Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20239) abéla válasza m.lala (#20231) üzenetére


abéla
senior tag

"Milyen tanácsokat adnátok egy teljesen kezdő játékosnak?"- szerintem nyomd végig infernoig, akkora azért kezd összeállni a kép, nem utolsó sorban élvezd a film-betéteket, a játékot is kicsit :DDD .
Én emlékszem, mekkora katarzis volt, amikor lenyomtam diablot normalon, majd főleg amikor, heroikus harcok árán (volt vagy 60-70k dps-em :DDD ) infernon is. ...ehh, régen minden jobb volt... :DDD
Addig is gold/gemeket, tome of secretet, legendeket kapkodd fel.
Infeno-szinten már a rare-t is, ha jó ah (mostmár jobb klikk az itemen és neked kikeresi milyen árban vanak a hasonlóak), ha nem vendornak (játékbéli kereskedő).
"Elsősorban cucc/pénzszerzési célzattal, ha igen véleményetek szerint mi erre a legmegfelelőbb?"- multiboxing + mák + csajod dolgoztatása :DDD
"Lényegében hogyan tudok leghamarabb (ha nem is topra) élvezhető szintre eljutni (esetemben a cél: inferno MP 5-6)?" kezdetben farm (magas goldfind cucokkal), majd inferno mpl1-től(monster power level) ah-ba(aukciós ház, rmah: real money auction house) berakod a jobb rare-t(sárga), ha már vágod az árakat, akkor flip(olcsón veszed, drágábban adod), tehát sok-sok gold, mjad ah-ban bevásárolsz (érdemes türelmesen várni/figyelni, akkor akár 50%-kal olcsóbban is hozzájutsz a cuccokhoz)
Esetleg szintezéshez hellfire ring (über-boss kill), leoric signet gyűrű, meg Cain-set, bár ez utóbbi kettő relatív drága, szval hellfire ring.

F-ECT$
: jaja, írtam is, hogy csizma-csere csak fasza ringgel opció, önmagában épphogy, vagy úgy sem :D
Blackthorne vs. Inna szituáció ismerős, ezért is ajánlottam - ha fáj nagyon a protection bukó- az allres vagy :) az ezzel ~egyenértékű armoros darabot, de szerintem neked van elég hp/allres, hogy ezt bevállald, de nyilván nem blackthorne helyett. Mert azért jól tud jönni egy reflect + elecrtrified + minion kombónál vagy egyébb kreatív kombinácók esetén. (az meg hogy fagyasztva nincs refi ok, de azért erre alapozni nem lehet: ld shield, nigthmarish, meg a permafreeze sem jön össze pikk/pakk :) )

[ Szerkesztve ]

hootka!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.