- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
csongi #89682 üzenetére
Ez a MOSWAG elosztókábel pl. USB 2.0, 480Mbps max.
-
®abstract®
őstag
válasz
csongi #89621 üzenetére
a pro & max modellek combosak,hardverben & tárhely sebességben is. mind2 modellben ufs tárhely - 8gb ram van 🤔 igaz 30eft a difi.. ahoz kepest amit rendeltel..
#Beni2360#
ahoz kepest hogy korabban eladtad a 10 colos tabletedet mert nagy volt,most megis ilyet vennel..
elavultat nem szabad venni.szerintem ha unisoc hardver akkor a T618 alatt nem erdemes.ja meg 6gb ram alatt is csak a szenvedés.
-
bostone
addikt
válasz
csongi #89395 üzenetére
Ezen eszközök támogatása nagyon szerény mértékű, általában 0, tehát majdnem mindegy melyiket választod, ha ez a fő szempont.
@Zoli1222:
Valahogy éreztem, hogy nem fog izzadni a proci.Gariztathatod, aminek az eredménye valószínűleg az lesz, hogy pihen pár hetet a szervízben, hiszen a mért értékek megfelelő határon belül találhatók.
Ha a vásárlásástól nem tudsz már elállni, érdemes meghirdetni a tabletet és egy másik után nézni, mivel a benne található összetevők mérsékelten ajánlottak játékok futtatására, leginkább böngészés vagy videók a valódi felhasználási területe az alsó kategória képviselőinek. -
tthom
senior tag
válasz
csongi #81126 üzenetére
Szép. Én Antutut nem futtattam, gondolhatod, hogy nálunk 1280x800-al milyen szépen visz kb. mindent.
Agyaltam én is ezen, de végülis a gyerekek a 8" mellett döntöttek. Szerintem nem olyan rossz cpu ez, főleg, hogy PowerVR van mellette. Én max a FireHD10re cserélem majd, ha lemegy 80 dollárra egyszer.
-
Enrico77
csendes tag
válasz
csongi #80796 üzenetére
10.27.-én rendeltem.
A rendelési azonosító, amit kaptam, az időközben inaktív lett, már nem is létezik a rendszerbe. (Pénzt persze már leemelte a GB)
Írtam az ügyfélszolgálatnak, azt válaszolták hogy sajnálják, de a termék nincs raktáron, majd valamikor lesz, köszönik előre is a türelmem, cserébe jóváírnak 100 GB pontot (vagyis 2 USD-t)
Sajnos arra sincs garancia, hogy valaha is lesz ebből a termékből valami, ezért talán biztosabb, ha visszamondom és rendelek máshonnan.
Ezért rendelnék inkább a Bangoodról, onnan nem látok ilyen véleményeket. -
Somatom
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
csongi #80106 üzenetére
Samu jobb SW frissítés szempontjabol, de 70-ert csak max az SM-T580 kapható, ami mar 3 eves, es csak 2 GB ram. Itt mar nem varhatunk nagy frissiteseket. SM-T590 az utodja, az uj, viszont LTE-ben mar kozelebb a 100-hoz, mint 70-hez.
Huaweibol max a T5 johet szoba az arkategoriaban. Ez is felso kozepkategoria, mint a fentiek a Samunal. Bizt frissitesekre mindketto eseten lehet szamitani egy darabig, de Android foverzio frissítés mar kerdeses.
-
VIPowER
őstag
válasz
csongi #71780 üzenetére
Nem oly régen vettem egy ilyet :[link]. Az akku nem túl acélos, és a hangszóró minősége sem túl kellemes, amolyan sikító Nő stílus, de még elfogadható. Android 6.0 van rajta. Egész fürge egyelőre. "Üzembiztos" Még igen, de hosszútávú tapasztalat nincs vele. És van villanó a hátsó kamerához, nem tudom minek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest