Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #70017 üzenetére
Pl. Az 5 hozzaszolassal feljebb levo Asus Z380M-et de hany colos kijelzo kell? Gps? 3g?
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
válasz nagysandor79 #70095 üzenetére
Erre annyi lenne csakl a tippem, hogy nem engedi az sd-re telepíteni a programokat. Csak adat tárolásra lehet használni. Szerintem.
-
pjen
félisten
válasz nagysandor79 #70095 üzenetére
Ahogy én tudom nem a Samu vette ki hanem a droid.Például a sony is ilyen.Egy régebbi droid verziót kellene felrakni csak nem nagyon lehet.Ha root olod ugrik a gari.
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #70142 üzenetére
Madzagosat csak OTG-shez lehet.
Viszont 2 dolog 1 csatihoz nem megy, ahhoz eloszto is kellene, de akkor meg mar keves lesz a tap mindketto eszkoznek.
Bluetooth cuccokat kell raaggatni, akkor nem kerdes hogy megy (a tablet BT verzioja legalabb olyan legyen mint az eszkoze, vagy magasabb)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #70517 üzenetére
előfordulhat. de ne kérdezd hogy melyik, mikor, és hogyan.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
addikt
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #72546 üzenetére
Persze, annyi megkotes van, hogy a kulfold az Europai Unio teruleten legyen
Nagyon sok kinai tabot arulo boltnak van EU raktara, onnan kell vasarolni.
Kinabol vasarlas eseten nincs kerulout. Telot, tabot 99%, hogy megfogjak es fizetni kell. Ha megsem, akkor orules van, de mondom, nem ez a jellemzo.(#72545) pataslogeza
Szerintem en is azt vennem, ha e ketto kozul dontenek.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz nagysandor79 #72546 üzenetére
Amazon.de ? ott csak a +7% áfát fizeted, és vannak újracsomagoltak. Ott egy Lenovo A10-70 kb. 40-42.000,- Ft.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
joelke HU
senior tag
válasz nagysandor79 #73863 üzenetére
Hát nem egy nagy durranás a proci miatt. De ha csak netezni filmezni kell és nem játszani, akkor nem rossz. Mondjuk én az emagról nem vennék semmit... De te tudod. Pár ezerrel többért van asszem media marktban vagy edigitalban is.
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #74584 üzenetére
Huawei Mediapad T3 10
Lenovo tab4 10(#74585) BBéci
Igen, hosszabb ideig uresen allo akku tud hasonlot produkalni.
Meg nincs veszve minden, de meg kell dolgozni a sikerert. meg kell probalni bebikazni az akkut. Sajnos szet kell bontani a tabot, es ki kell szeni az akkut. Ha csatlakozosan erintkezik, elegendo csak azt lehuzni. Olyan szintre kell eljutni, hogy a toltoaramkor sem lehet rajta. Ekkor elvileg 2 max 3 vezeteked lesz, piros fekete biztosan, a piros a plusz, a masik a negativ. Erre kellene direktbe rakuldeni valami toltot, par szaz miliamper mar elegendo, viszont ne is legyen tul nagy 0.5 A-nal lehetoleg legyen kisebb. Igy tolteni direktbe az akkut kis ideig 10 perc, negyed ora max. Ezutan visszakotni, es ha veszi a toltest akkor jo, es feltolteni teljesen a normalis modon a tab sajat toltoaramkorevel.
Figyelni kell, mert nem veszelytelen a mutatvany. + - drotokra kiemelten ugyelni, tul sokaig nem tolteni, mert begyulladhat/robbanhat. Folyamatos felugyelet, ha az akku melegszik azonnal levenni a fix taprol. A muvelet lenyege nem a feltoltes, hanem csak eppen valamenyit rakni bele. Mondjuk 0-rol 5%-ra feltolni.[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
válasz nagysandor79 #74640 üzenetére
Ha EU-s a garancia és nem belföldi, akkor elvileg tudod. Csak az lehet a gond, ha itthon nincs annak a márkának szervíz lehetősége. Ebben az esetben postázhatnád ki britföldre.
PS4 ID: Z0D14C_1990; Manjaro KDE
-
szucstom
őstag
válasz nagysandor79 #74642 üzenetére
Ellenőrizd le a garanciajegyen, hogy mit ír. Plusz sztem még a huawei honlapján is megtalálod vhol, hogy érvényes-e itthon a garancia.
-
szucstom
őstag
válasz nagysandor79 #74644 üzenetére
Nem vagyok szakértő ebben a témában, de ha jól tudom, bármilyen az EU területén vásárolt eszközre érvényesíthető a garancia az EU bármely országában.
Beleolvastam a Huawei magyar honlapján a garanciás részbe, de sajnos semmit se ezzel kapcsolatban. Csak a szokásos maszlag...
Speciel én pont nem vennék semmit így ismerősön keresztül, főleg, hogy külföldön van, mert ha vmi rosszul sül el és vinni kéne szervízbe, mindent az ő neve alatt kellene csinálni, az meg elég macerás dolog.
[ Szerkesztve ]
-
szucstom
őstag
válasz nagysandor79 #74694 üzenetére
Lehet, hogy a csomagolás sérült meg, de lehet, hogy javítva volt a cucc, de az előző vevő elállt a vásárlástól. nagyon meg kell nézni, hogy mit rendelsz tőlük, mert hiába magyar az oldal, maga a cég az a románokhoz van bejegyeztetve, így fogyasztóvédelmi szempontból sok esetben a vásárló szívja meg, ha gondok vannak.
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #74734 üzenetére
elvileg igen, megoldható
de ez megy régi androidon is, ha megfelelő zenelejátszót használsz, akkor az tud futni a háttérben, miközben böngészgetsz. (persze ekkor a zene helyben van mondjuk, nem tudom hogy netes rádióval, esetleg youtube lejátszási listákkal is kompatibilis e)de pontosat nem tudok mondani.
tabomon (android 4.4 ) eleve van split screen, így meg tudom oldani, hogy az egyiken YT megy, a másikon meg böngészek
telómon (szintén 4.4 ) meg offline zenézek, és a rajta lévő zenelejátszó tudja azt hogy a háttérből megy[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nagysandor79 #74734 üzenetére
7-es andoirdtól megosztható a képernyő két alkalmazás számára, igen.
Nexuson így néz ki, de egy huawei M3 lite 10-as tabon is próbáltam, és ott is így megy, csak persze nagyobban használhatóbb.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz nagysandor79 #74744 üzenetére
" ... az egyik lapon megy egy online rádió ... "
Nem tudom melyik rádióadóról van szó, de nagyon meglepődnék, ha - mondjuk - a TuneIn Radio nem ismerné. Android-on jobb / hatékonyabb külön alkalmazást használni ilyen esetben. -
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #76304 üzenetére
Aha. De azert tobb dolognak stimmelnie kell: egy random tablet es egy random tv kozt nem biztos hogy osszehozhato.
Kovetelmenyek:
Tablet: WiDi es/vagy Miracast tamogatas
TV: wifi, ezenfelul Widi/Miracast/ScreenShare tamogatas
(Mas jo megoldas is lehet, en ezeket szoktam hasznalni, ezeket ismerem)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nagysandor79 #76304 üzenetére
IGEN! Át lehet küldeni, de ez erősen tv függő!
Nekem Sonynak a 800-as sorozatából van egy példány, plusz most jött meg a Teclast Master T10-em. Magam is meglepődtem, amikor a Youtube lejátszás közben (táblán) mellé nyúltam egy ikonnak, és a tv-men megjelent a tábla képe makulátlanul. Nagyon tetszik!
De! Az ismerősöm most vett egy LG 4K-s tv-t, amire nem is adta ki ezt az ikont! A tv rajta volt a hálózaton, mert netezni lehetett rajta (igaz a Rapoo billentyűzet tapi padját sem kezelte, míg a Sony nak nem okozott gondot), ezért gondolom, hogy a tv nem tudja a dolgot.
Természetesen lehet, hogy valami beállításban ezt elő lehet csalogatni nála.
Tehát---próba! -
Dimaj
aktív tag
válasz nagysandor79 #76805 üzenetére
simán
-
t72killer
titán
válasz nagysandor79 #76805 üzenetére
Ha a samu Tab A utódja valami használható vasat kap (pl Snapdragon 710+4GB), akkor lesz az még annál is kevesebb
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Somatom
veterán
válasz nagysandor79 #82807 üzenetére
Vállalható és semennyire. A billentyűzet egyben a tok, ami inog és nagyon alacsonyan van a kijelző kitámasztása. Kizárólag stabil, sík felületen, egy bizonyos szögben használható.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz nagysandor79 #82809 üzenetére
Persze, ha majdnem ülsz az ágyban és a felhúzott combjaiddal támasztod a kijelzőt, akkor használható. De, semmi köze egy laptop stabilitásához.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
uandras
újonc
válasz nagysandor79 #83390 üzenetére
Teclast M40:
Banggood szerint november 8-án fog jönni, most baromi jó áron előrendelhető, de abban igazad van, hogy sehol sincs még komolyan vehető teszt róla, szóval eléggé lutri...
"Baromi jó ár": a listaára a megjelenéskor a banggood-on 54k HUF körül lesz, most 44k-ért előrendelhető... a szállítás kb. 1200 Ft (EU priority line), és elvileg december első felében ideér...
Nekem is viszket az ujjam, hogy bökjek rá a rendelésre, de még vacillálok.... ahogy nézem még 2-3 órát fog kitartani az előrendelős áru kontingens...:-)
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #83402 üzenetére
1 év gari van a nevesebb kínai webshopokban (gearbest, banggood)
Ha kishibás, könnyen javítható, akkor lehet kérni hogy a javítás költségét fizessék ki neked, te meg megjavíttatod itthon.
Ha nagyobb a probléma, akkor vissza kell küldeni Kínába javításra. Ez viszont elég sok idő. Teljes vételárat biztosan nem adnak vissza úgy, hogy a termék nálad marad. Olyan biztosítás van, hogy DOA (dead on arrival, érkezéskor hibás), ebben az esetben talán visszaküldés nélkül cserélik, visszafizetik, de mérget nem vennék rá, hogy sima ügyintézés lesz.
Kínából rendelt termék esetén ezt mindig végig kell gondolni, hogy van-e annyira olcsó, hogy ennek tudatában is megéri-e megrendelni.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #85184 üzenetére
Ha úgy tűnik, hogy van alatta másik fólia, akkor leveheted.
Ha nincs alatta másik, és ezen nem zavaró a képet nézni, akkor védőnek rajta hagyhatod.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Gabesz87
veterán
válasz nagysandor79 #94418 üzenetére
Laptopot én inkább itthon néznék, egy használt üzleti kategóriás gépet, mintsem egy kínait. Pl ilyen. Garis, számlás, értékelések száma alapján megbízható eladó.
-
cidalain
veterán
válasz nagysandor79 #94418 üzenetére
Mindenképp használt üzleti itthonról, minimum i5 8th gen procival.
Ha nem kell a Win11, akkor 6-7th gen inteles gépekből elég brutálak vannak bőven 100 alatt. Dell Latitude, HP Probook, vagy Lenovo T üzelti teljesen ajánlható 3-4-5 évesen is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Synology NAS
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest