Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Még mindig az endoszkópos kamera - tablet fronton küzdök. Aktív USB HUB-bal csatlakoztatnék egy USB-s kamerát táblagépre, megy is, de valamiért csak 160x120 pixeles felbontást enged (USB 2.0 high speed hub-os aktív USB hub [link] - mint ez, csak előző verzió). Galaxy Tabletbe dugva használom. HA kihagyom az USB hubot, közvetlenül adapterrel a táblagépbe dugva 1280x720-as felbontással készíti a képet.
Mi lehet a baj? A Tablet portja USB 3.0-nak minősül? Ha 3.0-ás USB hub-ot veszek, azzal már működhet a történet? Vagy azzal se fog menni szerintetek, nem az a gond?
Vagy USB splitter helyett switcher kéne, az nem rontj a minőséget?[ Szerkesztve ]
-
pipec
csendes tag
Sziasztok!
Új tabletet keresek a következő paraméterekkel. Remélem tudtok ajánlani valamit.
Köszi!■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
10" lehetőleg
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Mindenképp új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon szeretném megvenni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Netezés, filmezés, autós navigáció, néha játék.
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
110 ezer forint környéke.LTE-s verzióra lenne szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Lenovo Tab P10 FHD. Ennyiből a 4/64 GB-os verzió is meglehet, célszerűbb azt venni.
Samsung Galaxy Tab A SM-T595. Ebbem csak 3 GB ramos verzió van.
Ha csak arra kell amit írtál, es a játék nem hardcore jaték, akkor elég lehet egy Huawei Mediapad T5 10 LTE. Ez is 3 GB ramos, de nagy előnye, hogy akcióval 80 alatt van. Ez a pénzspórolós, de elég értelmes verziós választás.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
ricky731
tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8 gyerekeknek lenne(talán könnyebben tudják tartani)
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új lehetőleg
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Anglia vagy webshopok
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Film nézés utazás közben, játék, tanulás(gyerekeknek)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
100???Lehetőleg ne kelljen bütykölni hogy programokat lehessen rá rakni(gondolok itt USA vs kína, pl Huawei tabletek nem tudom h érintettek e ebben)
Előre is köszi
-
Dragon27
senior tag
ME173X egy 4.2 android van.. átlehet tenni pl. 7 vagy android 8-ra
-
atos30
aktív tag
Átmeneti megoldásként elkezdtem használni egy Samsung Galaxy Tab A 2019 LTE sm-t515 tabletet.
Jó kis tablet lenne, de:
A 2 GB memória édeskevés. Alkalmazások omlanak össze, de ha nem , akkor egy- egy alkalmazásnak kell 4-5 másodperc hogy elinduljon. Gyorsíndítóban olyan 3-4 alkalmazást képes benntartani. Szabad memória olyan 200-250MB szokott lenni.
Viszont ha egy alkalmazást használunk, akkor használható a gép. Mondjuk hogyha csak youtube megy. Ha mondjuk spotifyt streamelünk chromcastra , akkor még nagyából használható marad a böngésző, de mást már ne akarjunk csinálni vele.A hangszórók szépen szólnak, hangerő megfelelő, de lehetne hangosabb is. Mind a kettő hangszóró egy oldalra került, így filmnézésnél hiába sztereó, csak egy oldalról haljuk a hangot. Elég frusztráló így zenét halgatni vagy bármilyen videót nézni rajta. Szerencsére van 3.5mm jack.
A kijelző viszont szép. Fényerő rendben van, erősebb, mint a huawei T5-é, plusz van utcai mód, ami rádob még a fényerőre egy kis kakaót. Érintés is rendben van.
Hiába szép és minőségi kis tablet, a memóriával alulméretezték. Azt nem tudom sajnos ,hogy a 3 GB verzió is ilyen- e.
A hangszórókat meg rakhatták volna két oldalra.
Antutu v8 nem futott le, kifagyott.Tavasszal remélem lesz valami használható tablet a megfizethető kategóriáában is.
(Miközben ezt a kis szösszenetet írtam 5- ször indult újra a Gboard )
Ha ajánlani kellene ekkora méretben, akkor inkább Huawei T5. Abban van értesítő led, vibra, sokkal gördülékenyebb a rendszer.(pedig papíron az egy gyengébb gép lenne)
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
atos30
aktív tag
válasz Somatom #81264 üzenetére
Na egy olyan kellene 10.5 vagy 10.8 méretben ,azzal a billentyűzet megoldással.
Nem találok megfelelőt méretben, ami árban nincs elszálva. Samsung s4 lenne a nyerő, de nekem az túl van árazva. Jack csatlakozóra meg szükségem van. Egyedül még Teclastot vennék, abban meg még nincs ez a méret. A Chuwi lenne még opció, de ők meg nem virítottak mostanában semmit.
Tavasszal hátha lesz valami opció. Addig marad a szenvedés. ( most csak kétszer omlott össze a Gboard )
[ Szerkesztve ]
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz ricky731 #81257 üzenetére
Úgy látom eddog senki nem írt neked
Szoval elég fura helyzet, de nincs jó ajánlat neked.
Samsung 8"-os tablete gyengus, belépő szint a 2 GB rammal, 50 körül van az ára a wifisnek.
Lenovo tab4 8 Plus kifutó modell már lassan, utódja nincs emiatt veszett drága 75-80 körül van, 3 GB ram. Ennyiért Samu 10"-os gépe van akcióval. Amúgy oké, de max 65 lenne reális érte szerintem (a wifisért, a 4G verzioért mondjuk 70 körül)
Aztán még vehetnél Ipad minit, de az nem androidos, és egy fél nagyságrenddel a kereted fölött van.Kínából mondjuk vehetnél Chuwi Hi9 Pro-t (8,4"), ami nagyjából buherálás nélkül megfelelő lehet, ráadásul csak 120 dolcsi körül van.
Illetve mwgnézheted hogy Angliában kapható e Huawei Mediapad M6 8.4. Itthon nincs, de ott ha van akkor kb 100 körül kéne lennie
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
PZsuzs
újonc
Sziasztok!
SegítsetekHány hüvelykes legyen a kijelző?
9-10
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon, céges lesz, mindenképp számlásan 2 év garival
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
böngészés, email, videó/film nézés/online tv
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
150e
minimum 3-4 GB RAM, bővíthető memória, elég a Wifi, 8 magos (Egyébként teljesítménynél melyik fontosabb a nagyobb RAM vagy, hogy 4 vagy 8 magos legyen? tudom-tudom nem ilyen egyszerű a procik is számítanak)
Samsung Galaxy TAB S5e 64GB 10.5" WiFi Android 138e Ft-ért, sem jó vétel?
Lenovo Tab P10 (TB4-X705F) Tablet PC 10.1" 64GB Wi-Fi Android 8.0 fekete 103e Ft-ért a másik kinézett....
Lenovo és Samsung a preferált, főleg a frissítések miatt.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Nekem a Lenovo tab4 8plus-al semmi bajom nincsen. A lehető legjobb döntés volt a megvétele amikor akció volt rá ősszel. Mondjuk hazai rendelésnél és 8"-nál sok lehetőségem nem is volt. Általános felhasználásra a tudása több mint kielégítő. Ráadásul prémium anyagokból van összerakva (fém+üveg), nem úgy mint hasonló áron más gyártók cuccai.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
mr.tamasbiro
őstag
Hogy a fenébe kell a gyereket lekorlátozni mert nem jövök rá ezen a tableten.
-
cidalain
veterán
válasz fordjee #81273 üzenetére
Banggoodon, az X23-as procis 3/32GB verzió ezzel a kuponnal 112.99 evileg, plusz okosított posta, biztosítás
BG86ac4d
(#81271) sityupityu
Nézőpont kérdése a hangszóró. Nálam Mi pad 4-en alul van kétoldalt. Ha állítva fogom a tabot, akkor szuper (youtube vagy zene netezés közben). Nyilván fektetve filmnél nem szuper. A tuti a 4 hangszóró lenne de az csak drága gépben van[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz cidalain #81277 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ez egy tablet, nem HiFi cucc. Szól, ahogy szól. Többnyire úgyis kitolom a hangot fejegységre, fülesre, stb. A T10 egyértelműen jobban szól, mint ez az M16, de egy Mozi+ -os Gorilla bácsihoz ez is jó.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
-
fordjee
aktív tag
Rendben, köszi a segítséget
fordjee
-
sb
veterán
válasz cidalain #81277 üzenetére
Aki nemrég vett esetleg: X23-al szerelik őket vagy már X27? Utóbbira is olvastam már példákat valahol...
Én még mindig vacillálok az M89 Pro, T8 és Hi9 Pro között. Kicsit tartok a rom lassulástól, Teclastnál kevésbé de ott meg a 7-es droid kezd őskövület lenni. Hi9 Pro-ra legalább 8-as van már.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Szerelték ezt korábban X20-szal is, az általam korábban linkelt kupon csak az X23-asra jó (bár az X20-as már szerintem nem elérhető). X27-tel még nem láttam a Bangoodon.
X27 a Hi9 Plus típusban van, de az más árkategória, és a méret is 10.8".>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
VTom
veterán
Sziasztok,
A Telekom kínálatából vennék tabletet, 10"-os méretben.
Igazából kettő között vacillálok: mediapad m5 lite és a galaxy tab a10.1 2019.
Ezek közül melyiket ajánlanátok inkább?
A felhasználás általános, netezés, PH! Fórum, facebook, messenger, youtube, esetleg Netflix.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
cidalain
veterán
-
mr.tamasbiro
őstag
M5 lite.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Új készülék vásárlása előtt állok, nagyjából 60eFt a keret.
Filmnézésre, internetezésre, torrentről való filmletöltésre használnám.
Egy ilyet néztem ki: Samsung T510 Galaxy TAB 10.1 32GB
Érdemes lenne venni bele egy SD kártyát, hogy ne a belső tárhelyet nyüstöljem filmezésnél?
Másik kérdés: ebben az ár/érték arányban mennyire éri meg beruházni erre a tabletre? Esetleg más ami hasonló hozzá?Köszi a választ,
PetiEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
cidalain
veterán
válasz pvt.peter #81294 üzenetére
Sajnos ebben csak 2 GB ram van, és ez érezhető is a beszámolók alapján.
Inkább javasolnám az SM-T590 típust, ami ugyan drágább, de sokkal jobb is. Akciósan ez 75 körül van. Vagy a Huawei Mediapad T5 típus, ami árban közelebb van a kinézetthez 60-65 körül szokott lenni akcóban (olykor kicsit olcsóbban is).update: a Huawei is pont 60 most az Edigiben pl.
De vehető a Lenovo M10 FHD is (63 ugyanott), szintén 3 GB rammal.[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz PZsuzs #81292 üzenetére
Ez fura.
Nálunk két 3 éves telefon van, P9 és Samsung S7 Edge.
Utóbbi nyersen 1.5-2x gyorsabb és 4GB ram vs 3GB.Mégis fluidabb volt mindig a P9, kevesebb ramhasználattal.
Mindkettő hasonlóan gyors volt, most 3 év elteltével pedig az S7 dadog, sokszor egy bill is 2-3mp mire bekúszik. A P9 már állva hagyja, teljesen jó.
Egy baja van, az akksi már szétment, de nyilván ez természetes. -
cidalain
veterán
Sok mindentől haldokolhat, nem feltétlen jelenti hogy lassú, laggol, akármi.
Meg az sem biztos, hogy saját jogán haldoklik, hanem mert párszor lepottyant, vagy ilyesmi.
Nekem lassan azért kell teló után néznem, mert kikopott a microUSB aljzat, és lötyög benne a töltő, hol érintkezik, hol nem (holott más baja nagyon nincs, leszámítva, hogy már a külseje kicsit karcos, és csak 2 GB ram van benne)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple asztali gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga