Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Mtbsrác #29067 üzenetére
Csináltam erről is videót.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
-
stmiklosi
tag
válasz Mtbsrác #29423 üzenetére
Szevasz!
"egy sima szimpla kártyaolvasót"
Nem tudom milyen a csatlakozója, ez végülis mindegy, a kérdés az, a kábel OTG-s?
Műszerrel könnyen kiderítheted a 4.és5. lábnak rövidzárosnak kell lennie, ha nem az, akkor nem lehet jó.
Nekem is szét kellett egyet faragni és összekötni, rögtön jó lett.
Ezért tán nem érdemes visszavinni, ha egyébként megbarátkoztál vele.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
gabe_
őstag
válasz Mtbsrác #29526 üzenetére
Ugyanez van nekem is (DPS), ez már a v2 verzió. (a v1 még asszem ICS-el jött alapból rootolva) Én is meg vagyok vele elégedve. Egy kis érdekesség, amin meglepődtem: A töltője nem az a hagyományos usb végű, hanem pici hengeres, mint anno a nokiáké volt. Viszont ha usb-n rádugom gépre, onnan is vesz fel áramot, töltődik. (Nyilván lassabban, mint a fali töltőről, bár nem sokkal)
Sovány szakácsban sose bízz!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Mtbsrác #35553 üzenetére
Ezerszer leírtuk már, hogy az ilyen fantomgyártótól (csak készülék van, de márka nem) vesz készüléket, az az ilyen problémáival egyedül marad. Nincs magyar support rá, a közösségben meg ebből a szempontból nem lehet bízni, mert ha nincs ilyen készüléke, akkor nagy valószínűséggel nem tudja majd a megoldást.
A legegyszerűbb, ha ezzel a gonddal visszaviszed garanciája.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
tjb007
nagyúr
válasz Mtbsrác #37935 üzenetére
Az a csak olcsó legyen pontosan mekkora maximális pénzösszeget takar ?
(#37939) Imifej
Nem biztos, hogy ugyanaz a beállítás a megfelelő a telefonhoz, és a tablethez is.
Én is gondolkodom egy ilyen jelerősítőn, vagy egy erősebb antennán, mert az udvaron már nincs egyáltalán jel.(#37945) tal-garius
Igazából bármilyen problémája lehet, meg kéne nézetni szervizben, de az egész készülék nem ér annyit, hogy bármennyit is költsön rá az ember.
-
tjb007
nagyúr
válasz Mtbsrác #37955 üzenetére
Necces, ennyiért nemigen fogsz normálisat kapni (már ha egyáltalán kapsz).
Ha van is ennyiért, akkor az biztosan nem fog 4 órát elmenni, és a HW is olyan lesz benne, amin kínkeserves dolog lesz netezni is.(#37956) Tin
Egy kis utánaolvasás után azt mondanám, hogy WayteQ. Az xTAB-70dci-nél is előfordulnak problémák, ez nem titok, de a Speed problémásabbnak tűnik.
(#37957) Redneck
-
tjb007
nagyúr
válasz Mtbsrác #63171 üzenetére
Feltétlen szükség van arra az alkalmazásra? Fájlkezelőn keresztül nem próbáltad (pl. ES File Manager)? Kipróbálásként rádugtam az egyik Androidos tabletre a kamerát (SJCAM M10) és a gyári (nagyon fapados) fájlkezelőn keresztül gond és akadás nélkül le tudom játszani a videókat.
-
csendes
őstag
-
tjb007
nagyúr
válasz Mtbsrác #63223 üzenetére
Próbáld meg azt, amit csendes írt. Ha a pendrive-ról lejátszva is akadozni fog meglesz a hunyó.
(#63225) razzorr
Ugyanaz, csak nincs rendesen kiírva.
(#63226) kristof_
ASUS Transformer Pad TF103CX, de ez is kijön max. 60-ból (bár ezt már korábban is írtam, de úgy látszik nem szimpi neked).
Alcor IQ935R: [link] -
cidalain
veterán
válasz Mtbsrác #80825 üzenetére
Sajnos nincs értelme életet lehelni bele.
1 magos 1 GHz soc, 512 ram, Android 2.2 ami benne van, ez ma vágódeszkának is kevés. Forgalmi értéke működő állapotban 2-3000 forint. Szóval ha 10 perc alatt nem tudod megcsinálni, akkor nem éri meg. De ha meg is tudnád javítani, akkor sem tudnád értelmesen használni.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz Mtbsrác #80827 üzenetére
A szokott módon kell megpróbálni. Tab legyen kikapcsolt állapotban. Ne legyen töltőn. Power és hang + együtt nyomva folyamatosan, amíg meg nem jelenik az Android robot. Amikor megjelent akkor engedd el a gombokat. (Ez fontos, nem elég csak röviden megnyomni) Ezutan be fog jönni a recovery menü.
Ha nem jön be, vagy nem csinál semmit akkor passz.
Hasikerül, és megvan a factory reset, és továbbra sem indul, akkor romot kellene vadászni hozzá (no meg leírást a rom cseréhez). Ez kb tűt a szénakazalban esete egy ilyen régi noname tab esetén.
Nem véletlenül mondtam amit mondtam. Simán el lehet cseszni vele 2-3-4 délutánt úgy hogy semmire nem jutsz. Esetleges siker esetén eléggé korlátozott azon alkalmazások száma, amelyek futnak ilyen régi androidon, és letölthetőek a Play áruházból. Szóval igazán nem látom mire lesz ez jó, ha működik. Még ilyen romolás beleméllyedésre, gyakorlásra sem igazán jó, ahhoz is inkább valami olyan kéne amire vannak opciók (pl valamelyik Google Nexus)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs