Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97783) Gino20 válasza cof (#97773) üzenetére


Gino20
őstag

Optikán van 1000-es Net szóval azzal nincs gond, a box meg a router mellett LAN-on csatlakoztatva.
qBittorrent települt zip fájlból, de annak a beállításaiban gyakorlatilag semmi opció nincs, ami után az elérhetővé válna valami programnak. Mondjuk lehet azért, mert eleve nem kompatibilis az omega CE-vel :F . Na majd megpróbálom ezt az entware-t, igaz ha omega CE-re még nincs kompatibilis letöltő program, akkor gyanús, hogy így sem fog működni.

#97776Joshi: Biztosan így van, de Én évek óta elégedetten használtam az eddigi megoldást arra a havi talán 1-2 letöltésre (amikor nem jutottam el moziba vagy hiába az 5 stream, de mégis a lehető legjobb minőségben akartam nézni az adott filmet).
Na meg ha NAS, akkor az egy újabb olyan téma amihez már végképp semmi kompetenciám na meg egy újabb eszköz, ami ha nem tévedek még csak nem is halk, mondjuk a beépített ventillátor miatt.
Ha NAS, akkor gondolom a 4TB külső HDD-t nem kell kukázni és csak tudom egy USB-n csatlakoztatni? Ha a tároló ugye a "NAS-ban" van, akkor az kábelesen összeköthető a box-al vagy jön a hálózati megosztás? Megosztásról épp most írtak itt, hogy azért azzal is lehetnek gondok, meg hát érteni sem ártana hozzá.
NAS-hoz kell külön PC/laptop vagy csak kell egy progi, amivel bekonfigolom, aztán csak XY programmal elérem? Vagy magán a NAS tárolóján ketyeg az oprendszer?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.