Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenleg nincs felvétel, s csak kihalásos alapon lehet bekerülni, vagy ajánlással.
Később lesz felvétel, egy karbantartó helyre.
Majd szólhatok az érdeketekbe, bár lehet nektek Veszprém messze lenne....
-
Hála égnek nem, max látni sem.
Ő egy elég erőszakos személyiség, még az igazgató is tart tőle. Amúgy alkoholista is.
Mindig neki van igaza, az a jó, amit ő mond, csinál, akar, s mindenkinél okosabb.
A cégtulajdonos is megmondta, ő egy nagyon beteg ember.
De, tőlünk senkit sem rúgnak ki. -
Az a baj, sok évet vártam, hogy bekerüljek erre a munkahelyre. Szeretek itt dolgozni, még annak ellenére is, hogy van egy idióta női munkatárs, aki ahol tud belém köt.
A szakmámban nem szívesen dolgoznék minden nap, igazából az sem lenne kevésbé megerőltető.
Ha helyrejöttem, ésszel fogok emelni, nem úgy, mint egy állat.
-
-
Nekem az egyik legjobb barátom gyógytornász és ő csinál online tornát egy csoporttal. Just for fun alapon elkezdtem az online tornát velük. Nem sokkal később sokkal mozgékonyabb lettem
Ez is mutatja, hogy egyáltalán nem rossz a gyógytorna, sőt. -
-
-
Megvolt az ülőmunka is ugyanennél a cégnél. Na, azt nehezebben bírtam. Kb 4 évig csináltam azt is, aztán jött a váltás az öntés, emelés, rakodás felé.
Szeretem ezt csinálni, karban tart.
Talán akkor ment kicsit nehezebben, mikor majd 3 évig vegán életmóddal csináltam.Akkor voltam 68kiló, most újra húsevéssel 75kiló. Akkor tiszta szálka voltam, most szálkás izmos.
-
Az öregedést nem tudod elkerülni, az egészséges életmód segít valamennyire de a génjeid és a környezet, munka jellege amit napi 8 órában csinálsz többet számít. Ma már azt mondják, hogy a sok ülés károsabb mint a dohányzás, biztos van benne igazság de aki ülőmunkát végez az nem tud ez ellen sokat tenni. A nehéz fizikai munka még károsabb szerintem.
-
Nos, nekem is sikerült nagyon hosszú ideig elkerülni a háziorvosi rendelőt, aztán jött hol ez, hol az.
Az asszisztensek már szóvá tették, hogy nagyon régóta nem láttak.
Érdekes volt a dolog, mert éveken át, reggel fél6kor edzés, délután, meló után vagy futás, vagy edzés. Heti 1 napot pihentem, általában szerdán. Ugye napközben a fent említett nehéz fizikai munka, min 10000lépéssel. Aztán egyik 30kilós hordó emelésnél volt egy roppanás, s nem sokkal utána elmentem 2 hét semmitnemcsinálhatok táppénzre. És innentől jöttek a bajok. Nehezen, de kezdem összeszedni a fizikai erőnlétemet. Akarom a régi formámat.
Ebben segít a gyógytorna, s most már én is bízok-hiszek a benne, jobban, mint bármiféle bogyóban. -
-
"Nosce te ipsum"
Jómagam szinte évente összeszedek valami problémát és a gyógytornászomnál kötök ki.
Amikor mozgásszervi problémáim vannak ő az aki, és én magam tudunk a problémámon változtatni.
Ezért is kezdtem a latin kifejezéssel.
Ahányszor voltam nála annyiszor mindig segített az általa összeállított gyakorlatsor.
Kezelést is végez, de a megváltást mindig az alany hozza el önmaga számára.
Teljes anatómiát tanulnak, így nem is értem miért lenézett szakma.
Többet ér mint a háziorvos-reumatológus egybevéve.
Voltam mindkettőnél semmi nem változott tőlük.
Már így tekintek a jövőre. -
Megkérdezték hogy mi bajod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Ulefone RugKing
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest