Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-11 12:19:40

LOGOUT.hu

Üdvözlünk az Xbox Series topikjában

Lenyitás után a az Első lépéseket és a Gyakran ismételt kérdéseket olvashatjátok, teljes összefoglaló közben készül.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#100854) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Battlefield 2042

Nagy unalmamban, gondoltam kipróbálom már, hogy milyen mostanság ez a Battlefield. Nem indult túl fényesen a karrierje, azt tudom. De nagyon kellemes meglepetés lett számomra. Abszolút nem számítottam rá, hogy tetszeni fog. Ez már nagyon nem az a játék, amit én kipróbáltam valami open beta vagy hasonló teszt keretein belül.
Eléggé rendbe lett szedve szerintem ahhoz képest. Más BF-ekhez képest viszont annyira nem tudom mi a helyzet. Játszottam szinte minddel, de sose voltam nagy BF-es. Viszont marha sok pálya ismerős nekem. Gondolom a korábbi részekből. Egy slungra most level35-ig jutottam. Szóval ennyi játék alapján írom ezeket.

A PROBLÉMA viszont az, hogy alig játszanak vele. Xbox-on GP-ben van. A nagy 128 játékosos játék módot viszont alig lehet találni. Cross platform bekapcsolásával játszom én is. De van amikor akicsi 64 játékosra is kell várni. De az azért összegyűlik crossplatform bekapcsolása nélkül is.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox Series X|S (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.