Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 09:42:28

LOGOUT.hu

Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100219) nfsu17


nfsu17
veterán

Helloka megint.

Megint szükség lenne tanácsra, ötletre. :(

Múltkor írtam, hogy vettem egy BT fejest (QCY H3). Sikerült is hozzáadni a boxhoz (X3) CE20.2. Viszont elsőre feltűnt, hogy marha halk, még 100%-os hangerőn is.
Eskü nem tudom mit, de egy két dolgot állítgattam a kodiban (talán eredeti hangerő megtartása?), vagy restart a boxra, vagy felnyomtam a fejesen a hangerőt 100-ra, vagy BT eszköz törlés és újra hozzáadás?
Nem tudom tényleg, de megjavult a dolog, már 50% kodi beállítás szerint is szépen szól, no problem. Azóta már visszaállítottam a dolgokat úgy, ahogy előtte volt, most is jó. Ezért nem tudom mit csináltam akkor.

Aztán vettem most egy fülest is (Baseus Bowie EZ10), ez is csatlakozott, de ez is halk.
Viszont ezen nincs hangerő gomb, appban se láttam. Mobilon teljesen jó a hang, 50%-on is kellően hangos nekem.
Bármit teszek bárhova, 100%-on is olyan érzés, mint ha 20%-on lenne.

DE

Egyszer úgy csatlakozott a füles, hogy csak az egyik volt a fülemben, a másik a tokban volt, azaz offon volt. És így a fülemben lévő szépen szólt, már 50%-on is.
Hiába vettem ki a fülest a tokból akkor, az néma volt, mert előtte offban volt.
Következő restartra megint halk lett mindkettő.
Még 1x-2x tudtam ezt produkálni, hogy csak az egyiket használom és jó a hangerő..de így sem jöttem rá a módjára, mert nem működik a trükk, amire azt gondoltam, hogy jó lesz.

Aztán elkezdtem kutakodni neten.
Pl.
[link] Ő itt usb dongle-t használ, nekem jó a gyári beépített BT is (bár ha dongle megoldaná, akkor költenék rá).
Röviden a topikból: egy pulsemixer (addon? még erre se jöttem rá) cuccal rájött, hogy a füles 46%-on van. Feltolta ezzel 100-ra és jó lett.
Na én alsamixer-ig eljutottam (putty), de abban ez nincs...mármint fülessel kapcsolatos dolog...persze, mivel nekem a pulse kellene.
Entware-ben nem találom ezt a pulsemixert, csak az alsamixert, azt telepítettem is, bele is néztem, de nincs benne a pulsemixer, sem BT-al kapcsolatos dolgok.
sudo apt-get install -y pulsemixer
Ennyi lenne ubuntun, de hát a CE nem az.

Neki sem jó, de megoldás nincs [link]

Ja igen, én az X96 max+-al próbáltam először, majd kipróbáltam az X99 max+-on is. Mindegyik X3-as, szóval csodát nem vártam, nem is lett, ugyan úgy halk.

Ha ez ennyit tud, akkor elengedem, ha másnak jók a BT fülesek, akkor még szenvedek picit, aztán engedem el. Vagy max használom a fejest, de az meg kényelmetlen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.