- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Archttila: SMART tesztelés automatizálva: smartctl poller script Zsh-ban, RPi-re
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
-
Narxis
nagyúr
-
Pitterix
őstag
Jelenleg nincs felvétel, s csak kihalásos alapon lehet bekerülni, vagy ajánlással.
Később lesz felvétel, egy karbantartó helyre.
Majd szólhatok az érdeketekbe, bár lehet nektek Veszprém messze lenne....
-
F34R
nagyúr
-
Narxis
nagyúr
Akkor megyek oda.
-
F34R
nagyúr
Az jo hely lehet akkor
-
Pitterix
őstag
Hála égnek nem, max látni sem.
Ő egy elég erőszakos személyiség, még az igazgató is tart tőle. Amúgy alkoholista is.
Mindig neki van igaza, az a jó, amit ő mond, csinál, akar, s mindenkinél okosabb.
A cégtulajdonos is megmondta, ő egy nagyon beteg ember.
De, tőlünk senkit sem rúgnak ki. -
F34R
nagyúr
Az a baj, sok évet vártam, hogy bekerüljek erre a munkahelyre. Szeretek itt dolgozni, még annak ellenére is, hogy van egy idióta női munkatárs, aki ahol tud belém köt.
A szakmámban nem szívesen dolgoznék minden nap, igazából az sem lenne kevésbé megerőltető.
Ha helyrejöttem, ésszel fogok emelni, nem úgy, mint egy állat.
Akkor nem szoltam, ha szereted csinald. Sztem azert kot beled mert akar valamit
-
Pitterix
őstag
Az a baj, sok évet vártam, hogy bekerüljek erre a munkahelyre. Szeretek itt dolgozni, még annak ellenére is, hogy van egy idióta női munkatárs, aki ahol tud belém köt.
A szakmámban nem szívesen dolgoznék minden nap, igazából az sem lenne kevésbé megerőltető.
Ha helyrejöttem, ésszel fogok emelni, nem úgy, mint egy állat.
-
F34R
nagyúr
javaslom hogy valtoztass munkat... jo a gyogytorna de nem fogod vele megelozni azt a seruleseket amiket meg fogsz okozni magadnak.
-
Pitterix
őstag
Igen, most már én is így vélekedek.
De, kellet egy saját tapasztalás. -
total90
támogató
Nekem az egyik legjobb barátom gyógytornász és ő csinál online tornát egy csoporttal. Just for fun alapon elkezdtem az online tornát velük. Nem sokkal később sokkal mozgékonyabb lettem
Ez is mutatja, hogy egyáltalán nem rossz a gyógytorna, sőt. -
Pitterix
őstag
-
Narxis
nagyúr
Ajaj, arra tényleg csak gyógytorna jó, rosszabb esetben műtét.
-
Pitterix
őstag
Kaptam már ilyen kezelést. Akkor próbáltam rá lelkileg felkészülni, de elég erős a rántás.
Sajna csak ideig-óráig lett jó.
Valami sérv kezdeményem van, nyaki, vagy gerinc környéki.
Leginkább a bal lapocka-teljes bal kar fájdalom bizonyos időközönként. -
Narxis
nagyúr
Megvolt az ülőmunka is ugyanennél a cégnél. Na, azt nehezebben bírtam. Kb 4 évig csináltam azt is, aztán jött a váltás az öntés, emelés, rakodás felé.
Szeretem ezt csinálni, karban tart.
Talán akkor ment kicsit nehezebben, mikor majd 3 évig vegán életmóddal csináltam.Akkor voltam 68kiló, most újra húsevéssel 75kiló. Akkor tiszta szálka voltam, most szálkás izmos.
Egy ilyet kellene kipróbálnod. Ring Dinger [link] 3:00-nál kezdődik.
-
Pitterix
őstag
Az öregedést nem tudod elkerülni, az egészséges életmód segít valamennyire de a génjeid és a környezet, munka jellege amit napi 8 órában csinálsz többet számít. Ma már azt mondják, hogy a sok ülés károsabb mint a dohányzás, biztos van benne igazság de aki ülőmunkát végez az nem tud ez ellen sokat tenni. A nehéz fizikai munka még károsabb szerintem.
Megvolt az ülőmunka is ugyanennél a cégnél. Na, azt nehezebben bírtam. Kb 4 évig csináltam azt is, aztán jött a váltás az öntés, emelés, rakodás felé.
Szeretem ezt csinálni, karban tart.
Talán akkor ment kicsit nehezebben, mikor majd 3 évig vegán életmóddal csináltam.Akkor voltam 68kiló, most újra húsevéssel 75kiló. Akkor tiszta szálka voltam, most szálkás izmos.
-
Narxis
nagyúr
Nos, nekem is sikerült nagyon hosszú ideig elkerülni a háziorvosi rendelőt, aztán jött hol ez, hol az.
Az asszisztensek már szóvá tették, hogy nagyon régóta nem láttak.
Érdekes volt a dolog, mert éveken át, reggel fél6kor edzés, délután, meló után vagy futás, vagy edzés. Heti 1 napot pihentem, általában szerdán. Ugye napközben a fent említett nehéz fizikai munka, min 10000lépéssel. Aztán egyik 30kilós hordó emelésnél volt egy roppanás, s nem sokkal utána elmentem 2 hét semmitnemcsinálhatok táppénzre. És innentől jöttek a bajok. Nehezen, de kezdem összeszedni a fizikai erőnlétemet. Akarom a régi formámat.
Ebben segít a gyógytorna, s most már én is bízok-hiszek a benne, jobban, mint bármiféle bogyóban.Az öregedést nem tudod elkerülni, az egészséges életmód segít valamennyire de a génjeid és a környezet, munka jellege amit napi 8 órában csinálsz többet számít. Ma már azt mondják, hogy a sok ülés károsabb mint a dohányzás, biztos van benne igazság de aki ülőmunkát végez az nem tud ez ellen sokat tenni. A nehéz fizikai munka még károsabb szerintem.
-
Pitterix
őstag
"Nosce te ipsum"
Jómagam szinte évente összeszedek valami problémát és a gyógytornászomnál kötök ki.
Amikor mozgásszervi problémáim vannak ő az aki, és én magam tudunk a problémámon változtatni.
Ezért is kezdtem a latin kifejezéssel.
Ahányszor voltam nála annyiszor mindig segített az általa összeállított gyakorlatsor.
Kezelést is végez, de a megváltást mindig az alany hozza el önmaga számára.
Teljes anatómiát tanulnak, így nem is értem miért lenézett szakma.
Többet ér mint a háziorvos-reumatológus egybevéve.
Voltam mindkettőnél semmi nem változott tőlük.
Már így tekintek a jövőre.Nos, nekem is sikerült nagyon hosszú ideig elkerülni a háziorvosi rendelőt, aztán jött hol ez, hol az.
Az asszisztensek már szóvá tették, hogy nagyon régóta nem láttak.
Érdekes volt a dolog, mert éveken át, reggel fél6kor edzés, délután, meló után vagy futás, vagy edzés. Heti 1 napot pihentem, általában szerdán. Ugye napközben a fent említett nehéz fizikai munka, min 10000lépéssel. Aztán egyik 30kilós hordó emelésnél volt egy roppanás, s nem sokkal utána elmentem 2 hét semmitnemcsinálhatok táppénzre. És innentől jöttek a bajok. Nehezen, de kezdem összeszedni a fizikai erőnlétemet. Akarom a régi formámat.
Ebben segít a gyógytorna, s most már én is bízok-hiszek a benne, jobban, mint bármiféle bogyóban. -
Pitterix
őstag
-
moongoose
őstag
"Nosce te ipsum"
Jómagam szinte évente összeszedek valami problémát és a gyógytornászomnál kötök ki.
Amikor mozgásszervi problémáim vannak ő az aki, és én magam tudunk a problémámon változtatni.
Ezért is kezdtem a latin kifejezéssel.
Ahányszor voltam nála annyiszor mindig segített az általa összeállított gyakorlatsor.
Kezelést is végez, de a megváltást mindig az alany hozza el önmaga számára.
Teljes anatómiát tanulnak, így nem is értem miért lenézett szakma.
Többet ér mint a háziorvos-reumatológus egybevéve.
Voltam mindkettőnél semmi nem változott tőlük.
Már így tekintek a jövőre. -
Met
nagyúr
Megkérdezték hogy mi bajod?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen autót vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- HP EliteBook 840 G5 i5 8.Gen 16GB RAM 256GB SSD Full HD Win11 Pro 6 hó garancia
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest