Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110001) looser válasza mephi666 (#110000) üzenetére


looser
addikt

Na akkor lehet, hogy nekiesek T4-nek (T2-n P8x-ről P9x-re léptem csak), végül is nem rossz 2 óra alatt, de aki tizenezer szintű, az mennyit játszhat? November 22 óta eltelt másfél hónap, ez egyszerűen para :-D

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#110002) Elemental válasza looser (#110001) üzenetére


Elemental
addikt

játszhat

Annak ez már nem játék.

(#110003) looser válasza Elemental (#110002) üzenetére


looser
addikt

Hát ez igaz. Gyakorlatilag éjt nappallá téve riftelni nem túl örömteli. Mondjuk a hivatalos játékosok élete is csak játékból játékbeli munkából áll.
Na mindegy. Állati kíváncsi leszek a 4-re, milyen helyszínek, szörnyek lesznek majd, mert azért az elmúlt 20 évben szerintem mindent ellőttek, de ne legyen igazam.

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#110004) reelc válasza looser (#109999) üzenetére


reelc
veterán

Rossz lenne. Ezzel a HC-t ölnéd meg.
Kockázat mentes lenne mint az SC.
Meghal? Kit érdekel? Majd NS-be átmegy az a pár Paragon, meg a cuccok, amik úgyis belesznek zúzva, mert jó eséllyel már jobbak vannak SC-n. :)

(#110000) mephi666: ez akkor volt jó, amikor kb. egybeesett a szezonkezdéssel.

(#110001) looser: Tegyük fel, hogy nem csalt. Biztosan a 4 emberes XP-s metát tolják szinte állandóan. Képzelheted milyen lélektelen lehet ipari mennyiségben tolni a GR-eket.
Mondjuk legyen 4 perc zárással. Egy óra alatt 15 GR. Ha egy nap 6 órát tolja, mert mondjuk melózik vagy iskolás, de nincs mellette más dolga, akkor akár napi 75GR is lemehet, az utolsó órában pl. kulcsokat szereznek. Ami a szintet illeti, nyilván amikor már megéri időben léptetik egyre fentebb. Néha push is persze. Aztán mennek a sok Paragonnal és megdöntenek minden szóló LB-t. Erre persze elég durva ráfüggés kell, és beáldozni más dolgokat az életből.
Szerintem a játék legnagyobb csapdája: elmegy rengeteg idő, hogy hátha esik kicsit jobb cucc, meg gemhúzás, meg Paragon, stb. és sok-sok óra után lehet nem is tudsz megcsinálni pl. +1-gyel magasabb GR-t, mert nem volt szerencséd hozzá. Más játékba ennyi idővel több sikerélményed lehet. Egy ponton túl elég ritkán "adagolja" a játék a sikerélményt.

Mielőtt valaki félreértené: megértem, hogy sokan teljesítmény orientáltan játszanak, de most igen szélsőséges esetet említett. Mindenki arra költi az idejét amire tudja/kell. :)

(#110005) looser válasza reelc (#110004) üzenetére


looser
addikt

Abszolút egyetértek mindkét dologban, a hc-vel is, úgy jó, ahogy van illetve a gépiesített rifteléssel. Viszont a 15 kicsit túlzás, mivel közben kulcsot is kell szerezni. Tényleg semmi értelme és ezek a karik majd csak akkor lesznek érdekesek, ha már nem lesz több szezon és a normálba átvitt karikkal küzd az ember, amíg le nem kapcsolják a szervereket (2030?). Én nem játszom túl sokat, napi fél-egy óra, hétvégén picit több és már kicsit kezdem unni, de minden szezonra indítok egy karit, P100 körülig elviszem és az elég is :-)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem baromi jól ki lett egyensúlyozva a játék az előző részekhez képest. Ott azért sokat kellett menekülni, italozni (nekem legalábbis) és Duriel iszonyat nehéz volt azon a szűk helyen, folyamatosan haltam meg, mentem vissza, kaptam fel a cuccomat és vissza a városba. Itt a D3-ban csak lejjebb veszem a szintet ha túl nehéz és repülök is. Ez persze nagy könnyítés, de milyen jó, amikor egy Torment szintet feljeb léphet az ember :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#110006) Daelion válasza reelc (#110004) üzenetére


Daelion
őstag

Nekem Diablo meg ARPG játékok alapvetően egy ilyen 'függőséget' szolgálnak ki.

Még anno ált sulis koromba kezdtem D2-t játszani és nagyon rákattantam erre a farmolás dologra.
Számomra ez,hogy megyek megölöm megint a bosst vagy akármit hátha dob valami jó dolgot érzés nagyon be tud szippantani és nem untam meg még mai napig se. 'bár már jobban kezelem'

Mint az emberek akik a nyerőgépekbe dobálják egész nap minden pénzüket,legalább én ezt csinálom helyette. :D

Nem tagadom én nem sok mindent csinálok játszáson kívül,max melózom ha van valami a ~környéken 'per pill régészeti ásatáson dolgozom' de engem ez annyira nem zavar mert alapvetően elég magamnak való ember vagyok eleve.
D3-at meg ilyen játékokat pont ezért szeretem mert el tudok velük lenni úgy,hogy senki sem zavar vagy valami. 'ezért is játszom szinte mindent egyedül már évek óta'

Verseny része viszont már rég nem érdekel semmilyen játéknak hiába van sok időm játszani,D3-ba is csak a saját magam által kitűzött 'célokat' szoktam csinálni ha meg közbe felkerülök LB-re akkor az csak egy + de nem cél. :)

Sztori alapú single player játékokba sincs nagyon sikerélmény de még is azokkal játszom a legtöbbet ARPG után mert lekötnek és tudok nyugiba játszani.

[ Szerkesztve ]

(#110007) faragojof válasza Daelion (#110006) üzenetére


faragojof
senior tag

Na, ezt én is írhattam volna!
A régész részét leszámítva! :DDD

"Formicate Under Command of the King,,

(#110008) Daelion válasza faragojof (#110007) üzenetére


Daelion
őstag

Segéd. :DDD
'Meglepő,mennyit kell azért is tanulni hogy valaki hivatalosan is az legyen'

Igazából csak arra válaszoltam,hogy nekem nem annyira érződik ez a beáldozás dolog mert ha nem D3-at játszom akkor valami mást.
Max azt az időt áldozom D3-ra amit esetleg egy másik játékkal is tölthetnék de amíg szórakoztat igazából annyira nem számít,max később játszom azokkal.

A mértéktelen GR/Paragon szintezésről viszont teljesen egyet értek,az nekem se bejövős hogy csak + stat miatt rohangáljak GR-be órákon át minden nap.
Paragon szintnek nálam ott a vége amikor késznek tekintek egy karit gear ügyileg,csak simán szárazon soha nem farmoltam még paragont és nem is tervezem. :N

(#110009) reelc válasza looser (#110005) üzenetére


reelc
veterán

" az utolsó órában pl. kulcsokat szereznek" ezért 5 órára számoltam a 75GR-t, nem hatra 90-et. :)

A kiegyensúlyozással nem értek egyet. Túlságosan erős minden kari, felesleges ennyi nehézségi szint, sok patch arról szólt, hogy szetbónusz*10 (kis túlzással. Vagy mégsem?) és kész. Azt értelmesebbnek újításnak tartom, amikor fegyverre vagy offhand cuccra tettek komolyabb sebzést. Így hasznosabbá tettek pár cuccot.

(#110008) Daelion: Az a lényeg, hogy szórakoztasson.
A beáldozóst úgy értettem, ahogy írtam, ez lenne a lényeg, a végén: "Más játékba ennyi idővel több sikerélményed lehet. Egy ponton túl elég ritkán "adagolja" a játék a sikerélményt." Amikor hetek óta nincs értelmes dropod, vagy szezonból 3 tárgyat hozol át 20+ óra játékkal, és végül mind kuka, mert nem jobb, mint az NS-es. Ilyesmire gondoltam. Persze a többi hasonló játékban is ez van, meg kell dolgozni a dropért, de máshol egyszerűen többféle tárgy van, jobb az esélyed, hogy használható esik, ha más nem, másik karinak (azért nem mindig rossz a smart loot hiánya).
Persze, van aki sorozatokat néz vég nélkül, valaki hetente mással játszik, van aki évekig ugyanazzal. Nincs ezzel semmi gond.
Engem is ez a műfaj kapcsol ki a legjobban, sokszor le is van véve a hang, mellette zene vagy podcast hallgatás megy, stb.

[ Szerkesztve ]

(#110010) Daelion válasza reelc (#110009) üzenetére


Daelion
őstag

Ja hát igen az RNG csodái az ilyen játékokban csak ezt én már talán túlságosan is megszoktam talán. :D

Azért mostani D3 meg a megjelenés utáninak már köze sincs egymáshoz ilyen téren,régi Monkomon talán 1 dolog volt amit magamnak találtam a többit meg AH-ból guberáltam.
D2-be is elég kellemetlen tudott lenni amikor semmi se akart esni és a jobb rúnákról meg ne is beszéljünk. 'itt meg JSPn üzleteltem egy idő után mert kényelmesebb volt Forum goldal intézni'

Játszottam egy Koreai MMO-val 'NA/EU szerveren' sok sok évig és ott még ezeknél a játékoknál is rosszabb volt,volt hogy lazán nem találtam semmi marketen eladhatót 1+ hét 'naponta reseteltek a runok' Raidelés után ami már szinte napi munkának érződött mert fix időpontba mentünk.
Fegyver fejlesztés is %-os volt meg alapvetően minden amivel geart fejlesztettél és meg be is tudtad ezekkel törni a dolgaidat hátha nem szívat eleget a játék. :U

Ehhez képest D3 elég lazának érződik,persze nem mintha nekem ez gond lenne.

Smart loot hiánya meg tényleg hasznos tud lenni,GD-be is rakás dolog van már elrakva a shared stash-be hátha felhúzok egy másik karit is valamikor. :)

[ Szerkesztve ]

(#110011) proci985 válasza Daelion (#110010) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

azert 1.00.1.02 se volt normalis, amikor kb azt szamolgattuk, hogy 1-2 millio gold (az akkoriban nagyon sok volt) ment el az inferno A3-A4 zergelesre / javitasra. pushnak nem mondtam volna, mert valahol a cydea elotti masodik palyan kb az osszes elitpakkot skippelnunk kellett.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#110012) Daelion válasza proci985 (#110011) üzenetére


Daelion
őstag

Igen erre utaltam,hogy köze sincs egymáshoz manapság mert alap D3-ba tényleg nem sok sikerélmény volt.
Max amikor ember kifogott egy jó itemet az AH-n jó áron. :D

Én lassan haladtam D3-ba megjelenés után mert sztorit figyeltem meg mindent felfedeztem/olvastam és DH volt az első karim amivel konkrétan nem bírtam tovább jutni Inferno Act 2 felénél mert mire oda értem már fixelték az OP Elemental Arrow-Nether Tentaclest. 'sand wasp meg 1 hitelt simán'

Act 1-et farmoltam agyon és csináltam inkább egy Monkot amivel végül is be tudtam fejezni Infernot meg tudtam Act 3-at farmolni.
Voltak azért 'vicces' szituk elitekkel régen az tény. 'Immune minion,de szerettem..'

[ Szerkesztve ]

(#110013) proci985 válasza Daelion (#110012) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

jo en egy ido utan kizarolag AHztam, mert ott volt jobb a drop

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#110014) Daelion válasza proci985 (#110013) üzenetére


Daelion
őstag

Engem meg alapvetően rákényszerített a játék egy idő után mert olyan gear ami Monkomra kellett nem esett.
Akkor még nem működött vegyes resistel a Harmony hanem mindig azt nézte amiből a legtöbb volt.
Nálam ez lightning volt,tehát legyen jó az item alapon és még legyen rajta az a 1 adott resist is,hát sok sikert farmolni full geart úgy. :N

Gold AH-t használtam csak,viszont ott is rengeteget kutakodtam mire össze raktam Monkot rendesen mert vagy nem volt jó item vagy nagyon drága volt/elvitték előlem.
Egész RoS megjelenésig játszottam ezt a karit,azt hiszem valahogy 120k+ sheet DPS volt 2 darab értelmes life leech % fegyverrel ami akkoriban nem volt rossz,MP 6-7 farm ment kényelmesen vele.

(#110015) proci985 válasza Daelion (#110014) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

ja, monkot probaltaggam anno, emlekszem a harmonyra.

en DHztam ott foleg, 2socketes manticore ingame nekem sose esett pl :DDD. inna ov meg gatya foleg nem.

enyem birta solo mp10et is (trap build), igaz uberre soloban 7-8 korul volt az optimalisa.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#110016) TeeBee73 válasza Daelion (#110006) üzenetére


TeeBee73
addikt

Szóval, sírrabló vagy. ;]

"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG

(#110017) Daelion válasza TeeBee73 (#110016) üzenetére


Daelion
őstag

Jah ott is a lootot keresem. :DDD

De amúgy nincs sok minden ott ahol eddig én voltam,tavaly is valami 3+ hónap alatt találtunk talán 3 csontvázat,többi az csak ilyen vegyes 'törmelék' szinte.
Nyugis legalább,el kotorászok és mivel eleve falusi kertes házban nőttem fel nem zavar a koszos 'földmunka'.

Annyi gond van vele,hogy időjárás függő tehát nem fix a meló de így legalább van időm játszani. :)

[ Szerkesztve ]

(#110018) tiborv válasza looser (#109999) üzenetére


tiborv
aktív tag

Semmi plusz nincs schez kepest, legfeljebb annyi hogy nemesis nem spawnol benne.

D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/

(#110019) Anulu79


Anulu79
addikt

[link] Ezt a buildet használom most. Szerintetek ha a Bane of stricken helyett a powerfull lenne bent akkor erősebb lenne?

(#110020) pelenka35


pelenka35
őstag

Sziasztok , kezdő játékosként kérdem lvl 70 után ,hogy fejlődök tovább ?
Fegyverek szintje lvl 70 max ,azok ,hogy lesznek erősebbek ?

Gamertag:Rob3rt75

(#110021) faragojof válasza Daelion (#110017) üzenetére


faragojof
senior tag

"Jah ott is a lootot keresem. :DDD"
:C
Ezen behaltam! :))

"Formicate Under Command of the King,,

(#110022) mrzed


mrzed
senior tag

Sziasztok!
Annak idején az első résszel rengeteget játszottam... majd elmaradt az egész téma. Napokban a negyedik rész hírei kapcsán elkezdtem nézegetni a 3. részt... tegnap délután fel is telepítettem, estére végigvittem a starter edition-t. Gondoltam, majd ma megveszem, úgy is 50%-os akció van... indítanám a vásárlást, erre már nincs akció...
Gyakran szokott lenni féláron, érdemes figyelgetni?
Teljes árért inkább várok a 4. részre...

(#110023) DjDanee87 válasza pelenka35 (#110020) üzenetére


DjDanee87
addikt

Fegyver sebzése sokat nem fog javulni azt jól láttad. Erősebb több dologból adódóan leszel. A legegyszerűbb legendary item extra képességeitől. Pl [link] meg 4-5szörözi a blessed shield sebzesed az első targetre. Ezen felül a torment nehézségtől esnek a class setek amik set bonusa szintén brutálisan megdobja a dmg-et. Aztán van még paragon, legendary gem, kanai Cube amik szintén erősítenek.

A fegyverek sebzése lehet annyival nagyobb, hogy ha találsz ancient legendary (sárga kerete van) fegyvert az akár eshet 10%al magasabb sebzessel.

[ Szerkesztve ]

(#110024) looser válasza tiborv (#110018) üzenetére


looser
addikt

Hát ennek utána kellett néznem, nem tudtam, mi ez, nem játszom túl sokat :-)

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#110025) SQX_Barto válasza tiborv (#110018) üzenetére


SQX_Barto
addikt

"Semmi plusz nincs schez kepest, legfeljebb annyi hogy nemesis nem spawnol benne."
HC-ban nem spawnol elitet a Nemesis? :Y
Regota nem HC-ztam, de nem remlik, hogy ez igy lenne.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#110026) DjDanee87 válasza SQX_Barto (#110025) üzenetére


DjDanee87
addikt

Nem, a nemesis system valami konzolos cucc. Sokat én sem tudok róla PCsként, de nem a bracerre gondolt.

(#110027) 42861


42861
senior tag

A konzolos Nemesis párszor megfingatott már. A lényege, hogy egy olyan elite, aki ha megöl, továbbmegy a friendslisteden szereplő személyek közül valakihez. Nyilván olyanhoz, aki játsza a játékot. De nála már jóval erősebben fog megjelenni. És így tovább, és így tovább, amíg valaki le nem nyomja.

(#110028) Edge válasza 42861 (#110027) üzenetére


Edge
veterán

igen és vmi olyan alakban jelenik meg mint az act 4-es keywarden, én is néztem nagyot konzolon amikor egy ilyen először megjelent nekem... mi a szar ez mondom. :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#110029) tiborv válasza SQX_Barto (#110025) üzenetére


tiborv
aktív tag

Hopp nem tudtam hogy ez a monc nincs Pcn bocsi a félreértésért :)
a dögre gondoltam aki scben rád nyit egy tpt ahogy itt írtak mások is már. Hál istennek hcban kivették mert sokszor instant halál scben még maxos gearrel is ha jó időben jelenik meg.

D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/

(#110030) Süni 1985 F


Süni 1985 F
senior tag

Kérnék segítséget tőletek!
Most vettem meg a kiegészítőt ami Reaper of Souls névre hallgat.
Azt szeretném kérdezni, hogy a necromanta karaktert külön meg kéne vásárolnom ha szeretném használni?
Vagy célszerű a 60. szintű barbárommal tovább haladnom? :F

TDI POWER

(#110031) reelc válasza Süni 1985 F (#110030) üzenetére


reelc
veterán

Igen, külön meg kellene vásárolnod.
Az a véleményem, hogy még ne vedd meg.
A RoS kieg rengeteget ad hozzá az alapjátékhoz. Tapasztald ki.
Lvl70 a maximum szint.
Később bármikor megveheted a Nekrot. Mondjuk azt tudnod kell, hogy nem olyan, mint a Diablo 2-es (ha esetleg ezért vonz annyira).

[ Szerkesztve ]

(#110032) Süni 1985 F válasza reelc (#110031) üzenetére


Süni 1985 F
senior tag

Köszi a választ akkor folytatom a barbárt :)

TDI POWER

(#110033) reelc


reelc
veterán

Patch 2.6.8 PTR Coming Soon & Diablo IV Quarterly Update Information

Röviden: "hamarosan" indul a 2.6.8 PTR.
A Diablo IV fejlesztése még az elején tart, majd adnak infókat ahogy ígérték.

[ Szerkesztve ]

(#110034) SQX_Barto válasza reelc (#110033) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Koszi a linket, varom az uj seteket :)
A mostaniak nagyon jol sikerultek, remelem maradnak igy. (monk speciel az uj kedvenc farmolos karim, es a crusader BK-t is valamikor szivesen befejeznem).

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#110035) Anulu79 válasza Süni 1985 F (#110030) üzenetére


Anulu79
addikt

Én megvettem a necrot amikot akciós volt. Egy szezont mentem vele de abban nekem csalódás volt. Majd lehet egyszer megyek vele egy újat hátha jobb lesz. :D

(#110036) reelc válasza Anulu79 (#110035) üzenetére


reelc
veterán

Nem azt kérdezte, kinek tetszett. :)
Épp ezért nem is abban a szellemben válaszoltam.
Amúgy nekem sem jött be, de teljesen mindegy, sokaknak meg igen.

(#110037) rumkola válasza SQX_Barto (#110034) üzenetére


rumkola
veterán

Van arról infó, hogy lesznek új setek?

(#110038) reelc válasza rumkola (#110037) üzenetére


reelc
veterán

Annyi infó van, hogy kapni fog egyet minden class.
De hogy milyen sorrendben és mikor, azt nem lehet tudni.
Csak azt, hogy nem egyszerre, patchenként jövögetnek.
Szerintem hoz majd a következő patch is, de biztos majd a PTR környékén lesz a dolog.

Szinte mindig pénteken van új infó (a Diablo 3 blogon). Szóval ha ma nem mondanak semmit, akkor jövőhéten ilyenkor várható infó.

[ Szerkesztve ]

(#110039) SQX_Barto válasza rumkola (#110037) üzenetére


SQX_Barto
addikt

En ugy remelem kovetkezo patchben is kettot kapunk es utana meg kettot azutani patchben (nekrorol nem mondtak, kap-e 5. szetet, bar lehet az is fog)

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#110040) looser


looser
addikt

Tényleg, létezik olyan játékos, aki a RoS nélkül nyomja? Multiban összesorsolódhat velük az ember?

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#110041) rumkola válasza looser (#110040) üzenetére


rumkola
veterán

nem és nem :)

nekró nélkülivel tudsz összefutni

(#110042) looser válasza rumkola (#110041) üzenetére


looser
addikt

Hát a nekrót én sem vettem meg... Az igazat megvallva még az alap felállásból sem volt még dh és wd sem...

szerk: mármint hogy soha nem indítottam még ilyen karikat.

[ Szerkesztve ]

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#110043) reelc


reelc
veterán

Visszaraktam a játékot.
Kíváncsi voltam, hogy a ban után hogy néz ki az LB?

Meg gondoltam bepróbálom NSben a Rend WW barbit, ha már annyian dicsérik.
Sokat haltam vele, nyilván tapasztalat és augmentáció hiány is, meg az, hogy újraéledéskor nincs semmi wrath, valakit le kellett csapnom, ha nem 1 hitelt hamarabb.
NS, P2009, GR105 07:22 alatt. Semmi sincs augmentálva.
Ugyanígy GR105-ben megnéztem az augmentált, egész jó cuccokkal rendelkező UE DH-t is: 06:43. Másodjára 05:58 ez már jobb. (Az Armory nem jeleníti meg a RoRGot a Kanaiban).
Ez így kicsit meglepett.
Persze szerencse, meg milyen pylonok vannak, és csak 1 próba volt ezen a szinten, stb. sok mindentől függ. Nagyobb eltérésre számítottam, a DH javára.

[ Szerkesztve ]

(#110044) SQX_Barto


SQX_Barto
addikt

Nagyon csend van a topikban :)
Vajon meg hanyan toljatok a seasont es hanyan tettek felre a jatekot a kovetkezoig?
En 1-2 orakat jatszok naponta mikor, mennyire van kedvem, idom, energiam.
Az uj monk set meg azota is a kedvenc farmolos karim, remelem nem nyulnak hozza.
Crusit is meghagyhatnak, hatha befejezem a bosskillert elobb-utobb...

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#110045) Dictator^ válasza SQX_Barto (#110044) üzenetére


Dictator^
veterán

Napi szinten 0-2 óra max..
Még két augmentet feldobok, nekimegyek a 120~nak monkkal aztán leteszem.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#110046) _drk válasza SQX_Barto (#110044) üzenetére


_drk
őstag

Mire lett értelmes gear az Crusi Valorhoz meg lett a Guardian, ilyenkor kisebb a motiváció is. De annyira nem is adja az a set, így félre is tettem.
Ráadásul mindenki WW barb-al megy, akik rohadt idegesítőek.

Köv szezonra jó lenne valami Nekro vagy DH update. Most azokhoz lenne kedvem, ha nem lesz lehet nem is indítok karit.
Bár mire jön az új szezon egy kicsit úgy is megjön a kedvem.

(#110047) DjDanee87 válasza _drk (#110046) üzenetére


DjDanee87
addikt

Én időhiány miatt most szüneteltetem, valszeg köv patchig. Kár, mert pont odaáig jutottam HCban Crusaderrel hogy kipróbálhatnám a setet. Na jó lehet arra visszanézek még szezon vége előtt majd.

_drk: Miért idegesítőek a WW barbárok?

(#110048) proci985 válasza _drk (#110046) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

elvileg a kovetkezo patchekben valamikor a tobbi kaszt is kap uj setet.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#110049) SQX_Barto válasza proci985 (#110048) üzenetére


SQX_Barto
addikt

Szerintem patchenként 2 set lesz, bár nekrót nem tudom, kap-e.

If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters

(#110050) zsotesz81 válasza SQX_Barto (#110044) üzenetére


zsotesz81
senior tag

meglett a guardian, a végtelen Riftezéshez meg GR-ezéshez már nincs kedvem, úgyhogy én erre a szezonra végeztem

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.