Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-01 16:44:28

LOGOUT.hu

Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70961) V/ válasza zacci (#70956) üzenetére


V/
Topikgazda

Félreérted, a dispute-nál a termék ára van felajánlva mert az a fix, a szállítási költség az változó, amikor megítélik a a teljes visszatérítést természtesen azt a pénzt kapod vissza amit kifizettél, kivéve ami neked nem került pénzbe, kupon vagy bármi beszámolt kedvezmény, ennél amit nem kaptál meg a 183,91+40,96 Jüannak megfelelő USD-t kapod meg, figyelembe véve a -8 USD arányos megosztásával.

Ha szerinted az védelem, hogy van egy még nem történt döntés, egy el nem indított dispute-nál és te alpári módon szidalmazod őket, úgy hogy ők még semmit sem csináltak akkor igen tényleg védem őket. Te előre gyártasz koncepciót, de semmi alapja nincs az elmúlt 13 év működésük alapján.
Tanácsot vársz tőlem?
Te már eldöntötted hogy az AliExpress miként működik, az eladók nem megfelelő hozzáállást is rajtuk kéred számon, így az a javaslatom hogy ne vásárolj az AliExpress felületén árusító eladóktól, mert az általad kreált koncepció az folyamatosan jelen van.

Továbbiakban meg kérlek fejezd be a gyalázkodó megnyilvánulásokat, a topik és én ezt nem tekinti a szabad véleménynyilvánítás hatálya alá tartozónak.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.