Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
Corvin0716
üzenetére
Olyan szempontból lehet hasznos, hogy ezzel a tablettel lehet telefonálni is, akár kihangosítva. Egy tkom marathonos feltöltő kártyát mintha az isten is olyanoknak teremtette volna meg, akik keveset használják a mobil internetet, de néha kell nekik, illetve ad egy hívható telefonszámot, ha nagyon muszáj lehet használni, lehet hívni vagy erről telefonálni. Évi egyszer rátölt 5e pénzt az ember és annyi, vesz egy 3,5gb internet csomagot és nincs lejárati ideje az internetnek, mint a többi szolgáltatónál. A kártya legyen aktív, évi 1x 5e pénzt rá kell tölteni.
Persze az kérdés, hogy a felárat megéri-e? Én gyereknek adtam és már volt rá eset, hogy ezen hívtam, hogy hova is kevertek el. Legalább nem kell telefont vennem neki egy jó darabig, megteszi ez a tablet is. Kirándulásoknál is jól jöhet. mondjuk nekem telefonon is tkom marathon internet van, tehát minek osszam azt meg, inkább vettem még egy tkom marathon kártyát a tabletbe is. -
canniball
nagyúr
válasz
Corvin0716
üzenetére
Az "LTE" azt jelenti, hogy működik mobilnetről is. Hogy erre édesapádnak szüksége van-e azt nektek kell tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- RedMagic Astra
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX