Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Baltazár123 #80298 üzenetére
Igen, a huawei az ED-ben lenne véve. Viszont a samsung amit én írtam az nem 2 hanem 3GB-os. Legalább is az LTE nélküli az tuti. Az a helyzet ugyanis, hogy nekem a felhasználási terület miatt egyáltalán nem kell mobilnet a tabletbe amit venni szeretnék. Félre ne érts, nem azért mert smucig vagyok magamhoz, de biztos hogy nem kell bele. Ha valamit kell intézni neten és nem vagyok otthon, akkor arra nekem tökéletes a telefon. Legfőképp nekem otthoni használatra kell egyszerű kényelmi szempontból, hogy ne kelljen még csak a laptopot sem bekapcsolnom bizonyos esetekben ha gyorsan netezni stb akarok és nem akarom a mobil minimál képernyőjét nézegetni... Tehát csupán kényelmi okai vannak amiért venni szeretnék egyet, utazáshoz egyáltalán nem vinném magammal. Max még drónozáshoz használnám az élő kép nézéséhez ahova szintén jobb lenne mint egy telefon, viszont szintén nincs szükségem ott sem mobil netre. Tehát a net az egyáltalán nem szempont a számomra ennél az eszköznél.
Természetesen köszönöm a segítségedet.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Somatom
veterán
válasz Baltazár123 #80318 üzenetére
Pl. Whatsapp -hoz hasznos, mert az ragaszkodik a közvetlen telefonszámhoz. Meg, az Android közvetlen hívás/SMS opciója sem működik phone framework nélkül. Ostobaság, mert attól még lehetne telefonálni, csak ugyebár az Androidban a VOIP mostohagyerek.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
cidalain
veterán
válasz Baltazár123 #80343 üzenetére
szerintem sokkal többet számít a RAM mennyisége. főleg ha a felhasználás jellege nem feltétlenül indokolja a maximális processzorteljesítményt. böngészéshez nyilván elegendő kevesebb erő, de olyan alkalmazásokhoz amihez kőkemény számítások kellenek, ott az erősebb proci jóval fontosabb.
az 510 a 2 GB ram miatt nálam kevésbé tűnik használhatónak, pláne úgy hogy a tapasztalatok alapján a Samu alap androidja 1 GB felett használ. kezemben azonban még nem volt ez a gép, de az elődökhöz képest ebben mindenképpen visszaléptek.a szintetikus tesztek meg sosem a napi használatot modellezik le. ez olyasmi, mint az autóknál a végsebesség. én letojom ha a másik kocsinak 240 a végsebessége, míg az enyémnek mondjuk csak 190, mert a felhasználási szokásaim szerint még ez is bőven több, mint amit ki fogok használni. és itt nem merül fel, hogy de nem baj jó lehet egyszer hogy gyorsabban megy, míg persze az ilyen kütyüknél mindíg azzal ámítja magát az ember, hogy van benne tartalék. de mire?
Most már elérhető nálunk is az új csúcs Samu, az S6, abba sikerült belepakolni 6 GB ramot. Itt is látszik azért, hogy jó a sok ram a háznál.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Somatom
veterán
válasz Baltazár123 #80393 üzenetére
+1
Meglepően jól elboldogulok a céges Huawei T1 10 LTE -vel, pedig "őskövület" (Snapi 410, 1/8, KitKat).[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Danecay
addikt
Köszönöm a részletes választ. 7" colnál már kezd összemosódni a határ a tablet és a telefon között és 1GB memóriával szerelt készüléket semmiesetre sem szeretnék venni. Akkor inkább veszek egy pl. Redmi Note telefont, pl. az én Note 6 Pro-m 6,26"-s, 3/32 Snapdrgon procival, jó aksival, így még egy komolyabb játék sem jelent problémát és még tisztességes fényképet is lehet vele csinálni, van szoftvertámogatás és üvegfóliát is tudok hozzá venni bármikor. Gondolom az utóbbi kettő a Lenovo-ra is igaz.
Ahogy nézegettem ez a Teclast P80 Pro Tablet 3GB + 32GB lenne talán a legjobb választás ár/tudás tekintetében. Ami némileg elbizonytalanít az az, hogy ugyanilyen néven fut 16GB ROM-al szerelt példány is. OK a 32-es mellé oda is van írva a 32, de azt viszont nem értem, hogy a 32-es a leírás alapján 1920 x 1200 felbontású, míg a 16-os csak 1280 x 800. Elírás lenne, de akkor melyik az igaz, vagy valóban ebben is eltérne a két modell? -
cidalain
veterán
Tavaszig egy 7" LG tabbal simán elvoltam Snapi 400 és 1 GB ram.
Most nem vennék 1 GB ramos gépet, mert alig olcsóbb, mint azok, amikben több van, viszont ha valakinek kéznél van ilyen, annak nem kell kidobnia, gyerkőcnek még jó lehet. Tegyük hozzá, hogy ezekből is vannak hulladékok, amik nem futnak tökéletesen, de az ismertebb márkák ilyen alap gépei azért használhatók.
Ha a gyerekeim nem lennének még túl kicsik, akkor megkapták volna az LG-t, de mivel azok, ezért eladtam. De ezzel is jól jártak, mert nyilván 2-3 év múlva megkapják a mostani Mi Pad 4-emet.Nagyjából úgy gondolom egyébként hogy egy gyerek normálisan kb 6 éves korától fog tudni normálisan használni egy tabletet/okostelefont úgy, hogy tudjon tanulni is belőle. Kisebbeknek nem adnék, mert vagy játszás lesz vele nonstop, vagy mesenézés nonstop, aminek meg nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
H.lacika
tag
válasz Baltazár123 #80744 üzenetére
Hali
Találtam kínából feclast P10HD 10.1 inch 100$-t milyen lehet?Hali olyan van, google play services verzió 5.16
youtube 14.38.53 -
válasz Baltazár123 #80819 üzenetére
telefonálni manapság sim kártya nélkül is lehet. pl. viber, skype, csak wifi menjen közben.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Corvin0716
tag
válasz Baltazár123 #80819 üzenetére
Köszi a tippet.
-
cidalain
veterán
válasz Baltazár123 #80960 üzenetére
passz, én csak bunkó végű, és kevésbé bunkó végű passzív kapacitív stylussal dolgoztam.
annyira azért nem jó mint egy samu S-Pen. Viszont az aktív kapacitív-val még nem volt dolgom. 30 dollár környéke az már elég sok ahhoz hogy csak úgy kipróbáljam
mindenképpen olyan kell neked ami akkus, vagy elemes, mert kapacitív csak elektronikával tud vékony lenni.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest