- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Corvin0716 #80814 üzenetére
Olyan szempontból lehet hasznos, hogy ezzel a tablettel lehet telefonálni is, akár kihangosítva. Egy tkom marathonos feltöltő kártyát mintha az isten is olyanoknak teremtette volna meg, akik keveset használják a mobil internetet, de néha kell nekik, illetve ad egy hívható telefonszámot, ha nagyon muszáj lehet használni, lehet hívni vagy erről telefonálni. Évi egyszer rátölt 5e pénzt az ember és annyi, vesz egy 3,5gb internet csomagot és nincs lejárati ideje az internetnek, mint a többi szolgáltatónál. A kártya legyen aktív, évi 1x 5e pénzt rá kell tölteni.
Persze az kérdés, hogy a felárat megéri-e? Én gyereknek adtam és már volt rá eset, hogy ezen hívtam, hogy hova is kevertek el. Legalább nem kell telefont vennem neki egy jó darabig, megteszi ez a tablet is. Kirándulásoknál is jól jöhet. mondjuk nekem telefonon is tkom marathon internet van, tehát minek osszam azt meg, inkább vettem még egy tkom marathon kártyát a tabletbe is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest