Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz feketekakas #80952 üzenetére
(Nekem Mi Pad 4 van, 3/32 wifi only. Teljesen elégedett vagyok vele egyébként. Én xiaomi.eu 10.2 stabil romot használok rajta)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy teclast tabletet de ahogy betettem a vodas sim kártyát ezt a hibát dobja.
network registration failed, whether to open the automatic selection functionVan valami tipp hogy miért-?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
chopin42
addikt
Szervusztok! Anyukámnak keresnék tabletet netezésre, netbankhoz, filmezni, facebookozni. Lényeg a jó akku, min. fullhd, stabil, megbízható, gyors cucc. Semmi kirívó.
Ezt néztem ki, keret is kb 60k. Megfelel, vagy van alternatíva ennyi körül? Sajna méretekkel nem vagyok tisztában, kb 25 centi szerintem megfelelne, ez is annyi.
Köszönöm!Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
cidalain
veterán
válasz chopin42 #80955 üzenetére
Ez jó választás. Mult heten a BF alatt 53-ert is elérhető volt. Most is lesz Black Friday. Péntek reggel 8 körül nézd körbe a nagy webáruházakat, és ha van 55 alatt, akkor csapj le rá, mert az akciós készlet múlt heten is pikkpakk elfogyott.
-
Baltazár123
senior tag
Úgy látom elég sok Huawei T5 10-et eladtak mostanában. Lenne egy olyan kérdésem, hogy azt tudom, hogy a hivatalos huawei pen ezzel nem megy, de kéne valami közepes minőségű mégis, gyereknek írást gyakorolni, meg rajzolgatni. Ha bejön neki, akkor majd jövőre kap jobb tabletet, de most elég lenne valami egyszerűbb megoldás is. Használ valaki valamilyen jóféle pen-t a T5 10-re, ami ajánlható?
[link]
Ezt nézegettem amazonon, ami már nem az a bunkó végű és lehetne vele rajzolni, de nulla tapasztalatom van epennel, ezért kérdeznék hátha van aki már használ és tud adni jó ötletet. -
dolgok
friss újonc
Sziasztok!
Feleségemnek szeretnék tabletet venni. Kicsi (8 col), alapvetően netezésre, netflixre, illetve google docsos dolgokra használná, arra valamivel komolyabban (még akár billentyűzettel gépelne is). Internetkapcsolatra wifi elég.
Néztem Xiaomi Mi Pad 4-et, de kicsit fázok tőle, hogy nincs global verzió.
60-80000 Ftos keret lenne rá.
Előre is köszönöm, sziasztok!
-
cidalain
veterán
válasz Baltazár123 #80960 üzenetére
passz, én csak bunkó végű, és kevésbé bunkó végű passzív kapacitív stylussal dolgoztam.
annyira azért nem jó mint egy samu S-Pen. Viszont az aktív kapacitív-val még nem volt dolgom. 30 dollár környéke az már elég sok ahhoz hogy csak úgy kipróbáljam
mindenképpen olyan kell neked ami akkus, vagy elemes, mert kapacitív csak elektronikával tud vékony lenni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy nővérem tabletet venne fiainak. A Samsung T720 Galaxy TAB 10.5-öt nézte ki. Lehet vele mellé lőni? Esetleg mást vennétek ebben az árban?
A másik kérdés, hogy kell-e nézni, hogy hol veszem meg? Az árukeresőn 118e-től indulnak az árak, de a nagyobb boltokban 150e fele vannak. Fontos, hogy hol veszem?
Előre is köszönöm,[ Szerkesztve ]
Davcy
-
cidalain
veterán
-
sutaxx
tag
Sziasztok!
Unokaöcséimnek néznék valamiféle androidos tabletet karácsonyi ajándék gyanánt a szülők kérésére.
60-70 papír környékén lenne rá a keret, 3 giga memória és 32/64 gb tárhellyel több alternatívát is találtam, de nem tudom egyhangúan eldönteni, hogy Huawei vagy Lenovo vagy bármi más lenne a győztes.
Mindenféle "jobbnál jobb" játékkal fognak rajta játszani várhatóan (fortnite?) , miközben viberen vagy valami hasonló alkalmazáson beszélgetnek az osztálytársakkal, ez lenne a fő szempont. Tudtok esetleg konkrétat ajánlani ami jó választás lehet?
-
atos30
aktív tag
Megjött a nov.11.- én rendelt Teclast M16 !
Bangoodról keyboard- al, biztosítással 185 usd.
A keret nem olyan vékony, mint a képeken,de ez várható volt. A fényereje lehetne nagyobb is, a Huawei T5 fényereje mérhetően nagyobb.
A tok minőségi , összecsukva mágnesesen odatapad a gép kijelzőjére és a hátuljára is. Érdekes finom tapintású.
Kijelző tényleg 11.6 inch.van rajta védelem, szerintem tempered glass. Felül van a hangszoró rács majdnem végig. A szélén körbefut egy króm vagy csiszolt csík. Majd még írok róla ha belaktam és leteszteltem. Addig is pár igazi afotó:A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
LGabor001
tag
Sziasztok
A tabletemet tudom ugy zarolni h pl csak a bongeszot tudja hasznalni aki akarja de semmilyen mas menuhoz ne ferjen hozza kód nelkul? -
válasz LGabor001 #80969 üzenetére
Multi user mód? És úgy lehet beállítani, hogy annak az usernek milyen app-ot engeded használni.
Bár ez tablet/gyártótól függ. Nekem vmelyik Sony telefonon így ment. Gyereknek csináltam 1 usert, és neki csak bizonyos app-ot engedélyeztem.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
LGabor001
tag
válasz FireFox1996 #80970 üzenetére
Fiokot tudok letrehozni de sokmindenhez hozza fer es tudja modositani a dolgokat.
A tablet sok ember szamara elerheto helyen lesz es en csak egy bizonyos weblapot szeretnek engedelyezni, ugy h semmi mast ne tudjon csinalni a tablettel -
-
Tomirallye
csendes tag
Sziasztok!
Édesanyámnak lenne esedékes a tablet csere.
2 kiszemelt van, melyik érné meg jobban, ill tudtok pro és kontrát?
Felhasználás teljesen átlagos, esténként internet, chat, játék (piros golyó a piroshoz stb..)
LTE nem kell, méret min.10", ár max 70 - 80k környéke.- Huawei MediaPad T5 10 32GB
- Samsung T590 Galaxy Tab 10.5 32GBElőre is köszönöm.
Üdv.T. -
3szli
tag
Sziasztok
tablet szeretnék venni új készülékben gondolkozok 10-8 col köröt 30e max 40e szeretnék rá szánni filmezéshez használám ugy gondolom hogy 2 gb ram minimum
én a Lenovo Tab E10 néztem de nem tudom a 2gb verzió is android go-s? -
-
atos30
aktív tag
Teclast M16 rövid bemutató/tapasztalat a Teclast topikban [link]
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
Grillo
őstag
Sziasztok!
Feleségemnek keresek tabletet, a régi LG Gpad 8.3-at váltaná le, mert annak a kijelzője már nem nagyon akarja érzékelni a tapizást.
Maradnánk a 8 colnál, cél a netezés, olvasás, film, de játék vagy más teljesítményigényes dolog nem prioritás.
Mindenképp ÁFÁs számlával venném, tehát valami hazai forrás kellene, és új, garanciás.
Nézegettem a Lenovo Tab4 8 Plus-t, ránézésre nem is tűnik rossznak, csak kicsit az zavar, hogy már több mint két éves modell, és hosszabb távra terveznénk.Kösz!
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok.
Nem találtam jobb topciot, így kérdezek rá.
Ki milyen tabletet ajánlana média fogyasztásra, illetve fotók nézegetésre?
Fontos lenne, hogy a színek rendben legyenek. 10" körüli méret érdekelne.
Árban max 100e környéke.
Ipad-eket is néztem, viszont jó lenne ha lehetne rá kötni esetleg kártya olvasót, vagy ssd-t. Nem tudom, hogy az ipad ezt mennyire díjazza. Androidon tudom, hogy lehetne.
Itthonról venném, vagy német amazon.Apple iPad 2019 10.2
Huawei MediaPad M5 Lite 10
Samsung T720 Galaxy TAB 10.5
Samsung T595 Galaxy Tab 10.5
Lenovo TAB P10 64GB[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
-
Somatom
veterán
válasz Speeedfire #80979 üzenetére
A technológiából adódóan IPS -en a fekete sosem lesz fekete. Olyat csak az Amoled tud.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
válasz Speeedfire #80979 üzenetére
Csak egy apró megjegyzés: kell 4G támogatás?
Samuból elég ehet az SM-T590 is ami csak wifis, az általad írt 595 LTE képes. Árban olcsóbb.
Én vagy iPad-et vennék vagy SM-T720 a felsoroltakból (a kijelző ezeknél a legkomolyabb). De mivel nem vagyok alma fan, ezért inkább a Samut. Bár Samu fan sem vagyok.
De ha pénzt akarsz fogni, akkor elég a feladatra az 590 is, a kijelzőpanel ha jól tudom ugyanaz a két Samuban.[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
-
zoli03
őstag
Tabletet szeretnék venni, ami a következő kritériumoknak/felhasználásnak megfelel:
- amire használnám: net, YouTube, 720p/1080p filmek/sorozatok nézése
- 10" körül legyen, fullHD felbontás
- legyen benne SIM foglalatA legolcsóbb, amit találtam és megfelelő, az a Teclast P10HD. Szóba jöhet még más? A Teclast M16-ot is nézgettem, de annyira nem nyűgözött le, kétszer annyiért nem nyújtana nekem sok pluszt.
-
cidalain
veterán
válasz zoli03 #80985 üzenetére
P10HD-vel vigyaznod kell, foleg mivel kell a SIM foglalat, mint írod, ez a tablet nem tamogatja a B20 frekvenciat, ahol itthon mindenhol elérhető lenne a 4G. Így főként csak max nagyvarosokban lenne rajta 4G amugy max csak 3G sebességgel menne a mobilnet.
-
atus72
őstag
Sziasztok,
Tegnap ettem egY Samsung S6 tabletet, a kijelzőjével nem vagyok megbarátkozva
Csak nekem fura hogy a kijelző kékes árnyalatú lesz ha nem pont szemből nézzük?
Nem kell nagyon elfordítani, elég ha csak pár fokot elfordítom.
Ez másnál is ilyen?
Soha nem volt AMOLED-em ezért kérdezem hogy ez normális-e, vagy a beépített ujjlenyomatolvasó miatt van ezen valami + réteg ami ezt okozza?
Vagy szart fogtam ki?
Köszi -
Ijk
nagyúr
Testvéremnek kellene tablet, sok utazgatás miatt olvasás, böngészés, netflixes sorozatok otthon. Max 100k körül, 8-10" kijelző. Amit ajánlanék az ipad 2018, de netflixezés miatt jobb lenne szerintem egy 16:9-es képarányú amoled kijelző. Van időtállóbb ilyen készülék ebben a kategóriában?
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz zoli03 #80992 üzenetére
Hát ez a 3g hálozattól függ, ha ott adott a lehetőség, akkor adott esettben full hd youtube is mehet.
Ha van rá mód legyen tesztelve a 3g azzal a sim-el amivel a tablet lenne használva.
4g hálozaton gyorsabb lesz a net, de ez függ pár dologtól
alap netezéshez nagyjábol a 3g is jó, csak legyen térerő hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Teclast T30-ról van már tapasztalat?
Esetleg olcsóbb alternatívát tudtok ajánlani ami 3-4 év után is még tablet lesz?
Nekem Mi Pad 4 Plus-om van, de az drágább és jó volna dokkolhatós tablet billentyűzettel. Facebook-ra, Youtube-ra meg böngészésre lenne használva.Egyébként ezek az MTK-s tabletek miért rosszabbak mindig üzemidőben mint a Snapdragon-os Mi Pad-em? Azért mert MTK-sak? Mi Pad 4 Plus-om elméletileg 16 óra videólejátszásra képes, a Teclast T30 meg azt hiszem csak 11-re nagyobb aksival...
-
-
Tomirallye
csendes tag
válasz Tomirallye #80974 üzenetére
Erre v.ki?
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #80984 üzenetére
Végül egy használt surface pro 3 lett belőle. 8gb ram, 256gb ssd, 12", i5 4.gen.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
cidalain
veterán
válasz Tomirallye #80997 üzenetére
Mindegyik megfelel a célnak. Huawei max 60-62-ért jó vétel, mostanában BF akcióban volt 53-ért is de inkább 65 fölött általános.
Samu drágább, de kicsit jobb is. Ezt is akcióval érdemes venni, 75-nél többet szerintem nem ér meg, az alapára ennél több kicsit.[ Szerkesztve ]
-
zebede
őstag
válasz Tomirallye #80997 üzenetére
Esetleg Lenovo Tab M10 3/32GB.
Pl. Alzánál kuponnal 58k.5YQ38D1D
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple asztali gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga