Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-18 14:02:33

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. március

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35001) fateless válasza ATM_automata (#34997) üzenetére


fateless
veterán

Feltételezem azért nincs benne GPS, mert leültek gondólkodni wayteq-nél, hogy mit rendeljenek, melyikkel veszítenek több vásárlót és melyikkel nyernek, majd feltehetőleg arra a következtetésre jutottak, hogy az emberek nagyon marginülis része venne csak igénybe egy ekkora gépen GPS-t, így azt nem kértek bele, hogy ne legyen drágább.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#35002) keszo válasza Mr. Teddy (#34995) üzenetére


keszo
őstag

Én iPad2-est használok jó ideje, de mivel a család állandóan elorozza, ezért vettem magamnak egy GT-P3110. ( gyári 4.1.1 )
A hajamat tépem, hogy a gyári üres rendszer is belassul-beszaggat. Papíron 1024MB ramja van, de csak 770MB-ot lát a rendszer, és ebből a felhasználónak 200-250MB jut.
Ha módod és lehetőséged van használj iOS rendszerű tabot.

Attila

(#35003) masholnap


masholnap
senior tag

mikortól lesznek az ipadok is 2 év garanciával? mikor kell ezt bevezetniük?

(#35004) z0d1AK válasza masholnap (#35003) üzenetére


z0d1AK
veterán

Hivatalosan be kellett volna már rég, ennek ellenére továbbra sincs. Helyette plusz 20 ezerért vehetsz egy év kiterjesztett garanciát rá.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#35005) crue válasza polar-x (#34994) üzenetére


crue
őstag

Jól eltologatták a megjelenést. Már februárban bejelentették és talán júniusra lesz belőle valami.

(#35006) Mr. Teddy válasza keszo (#35002) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

Szóval a jó öreg android rendszer nem hazuttolja meg magát. Más fórumokba vérre menő viták mennek hogy ios vs android, aztán a végén csak kiderül, hogy azért hosszú távon, úgy "érzésre" az ios a nyerő. Jó tudom, hogy vas függő is a dolog, de 70k körül már kezdenek összecsúszni a mezőny versenyzői.

@masholnap: Miért kéne 2 év garanciásnak lennie? Van valami újdonság, hogy kötelező lesz elvileg? Mondjuk az elég jó lenne az tény.

[ Szerkesztve ]

(#35007) z0d1AK válasza Mr. Teddy (#35006) üzenetére


z0d1AK
veterán

Egy EU jogszabály szerint két év jótállást kellene biztosítani ezekre a termékekre.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#35008) ATM_automata válasza Mr. Teddy (#35006) üzenetére


ATM_automata
őstag

Hát ja...mondjuk én egyáltalán nem értem, hogy ennek mi értelme van (mármint a melyik a jobb, iOS vs. Android). Tök más a kettő. Én nagyon sok embernek ajánlom az apple cuccokat, aki megkeres, hogy venne valamit, mert alapvetően jó, sokkal gördülékenyebbnek és stabilabbnak gondolom a működését, mint az Androidos gépeknek, ahol azért a mai napig tapasztalok misztikumokat, terhelésre melegedést stb. Úgy fogalmaztam meg a múltkor, hogy Androidon úgy futnak le a folyamatok, mintha a kedvük szerint történhetne minden. Ha van kedve lefut, ha nincs, meg nem. Mondjuk az új CM romokkal sokat javult a helyzet mondjuk az SGS2 gyári romjához képest, vagy akár az Sony Xperia Mini Pro gyári romjához képest. Aki szeret állítgatni, gépészkedni annak tök jó az Android, én nem cserélném le semmiért, de azért még bőven van hová fejleszteni. Nekem pl. az iPad Mini az, ami nagyon tetszik (meg a nexus 7-is :C ), de mind a kettőt kicsit drágállom még ahhoz, hogy ilyen fejlődési/árvesztési tendencia mellett ennyi pénzt bele tegyen az ember. Én az iOS-es cuccokat kifejezetten azoknak ajánlom, akik szeretik, ha minden úgy megy, mint a régi nokiáján, nem kell vele napi szinten babrálni és tök basic. Cserébe viszont hajlandó feladni a widgetek és személyre szabás lehetőségét. Szerintem jó mind a kettő, kérdés, hogy kinek mire kell és ki mit szokott meg, mire épül az a rendszer, amit használ. Nekem annyira google mindenem, hogy az android gyorsabb és logikusabb választás, mintha nulláról be kéne laknom egy iOS rendszert, de simán lehet, hogy valamikor még olyanom is lesz. Ha valaki megdobna egy iPAD-al, biztos nem ellenkeznék. :R

What else?

(#35009) Mr. Teddy válasza z0d1AK (#35007) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

Ja igen, most volt itt ph-n egy garis cikk, ott olvastam én is. Persze azt is írták utána, hogy ez kb ajánlás, a helyi ország tv-i felülírhatják ezeket, szóval szerintem ebből nem lesz semmi. De mindenesetre szép világ lenne.

(#35010) Warter válasza ATM_automata (#35008) üzenetére


Warter
őstag

No offense, de mit kell napi szinten babrálni az androidon? Én hetek óta semmit nem babráltam, pedig csak egy Ainol Venusom van. Még csak nem is Nexus vagy Samsung.

(#35011) z0d1AK válasza Mr. Teddy (#35009) üzenetére


z0d1AK
veterán

Az olaszoknál tavaly volt belőle gond, hogy korlátoznák az Apple értékesítési engedélyeit, ha nem biztosít 2 év garanciát. A szlovákoknál ha jól tudom, most is 2 év garancia van az Apple termékekre.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#35012) ATM_automata válasza Warter (#35010) üzenetére


ATM_automata
őstag

Kelleni semmit nem kell, de lehet. Szemben az iOS rendszerekkel, ami ilyen szempontból sokkal kevesebb lehetőséget ad (az addigi tapasztalataim szerint). Tehát ha szeretnéd se tudnád. Androidon azért frissülnek a progik, új funkciók, új widget lehetőségek jönnek. A kinézetet úgy variálod, ahogy a pillanatnyi igényed, kedved vagy a megkívánt feladat kívánja. Most pl. kijött az új swype, azt is azért be kellett állítgatni stb. Szóval alapvetően más a kettő.

What else?

(#35013) Nesti


Nesti
tag

Sziasztok, azzal a problémával írok , hogy a Myaudio Series 7 708R/M tabletem egyszerűen nem hajlandó lejátszani "Online filmeket" mindig azt kéri a videó, hogy fríssitsem a "Vlc" valamit de közben nekem csak adobe flash player van abból is a legfrissebb...de az a vlc valamit letöltöm az csak egy file ami nem nyitható meg....és nem tudom mit kéne tennem....

előre is köszönöm a válaszokat..:-)

Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P

(#35014) Warter válasza ATM_automata (#35012) üzenetére


Warter
őstag

Látva, hogy az asszony a iphone-ján mennyit szokott szüttyögni, ez alól az iOS sem kivétel, ott is jönnek frissítések és ha akarom pakolászhatok jobbról-balra bármit.

(#35015) Mr. Teddy válasza ATM_automata (#35012) üzenetére


Mr. Teddy
őstag

Én alapból ios párti vagyok (már csak azért is mert iphonet használok, így az fekszik)
Androidos rendszer csak a készülékek olcsósága miatt jött nálam képbe, de ha hosszú távon ezek az olcsóbb tabletek bosszankodást okoznak, nem ér semmit az a spórolás.

Szóval a mostani androidos cuccok még azért nem kőrözik le az ipad2 sebességét. Persze az os is belejátszik, de így összképet nézem. Ios jobb is lenne, mert fater is használná, "dummy biztos"-nak kell lenni.

Illetve ugye, ha android módra agyon szeretném tweakelni az ios-et, jailbreak után lehetőségem van rá. Ha jól tudom androidot is komolyabb funkciók előtt rootolni kell. De ezt most ne is kezdjük, mert csak flame lesz.

Mindegy lehet megvárom az új wayteq-et, meg félszemmel nézegetek használt ipadokat, hátha lesz egy jó vétel. Bár ha már ipad, akkor már ipad4 kéne, és akkor megint más, de az már nagyon drága, ördögi kör :)

@z0d1AK: Viszont akkor már történik előremozdulás e téren. Persze itt nem csak az apple-t kell említeni, ezekre az androidos csodákra is akkor ugyanúgy kell a két év gari (fura, hogy pont az ipad-del példálóztak itt, de már megszokhattuk, ha valami negatívabbat kell írni, akkor apple-t kell szídni :) )

@Warter: Persze, semmivel nem butább a rendszer, sőt... Illetve JB után még mehet a taknyolás is. Összességében szoktam nézni én ezeket, és több ismerősöm visszajelzése alapján is az a kép alakult ki bennem, hogy összességében az ios felhasználók elégedettebbek a termékekkel, kezeléssel, napi rutint kielégítő funkciókkal, stb. Akiknek androidos cuccuk van 5-ből 4 nem venné meg újra a készülékét. Persze nem lehet egy 40k-s androidos tabletet egy drága ipaddel összehasonlítani. A rendszert meg nem is érdemes.

[ Szerkesztve ]

(#35016) albinolynx


albinolynx
őstag

Kaptam egy szép feladatot, ami elsőre könnyűnek tűnt...

Legolcsóbb 7" kínai tablet, minimum ICS-vel. Lehető legjobb wifi modullal. Kamerák nem szükségesek, kijelző mindegy milyen. Rendszer nem lesz buherálva. BT nem hátrány, de nem feltétel. Működjön és ne fagyjon, -csináljon hülyeségeket. Gmail fiók lesz használva róla, webes (!) felületről.

Esetleg az járható út, hogy ha a beépített wifi modul mégsem jó, akkor OTG kábellal egy usb wifi adaptert használjon? (driver probléma?)

Mit ajánlanátok?

[ Szerkesztve ]

Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.

(#35017) Mauddip


Mauddip
aktív tag

Sziasztok,
E-book olvasó vásárlás előtt állok, pontosabban május végén venném meg barátnőm születésnapjára, és igazából nagyon látni se láttam még senkinél ilyet, mert nem foglalkoztatott a téma, tehát kb semmit nem értek hozzá. :)
Mivel érintő kijelzős androidos telefonom van, arra alapozom a tudásom, és annál tudom, h különböző programokat kell hozzá felrakni, h ha meg akarok nyitni különböző formátumú fájlokat...
Ezt azért írom le, mert nem tudom, h ennél is hasonlóképp kell, vagy alapból ami fent van rajta azt tudja, és nem bővíthető a "tudása"?
Az ár amit megcéloztam az olyan 20eFt körüli összeg.
Az első, amit kinéztem az ez lenne: Prestigio Nobile PER3574B(14.895 Ft)
A második pedig ez: Prestigio MultiPad 7.0 Prime PMP3270B(20800Ft) és ez Prestigio MultiPad 7.0 Prime+ PMP3470B (21245Ft).

De ajánlhattok mást is, ami szerintetek jó, és megéri... :)
A kritérium leginkább az ár, ennél többet nem szeretnék rá költeni, mert ahogy nézem, nem tudnak semmivel se többet, mint a 3 éves telefonom :) , a másik pedig, h szeretnék akkor már színeset venni, ha lehetséges.
Az egyik nagyobb oldalon néztem az e-bookokat, és a legtöbb/legelterjedtebb fájlformátumok ezek: prc,pdf,mobi,doc,rtf,epub. Az lenne a legjobb, ha ezeket karakterhibák nélkül tudná kezelni. Ahogy néztem, ezek már lejátszana avi fájlokat is, szóval nem lenne az se baj, h ha pl utazás közben filmet is lehetne rajta nézni szaggatás nélkül, persze nem ilyen fullHD minőségre gondolok, elég egy sima xvid is. :)

Szerk.: Esetleg ha ebben az árkategóriában még lehetséges és belefér, akkor Wifi is lehetne benne! :)

Előre is köszönöm a válaszokat! :R ;)
Üdv

Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

(#35018) qwertly válasza b0bcat (#34962) üzenetére


qwertly
addikt

Szia!
Lenné szíves írni egy pár mondatott róla mert most tipródok,hogy ez legyen vagy a kicsit drágább de nem bővíthető Nexus 7.Főként olvasás lenne és filmnézés de fontos lenne a 2 év gyári gari is.

(#35019) tjb007 válasza ATM_automata (#34992) üzenetére


tjb007
nagyúr

Alapvetően máshová van a két SoC pozicionálva. Az egyik (MT6577, az MT8377 anyja és egyben apja is) eredetileg és elsősorban alsó-középkategóriás telefonokba szánt chip nem túl nagy teljesítménnyel, de cserébe minden benne van a GPS-től kezdve az FM rádióig, mindezt alacsony áron. A másik (RK3066) egy nagyobb teljesítményű, jobb multimédiás képességekkel rendelkező chip, de itt nem jár alapból GPS, BT és 3G, tehát amelyik gyártónak ezekre van szüksége, annak mélyebbre kell nyúlnia a zsebében.
Pont emiatt a költséghatékonyság miatt kezdett megnőni az igény a tavalyi évben az MT6577 herélt változataira, gyakorlatilag fillérekből ki lehet hozni egy beépített 3G modemmel szerelt modellt, amit aztán szép haszonkulccsal el lehet adni.

"Érthetetlen, hogy miért nem csinálnak olyan tabot, amiben minden benne van.."

Csinálnak, Samsung, ASUS, Acer stb. márkanév alatt lehet megtalálni őket.

A hazai piac sajátosságait szem előtt tartva azért nincsen ilyen modell, mert:
1. ha miden létező dolgot beleraknának, akkor már abba az árkategóriába esne mint amiben a nagy világmárkák vannak, és hát valljuk be, ha adott 100e forintért mondjuk egy ASUS minden földi jóval megrakva, és egy hasonló árú kínai modell a másodosztályból, kevés olyan ember lenne, aki utóbbit választaná.
2. sok embernek nincs szüksége GPS-re, a legerősebb processzorra, Bluetooth-ra vagy épp beépített 3G modemre, ők teljesen feleslegesen fizetnék ki ezeknek a komponenseknek az árát.

(#34993) this is life

Valamivel vonzóbbá kell tenni azt a terméket, a Nexus 7 bemutatásakor is el lett mondva háromszor, hogy Yes, a twelve core GPU!, után meg mindenki csak hüledezett. Az viszont már nem lett elmagyarázva, hogy az a 12 mag mit is takar pontosan, de ez valahol érthető is.

(#35017) Mauddip

E-book olvasó ügyben itt érdeklődj: [link]
Amúgy ezek közül egyik sem e-book olvasó, az igazi e-book olvasó e-papír kijelzővel rendelkezik. Az egyik egy TFT kijelzős e-book olvasónak csúfolt hibrid torzszülött, a másik kettő pedig tablet sima TN panellel, amik nem épp a legjobb választás olvasásra.

(#35020) Mezcal válasza this is life (#34993) üzenetére


Mezcal
addikt

A lényeg, hogy az RK3066 igen erős, és ez nem parasztvakítás. Jelenleg nincs olyan játék androidra, ami megfektetné.

Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós

(#35021) ATM_automata válasza tjb007 (#35019) üzenetére


ATM_automata
őstag

Érthető. Ez tök hasznos info volt. Azt nem tudtam, hogy ezek egy chipben vannak benne. Így érthető, hogy miért hiányzik ez az.

What else?

(#35022) Mauddip válasza tjb007 (#35019) üzenetére


Mauddip
aktív tag

Onnan küldtek ide! :)
Igazából olyan kisméretű táblagépet keresek, ami mindenféle általam említett fájltípussal megbirkózik, és emellett lehet használni netezésre/filmnézésre is.

Nikon D5300 | Gigabyte-Z490 GamingX | i5-10600K | GIGABYTE RTX 4070 Gaming OC | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

(#35023) this is life válasza tjb007 (#35019) üzenetére


this is life
Ármester

Igazad van ,a marketing nagy sulykolo gepezetetmsokan kajaljak es nem olvasnak utana,mirol,is irnak milyen funkciokat kap amiket nem fog hasznalni de radumaljak. Nagyon sok ismerosom van akik wp7.5 os telefont illetve droid tablat birtokolnak,aztan a rendszer frissitesekre tesznek nagy ivben,de igaz ez a wines home felhasznalokra is.

Mas az ios droid temahoz kapcsolodoan annyit irnek hogy ami nekem legjobban bejon benne az hogy kedvemre formalhatom,az ios kototsege nem jonne be nekem,ez a win hozadeka mert ott is mindig mokolni kell valamit.

Mauddip

A prestigio prime nezz ra hatha megfelelne az igenyeidnek. Kicsi nem tul draga es emlekeim szerint a kijelzoje se rossz,viszonylag gond mentesnek mondhato...

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35024) eckmester


eckmester
tag

Szerintetek ez kapható majd valaha a magyar piacon?
[link]

(#35025) this is life válasza eckmester (#35024) üzenetére


this is life
Ármester

Lehet oket kene kerdezned [link]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35026) |AP| válasza eckmester (#35024) üzenetére


|AP|
veterán

8" és wide képernyő, ez nagyon ritka (de tetszetős) kombó. Kár, hogy nem IPS a képernyő, másba nem tudok belekötni....

Nekem ez is várós. Egyelőre még nem lehet itthon látni, de remélem megjelenik.

[ Szerkesztve ]

(#35027) ATM_automata válasza |AP| (#35026) üzenetére


ATM_automata
őstag

Több, mint 20 darabot tudok neked szállítani, ha szeretnéd. Hivatalos magyar garral. :R

[ Szerkesztve ]

What else?

(#35028) b0bcat válasza keszo (#35002) üzenetére


b0bcat
addikt

Most vettem egy ilyet. Hibátlan. Sehol egy szikra szaggatás. Nem tudom, te mit csinálsz vele... :U

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#35029) vonyarc válasza ATM_automata (#35027) üzenetére


vonyarc
tag

mennyiért?

(#35030) ATM_automata válasza vonyarc (#35029) üzenetére


ATM_automata
őstag

46+Áfa

What else?

(#35031) |AP| válasza ATM_automata (#35027) üzenetére


|AP|
veterán

Multipad 2 Prime Duo 8.0? Itthon még csak egy helyen láttam....

szerk: ja, már látom az árát :) Túl sok különbség nincs az Ultra Duohoz képest, mégis több mint 10k-val drágább... ennek ellenére jobban tetszik, csak az árkülönbözetet nem biztos hogy megéri.

[ Szerkesztve ]

(#35032) vonyarc válasza ATM_automata (#35030) üzenetére


vonyarc
tag

az sok (nekem)

(#35033) ATM_automata válasza |AP| (#35031) üzenetére


ATM_automata
őstag

Sajnos ez az árkategória, ahogy látom az árlistámat. E-digitálban lehet, hogy meg lehet venni majd, de szerintem árban itt lesznek ők is, max 2K-val lehet olcsóbb a mennyiségi vásárlásuk miatt.

What else?

(#35034) Simba86


Simba86
senior tag

Sziasztok!

a gugli nem segített, ezért fordulok hozzátok:

van olyan 7 colos tábla, amelyen van hdmi és kétmagos procival van felszerelve?

a másik kérdésem: MyAudio 816DCC szériáról azt olvastam (itt is), h jó ár/érték aránnyal rendelkezik. ebben az árkategóriában azóta van már jobb ajánlat? (40-45 között)

Köszönöm szépen a válaszokat előre is! :)

Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

(#35035) b0bcat


b0bcat
addikt

Galaxy Tab 2 akku: 2 óra használat után (45 perc Angry Bird Space, a többi netezés) 28%-ot merült. Azért ez nem rossz. :N

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#35036) DuDieHUN


DuDieHUN
aktív tag

7" és 10"-os tabletek közül, van ami jobban megéri a Nexus 7, 10 helyett (USA árral számolva)?

(#35037) this is life válasza Simba86 (#35034) üzenetére


this is life
Ármester

A myaudioval ovatosan bannek a helyedben,keves megbizhato keszulekuk van,,de ami ennel is rosszabb a lassu szerviz, a keszulekekhez a frissites hianya, ha 816dcc mellett dontesz vard meg mig eleg info lesz rola...erre nezz ra[erre] bar ezen nincs hdmi de 8 colos [ezt is megnezheted] azert javaslom a prestgigiokat, mert viszonylag gon nelkuli tabok a kinaiak mezonyeben.

[ Szerkesztve ]

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#35038) tjb007 válasza Simba86 (#35034) üzenetére


tjb007
nagyúr

WayteQ xTAB-700dc például, de ott vannak még a Prestigio modelljei is.

(#35039) paolinho


paolinho
őstag

Sziaszok! Volna egy olyan problémám, hogy van egy tabletem, amivel addig sikerült molyolnom, míg elszállt belőle az élet. Ez a típusa (vagy inkább a paraméterei): 7" Android 4.0 Capacitive Touch 1.2GHz HDMI 4GB Mid Tablet WiFi/3G Flash WM8850
Esetleg volna valakinek ötlete, hogy hol lelhetnék hozzá ROM-ot, amitől életre kelne? Előre is köszi!

(#35040) Attila xy


Attila xy
tag

Üdv!Lehet magyarítást leszedni a progikra?CSR Racingnál másnak is kilép egy idő után?

(#35041) Webistvan


Webistvan
csendes tag

...Közben néztem egy GoClever R106 tabot is.
10,1
ARM Cortex A9
RockChip RK3066
8000 mAh (legalább is ezt irják)

Csak hogy nem IPS. Ennek hiánya nagyon meglátszik szerintetek?

(#35042) tjb007 válasza Webistvan (#35041) üzenetére


tjb007
nagyúr

Itt azt írják, hogy IPS paneles.

(#35043) Webistvan válasza tjb007 (#35042) üzenetére


Webistvan
csendes tag

Akkor bizti ugy van ha a hivatalos oldal írja.
Már csak szerencse kell hogy egy hibamenteset fogjak ki. :U

(#35044) Crytek válasza Webistvan (#35041) üzenetére


Crytek
veterán

Hm ez a Cube csak itthini forgalmazásban ;-)

Next PC Upgrade: 2022

(#35045) SkyLine3000 válasza Simba86 (#35034) üzenetére


SkyLine3000
addikt

Amit én vettem 26ért, az dupamagos és mali400mp4 gpu-s, 1 giga rammal, 8giga háttérrel, hd felbontással. És persze van hdmi-je is. Van róla egy videó a youtube-on is. A srác kirakja vmi nagy tv-re. És 2 év háztól-házig garis!
Tracer Ovo 2.0

Egyébként a myaudio-ról én sem olvastam jókat.

[ Szerkesztve ]

(#35046) Mr. Teddy


Mr. Teddy
őstag

Ha valakinek van még kedve kicsit tesztelgetni, a következő fájt megpróbálja lejátszani a tebletjén: [link]?

Korábban már kaptam egy választ, hogy egy myaudio1016dcc vitte a videót MX Playerrel.

A kérdés az, hogy kell-e valami speckó GPU, amit az MX Player kihasznál a lejátszáshoz, vagy elég egy mai korrekt proci. Próbálom kisakkozni, hogy a május végén megjelenő Wayteq xtab-100dci 3G vinné-e majd.

Köszi!

(#35047) sasa311


sasa311
veterán

Sziasztok!

Minideal-ről melyik most a best buy tablet, ami:

- 2 magos
- Van benne beépített 3G
- 9-10 colos

Csak minidealről venném :B

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#35048) jani32 válasza Webistvan (#35041) üzenetére


jani32
tag

Lengyel fórumon egy tulaj azt írta, hogy folyamatos netezéssel 4 órát bírt a tablet. (Valaki más 5 órát említett) Szóval erősen kétséges, hogy 8000 mAh.

A kijelzője valószínű IPS, "teljesen oldalról is jól látható". Wifije stabil, nem akadozik. Ezt írták.

Sajna sokkal több infóm nincs a tabletről, semmi mást nem találtam, pedig engem is érdekelne, nagyon kellemes ára van és a konfig jól hangzik (papíron).

(#35049) Kobe


Kobe
veterán

sziasztok

asszonynak keresnék valami 7-8,9"-es tabletet nem túl drágán, de nem is a józsefvárosi kínai minőségben - ainol, meg efféle alibabás, hong kongi ebayes okosságok kizárva.

3G nem kell, wifi elég, utazás közben ebook olvasásra, sorozatok/filmek nézésére lenne használva, otthoni wifi hálózaton meg néha böngészésre, emailezésre, facebook, stb. Nem ártana ha valami normálisabb kijelző van benne normális akkuidővel, illetve normális garanciája (mindenképp itthoni beszerzés).

ti mit ajánolotok ?

[ Szerkesztve ]

(#35050) keszo válasza Kobe (#35049) üzenetére


keszo
őstag

Jobban betudnák lőni a dolgot ha írnál egy körülbelüli árat is.

Attila

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.