Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Newton harmadik törvénye
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek milyen tabletet vegyek?
Galaxy Tab S6 vagy iPad Air 2019Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
cidalain
veterán
válasz Amalgam #80652 üzenetére
Ha iOS-t szeretnél akkor Apple-t, ha Androidot, akkor Samsungot.De most komolyan, milyen kérdés volt már ez? Nem ismerünk téged, fogalmunk sincs mire szeretnéd használni, milyen gépeket használtál eddig, stb. Akkor mi alapján döntsünk már helyetted? Dobjak fel pénzt? De ahhoz miért kellünk mi?
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Asztali állványt, amely magasabb pontra emeli a táblagépet és nem kerül 30000Ft-ba tudtok ajánlani?
-
bizi990
senior tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
~10
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Használ vagy új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Jegyzetelés, prezentáció (Google Chrome, kisebbrészt ppt)
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
Nem tudom mennyire jön be a jegyzetelés, ezért minél kevesebbet, de max 150.Munkára lenne, kézírásos jegyzetelésre. Utólagos kézírás felismerés hasznos opció, de egyáltalán nem elvárás.
Böngésző (GChrome) és office fájlok bemutatása lenne a másodlagos feladata monitorra vagy projektorra kirakva. Ezt nem tudom hogyan lehet megoldani: hdmi, chromecast, miracast, dex, stb.
LTE előny, ha nem sokkal drágább.
Samuban gondolkodom, ők adják legrégebb óta a ceruzát. Tab S3-at néztem használtan 70-80 körül lenne. S4 ~110 körül van (ÁFA-t visszaigénylem újnál).
Melyiket lenne érdemes? Mi van még, Mediapad-ok milyenek?[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz bizi990 #80659 üzenetére
Samu S-pen nagyon jó dolog.
Tab S4 ha neked belefér akkor nyugodtan veheted erős is, jó is, cerka is van. Huaweiben csak az M5 Lite tudja a cerkát, de az gyengébb gép.
S3 is jo, de ha hasznaltan veszed, nem kapsz vissza áfát. Illetve ez 4:3 arányú.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
bizi990
senior tag
válasz cidalain #80660 üzenetére
Köszi!
Akkor S3 vagy S4.
ÁFA: S4-nél nettó 110e-t hasonlítottam a használt 70-80-hoz.
4:3-as arányt nem is vettem észre, nekem jobban bejön, de kivetítésnél, tükrözésnél (nem film) nem tudom hogyan kezeli az eltérő képarányt.
Kép tükrözése hogyan oldható meg tabletnél, milyen lehetőségek vannak: hdmi, chromecast, miracast, dex, stb.
S3-at vennék inkább az ár miatt, ha nem jön be jegyzetelésre kevesebbet bukok. -
cidalain
veterán
válasz Kurrens #80661 üzenetére
Olyan posta, ahol az eladó garantalja hogy a kifizetett dijon felul itthon nem kell extra dijat (vámot, áfát) fizetni. Ezt ugy oldja meg, hogy sajat koltsegen elobb behozza Kínából az EU-ba, es neked az EU-bol adja fel. Ez teljesen rendben van a te nézőpontodból, totál legális. (Az eladónak persze macerásabb, igy ezert ez altalaban nem szokott ingyen lenni, par dollár postaköltség szokott lenni)
-
sharkypeti
aktív tag
Gyors kérdés: ha csak a Samsung tabletek jöhetnek szóba, van olyan, ami nem rossz cucc egy max 55 ezres kerettel rendelkező vásárlónak?
OnePlus 12
-
cidalain
veterán
válasz sharkypeti #80665 üzenetére
Nincs ennyiért uj Samu tablet.
Update:
Illetve akciósan talán. SM-T290 [link]
Deez elég alap tablet a Samutól. Ezért 50-nel semmiképpen sem adnéi többet. A konkurensek hasonló gepei 40 körül vihetőek.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz sharkypeti #80667 üzenetére
Frissitettem az előzőt. Akcióval 1 tipus belefér. Ajánlható is, de csak 2 GB ram, es csak 8" HD kijelző. Idei, uj cucc, ez mellette szól, de emiatt meg nincs tapasztalat sem.
-
cidalain
veterán
válasz sharkypeti #80669 üzenetére
Emagnál ráadasul most csak 45 ezres. Az úgy viszont már kezd nagyon jól kinézni.
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
12-én rendeltem a Teclast M30-at a Banggoodról, de a nyomkövetési szám alapján még semmi hír róla. Ez normális? -
jdeutsch
tag
válasz Zotyatv #80671 üzenetére
Szép napot Neked és minden forumozónak!
Azt is kalkuláld be, hogy október első 8 napja nemzeti ünnep volt Kinában!
(kicsit feltorlódnak, fel torlódhatnak a dolgok)
Banggood korrekt cég, meg fog érkezni, legfeljebb picit késik.
Belgiumban vámolják, (Flyt Express) utánna felgyorsulnak az események, azt követően pár nap és a kezedben lesz.
Üdv: DJ[ Szerkesztve ]
-
Enrico77
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, fiamnak (8 éves) keresek Karácsonyra egy tabletet, 75% youtube/internet böngészés, 25% egyszerűbb játék.
Nem kell hogy SIM kártyás legyen, elég a wifi, legalább 8 inches legyen a kijelzője és az akksija bírja töltés nélkül pár napig (átlag napi 1, max 2 órát lenne használva).
Illetve a megbízhatóság is fontos lenne, ha kintről rendelném, macerásabb az ügyintézés.Kicsit visszaolvastam, úgy látom, ajánlott a Chuwi és Teclast modell.
Fel tudnátok világosítani, mit kell néznem, ha mondjuk a Gearbest-ten, vagy Banggood-on keresztül rendelnék?
A támogatott nyelvben, ha angol van, az már OK nekem.
Illetve "okosposta" lehetőséget is nézném, mint Priority Direkt Mail, vagy Priority Line.
Ezen kívűl, van még más?
Ez a modell pl. jó lehet?
https://www.banggood.com/Teclast-T8-MT8176-4G-RAM-64G-ROM-Android-7_0-OS-8_4-Inch-Tablet-PC-p-1214374.html?rmmds=search&cur_warehouse=CNMint írtam, Karácsonyra szánom ajándékba, de mivel egyre többen vásárolnak webshopokban, így nem ritka a 3-4 hetes szállítási határidő.
Van esetleg valakinek tapasztalata, érdemes várni, vagy ha van most akció, akkor le kell csapni rá?Köszi előre is a segítséget!
-
lifehacker
újonc
Sziasztok, kérdésem kicsit hajaz az előttem szólóéra..
ebből a kettőből melyiket (8éves a célszemély, youtube és game)?
A Telcast m20 43Kért
B Alldocube cube X1 42Kért -
cidalain
veterán
válasz Enrico77 #80675 üzenetére
Nem rossz a Teclast T8. Masik opcio a Chuwi Hi9 Pro.
Kupont erdemes nezni, eselyes, hogy 110 dollar alatt megvan a Cuwi vagy 100 alatt a Teclast.
Le kell csapni most, nem fog ideerni kesobbi rendeles eseten. Karacsony elott mindig megnő a szallitasi idő. Sőt anno másik topicba mindig azt mondták karácsonyi ajándék oktober elott legyen megrendelve. Most még talán befér.(#80676) lifehacker
Alldocube nekem nem szimpi, korabban volt olyan tabletjuk amiben gyarilag kemprogram volt (bar ki lehetett szedni, mokolassal)
Szerintem 8 evesnek nagy a 10", nehez szeles. Ha ket kezzel tartja nem tud irni, kozepen nyomkodni, nem eri at huvelykujjal.
Fenti kettőt lesd meg te is, ezek kisebbek meretben. De persze nem lebeszellek a 10-esről. Egyébként lesd meg a Teclast M30-at is, alapból 50k, kuponnal olcsobb is lehet, es megiscsak ujabb, jobb, mint az M20.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
tthom
senior tag
válasz cidalain #80677 üzenetére
Hm, ez Teclast T8 tényleg nem rossz.. De sajna kupont nem találtam rá hirtelen.
Na majd figyelni kell. A GX6250 nekem hirtelen szimpatikusabbnak tűnik, mint a Mali a Chuwiban. Kösz a tippet.
Szerk: Viszont a Teclast P80X, ha igaz a spec, azzal a felbontással egész jól mehet. Eldobható tabletnek simán jó 75 dollárért.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
tthom
senior tag
válasz Somatom #80679 üzenetére
Persze, ennyi pénzért nem várhat az ember utolsó genes cuccot..
Én most nézegetem ezt a P80X-et, ha valakinek nem kell magas felbontás, annyi pénzért tényleg egész jónak tűnik, még a játékok is használhatóan futnak rajta.. Nálunk most is 1280x800-as van, igaz csak 7"-en, szóval lehet elég is lenne.. Főleg, hogy bármit veszek, kettő kell. -
Somatom
veterán
Igen, az sokat segít egy ilyen másodvonalas SOC gördülékenységén, terhelhetőségén, ha nem kell nagy felbontású kijelzőt meghajtania. Az én T10 -emben is ugyanaz a SOC van, mint a T8 -ban és bizony nyög a 2560x1600 -tól. Persze, ez inkább grafikaigényes játékoknál ütközik ki, de ott viszont markánsan.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Mágneses érzékelő van a Teclast M30-ban?
Ha tudnátok olyan tokot ajánlani amely összecsukáskor mágnesesen rögzül vagy egy fül ráhajtásával annak örülnék. Elfáradtam a keresésben... Köszönöm!! -
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Ár arànyban az az közép kategóriàba tudnàtok ajánlani egy tabletet, hogy melyiket érdemes megvenni?
Csé
-
cidalain
veterán
válasz CsabaSteel #80685 üzenetére
Pontosabb felhasznalasi terület?
Általános hasznalatra itthonrol mondjuk a Huawei Mediapad T5 60000 forint környékén, de szigorúan csak a 3 GB-os verzió.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
sharkypeti
aktív tag
Megrendeltem Bangoodról egy Chuwi Hi9 Pro-t, 35-ért úgy gondolom jó vétel lehet. Remélem beválik.
OnePlus 12
-
Enrico77
csendes tag
válasz sharkypeti #80688 üzenetére
Szia,
megkérdezhetem hogy sikerült ennyiért rendelned?
Most nézem, én 42-ért látom csak. HK raktár, EU priority line és biztsítással. -
Norby-007
tag
válasz lifehacker #80676 üzenetére
Szia,
Alldocube-ot semmiképpen nem javaslom. Én idén februárban vettem egy m5x-et a banggoodról 179 $-ért, tök jó volt amíg működött, ez kb szeptember magassága volt. Ekkortól nem ment rajta a wifi és a bluetooth valamint olyan szinten melegedni kezdett, hogy egy tojást meg lehetett volna rajta sütni. Nem küldtem ki javításra, de a banggood visszaadta a felét az árának. Én ekkor döntöttem úgy, hogy soha többet nem veszek Kínából tabletet és telefont sem.
Viszont most kellene egy tablet és sajnos idehaza ugyanezekkel az opciókkal bíró masinák 100 ropinál kdezdődnek -
lifehacker
újonc
válasz Norby-007 #80691 üzenetére
köszi a válaszokat.
most találtam ezt az oldalt, azokat hozza amiket ti is ajánlottatok.
megrendeltem tegnap egy telcast t8-ast kínából, de most azt írja, hogy 2-3 nappal a gyerek szülinapja után érkezik, szóval b_szhatom
így továbbra is nagyon nézegetem a hardverapró használt kütyüjeit (köszi a privát üzit is!) illetve ha ott nem jön össze akkor jó eséllyel marad a huawei t5 -
Adamsfamily2
friss újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vételhez.
A keret 80.000 ft körül lenne,filmezésre,netezésre max. Pubg színtű játékra (ritkán) kellene.
Samsung Sm-T590 és T510 amiket néztem,ezek jók lehetnek?Köszönöm,szép napot mindenkinek!
-
cidalain
veterán
válasz Adamsfamily2 #80694 üzenetére
inkább az 590, a 3 GB ram miatt.
akcióval 75 körül megcsíphető, mondjuk többet nem nagyon adnék érte, a 90 feletti alapár szerintem erősen túlzás.(#80693) g@bo
A Mi pad 4 itthon is beszerezhető 100 alatt tulajdonképpen. Így legalább a gari könnyebben érvényesíthető. Bár igaz, hogy a gyári Global rendszer egy kalap kaki, szóval illik rajta romot cserélni, legalább egy xiaomi.eu romra. Az meg nem tudom hogy ugrasztja e a garanciát. (Az enyém kb fél éve van meg, kintről rendeltem, elégedett vagyok)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
mazda83
csendes tag
Hello!
Rendeltem egy onda v10 pro tabletet 4/32gb 95$ ért
Olvastam a tesztet róla ami kb 2éves,eléggé rosszakat írtak róla.
Elképzelhető,hogy azóta javítottak rajta? -
cidalain
veterán
válasz mazda83 #80697 üzenetére
Nem valószínű, max 1-2 szoftverbug javítás, ha volt.
(ha olvastál róla rosszakat, akkor miért vetted meg? egyébként annyira nem lehet gáz, átlag felhasználásra, tartalomfogyasztásra bőven jó lehet 30000 forintért, olcsóbbat nem kapnál. ami olcsóbb mégis, az ennél is gyengébb, rosszabb)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Xiaomi mi pad 4 vs Huawei Mediapad T5 kozul melyik a jobb?
Bonusz kerdes:
Kinai oldalakon vannak ezek a billentyuzetes windowsos tablet csodak (chuwi termekek pl) ezek mennyire erosek gyorsak egy normal tablethez kepest? Nagyon elvereznek a gyenge proci miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest