- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Corvin0716 #80814 üzenetére
Olyan szempontból lehet hasznos, hogy ezzel a tablettel lehet telefonálni is, akár kihangosítva. Egy tkom marathonos feltöltő kártyát mintha az isten is olyanoknak teremtette volna meg, akik keveset használják a mobil internetet, de néha kell nekik, illetve ad egy hívható telefonszámot, ha nagyon muszáj lehet használni, lehet hívni vagy erről telefonálni. Évi egyszer rátölt 5e pénzt az ember és annyi, vesz egy 3,5gb internet csomagot és nincs lejárati ideje az internetnek, mint a többi szolgáltatónál. A kártya legyen aktív, évi 1x 5e pénzt rá kell tölteni.
Persze az kérdés, hogy a felárat megéri-e? Én gyereknek adtam és már volt rá eset, hogy ezen hívtam, hogy hova is kevertek el. Legalább nem kell telefont vennem neki egy jó darabig, megteszi ez a tablet is. Kirándulásoknál is jól jöhet. mondjuk nekem telefonon is tkom marathon internet van, tehát minek osszam azt meg, inkább vettem még egy tkom marathon kártyát a tabletbe is. -
canniball
nagyúr
válasz
Corvin0716 #80814 üzenetére
Az "LTE" azt jelenti, hogy működik mobilnetről is. Hogy erre édesapádnak szüksége van-e azt nektek kell tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Apple Ipad 10.generáció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest