- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Randomized
csendes tag
válasz
cidalain #95362 üzenetére
Köszi, de úgy látom a hozzászólásod alapján, hogy amiket ajánlottál, inkább külföldi rendelés lenne. Itthonról szeretnénk beszerezni, és azért gondoltunk a használtra, mert úgy gondoltuk, hogy ebből a pénzből nem lehet olyan új tabletet venni, ami elég erős és tartós lenne.
Tehát használtan mi lenne a legjobb itthoni vétel játékra? -
-
Atilla001
senior tag
-
-
válasz
cidalain #95307 üzenetére
Bár nem nekem címezted, de fontosnak tartom megemlíteni, h én sem tesztként hivatkozok ezen oldalakra, csak mint ismertetőt egy-egy adott tabletről, más összefoglaló híján érdemes átolvasni.
A marketing rizsára én sem vagyok kíváncsi.Viszont legalább a technikai paramétereit összegzik benne, aki valamennyire eligazodik a hardverek között, ez alapján már el tudja dönteni, h adott tablet mennyire használható pl egy egyszerű Facebookozásra, akadásmentesen görgetve, vagy akár még arra sem való.
Sajnos a Prohardver nem teszteli őket, így kénytelen más oldalakra hagyatkozni az ember. :/
-
varmi2
nagyúr
-
AndrewTdi
addikt
válasz
cidalain #95199 üzenetére
Szia!
Mert ugye szirénázva behajthatnál ott is ahol más nem, a GPS meg körbevinne a háztömbön - Ennyit azért képesek vagyunk adott helyzetben rögtönözni, főleg, ha nagyiítható, kicsinyíthető egy mozdulattal a térkép.
Valóban jogos a tapadókorongos felvetésed, egyelőre még nem néztem köürül, hoyg létezik e ilyen súlyhoz valóban stabil ezsköz a szélvédőn való rögzítéshez. -
Debilon
addikt
válasz
cidalain #95071 üzenetére
FAT32-nek írja a win a fájlrendszert
@Lavar: pendrive-ot rádugva nekem is felmásolta a droidos mappákat, nem is kérdezett semmit sem, de a hordozható HDD-re szerencsére nem írt semmit (kaptam volna asszonytól, mert melós doksik vannak rajta, nem örült volna egy esetleges eltűnésnek)
-
amargo
addikt
válasz
cidalain #95063 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
Alapvetően mindig olyan 3-5 évben gondolkozom, a mostani tablet amazon fire HD 10 (2021 környéken lett véve), ez már az elején is karcsú volt. Most látszik, hogy noti elé nem ül le a család (nem baj csak az ugye van), ez talán egy megoldás lesz.
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
cidalain #95052 üzenetére
Bocs ez off.
Én sem bízom a cégben,szállításnál fizetek,meg tudom nézni,hogy mit küldött. Aztán majd kiderül.
Értékelései jók az árukeresőn ,hátha bejön. [link]
Amúgy volt már egyszer dolgom sufni gsm- el,valami csepeli céggel. A tapasztalatom az volt,hogy nem ismerik a jogszabályokat,így simán megszivattam őket,mivel utána jártam.😏 Persze csak addig lehet amíg le nem húzzák a rolót.
A nagyon sok kütyüm közül az az egy volt macerás.
Szinte új állapotban adok tovább minden kütyümet,családon belül.Lehet,hogy hülye vagyok,nekem bankolás miatt fontos a " biztonság",már amennyire a samu biztonságos.
A blackwiev tab 18- am meg van,szeretem,de nagy,nehéz,kellene egy kisebb is mellé.
( ja és abban nem bízok,nagyon kínai)
-
oszy
veterán
-
lucifer15
tag
válasz
cidalain #94992 üzenetére
Szia!
Karácsonyra kaptam egy ilyet.
https://www.coolmobile.hu/kereses?description=0&keyword=xiaomi+redmi+pad+pro+256gb+8gb+ram
2 napja próbálgatom, eddig tetszik. Igaz én már 70 felé járok,de könnyű volt a Samsungról átálni.
Nagyon szép a hatalmas kijelző, és az akku sem elhanyagolható.
Bekapcsolás után gyorsan frissült, de előtte ajánlatos teljesen feltölteni az aksit, mivel a telefonról átmásoltam a képeket és videókat, Appokat stb. -
Debilon
addikt
válasz
cidalain #94964 üzenetére
egy ADATA HV620S 1Tb az alany, de most nézem a spec oldalát, és ott van egy megjegyzés, ami miatt valószínűleg nem fog a tabhoz kapcsolva működni:
"Connecting via USB 2.0 requires plugging in to two USB ports for sufficient power delivery. A USB Y-cable will be needed."
-
Rhino82
aktív tag
válasz
cidalain #94956 üzenetére
Igen, karira kell. Azért is néztem olyat, ami itthon kapható és személyesen át is lehet venni.
A felbontás szinte mindegy, mert szegénynek már nem az igazi a szeme.
Az én S10e-met adtam neki, amikor lecseréltem. Eddig azon játszott, de ugye az nem a legnagyobb telefon már mai szemmel. Tabletet meg jobban látná, így erre a célra tökéletes lesz. Köszi a választ!Megérheti 40-ért egyébként egy ajándékba kapott bontatlan Galaxy tab A9 gari nélkül? Vagy inkább pl. MM-ből 59-ért? Nekem volt már pár telefonom, ps4-5,tv, laptop stb...és gari időn belül sosem volt velük probléma. Így elgondolkodtam rajta, hogy feltétlenül kell e a garis verzió egy 40 ezer ft-os tabletnél?
-
oszy
veterán
válasz
cidalain #94909 üzenetére
Találtam egy ilyet, de nem tudom letölteni, mert a drive hibát ír és, hogy próbáljam később, de semmi.
Lenovo Tab M10 HD Tab TB-X306F Stock Firmware ROM (Flash File) -
Zoty4
őstag
válasz
cidalain #94947 üzenetére
És Dr.NX
tuti nem fogja tobbre hasznalni, korabol adodoan mar eleg nehezen szok meg uj dolgokat, inkabb az a kerdes, hogy az appok telkesitmeny igenye mennyire durvul a kovetkezo par evben. En ezt a tabot 5 evre tervezem neki legalabbValoban az ipad air 1 240x170mm, picivel nagyobb az a9+ ami 257x168mm, de nem veszesen nagyobb, csak a kijelzoje, mert nincs a samunak akkora kavaja
-
Garsza
veterán
válasz
cidalain #94934 üzenetére
Persze én azt a részét megértem hogy sok van nekik karácsonyi időszakban. De akkor kommunikálják le a dolgot, és jelezzék. Ne csak az én kapcsolatfelvételem után. És azt sem hiszem, hogy nincs nekik egy realtime rendszer ami figyeli a készletet, és annyit enged rendelni amennyi készlet van. Mert még mikor kétnappal az én rendelésem után néztem akkor is azt írta hogy december 19. - 24. szallítással.
-
Garsza
veterán
válasz
cidalain #94921 üzenetére
Szerintem Alza megoldja. Boxba még Vasárnap is.
Nem tudom mit csináljak.
Igazából januárban lesz szúlinapja akkorra is jó volna a Tablet. Most meg kap mást.
Csak bosszant ez az alis eldó hogy semmi visszajelzés nemkaptam tőlük, hogy bocs nincs raktáron nem tudjuk majd időben szállítani. -
oszy
veterán
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
cidalain #94887 üzenetére
Van most nálam egy A9+ átmenetileg, nincs vele semmi gond minőségileg. Konkrétan nem értem milyen gagyi műanyagról beszélsz. Nyilván készülhetne magnéziumból vagy titánból is, meg adhatnának hozzá egy kis kézikocsit amin vihetem, de akkor nem is 480 gramm lenne.
Én minden tabletet, telefont, stb. tokban használok, szóval úgy meg pláne nem érződik hogy miből van. -
Gabesz87
veterán
válasz
cidalain #94767 üzenetére
Á, ok, ez eszembe sem jutott. Köszi. Igen, a cél atkoltozni az újra, aztán a régire mehet a reset, és eladom áron alul. De gondolkodom rajta hogy rendelek hozzá akksit kintről, de az csak február körül érne ide. De végül is mostmár nem sürgős. Csak azt sem tudom biztosra, hogy az akkuval van-e baj. Ez a Teclast M40 Pro, és az tünet hogy néha random kikapcsol, pedig közel sincs lemerulve!
-
Byk01
őstag
válasz
cidalain #94719 üzenetére
Köszönöm.
Közben ahogy nézegettem teszteket, ajánlókat, láttam a Lenovo M11-et is, mint valamilyen szinten ilyen célra ajánlott eszközt. Tudom, hogy a processzora gyengébb, mint Samué, cserébe árban is jóval lejjebb van. Az igények nem túl magasak, játszani nem ezzel akar a gyerek, ha egy kicsit döcög, azzal még együtt tud élni. Esetleg arról van valamilyen vélemény/tapasztalat?A lányom sulijában a tabletet engedik, túl sok anyag van, amit a netről (jellemzően teamsen) érnek el. Gondolom, úgy vannak vele, hogy egy tablet elég nagy ahhoz, hogy ne lehessen titokban használni, és megfelelő szabályok mellett nem lesz hátrányos hatása.
-
-
omfgk
veterán
válasz
cidalain #94672 üzenetére
Méret igazából mindegy.
Azért nem írtam, mert ahogy látom az is kicsit beszűkíti a lehetőségeket. A pixelsűrűség ne legyen rossz és ennyi. Mondjuk 8 colnál inkább nagyobb. Az már ilyen közelebb tévős történet.
Ölben, fotelban lesz használva. Asztalon soha.Ahogy látom a jack a legnagyobb probléma. Oukitel is emiatt esik ki.
Persze anélkül is van élet, csak bonyolultabb. Usb dac és az is útban van, töltésnél pláne, vagy bluetooth füles, de akkor meg annak is a tok, meg a töltés... -
tobias40
veterán
válasz
cidalain #94567 üzenetére
Telefonban sem működik.
Ott vannak a beállítási lehetőségek az online és a net de egyikkel sem megy.Bferibörs:próbáltam azzal is...
Ha átállítom akkor azonnal mennie kellene vagy kell restart a tableten?
Nem látok mentés gombot itt.
Egyébbként beleraktam a telekomos adatkártyámat az is elindult minden állítgatás nélkül!szerk:sztem a yettel szolgáltató szarakodik,nem aktiválták a kártyát...
-
válasz
cidalain #94564 üzenetére
Lehet hogy csak nagyobb értéknél nyerészkednek így, de inkább ne próbáld ki. De ettől függetlenül is inkább EU-ból érdemes rendelni, már csak a gari miatt is. Futottam már bele gyárilag sérült tabletbe és nagyon örültem hogy nem kínába kellett visszaküldenem hogy kicseréljék.
-
válasz
cidalain #94562 üzenetére
Sajnos a saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez nem így működik a gyakorlatban. Hiába mutogattam a számlát, az IOSS dokumentumot a megfizetett ÁFÁról, addig nem adták ki a csomagomat amíg nem fizettem ki másodjára is az ÁFÁt. Mivel nem akartam, hogy visszaküldjék a csomagot, zsebbe nyúltam inkább. Aztán persze panaszt tettem hogy jogtalanul számolták fel az adót utána, amiért külön fizettem is és persze azóta is várom hogy visszakapjam a pénzem (jogtalanul beszedett ÁFA + jogtalanul beszedett vámkezelési díj + jogtalanul beszedett panaszkezelési költség), de már lemondtam róla. A lényeg, hogy soha többet nem rendelek EU-n kívülről semmit, mert nem adok több lehetőséget ezeknek a tetveknek a zsarolásra.
BTW több helyről is hallottam, hogy ezt a lehúzást üzletszerűen végzi a posta, csak mert megteheti.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
cidalain #94533 üzenetére
Nincsenek rajta olyan fájlok amik fontosak lennének,meg csak gyereknek lenne csak ugye az android 4.4 a használatban akadályozó tényező.Sőt isten igazán nem is az enyém hanem a sógoromé ő meg nem fog több tízezret kiadni egy tabletért ezt is úgy botolta olcsón.
Téglásításból nem lehet visszahozni az eszközt?Valahol olvastam olyat,hogy telefont már hoztak ilyet vissza.Köszi
-
NightLord
tag
válasz
cidalain #94523 üzenetére
Annyit azért hozzátennék, hogy ha nem is gyárt senki dedikált custom romot egy gépre, ezek a tabletek általában GSI kompatibilisek, vagyis GSI image-ekkel frissíthetőek, akár újabb Android verzióra is, feltéve persze, hogy nyitható a bootloader (Iplay 50 mini pro-n pl tudtommal könnyen nyitható, a 60 turbonál majd kiderül, ha picit elterjedtebb lesz, és valaki kipróbálja).
-
-
-
akos727
senior tag
válasz
cidalain #94406 üzenetére
Telefonom is majd 7 inches, illetve olyan 70-30%-ban inkább a tartalomfogyasztás a fő felhasználás, így inkább a 10-13 inch között nézelődöm. Vagy ekkorákon már nagyon rossz játszani?
Alapvetően ölben használnám, 99%-ban otthon vagy nyaralóban, így nem akkora gond ha kicsit nehezebb.
A black friday-t el is felejtettem, úgyhogy köszi a tippet és a heads up-ot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged