi az időjárás előrejelzést, néha egy-két youtube videót. Az lenne a fontos, hogy ezeket az alap dolgokat gyorsan tudja végezni vele, de nem tudom, hogy ebben észrevehető-e a különség egy LTE-s és egy anélküli példány között.
-
canniball
nagyúr
válasz Corvin0716 #80814 üzenetére
Az "LTE" azt jelenti, hogy működik mobilnetről is. Hogy erre édesapádnak szüksége van-e azt nektek kell tudni.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Corvin0716
tag
Oopps... én azt hittem az LTE egy gyorsabb adatátviteli technológiát jelöl.
Akkor már meg is oldódott a dilemma. Köszönöm. -
zlotty
tag
Sziasztok!
Edigitalnál 53.000 Ft-ér a Huawei MediaPad T5 jó árnak számít? Nem tudom máskor vagy máshol mennyibe szokott kerülni. -
Baltazár123
senior tag
válasz Corvin0716 #80814 üzenetére
Olyan szempontból lehet hasznos, hogy ezzel a tablettel lehet telefonálni is, akár kihangosítva. Egy tkom marathonos feltöltő kártyát mintha az isten is olyanoknak teremtette volna meg, akik keveset használják a mobil internetet, de néha kell nekik, illetve ad egy hívható telefonszámot, ha nagyon muszáj lehet használni, lehet hívni vagy erről telefonálni. Évi egyszer rátölt 5e pénzt az ember és annyi, vesz egy 3,5gb internet csomagot és nincs lejárati ideje az internetnek, mint a többi szolgáltatónál. A kártya legyen aktív, évi 1x 5e pénzt rá kell tölteni.
Persze az kérdés, hogy a felárat megéri-e? Én gyereknek adtam és már volt rá eset, hogy ezen hívtam, hogy hova is kevertek el. Legalább nem kell telefont vennem neki egy jó darabig, megteszi ez a tablet is. Kirándulásoknál is jól jöhet. mondjuk nekem telefonon is tkom marathon internet van, tehát minek osszam azt meg, inkább vettem még egy tkom marathon kártyát a tabletbe is.[ Szerkesztve ]
-
válasz Baltazár123 #80819 üzenetére
telefonálni manapság sim kártya nélkül is lehet. pl. viber, skype, csak wifi menjen közben.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Corvin0716
tag
válasz Baltazár123 #80819 üzenetére
Köszi a tippet.
-
-
Mtbsrác
senior tag
Van egy Smartbook Surfer 360 MN10U tabom amit most kaptam. Nem tudtam semmit előéletéről de életet lehetve bele a logonál tovább nemjut el. Hogy tudom resetelni ezt a gépet? Tudom hogy régi meg ilyenek de szeretném megmenteni. A bekapcs + v. - kombóra nem nyílik meg a recovery menü.
-
cidalain
veterán
válasz Mtbsrác #80825 üzenetére
Sajnos nincs értelme életet lehelni bele.
1 magos 1 GHz soc, 512 ram, Android 2.2 ami benne van, ez ma vágódeszkának is kevés. Forgalmi értéke működő állapotban 2-3000 forint. Szóval ha 10 perc alatt nem tudod megcsinálni, akkor nem éri meg. De ha meg is tudnád javítani, akkor sem tudnád értelmesen használni.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
-
cidalain
veterán
válasz Mtbsrác #80827 üzenetére
A szokott módon kell megpróbálni. Tab legyen kikapcsolt állapotban. Ne legyen töltőn. Power és hang + együtt nyomva folyamatosan, amíg meg nem jelenik az Android robot. Amikor megjelent akkor engedd el a gombokat. (Ez fontos, nem elég csak röviden megnyomni) Ezutan be fog jönni a recovery menü.
Ha nem jön be, vagy nem csinál semmit akkor passz.
Hasikerül, és megvan a factory reset, és továbbra sem indul, akkor romot kellene vadászni hozzá (no meg leírást a rom cseréhez). Ez kb tűt a szénakazalban esete egy ilyen régi noname tab esetén.
Nem véletlenül mondtam amit mondtam. Simán el lehet cseszni vele 2-3-4 délutánt úgy hogy semmire nem jutsz. Esetleges siker esetén eléggé korlátozott azon alkalmazások száma, amelyek futnak ilyen régi androidon, és letölthetőek a Play áruházból. Szóval igazán nem látom mire lesz ez jó, ha működik. Még ilyen romolás beleméllyedésre, gyakorlásra sem igazán jó, ahhoz is inkább valami olyan kéne amire vannak opciók (pl valamelyik Google Nexus)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
Irtam is tegnap ezt. Bezzeg amikor a porszívóm vettem akkor miutan kifizettem 2 hetig szerezték be... Es plane azalatt meg le is akciózták, ami kedvezményt nem kaphattam meg.
Ez a BF dolog nem nekünk való. Vagy korán lelünk, és makunk van, amit akarunk akciosabb mint maskor, es meg van is, vagy tökmindegy. Az atlag alcios cuccok kb annyiert vannak, mint szoktak egy sima akcioban lenni.
Bar most Emagnál tudtam venne egy 80% akcios cuccot, ami olcsobb volt, mintha Aliexpressről vettem volna! (2900 Ft vs 12 USD). Ok, itt most lesz postaköltség is rá, viszont garantáltan ott lesz a karifa alatt.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Thomas1
addikt
Sziasztok!
Kislányomnak (7 éves) szeretnék egy Tabletet karácsonyra.
Jelenleg egy Lenovo Tab3 7 Essential-t használ, de ennek már finoman szólva is véres a torka.....Ennél gyorsabbat szeretnék.
Elvárásaim:
7-8 col, nagyobbat nem szeretnék neki
gyorsabb, mint a jelenlegi MT8127Amire használnánk:
mesenézés
alap játékok
kisiskolás feladatok
youtube, netLenovo Tab 4 8 gépet néztem, most a Media-ban 37.9k.
Vegyem, vagy van esetleg jobb ajánlat?
Köszönöm a válaszokat!
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
veterán
-
Aldorfin
tag
teclast m30 vagy huawei t5?
tv,olvasás,net,youtube,kisebb játékok. -
cidalain
veterán
válasz Aldorfin #80840 üzenetére
Mindegyik jó erre.
T5 akciosan 60 korul van, 2 ev hazai garival (tegnap par darab 53-ert is elérhető volt). Mig masik kinabol jon, karacsonyra mar nem biztos hogy ideerkezik.(#80838) Thomas1
Jobb az a jelenleginél mindenkeppen. De most van egy jobb vétel a Plus verzioja 3 GB rammal, erosebb procival igaz dragabb egy tizessel. Ha arban belefer ez meg jobb opcio lenne hosszabb tavon is.
Lenovo tab 4 8 Plus[ Szerkesztve ]
-
Game-over
aktív tag
válasz cidalain #80809 üzenetére
Volt nekik vagy 3 darab raktáron, már nem kapható.
Én vettem hármat, és még utána is volt raktáronBtw. biztos lesz 22-én is ennyiért a T5, aki lemaradt az majd figyelje a topikot, ha látom akkor beírom az akciót ide, csak gyorsan kell cselekedni, mert gyorsan fogy mindig.
-
Hzi
aktív tag
Sziasztok! Lenovo tabletekkel jó a tapasztalatotok?
Nekem Tab3 8 Plus van, de kezdek belefáradni a hülyeségeibe.El is kezdtem Huaweieket nézegetni.
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
Hzi
aktív tag
Igen, a frissítéseket öncélúan teszi, direkt kikapcsoltam az automatát, kézzel, egyesével szoktam, de így is kínlódik, látszólag letölt, de nem mozdul a százalék, stb.
Új appot akarok letölteni, van, hogy a Play sem indul vagy az előző kínlódás.
(Upc 240-es netem van, nem az a gond)Másik pl. a billentyűzet: sokszor csak akkor adja fel, ha belépek a billentyűzet beállításba.
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
veterán
-
Hzi
aktív tag
Most letöltöttem a Clean Mastert, az a gyanúm, memória és/vagy egyéb baja van, pedig 3/32-es tab.
Tesztelem, hátha a CM helyrehozza.
Amikor régebben hard resetet kellett rajta csinálni (befagyott egy frissítés), utána hónapokig nem volt gond.Hogy vagy te itt? Jóóóól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest