Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-17 19:00:18

LOGOUT.hu

AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31460) Exian


Exian
őstag

Ha off, vagy nemkívánatos itt a dolog, akkor bocs:

Érdekel esetleg valakit P3 szintű mini számítógép? Lehet, hogy egykettőt eladnék. De ezeket rendes áron, mert nekem is "sokba" fájtak :) Viszont már nincs rájuk aktívan szükségem.

Egyik az Gigabyte ITX alaplapon VIA C3 800MHz-es procival (integrált), 512MB SD rammal van szerelve. Általam, kis trükkel bele van applikálva egy 160GB-s laptop merevlemez. Amúgy ezek a gépek gyárilag HDD nélkül, IDE-FLASH meghajtóról saját oprendszert hajtottak. Googleba rákeresve sok kép található a masináról.

A másik egy mostígyhirtelenmegnemmondom milyen alaplapon egy Transmeta Crusoe 1GHz-s procival, 512MB DDR1 rammal szerelve. Ebben is szintén trükkösen megoldva egy 160GB-s laptop merevlemez lakik, annyi, hogy ennél külső táppal kellett megoldanom a HDD táplálását, mert a gép tápjában nincs 5V! De semmi gond, egy telefontöltőt fogtam be a célra (5V-1A). A HDD szinte új, kb. 2 hónapja vettem, ennek megfelelően majd' egy évig garanciás még!

Szóval ilyen gépeim vannak. Még ugyan nem teljesen 100%, hogy mindegyiktől megválnék, de a VIA-s verzióból van elvileg kettő is (azért írom, hogy elvileg, mert havernál van a másik, nem tudom, megvan e még neki).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.