Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60001) DjDanee87 válasza Madn!ght (#60000) üzenetére


DjDanee87
addikt

Berakod a charge skillt és akár rúna nélkül is használhatod, mert megadja a set az összes rúnáját egyszerre.

(#60002) mikromanus válasza Cray Tyler (#59999) üzenetére


mikromanus
veterán

Nono. T6-on azért ilyen nincsen. Ugyan lehet még überelni a cuccaimat, de ezzel is csak T4-et próbáltam. Az elég jól kezelhető. HA van alaptámadás bent, akkor kb sose lehet gond, viszont a vakítós-töltős skilles megoldásnál azért néhol volt energiagond. Mondjuk az nyílt terep volt és tripla elit + ranged dfehér tömeg volt...
T6-on azért nem egyhit semmi. Látszólag 15-20 milla körül critel a becsapódás, ami harringtonnal 30-40 milla körül lehet. Az egy hitre kevés. Mondjuk elitre még +30%, meg ottvan az Akarat ( :DDD), ami megdobja. Meg a fallen sword sokszoros sebzés is alkalmanként. T6-ra azért picit lassúcska lehet. lejjebb viszont lehet még pakolni szerintem a védelem kárára másik law-ot is. Ugyan az AS sokat nem számít, de az aktív rúnái nagyon jól jönnek a laws of valornak (erőforráscsökkentés, vagy extra crit dam, vagy garantált stun)

(#60001) DjDanee87
atzért hasznos ha van rúna. vagy mi alapján számol elemi skill bónusszal? Mindig csak az alap hatás elemi ágára jövő bónusz buffolja?

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#60003) DaveNo1 válasza mikromanus (#60002) üzenetére


DaveNo1
veterán

Én most épp ezzel a builddel nyomulok, t6 sima lenne, ha meglenne segítőmnek is az unity. Mindenesetre az elmúlt 2 napban ismét felértékelődött bennem, hogy a Crusader iszonyat fegyver + pajzs függő, hiába a sok jó item, ha nincsenek meg a build alap fegyverek és pajzsok, akkor jelentős dps vesztés van.

You are not prepared.

(#60005) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

uj fegyver, avagy a profile dpsen a sankishoz kepest +35%, elite dam pedig 2.3rol felment 2.7m fole. szepen alakul a kari.

majdnem perfectes a silaria, 10% dam rollal meglesz vele a 2600dps is, az meg egykezestol egyaltalan nem rossz. sor. az egesz jo rollu sankis volt 2184es.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#60006) Edge válasza proci985 (#60005) üzenetére


Edge
veterán

Gz az durva fegyó :-) te... a sojra tekerj chdt sztem pár 100kt kapnál pluszba.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#60007) MrCsiT válasza schwartz (#59950) üzenetére


MrCsiT
addikt

Az, hogy a WD régebben is OP volt, szerintem nem csak az én tapasztalatom szerint nem igaz.
Elkezdtem a D3-at épp WD-vel, mert D2-ben a nekró volt a kedvencem, és a WD valamelyest hasonlított rá. Aztán azmónál úgy megálltam, mint a szög. Értelmesebb nehézségen (T6+ pl.) a játék későbbi sszakaszában is csak elvétve láttam WD-t, holott az OP karik száma magas szokott lenni, hiszen a játékosok nyerni szeretnek, így az erős(ebb) kasztokat választják. Többen írták itt fórumon, hogy ők akkor is WD-ztek, mikor az nagyon gyenge volt. Én akkoriban pl. épp azért lettem fagyis wiz, mert azzal úgy lehetett játszani, hogy nem kellett körbemenekülni egy arcane sentry-s extra health-es pakk miatt a fél pályát már gyengébb cuccokban sem, ha a kari jól volt összerakva. Most ha peched van, t5-6 elérhetetlen lesz és már t4 is nehézkes.. Wizemen talán a kesztyű még mindig sárga, és ami van rajta értelmes dps cucc,azt is kaptam nem találtam. US szerón 2 nap alatt t3 képes a vadiúj WD-m, de régen ott is fagyisom volt.. most a WD megy, és meg lehet kérdezni itt a 2-3000 játszott órás arcokat, mit pihentetnek épp, és miért. Ez az, amiért a mostani drop rendszer, Kadalával együtt is gyenge..

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#60008) mikromanus válasza MrCsiT (#60007) üzenetére


mikromanus
veterán

Én a WD-t pihentetem mert komolytalan. Lehet itt jönni azzal, hogy az igazán haladóshoz sok-sok jó item kell, de akkor is el van szabva. Egyrészt ha "igazán haladós" a jó itemekkel, akkor azzal csak más elszabott build mérhető. Talán az egyszem sentrys DH, meg esetleg az EQ barbi, bár utóbbinak nincsenek alapértelmezetten "minionjai". Az a gáz a WD-ben, hogy egy skill (fetish) annyira erős ha meg van támogatva, hogy ahhoz képest minden más lomha és körülményes. Az ilyen "kötelező" skill és itemes dolgokat épp a kiegben akarták kiirtani. Kigyomlálták a nagyját, erre beteszik máshova sokkal durvábban. Kiábrándító. Ki is hagyom. Kisérletezgettem vele pár napnyit, de nem vonz. Biztos a sok-sok sablon WD miatt. Többnyire kerülöm a terepszínű karaktereket. A WD túl erősen meg van bélyegezve. :Y
GYengébb itemekkel is magasabb szinten tud érvényesülni mint a többi kaszt hasonló itemekkel. Ez talán letudható a minionhorda golyófogó funkciójának, de picit szerintem gáz...

A monk van picit most hanyagolva, de tervben van a kisérletezgetés vele. Az is meglehetősen kötöttnek tűnik magasavv nehézségen. A barbi is pihen. A cluster DH most jó a nagybadabumm sebzésekkel. Feltápolom és megnézem mi fér bele. No meg a konzerv a ménkű nagy ménkűkkel (fire crusa) Az is vicces. Kóstolgatom picit... :C

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#60009) Sárpac válasza Edge (#60006) üzenetére


Sárpac
nagyúr

És persze megint mellettem találtak 2600+ ost példányt szám szerint ez a 3. ami procié lett! :DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#60010) granini válasza mikromanus (#60008) üzenetére


granini
őstag

Tegnap meglett a 6. raiment szet darabom is. Osszeraktam egy lightning monkot, 5 raiment szet + RR gyuru + az a spirit stone ami +28% lgt bonuszt ad. Sajnos igazan jo fegyver combo (WKL + Jawbreaker) meg nincs a kezeben csak egy 'sima' Shenlong szet.. Dashing strike mar igy is 55-60M-t critel, de nekem nem jott be egyelore ez a build. A dashing arra nagyon poen hogy a support monk kvazi azzal kozlekedjen, atugorjon szakadekot, skippelje Cathedralban a komlett lepcsot.. :DD de hogy main sebzo skill legyen.. :U hogy allandoan azt figyelgessem hogy megvan-e a 25+ yard tavolsag a momentum passzivhoz.. hat nemtom..

De a jo hir, hogy tegnap vegre ugy mentem T4 partiban a monkkal hogy egyaltalan nem support szerepben volt, hanem kifejezetten dps szerepben. 1M feletti sheet dps (amugy +86% lightning bonusz egyelore, es meg nincs rajta a WKL meg pl SoJ..) es olyan 9-10M tafnesz. eletkepes. 100fist + LTK mint ket jol sebzo skill-t raktam be (+epifani, +sustenance mantra) - se palm, se vortex, se sweeping wind egyelore. Megis mukodott.

Ugyhogy aki monkkal akar szolozni (Gorni :R ) az lassan megteheti.

szerk: Gorni tegnap emlitetted hogy a maisk monk szettbol (a shon-g-ku :DDD ) lehet csinalni olyan support monkot ami mellesleg sebezni is tud. Azt leirnad nekem (nekunk) hogy milyen gear / skills meleltt mukodik jol..? Koszi!

[ Szerkesztve ]

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#60011) Edge válasza MrCsiT (#60007) üzenetére


Edge
veterán

Én kitartok wiz mellett, van egy wd-m is ofc petes és t6-ra is jó partiba, de már csak ritkán gamelek vele eleinte élveztem de már meguntam, vhogy a wiz kasztot mindig is a legizgalmasabbnak tartottam és tartom most is így wizardozok továbbra is(köv. wiz egy lightningos lesz).
Mivel a dps király a wizek között a firewiz már, így az arcane wizemmel nem török ezen babérokra így egy nagyon jól használható karit építettem belőle, jó dps + jó tyúkness.
Eddig ugye a solrak miatt egy hybrid archon/disintegrate volt 38 sec-es archon CD-vel. Átgondoltam a dolgot egyszerűen a disintegrate nemtud olyan jó lenni mint az archon ennyi. Úgyhogy back to roots és ahova lehetett tekertem cooldown reductiont. Born set meg a captain mellé befigyelt, a born már megvolt régebbről egyszer már kipróbáltam.
Unbuff tyúknesst felvittem 6M+-ra, archon CD-t meg levittem 15 sec-re.
Mivel hétvégén esett upgrade neki egy vyr gatya képében(gyak. 1.5 nap kellett mire a 2 socket sikerült bele ugyanis elfogyott a sárga mati és a gatya roll az 40(!) db, így vazz rare itemeket farmoltam, meglett a 40 akkor próba, 'nyád nem 2 luk goto 10 kb 25.re sikerült.... never79 thx neki mert adott pár rare-t, de végül jspn(hogy ez előbb miért nem jutott eszembe) vettem 150 db-ot és amikor hirtelen lett 250db a ládába elsőre(!) beadta a 2 lukat... kabbe :D de legalább megvan), nosza kraftoltam is a vyr cipő helyére captain-t, meg új captain övet és új born vállast.
Nagyon pofás így t5 solo nem unitys followerrel sima liba, party t5-t6 is jól megy és jó dpst teszek oda a mellé hogy bírom is a gyűrődést, jahh dominance passzív rulez ;) . Wizzy
Persze előfordul hogy borulok vele de leszarom hogy akkor és ott a wd meg pont nem :)

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#60012) mikromanus válasza granini (#60010) üzenetére


mikromanus
veterán

Lightningeset építgettem én is. A korábbi "hagyományosabb" kick kiegészítéssel (lightning tornádó+gyors alapcsépelés, meg a rúgás) elég jól működött mikor már sok dps és lightning dam bónusz volt a karakteremen. Persze nem T6 szinten de elég jól. Majd visszatérek rá.

Én inkább a 4 setdarabos 75 spiritest akarnám stressztesztelni a két monkosból, de sajna nem esett egy se. 75 spirit költés és nagy bada bumm. Harangozóra gondoltam. Csak vagy sok erőforrás csökkentő kellhet oda, vagy sok regen és skilles töltés. Vagy gyors fegyver és gyors aktív termelés (gyűrű rásegítés), vagy igen durva regen és kétkezes lehet ami belefér. MOndjuk az lenne a legszebb, ha folyamatosan lehetne dobálni a 75 spirites harangot, de gondolom ez nem kivitelezhető. Majd utánaszámolok. Aztán már csak 3 set item kell majd a buildhez. :C

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#60013) .OM.


.OM.
aktív tag

Ki tudja?
A monk hundred fist-je a Thunderfurry-t találatonként (6-7/skill), vagy skill ellövésenként (1 click) adhatja be?

ex .Oldman.

(#60014) emmm


emmm
senior tag

Sziasztok,

ezt a fegyvert dobta tegnap egy sima váza :D

Ennél a fegyvernél sokszor látok hihetetlen magas dmg-ket, és oké, értem a speckóját, azonban nincs olyan ellenfél T1-T2-őn, aminek akár másfél milliárd(!) HP-ja lenne, mégis ekkora sebzéseket ír ki! Viszont, ha már így működik, kérdezném, működik-e area dmg-vel együtt? Mert akkor nagyon brutál lenne :)

(#60015) granini válasza emmm (#60014) üzenetére


granini
őstag

Akkor megsem erted a speckojat.. a Sever egy atveres, egy kozmetikai dps. A slain enemies rest in piece azt jelenti hogy az utolso utes oriasit critel. Igen akar tobb tiz-szazmilliokat. De a trukk ott van hogy ezt a hatalmas critet az utolso utes aktivalja be - tehat az a hit amivel effektive megolod az adott mobot.. - ami az utolso utes lenne hatalmas crit nelkul is.. tehat ez csak latvany, optikai tuning ha ugy tetszik. :N

Sokan bedolnek neki, latjak az oriasi szamokat, egybol rohannak is T5-T6-ra hogy na akkor faceroll, aztan kiderul hogy egy elitet ugyanugy 5 percig kell utlegelni, es sehol nincsenek az oriasi crit szamok, csak a legvegen amikor valoban megolod.

Ha szepen akarom forditani ez a sarga sor azt jelenti hogy a Sever 'igy bizonyosodik meg rola, hogy a mob tobbi tuti nem kel fol..' ;) hogy utolsora hatalmasat belecritel. De nem ez a crit sebzes oli meg a mobot, hanem a te kis 2-3-10 millios normal crit vagy eppen nem crit sebzesed..

Ugyhogy dobd el szepen azt a sever-t es tegyel oda vmi szep intes 2200+ dps-es kardot vagy wandot.. :K

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#60016) proci985 válasza Edge (#60006) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

koszi:). kb +17% dam egy tenyleg jo rollu sankishoz kepest. par napja agyaltam, hogy egy ilyenre mar lehet cserelnem a sankist, erre esett.

sojt tenyleg kene megtekerni, viszont addig nem akartam piszkalni amig nem dontom el, hogy az arcane wizzem jobb-e. esetleg a juliara lehet a CHC jobb lenne a magasabb base dam miatt, bar megiscsak 20% van rajta.

Sárpac: :DDD, jo, de nekem meg WoH es RORG nem esett meg:). ebbol a kardbol mondjuk ez a harmadik, de az elozo ketto brim volt.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#60017) oxox


oxox
addikt

tegnap HC-nagy oromomre a crusadem T3-on vigan elvolt :DD :DD
nem azt mondom, hogy en voltam a dps kiraly (arra volt ket wd), de a hp-m 20%-nal tobb sosem ment le, (2riftet is letoltam, tehat nem a veletlen muve volt) . olyan 3.5misi-8misi kozott csapkodtam azert (ill. az extra skillekkel ezek tobbszoroset)....tetszett, 2rift 6legend, ill. az egyik tag meg egy zold wd cuccot is adott ajandekba :DDD ...DarkNight-hoz leptem be, o ph! tag? mindenesetre koszonet neki :R

jahh es az egyik leg egy ketkezes fejsze...2.9k dmg, es hozott is valami +3% dps novekedest :DDD :D :DD ...socketet is beadta ra elsore...szeretett tegnap a blizz

amugy valaki guru pls nezzen majd ra, hatha valami nagy marhasagot csinaltam skillek tekinteteben, es van meg benne egy kis plussz :R

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#60018) emmm válasza granini (#60015) üzenetére


emmm
senior tag

Értem... :(

Az előző fegyveremnél, a Devastatoromnál egy fokkal jobb talán (kb. ugyanannyi plusz dmg %-ot ad így, mint a Devastator a fire % plusszal). Viszont az a fegyver meg lassú (1.20-as), és lassan tölti vissza az AP-t.

(#60019) freelanced


freelanced
addikt

Hello!

Milyen a játék jelenleg? Még mikor kijött beszereztem de miután a haverok abbahagyták nekem sem volt kedvem folytatni. Most elgondolkodtam rajta, hogy újra beszerzem, elég jó áron adják az alapot. 2012 őszén hagytam abba ha jól emlékszem.

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#60020) Gorneck válasza granini (#60010) üzenetére


Gorneck
titán

Vmi sebző skill még mindig kell, mert sose végzel 1-1 pakkal...bár az tény, hogy nem olyan haszontalan a kari mint volt...
LTK még mindig kuka sajna úgy ahogy van...sokszor nem talál, csak ég a spirit...sebzés meg a holdon. Azt nem nagyon ajánlom senkinek...
Szóval még mindig elég messze van a Monk a jó sebzéstől...
Jaw max soloba jó...de hosszútávon horror...az ide oda cikázás miatt... :(

A support skillezés is oké, a lényeg, hogy 75 spirit égetés (pl mantra/cs spam) és visszatöltés oké legyen...én ezzel fogok próbálkozni: [link], passzívból a Beacon nem kötelező...oda mehet a kétkezes regenes...illen felállásba...sajna nekem sem amu se vállas nem esett még és kadala se nagyon akarja dobni... :(

(#60012) mikromanus: Harang felejtős...bohóckodni jó, de a mantra spam is jobban procol...jahhh és mehet a kétkezes fegyó... :)

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#60021) Edge válasza proci985 (#60016) üzenetére


Edge
veterán

ott a válasz pedig dprogressen:
1.00% +Fire Skills Damage gives you 8,651.15 dps
1.00% Critical Hit Chance gives you 28,618.92 dps

vagyis 10%chc: ~286k vs 20% fire: ~173k

Tehát a 10% chcval előrébb lennél.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#60022) schwartz válasza MrCsiT (#60007) üzenetére


schwartz
addikt

A WD mindig is OP volt csak sokan nem tudtak mit kezdeni vele. (most sem) Ha volt fogalmad rola mi-hogy mukodik es megfeleloen gearelted ugy tarolt mindenhol.

a játék későbbi sszakaszában is csak elvétve láttam WD-t, holott az OP karik száma magas szokott lenni, hiszen a játékosok nyerni szeretnek, így az erős(ebb) kasztokat választják. Többen írták itt fórumon, hogy ők akkor is WD-ztek, mikor az nagyon gyenge volt.

Nem volt gyenge csak a geart volt nehez osszelapatolni hozza.(ugye ez dropbol nem ment) Egy bizonyos DPS-en tul mar a haladasi sebesseg hatarozza meg, hogy mennyire OP egy karakter. Ezert terek most vissza hosszu kihagyas utan a barbarra... :D Most igy Kadala buff utan seperc alatt osszelapatolom a hozzavalot.

(#60011) Edge
Jah, jah wiz-el volt a legizgalmasabb jatszani, foleg a regi idokben az archon-al. Siman raaludtam arra az egy gombra amit lenyomva kellett tartani... :))

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#60023) flash-


flash-
veterán

valaki irja már meg hol tudom letölteni azt a hud-ot ami kiirja hogy ki mennyi dps-t vitt be a játékba.

köszi

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#60024) mikromanus válasza granini (#60015) üzenetére


mikromanus
veterán

Biztos egyértelmű és azért nem írtad, de kiegészíteném. Nem amiatt haszontalan a sever, mert az utolsó sebzés a nagy, hanem mert ez a "nagy" sebzés valójában csak egy kamukép. Semmi nem procol vele. Az area damage nem hat rá, a rend és cleave robbanós/vérző rúnái se, a DH grim reapere se. Nem az van, hogy "dejó nagy sebzés. Majd egyet leölők és magával rántja az összes többit". Nem lesz a területsebző hatásokból második palm.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#60025) Sárpac válasza schwartz (#60022) üzenetére


Sárpac
nagyúr

Kadala buf aham, most 1200 előtte 700 az előtt pedig 500 shard-onként dobott egy egy crap leget tényleg buffolva van! :DDD

Alapfesz alatt a maximumon túl!

(#60026) granini válasza mikromanus (#60024) üzenetére


granini
őstag

Jam, igen, koszi, ezt kihagytam.. igy igaz. Ha pl lenne meg life steal akkor az sem ugy toltodne hogy az iszonyad bevitte damage-tol lopna 3%-ot mondjuk.. semmi nem porccol vele.. csak jol nez ki..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#60027) schwartz válasza Sárpac (#60025) üzenetére


schwartz
addikt

A barbimra a craftolt itemeken kivul minden Kadalatol van, Konnyen ment. (mondhatni a kiegben semmit sem jatszottam vele csak felvittem 70-re) Kb egy-ket nap shard szedegetes meg a WD-vel es meglesz ra a fullos cucc.

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#60028) Lokids válasza Edge (#60011) üzenetére


Lokids
addikt

Kíváncsi vagyok, mit hozol ki az lg wiz-ből.
De előre szólok, hogy a dps-ed az messze el fog maradni a fire/archon buildtól.
Főleg, ha az lg stun ágra mész rá.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#60029) mikromanus válasza schwartz (#60027) üzenetére


mikromanus
veterán

Ööö... és ez mivel támad? Mert szép a triplapattanós, meg a cd csökkentős charge, de azért mégis csak cd-s mindkettő. Vagy folyamatosan tudsz ezzel zúzni?

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#60030) noblem1983 válasza Edge (#60011) üzenetére


noblem1983
senior tag

2 hete egy havernak magyaráztam, hogy ha könnyen sérül tegyen be Dominance passzívot mondjuk glass cannon helyére erre "minek az, nekem dmg kell". Ha állsz egy helyben a Unwavering will passzívval és 10-es stacken a "Domi" elég jól bírod ha kisebb fehérek ütnek közben míg a nagyobb döggel foglalkozol

[ Szerkesztve ]

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#60031) schwartz válasza mikromanus (#60029) üzenetére


schwartz
addikt

Ha jol szamolom olyan 40% koruli CD csokkentest fogok tudni osszehozni. Az kb 6s-kent 3 leap 8s-et tarto EQ-el. Gondolom eleg lesz. A move speed is kb. folyamatosan 100% korul tarthato. Tipikus spender nincs, a charge csak azert van benn, hogy ha a leap vegen (vagy barmikor) beszorulok legyen mivel kijonni. Aztan meglatom mi lesz belole... :)

If he dies, he dies.

(#60032) Muton


Muton
addikt

Hi! Meghozta az eredményét a 2 hét D3 szünet (sikeres Záróvizsga :DD)
Történt valami fontos ez idő alatt wiz-zel és dh-val kapcsolatban? nerf, exploit, akármi?
Szar még a drop? :DDD

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#60033) Cadal válasza flash- (#60023) üzenetére


Cadal
őstag

(#60034) noblem1983 válasza schwartz (#60031) üzenetére


noblem1983
senior tag

Lenne két tanácsom. Amit tapasztalatból mondok. A Devastatort cseréld le ha van egy jó 1.4-es 2300+-os fegyvered mert az engem is visszafogott. Profilomat megnézheted. A másik a Berserker Rage passzív , nekem sajnos ahogy most vagyok sincs elég furrym pedig adottak a cuccok nemhogy maxon legyen az anyag. A bracer feltölt de fogyasztom is rendesen. A Sprinten gondolkozz el megéri e futkorászni nagyobb T-n majd

Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2

(#60035) mikromanus válasza schwartz (#60031) üzenetére


mikromanus
veterán

Ja. Már csak +1 EQ set darab kell és jó lesz. Addig ez csak "vázlat". VAgy megvan már a harmadik darab is?

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#60036) GrooveHero válasza Muton (#60032) üzenetére


GrooveHero
addikt

Szia. Először is engedd meg, hogy gratuláljak :R
Sok minden nem változott, kiszedték a leg matikat, nem kell már farmolni, de cserébe irreálíisan sok kék cucc kell. Sok változás nem történt, lett egy fire wizem SoJ meg Cinder nélkül, szar a drop az télleg szar még mindig. :DDD

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#60037) schwartz válasza noblem1983 (#60034) üzenetére


schwartz
addikt

Megnzetem a profilod de az aktualis builded mas mint amit en szeretnek majd hasznalni. De azert koszi az eszrevetelt. ;)

(#60035) mikromanus
Ez meg csak vazlat. Ugymond progaltatom a menetét. (foleg az izgat, hogy fogom tulelni vele T6-on Unity trukkozes nelkul. Kell meg a sapi az EQ sethez + egy Cinder is jol jonne. A tobbit meg kifarmolom idovel.

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#60038) emmm válasza mikromanus (#60024) üzenetére


emmm
senior tag

Rendben, így már tiszta a kép, köszi mindkettőtöknek :)

(#60039) Edge válasza schwartz (#60022) üzenetére


Edge
veterán

Én untam meg a wd-t és számomra a legizgalmasabb kaszt a wiz, bocs de nem érdekel hogy mire alszol el. :)

lokids:
nem a dpsre megyek majd rá erre jól ráéreztél megpróbálok a stunból kihozni vmit, support kari lesz de majd meglátom mert elég jó cuccok estek hozzá eddig.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#60040) khirill válasza Edge (#60039) üzenetére


khirill
aktív tag

maximálisan egyetértek... :K a wizard haterek tegyenek egy szívességet és... érdekes én soha nem ugatok le egy másik kasztot, mert nekem nem jön be a vele való játszás... :U

ratabyzou

(#60041) Muton válasza GrooveHero (#60036) üzenetére


Muton
addikt

Köszönöm! :R

leg matik nincsenek o_O bakker, perig tök jól néztek ki a ládában... de legalább lesz hely :K
és átkonvertálódnak vmivé (mint a Tome of Secrets-ek anno)?

mod: majd multiban fog esni cinder, ne parázz :DDD

[ Szerkesztve ]

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#60042) GrooveHero válasza Muton (#60041) üzenetére


GrooveHero
addikt

bízok benne :K
Igen, átkonvertálódtak szürkévé, darabját 50k-ért el tudod adni, nekem 5 millát dobott a sok mati eladása :K

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#60043) schwartz válasza Edge (#60039) üzenetére


schwartz
addikt

Koztudott, hogy az adrenalinbomba a regi idokben is az archon volt, meg a wiz ugy altalaban... A WD nem neked valo. (unalmas, nem lehet toppos e-penis DPS karit epiteni belole mert a Trium folyton kiesik a kezebol Szal egy xarkupac :D ) Lezarhatjuk a temat?

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#60044) Muton válasza GrooveHero (#60042) üzenetére


Muton
addikt

áááá, be kellene tlépnem megnézni :DDD

Muton#2316 - $z@r a drop >_<

(#60045) MrCsiT válasza khirill (#60040) üzenetére


MrCsiT
addikt

Pedig a WW barbi mindig is szédítően jó volt :DDD
Kár, hogy a pálya más részén tolta a csomó, ezaltal igazi anti-partyarcok lettek.
Aki meg Blizznél kinyírta a fagyist, az monnyon le!

Muton: fiiincsi kis goldkupaccá tudod konvertálni a local sellernél. :DDD

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#60046) ReFleXx


ReFleXx
addikt

Kivancsisagból megnéztem a top1 emberkét paragonbol aki most p878-nal jar.
d3rockstars szerint 26nap és eléri a p1000et ha ebben a tempoban folytatja a farmolást mint eddig.
Elnézve a srác elmúlt két hetét átlag 170+ milliárd. xp-t farmolt naponta.
Csak szemléltetésképp -> p0-ról p400ig eljutni mindössze 162 milliárd xp ami neki keveseb mint 1 nap.
Persze nem életszerű az összehasonlítás mert p0-ként nyílván nincs meg a geared ilyen mértékű farmoláshoz.

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#60047) mikromanus válasza MrCsiT (#60045) üzenetére


mikromanus
veterán

A Critical(M)Ass kinyírása az egyik legjobb húzás volt a kiegben. ;]

Sose jó az ilyen egy skill és más semmi jellegű marhaság. Ha perma állóképet akarsz, akkor dolgozz meg érte! Lehet most is mehet hasonló, de koránt se egy skillből (no jó, 1+1) és nem is annyira foylamatos. Néha-néha kimozog az ellen mindenképp.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#60049) proci985 válasza Edge (#60021) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

hm, ez felfele egyebkent valtozatlan gear mellett igaz, ami jelen esetben nem all meg (chc damot novel amire meg utolag jon a fire, nekem emiatt volt csak 2.4m az elite damom a +140% fire ellenere). de szerintem hazamegyek aztan vegigszamolom, hogy megis hogy jonne ki jobb.

teny, hogy van egy juliaval ~egyezo rakoffom is (remek apt tolteni, csak T4tol az, hogy beleallok az arcanebe es halhatatlan vagyok sokkal tobbet segit), esetleg egy 680int+/700vit+/5AS/92CHC Tal amum amibol szinten elegge jo CHCs lehetne.

apropo, ha van idod valamikor egy korre szivesen megneznem azt, hogy te hogyan mozogsz vele es hogy hasznalod, hatha tanulok valami ujat:)

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#60050) proci985


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

Kaszt hate flamewarra semmi szukseg itt a forumon :R

Keptelenseg kiegyenliteni minden cast minden buildjat egy ilyen bonyolult jateknal, ezt vegyetek figyelembe. 1.00 ota valtakozik mi hogyan skalazodik, most epp talan a WD eros, de lesz meg mas is. Azt is vegyetek figyelembe, hogy vannak eltero jatekstilusok, nem fog mindenkinek minden build bejonni: Viszont mivel nektek nem kotelezo azzal jatszani, amivel nem akartok, ezert tartsatok tiszteletben a masik velemenyet. :R

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.