Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
Nézd meg a mostani árakat, régebben csak 2 év volt rá és drágább is volt ahogy mondod, viszont mostanában kezdte olcsóbban adni itt a termékeit.
(#7690) Szaby59: Nem hinném hogy akartak volna partnerséget az AMD-vel, régóta kizárólagos nvidia forgalmazók. Érdekes, nem tudtam hogy így elnézték a hűtést, ahhoz képest a teztekben nem volt rossz a hőfoka. (Pl a Jetstreamet leelőzi)
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Én végre örülök hogy válaszoltak már a 980-ra érdemlegesen, bár ez a teszt elég kevés játékkal tesztelt, várom a tpu-ot.
(#7843) asdxv : Az hogy gyorsul 5%-ot nem lesz előrébb a kártya egetrengetően, sokan azt várták hogy azzal legyorsulja a 980ti-t, na ez nem fog megvalósulni egy drivertől szerintem.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Hát igen, mondjuk a kezdeti árnak betudható az a 80$, viszont szomorú hogy még csak most sikerült válaszolni, az nvidia pedig lassan kidobja a következő szériát, nagyon sok volt ez a késés.
Abunak pedig igaza lett, nem lesz már olcsóbb az amd, mint régen. Pedig reménykedtem hogy ha belövik azonos teljesítményre akkor faragnak az áron hogy megérje, bár biztos nem olcsó ezeket a kártyákat gyártani lehet ez is benne van az árképzésben.
Az az igazság hogy most azokat sikerült csak meggyőzni akik amd pártiak és vártak a 980 alternatívájára amd fronton, viszont nem alkottak best buy kártyát, így a 980 jelenleg jobb vétel még.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Pclab teszt, itt már nem csak a ref 980-at, hanem a G1-et is tesztelték és a Fury-t OC-val is. Hát, érdekesebb eredmények születtek az biztos. Egyre jobban kezdem azt érezni hogy nem sikerült ez olyan jól sajnos mint az amd ígérte.
Az ár ami a legfájóbb, hogy nagyon rosszul lőtték be, de a fogyasztás sem lett az igazi és a hőfokok sem brillíroznak.
Mindeközben a 70-90k közti ársávban jelenleg nincs best buy kártya és még mindig nem használta ki egyik gyártó sem.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz #Morcosmedve #7882 üzenetére
Hát oda konkrétan nem érkezett még új kártya. Egy 960ti-t vagy 960ti boostot is el tudnék még képzelni ami mint a 650ti boost esetén. (Ugye a 650-től bőven erősebb volt).
AMD oldalról pedig fogalmam sincs, oda fog talán a Nano jönni?
Ez azért elég nagy probléma hogy jelenleg nem tudsz új kártyát venni ebben a sávban, a gtx 770 és a 280x között lehet válogatni és egyik sem éppen új kártya.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz CsonkaImo #7884 üzenetére
A teljesítményéről hallottam én is a pletykákat, azért óvatosan kezelném még az ügyet, mert a jelenlegi kártyáknak nem nagyon sikerült a fogyasztásából olyan méretben faragni mint amire kellett volna. Ha hozza a 290x teljesítményét az imént említett ársávban akkor az végre ütőkártya lehet az amd kezében.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Venyera7 #7909 üzenetére
Senki sem temette, de alapáron 70$-ral drágább (a custom 100$-zal) szóval ki venné drágábban ezt a kártyát? Ha mondjuk az nv alá lőtte volna be 30-50$-ral egyből best buy lenne. Nem a kártyával van baj hanem a késéssel és az árazással. Elvégre nem hiába van neked is 970-ed, hiszen abba a kategóriába az a best buy.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Csak reflektáltam arra hogy mennyire fontos a nagy sávszél. Kisebbel is meglehet oldani ugyan azt a tempót, az hogy nem használja ki egy játék sem, arról biztos a játékgyártók meg a fejlesztők tehetnek gondolom.
Az a helyzet hogy gyönyörűen futnak az új játékok ezeken a lespórolt maxwelleken is, mégis az amd-s keménymag ezt egyszerűen nem tudta megemészteni. Ezért most a sávszélbe kapaszkodtok már. Komolyan ha majd a dx 12-ben úgy lesz, és rommáveri a 7950 a 960-at akkor jöhettek ezzel, de addig nem igazán érdekel a varázsgömb.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
És most hogy a piac nagy részének kis sávszélességű vga-ja van, szerinted a játékfejlesztők félre fogják tenni a piac hardvereit és a már most 3 éves gcn-re fognak elsődlegesen fejleszteni?
Elhiszem hogy most van egy elképzelés hogy majd a dx 12-vel megváltoznak bizonyos dolgok, és remélem hogy ezzel az amd is egy kis erőre kap, mert az senkinek sem lenne jó ha egy szereplős lenne a Vga piac.
De az hogy ignorálni fogják a fejlesztők a piaci szereplők hardvereit és a régebbi architectúrára fejlesztenek az szerintem elég merész állítás.*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Whysperer #8292 üzenetére
Most már az Ubisoftnak dolgozol?
Ne haragudj, de 2 hónapja amikor a GTA V-ben vetettük össze az fx 8320-ad illetve az én i5 2400-am teljesítményét (amit nem akartál elhinni hogy az i5 erősebb, de végül úgy lett) még a Digic Picturesnél dolgoztál. Olvastam nemrég olyan kommentet is tőled hogy aReal Madridnál dolgoztál és meccs után a főpáholyban valami AMD-s főkutyák beszélgetését csípted el.Most pedig az Ubisoftnál dolgozol már.Komolyan irigylésre méltó a karriered, főleg hogy ilyen helyesírással mindenki utánad kapkod. !
Mod: Bocsi elírtam, szóval a Chelsanak dolgoztál és EA-s nagykutyákat hallottál
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Whysperer #8341 üzenetére
Attól hogy megcsinálsz egy munkát attól még te nem nekik dolgozol. Konkrétan úgy állítottad be mintha nekik dolgoztál volna egy ideig. Az pedig ha a pl. a Jabilban dolgozol nem ugyan az mintha a Blackberrynek dolgoznál. Az hogy ott dolgozol oké elhiszem, de akkor sem kellene úgy beállítanod mintha te lennél a cég vezetője (Andy Vajna) és akkora infókat szednél ki emberekből.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Ahhoz képest hogy mekkora a tőkéje az EA-nak a BF4-nek kellett vagy fél év mire játszható lett. A mantlevel is szívtak egy csomóan. Az hogy sok pénzük van attól még a profitra törekszenek és sajnos nem optimalizálnak/fejlesztenek elég jól így sem. Kisebb stúdióknak pedig sikerül megoldani hogy egy játékot normálisan hozzanak ki.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Hát hirtelen ezt találtam, de nem én mondtam hogy tudom a forrást.
Amúgy engem egyáltalán nem érdekel a gameworks, hiába van nv kártyám jelenleg. Ha egy játék szép akkor úgysem az a pár effekt fogja meghatározni hogy jó-e vagy sem. Inkább a textúrák, a játék világa a fontos szerintem.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
Először megnéztem a teszteket és leesett az állam hogy így feljött az amd. Aztán ránéztem erre az Ashes of Singularity-re. Megnéztem ezt a videót. Aztán nem is tudom mit gondoltak, hogy ez a játék dx 12? A swine 2001.-ben nézett ki ilyen jól, az effektek meg Beat Hazard-osok (~400 mb-os játék).
Majd ha jön valami tényleg dx 12-nek legalább kinéző játék akkor oké, de ez kész vicc.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz FollowTheORI #9141 üzenetére
Ez egy játék nem csak egy teszt, ezzel promózzák a dx12-t is /az amd-nél/. Ennek ellenére nem igazán látok nagy különbséget dx 11 és 12 között, de még akár 10 is lehetne, mert grafikailag a játék ne kicsit le van maradva.
Értem hogy jóval nagyobbak a dx12 adta lehetőségek, de ebből lássunk már is valamit, ne pedig egy 7-8 éves grafikát idéző játék akarja ezt megmutatni.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz Malibutomi #9365 üzenetére
Majd a következő negyedévben lehet látni a részesedés növekedést a Fury miatt,ugye?
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
-
-
gtamate2
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz Televan74 #10104 üzenetére
Nem azt mondom hogy rossz kártya, de 3 év alatt előállhattak volna újításokkal úgy mint az Nv. Menőnek pedig nem igazán nevezném, kicsit örülök neki mert 2 éve alig fejlődött a középkategória én pedig pont akkor vettem a 660-am. (így még mindig jó áron mennek) Viszont a piac szempontjából a középkategória alig fejlődött teljesítményben.
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz tibcsi0407 #10217 üzenetére
A végén még kiderül hogy a Maxwell nem csak dx 11-ben jobb akkor kíváncsi leszek mi lesz itt.. dx13 várás?
*Sn0w
-
gtamate2
veterán
válasz daveoff #10336 üzenetére
Ugyan ezt érzem, tetszenek nekem is a marketing szövegeik, de már nem tudok nekik hinni sajnos. Ha kezükben is a technológia valahogy soha nem sikerült még előnyt kovácsolni belőle..
A VRnál pedig valóban mindketten Nv-t használnak, 970 ill. 760 SLI formájában. Én próbáltam már anno amikor csak egy 760 volt a gépükben és valami hihetetlen élmény. Gondolom nemhiába maradtak ők sem a jól beváltnál.
(#10335) HSM : Oké, de hány mantles játék is volt? Ahhoz képest hogy be volt harangozva.. A BF4-re is emlékszem szép kis csúszással érkezett, pedig az amd megígérte hogy már több hónappal előtte kint lesz és "up to 70%" marketingszöveggel gyönyörűen promózták. Aztán kijött bugosan, (villódzások és egyéb textúra vagy effekt anomáliákkal), persze az erős prociknál valahogy nem is volt olyan hatalmas a teljesítménykülönbség. A Thiefet jobban összerakták azt hiszem, de akkor
De a lényeg hogy nem volt valami "hatalmas" játékdömping.
(#10337) -Solt-: Az a baj hogy mi mint felhasználók jelenleg ennyit érzünk belőle. Így aki akkor emiatt vett direkt amd-t kicsit becsapva érezheti magát, mert itt még a csapból is a mantle világmegváltása ömlött.
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Mobil flották
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest