Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-10 11:35:50

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92799) harry


harry
veterán

Sziasztok!

Nagymamanak keresunk keszuleket, mert egyedul el, szeretnenk vele tobbszor video telefonalni, illetve ha esetleg tud vmi jatekot jatszani (rejtveny, sudoku stb), az jo lehet.

- Eleinte valamilyen egyszerubb okostelora gondoltunk, aztan rajottunk telefonalasra pont nem kell, igazabol egy wifis tablet eleg lehet, es meg nagyob is.
- Sajnos a meretet nem tudom beloni, kisebb (8"?) talan praktikusabb mert konnyebb fogni...? Nem tudom mennyivel nehezebb tartani egy nagyobb gepet.
- Elsodleges szempont talan a felhasznalobarat kezeles, konnyu legyen megtanulni, legyen reszponziv. Talan praktikus lenne egy fizikai home gomb, ha elteved a menuben csak megnyomja es visszatalal...? Nem tudom vannak-e meg egyaltalan ilyenek. Illetve talan itt elony lenne a szelesebb kava a kijelzo korul fogas miatt. Aksi ido jut meg eszembe, de ilyen ritka / nem tul eroforrasigenyes felhasznalas mellett valoszinuleg mind kibirna par napot (?).
- Ujat szeretnenk, magyar cimre egyszeruen ki lehessen szallittatni (ne kelljen vammal szorakozni meg heteket varni), de szoba johet amazon / EU raktaras kinai cucc is.
- Arban passz, 60k-100k kozott gondolom talalunk valamit, azon belul flexibilis.

Ha van tapasztalatok, milyen tabletet erdemes venni idoseknek, vagy egyaltalan milyen szempontokat erdemes figyelembe venni, esetleg ennek megfeleloen tudtok ajanlani valamit, azt megkoszonnem.

Pl. mi a velemeny Lenovo M8, M9, M10 tabletekrol? Vagy nezzek korul a javasolt kinai kinalatban (elso postot atfutottam, de nem igazan volt ismeros egyik sem igy elsore)?

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.