Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz
Blizzard által támogatott videokártyák listája
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16151) -conrad- válasza slayer006 (#16149) üzenetére


-conrad-
addikt

Az baj. :(
Viszont nem értem miért, mert nincs ráírva mint a 70es enchantokra, hogy 35ös itemlevel felett rakható rá valamire.
Mindenesetre nekem valami ápgréd kell egy 19es ranged fegyóra. :)

(#16152) Wolverine válasza s7evcsenko (#16150) üzenetére


Wolverine
félisten

Egészítsd ki, hogy Blood Elf :D A leírás alapján egyértelmű: leteszed a quest itemet és levered a két hullámban spawnoló ellenfeleket; ha egy percig meg tudtad védeni a követ az elpusztítástól, nyertél.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#16153) s7evcsenko válasza Wolverine (#16152) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Aha... értem... csak hát rám nem támad senki! :W

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#16154) Wolverine válasza s7evcsenko (#16153) üzenetére


Wolverine
félisten

A tört szerver átka :P

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#16155) FefeeX válasza D4v3 (#16140) üzenetére


FefeeX
veterán

Tegnap szereztem egy relatíve gearelt warri társat a holy pallym mellé - mondjuk sok dolog közrejátszott, vettem elsőnek 30g-ért egy 1680ratingos csapatot. Az első ellenfelet ki is pakoltuk, aztán utána szívtunk 9et... Egyszerűen már nem tudom, hogy én vagyok-e fajbéna vagy mi a frász van...

Még 1580 team ratignél sem tudtunk nyerni... Mondjuk mikor disc priest volt, akkoris a hunterre ment, a priszt meg pillanatok alatt leszivta a manám... Lock SP halálra fearelt, nem tudtam egyet se healelni, mage valahogy csinál ilyen global CD-t

Freedom-ot pakolom a warrira mikor kell, healelni meg próbálok, de gyakran engem kapnak el, pl rugó, és akkor kb mozdulni se tudok... Warri meg ez idő alatt nem végez eggyel sem, ennek nem így kéne lenni szerintem...

Wolvi: jah, törtön nagyon sok dolog nem működik, ezért utálom nagyon, pedig vicces a fél óra alatt 70re fejlődés... :)

[ Szerkesztve ]

(#16156) slayer006 válasza -conrad- (#16151) üzenetére


slayer006
addikt

RatingBuster lesz a te barátod. Sokat segít az item -es dolgokban. ;)

"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader

(#16157) Wolverine válasza -conrad- (#16151) üzenetére


Wolverine
félisten

Ki kell próbálni, van-e rá megkötés; vagy nézd meg Wowheaden a kommenteket...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#16158) FefeeX válasza -conrad- (#16151) üzenetére


FefeeX
veterán

Szerintem úgy műxik mint a clefthide/cobrahide armor pack, hogy átadható cuccra lehet csak feltenni őket, de nincs ráírva, hogy ettől Soulbound lenne akármelyik is...

(#16159) ígyvanferi válasza FefeeX (#16155) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ez a vettem x g-ért x ratinges csapatot dolog hogy működik? Trade channelen hírdetik, fizetsz, bevesznek és igyekeznek a personal ratingedet felhúzni? Részletezze valaki légyszi. :B

(#16160) FefeeX válasza ígyvanferi (#16159) üzenetére


FefeeX
veterán

nem, a csapat nem kellett a srácnak, és el akarta adni, nekem meg épp kellett egy 2v2 csapat, újonnan 80g ez meg 30 volt, mondom oké... Szerintem rossz deal volt (1500on kezd a saját ratinged...)

(#16161) sasa311 válasza FefeeX (#16155) üzenetére


sasa311
veterán

Hát akkor oda még sok gyakorlás kell, engem kb rugó nem öl meg, amíg van manám.
imp. conc. aura, mikor lenukeolta az energyét akkor kell healelni, holy shock CD-re, meg úgy nemmellesleg a warrid spammolja rá a hamstringet és utol se ér csak 30 secenként egy shadowsteppel, de akkor sincs dráma.

Discpap - hunternél meg szvsz sanszosabb a papot ütni a warrinak. Vagy másik olcsó trükk, hogy ügyesen kikiteoljátok a hunterpetet losból és akkor a warrid megzúzza.

Lock-SP meg télleg nehéz, de túl kell élni. SR aura, ha téged nukeolnak akkor bubninál kerüld ez a mass dispellt, ha warrit nukeolják találja meg a spell reflectet, stb.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#16162) -conrad- válasza FefeeX (#16158) üzenetére


-conrad-
addikt

Igen, de az a különbség, hogy míg az armor cuccokat nem lehet a trade ablakon át feltenni, addig a távcsövet igen. Mivel nincs rajta itemlevel req. így nem tudom miért írták azt, hogy nem megy fel kicsi cuccra. Fegyvert nem akarok BOE-t, hanem egy BOP-osat, mert az jobb, és amúgy is megy a trade ablakos móka.

slayer006: köszi a linket, de nem kell. :) Egy twink karaktert csinálok, a lehető legjobb cuccokat szerzem meg neki, illetve már meg is van, csak a fegyvernél van probléma. Ugyanis azt olvastam, hogy valami +5 wpndmg tehető fel rá, ami egy lvl 20 req.-es zöld scope. Viszont van ugye a 360 engis +15(?) wpndmg-es kék scope is, illetve 375-ös crites ap-s, aminek a felrakásához kell egy min. lvl60as kari, de mivel nincsen rajta itemlevel req, és a trade ablakban feltehető, elvileg fel kellene mennie rá. Viszont feleslegesen nem akarom megcsináltatni, ha nem megy fel, utánaolvasni itt sajnos nem tudok, ezért gondoltam, hogy ha itt esetleg találkozott valaki már ilyen problémával, akkor tud segíteni.

[ Szerkesztve ]

(#16163) -conrad- válasza -conrad- (#16162) üzenetére


-conrad-
addikt

Kis korrekció:
"....nem tudom miért írták azt, hogy nem megy fel kicsi cuccra..." - nem a ph! fórumban, máshol javasolták a twinkcuccra a kicsi távcsövet, nem értettem az okát, hogy miért nem a nagyot.

"....utánaolvasni itt sajnos nem tudok....." - ez a munkahelyemet jelenti.. :)

[ Szerkesztve ]

(#16164) Cathfaern válasza s7evcsenko (#16153) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Had adjak egy jó tanácsot: ha már tört szerveren játszol, akkor legyen annyi eszed, hogy az ilyesmi kérdéseket ne itt tedd fel, mivel a kérdéseid 90%-a bugokból fog adódni, s innentől kezdve nyilvánvaló, hogy tört szerverről van szó, aminek a tárgyalást az #1-es hsz tiltja. Innen remélem nem kell tovább részleteznem...

(#16165) -conrad- válasza -conrad- (#16163) üzenetére


-conrad-
addikt

Megoldódott, a level req a scope-okon nem az engineer szintjét jelöli aki felrakhatja, hanem az itemlevelt is. Így az accurate scope az egyedüli feltehető távcső arra, amit szeretnék.

(#16166) s7evcsenko válasza Cathfaern (#16164) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Gyerekek... ne lovagoljuk már ezt a témát...
Vettem az adást, meg is értettem! ;)

Mint írtam, a dolog ezen részét megértettem, elnézést is kértem!
A segítség kérés részével viszont nem teljesen értek egyet... egyáltalán nem biztos (bár valószínű, hogy igazad van), hogy mindent a bug.ra kell ráfogni!

Elég gáz lenne, ha már segítséget sem lehetne kérni csak mert nem eredeti játékkal játszom, szerintem ebben az esetben a hasonló játékos topikok nagy része igen csak pangna!
Inkább maradjunk abba, hogy ha úgy érzik a segítő szándékú userek, hogy a bug az én ellenségen, akkor nem válaszolnak a kérdésemre... ez így kivitelezhető? :U

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#16167) Wolverine válasza s7evcsenko (#16166) üzenetére


Wolverine
félisten

Összefoglalom: ha valami bugos, akkor a) törtön játszol, nem fogunk segíteni, mert live-on jó; b) Wrath bétázol, akkor meg azért nem fog segíteni senki, mert irigy dögök :DDD (no meg mert jelenleg 3-an bétázunk a topikban, ha jól emlékszem)
(mondjuk nálad a b kiesett eleve...
szerk: a topikban ez az aranyszabály: ha törttel játszol, akkor ki fogunk utálni nagyon gyorsan és a modráció határán belüli keménységgel.)

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#16168) Nevar válasza FefeeX (#16155) üzenetére


Nevar
aktív tag

Én is játszottam hétvégén warrior-paladint haverral, kölcsön warriorral, hunteres teamek ellen nagyon észnél kell lenni mert szegény paladin manáját 2 perc alatt teljesen leszívják :( Skorpió pettel meg se éri dispelezni a stinget mert mire leszeded a poisonöket meg a stinget aminek amúgy is van dispel resistje, már kb többe került, mintha megvártad volna hogy letikkeljen magától + GCD pazarlás. Hunteres teamek ellen mindenképpen próbáljátok megölni a petet, különben nem fogsz tudni inni. Priestet tegye warriorod focusba, és ha burnöl akkor intercept és kb ennyi. Priest hunter elvileg könnyebb mint a druid hunter, kevesebb CC-jük van, amit le is tudsz dispelezni. Szóval priest hunter ellen maradjon a priesten, és a hunter petre meg váltogassatok ki (taunttal, mocking blowval be lehet húzni akárhova), előbb utóbb meghal, vagy a priest kifogy manából.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#16169) Ribi válasza s7evcsenko (#16166) üzenetére


Ribi
nagyúr

Problema a tobbi jatekkal szemben, hogy mmo tort szerverek bugosak mint a veszedelem Ez minden mmoval igyvan.
Nekunk pedig nincs kedvunk es energiank kideriteni kerdezz-felelekkel, hogy vajon bugos vagy csak valamit rosszul csinalsz. Amugy pedig mar kiderult hogy tort szerveren jatszol, igy felesleges olyan kerdest feltenned, hogy ez vagy az miert nem megy. Itt a kerdesek olyanok szoktak lenni, amik bug fuggetlenek.

(#16170) elit_hun


elit_hun
őstag

Nem is arra céloztam, hogy a paladin szar lenne 2v2-be, de a druidákhoz, priestekhez képest gyenge :( Sehogyan se bírunk 1600 fölé menni, ugyanis pl a priest warlock ellen nincs esélyünk, a paladint fél perc alatt kinyírják, és ált 1v1-be maradok egy lockal, úgy, hogy nekem van 40%HP-m (pala kb 2 healt tudott elcastolni...) a locknak meg közel 100% :W
A mage&rugó meg valamiért nem jön be nekem :(

Mondjuk warival egy kicsit jobb, a wari altom is egy palával tolja, és ők azért tartani tudják az 1600-at 3v3-ba, és 2v2-be is :)

hja, ha az embernek nincs szocialis kapcsolata, mindenkihez probal beszelni, ebbol lesznek az utcan motyogo oregasszonyok - meg a bloggerek ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

(#16171) s7evcsenko válasza Wolverine (#16167) üzenetére


s7evcsenko
addikt

Hát elég érdekes felfogás....
Még soha nem láttam egyetlen hasonló hozzáállást, másik játékos topikban!
A nyilvános warezért máshol is szólnak, de nem köpködik senki senkire.... mindenki segít ahol tud... ez a fórum lényege szerintem, nem a kiközösítés!
Mindenkinek egyéni szocproblémája, hogy milyen oprendszeren, milyen játékkal játszik, magánügye, hogy milyen úton szerezte be... ettől még ember marad!
Elnézést kérek mindenkitől, hogy ide mertem pofátlankodni, többet nem fordul elő!
További jó fórumozást! :R

Ribi: igen, az ilyen jellegű kérdésekben valóban fennáll a bug veszély!
Viszont a ha azt kérdezem, hogy van-e valami kiforrt stratégia a karakter fejlesztésére, mit érdemes használni és milyen irányban érdemes fejleszteni a karaktert, akkor az már minden bug-tól független! Na de mindegy... majd csak belejövök magamtól is!
:R

[ Szerkesztve ]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

(#16172) Wolverine válasza s7evcsenko (#16171) üzenetére


Wolverine
félisten

Nem köpködünk a tört szerveresekre, viszont nem segítünk. Ez van. (előre szólok: a wow.hu-n ugyanez az aranyszabály, ott sem érdemes kérdeni törtös bugokkal kapcsolatban.)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#16173) Cathfaern válasza Wolverine (#16172) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

És itt a pont. Innentől kezdve akárki folytatja a témát, azt jutalmazni fogom.

(#16174) FefeeX válasza sasa311 (#16161) üzenetére


FefeeX
veterán

Köcce, azért ilyenekből sokat lehet tanulni... :) akkor sokkoljak sokat... csak azért nem használom gyakran, mert sok mana... :)

(#16175) Cathfaern válasza FefeeX (#16174) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Healer alapszabály: célpont életbe tartása >> mana hatékonyság. Másként fogalmazva: mindegy mennyi manád van, ha halott vagy :)

Személyes vélemény, hogy arénába healerként egyszerűbb belejönni, mint "dps" kasztként. Mivel dps (még ha tank is volt korábban) pve-ben/fejlődés közben ahhoz van hozzászokva, hogy ő üti szépen a célpontot amit kell, a healer meg életbentartja közben. Ezzel szemben pvp-ben neki is életben kell tartania a healert, de legalábbis figyelnie kell rá, meg kell védenie (pl. amit írtak lentebb hogy mana burst esetén intercept, stb.). Ezzel szemben healerség az elég hasonló, csak azzal kell pluszba számolnia, hogy bármikor rá is aggrozhatnak (persze ez csak a legeleje a dolgoknak, kicsit magasabb szinten már mindenkinek egyformán nehéz).

[ Szerkesztve ]

(#16176) FefeeX válasza Wolverine (#16167) üzenetére


FefeeX
veterán

Nem szeretnék jutalmat, csak egy kis kiigazítás: nekem, mint már asszem írtam ide is, volt két bugos questem palával, official, mindkettő Blade's Edge-ben, és érdekes mód csak nekem volt bugos, kapott a gém wowfixet, töröltem a mappákat (interface, wtf, stb) és már a GM se tudott mit mondani, szüz wowwal se ment... Mellettem egy srác meg megcsinálta... Szerver restartban bíztam, de az se segített... Szal van ilyen is, de valószínű nálam van a hiba mert a GM-ek (3al is beszéltem) még sose találkoztak ilyennel, csak ami megoldódott a törléstől... -- ergo sz@r a gépem :P

Cathfaern: végülis igazad van, de akkor át kell számoznom a buttonokat :)
Ja és a hülye holyhope mintha arénában nem rakná rám a holy shockot... Ezt nem nagyon értem, de mindegy...

A hunteremnek meg mégis rá kéne talentolni a 30% pet speedre, mert igy sose éri utol akit kell... Azóta többet szivok...

[ Szerkesztve ]

(#16177) smety


smety
csendes tag

Sziasztok!

Eladó 3db 60napos feltöltőkártya! (csak egyben)
Ha valakit érdekel, dobjon egy privit!

Üdv!

(#16178) FefeeX válasza smety (#16177) üzenetére


FefeeX
veterán

Csak egyben? Ki az az őrült aki fél évre megveszi egyben? Nekem az se tuti h köv hónapban játszani fogok.. Egyébként mintha ennek nem itt lenne a helye...

[ Szerkesztve ]

(#16179) sasa311 válasza FefeeX (#16174) üzenetére


sasa311
veterán

Igazából 0% mana felett meghalni meg nem szép dolog :-)
Ha elfogysz majd tökéletesítitek a technikát. De azt tartsd észben, ha a warriorodnak annyi köze van a játékhoz, hogy /target priest / nuke akkor ki fogtok kapni. Mert segítenie kell téged abban, hogy ne zúzzanak le, hamstringel, ha kell akkor fearrel, intervannel. Mikor le kell ülnöd inni akkor meg nem ész nélkül mennie mint a hüjegyerek, hanem shield, def stance, reflect, shield block és minél tovább élni, hogy minél többet ihass.
Így S4-ben az aréna már nem arról szól, hogy kinek fogy el a zöld csík előbb, a kék csík ellen harcoltok. (kiv. a csak DD team, de az meg rogue/frostmage és lock/SP kb)

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#16180) smety válasza FefeeX (#16178) üzenetére


smety
csendes tag

Szia!
Tudod, őket hívják fanatikusoknak. ;)
Amúgy azért szeretném egyben eladni, mert nincs kedvem össze vissza rohangálni.

(#16181) FefeeX válasza sasa311 (#16179) üzenetére


FefeeX
veterán

de nem csak conjured itemet lehet enni/inni arénában? Szóval warrival az 2v2ben akkor kizárt...

Mivel lehet gyorsan targetet váltani? Ez inkább a hunteremnek lenne fontos hogy cc-zzek egyet a másikat meg lőhessem tovább...

[ Szerkesztve ]

(#16182) Wolverine válasza smety (#16180) üzenetére


Wolverine
félisten

Aki ilyen, az kártyával fizet és olcsóbban megússza ;)

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#16183) sasa311 válasza FefeeX (#16181) üzenetére


sasa311
veterán

1., star's tears-t lehet inni arénában, honorból tudod venni ott, ahol a honor epoxokat.

2., Proximo

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#16184) FefeeX válasza sasa311 (#16183) üzenetére


FefeeX
veterán

proximo-n kattingatni kell, star's tears-ért meg thx, magamtól sose jöttem volna rá... :R

Hunterrel sajna a lövéseket is kattingatni kell, amíg valaki nem mondja meg hogy csináljak kombó makrót, mert annyi shot van, hogy hajaj... A menekülések vannak begombozva vele...

Jah: az elvetemültek nem 8k-ért játsszák a 60 napot hanem 6-ért kártyáról, sőt még a kevésbé elvetemültek is egyre többen :)

[ Szerkesztve ]

(#16185) sasa311 válasza FefeeX (#16184) üzenetére


sasa311
veterán

Rettenetesen sok shot van hunterrel,
Van egy steady, amit összemakrózol az autoshottal és a kill commandal.
Van egy arcane shot, amit csak dispellre kell használni az arénában.
Van egy viper sting
Van 3 fajta trap, amit kár bebindelni, mert sok a CD rajta, annyi klikk belefér.

Ez így összesen 3 bindelt gomb, és kb 10-et lehet úgy bindelni, hogy közbe mozogni is tudj.

Ezen kívül van egy multishot, amit sose használsz kb 2v2-be.

hűha....

[ Szerkesztve ]

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#16186) CactuS válasza FefeeX (#16184) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Az ügyesebbek meg digitálisan veszik a GCt és az még olcsóbban jön ki, főleg most, hogy lent van a dollár árfolyama ;)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#16187) FefeeX válasza sasa311 (#16185) üzenetére


FefeeX
veterán

Akkor én vagyok a béna, de arcane shotot CD-re, Multit is ha megállok...
Steady-re ha téged lőnek esélytelen, viper az okés, de ha kiteolsz akkor megin se steady se auto... emellett rapid killing, hunters mark, scatter shot, feign death, kill command... najah...

(#16188) FefeeX válasza CactuS (#16186) üzenetére


FefeeX
veterán

"6-ért kártyáról" most nem ugyanarról beszélünk? Mert én a bankkariról beszélek - főleg hogy Euróban vonnak le, nem dollárban :)

(#16189) Nerevarine válasza FefeeX (#16184) üzenetére


Nerevarine
csendes tag

proximo-n kattingatni kell

Asszem be lehet bindelni a proximót is, úgy valamivel talán gyorasbb. Bár nemtudom kinek van felesleges 5 hotkey slotja amit el is tud érni normálisan.

(#16190) Nevar válasza Nerevarine (#16189) üzenetére


Nevar
aktív tag

Hopp, megvan a rég elveszett regem :DDD :Y

[ Szerkesztve ]

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar

(#16191) sasa311 válasza FefeeX (#16187) üzenetére


sasa311
veterán

A hunter + healer felállás az Drain team. Nem arról szól, hogy kinukeoltok valakit, hanem, hogy ledrainelitek szépen és elfogynak. Nincs más opció gyakorlatilag.

A rapid killing az egy talent, nemtudom mit akarsz vele. Talán a rapid fire-re gondolhattál, de az meg 5 (ill. talentelve 3) perces CD, azt elégéé felesleges bebindelni.
Hunter's mark, fd, scatter mehet bindre, KC benne van a makróban. De ez még így is bőven kifér, kb ezeket a gombokat tudod bindelni úgy, ogy közben még mozoghatsz is:

0-6
q-e-r-t-f-g-í-y-x-c-v-b-<capslock>-shift-ctrl-alt.
+ egész bindek

Nemtudom mekkora a kezed de én ezeket mind elérem.

Amúgy a hunter kite-ol kb a legjobban, imp. wingclipspam, entrapment, imp. conc. shot.
Ha meg palával nyomod akkor még freedomot is kapsz. Ennek bőven elégnek kell lennie ahoz, hogy elfuss és steadyzz. Multival meg arcaneshottal nem bírod ki manával. Arról nem is beszélve, hogy az arcane shot legfőbb dolga a dispell (pl. az ellenséges warriról a freedom) nem az a 700 dmg amit csinál.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#16192) FefeeX válasza sasa311 (#16191) üzenetére


FefeeX
veterán

Nah a végén még tanulok is valamit, próbálkozom egyébként ellesni, csak nem olyan egyszerű ez mint ahogy hangzik... Tapasztalatom szerint a huntert az egyik legnehezebb PVPben játszani...

Ránéznél a talent fámra, hogy mit változtassak meg? (persze a 30% kinti futás mellett)

Mi van abban az esetben, ha felfelé igyekezve 2 DD ellen futunk? azokat is szipuzni kell? Mióta MM retalenteltem elég siralmasan állunk... :(

(#16193) sasa311 válasza FefeeX (#16192) üzenetére


sasa311
veterán

[link]
Mi ilyet használunk a hunter párommal (Rdroid + hunta), csak nem kisebb változtatásokkal, pl multi helyett imp. conc. shot, stb, de semmi lényeges, játékstílusfüggő.
Az, hogy a pet outdoor speedje +30% az jó druida ellen. És kb itt ki is fújt. Igazából blade edge-be így is simán lerázod magadról a petet.
Amúgy a hasznos olvasnivaló: Druid+hunter, de megtalálod a többi felállást is. Mondjuk druid + hunter szerintem nagyon élvezetes, főleg, hogy ciklonnal és rootal + a hunter, melee ellen ez a páros a legocsmányabb kiter kombó.

2 DD ellen túl kell élni kb 40 secet és nyeretetek.

Amúgy mi sose rusholunk, oszlop mögé be aztán megnézzük mi az ellenség.

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#16194) DebilEvil válasza sasa311 (#16185) üzenetére


DebilEvil
tag

Hmm, makrozott steady, max ha olyan tarsad van aki rogziti celpontot es max range-rol tudsz esetleg 1-2 steady-t loni.
Arcane shot-bol ha csak dispell es manat akarsz sporolni akkor rank6, de burn-hoz kell a max rank.
Igen kell a viper, aztan a legtobb esetben mehet is melle egy silencing shot is.
Multit is hasznalni kell, szinten a burn miatt. Scatter-t sem szerencses clickelgetni. Melee ellen a scorpid sting-et sem clickelni kell. Majdnem elfelejtettem van meg egy concussive shot is. Ez igy 9, az aimed-et azt akar nyomkodhatod is, a 3 csapdat is.
Wing clip, flare, FD, scare beast, pvp trinket sem az a majd rearek egerrel nyomogatni tipus.

A BM fele nuker team-eknel termeszetesen nincs silencing es scatter, de van egy intimidation. Ott nem kell valoszinuleg a scorpid sem.

Amit leirtal az a pve BM hunter, de annak nem kell viper stinget hasznalni.

(#16195) sasa311 válasza DebilEvil (#16194) üzenetére


sasa311
veterán

akivel én tolom tudtommal nem klikkel, mégis elfér minden binden. Kb 20 gombot lehet bindelni, nemtudom az kinek nem lehet elég -_-

Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?

(#16196) DebilEvil válasza FefeeX (#16192) üzenetére


DebilEvil
tag

Az elso dolog, amin valtoztass, 2v2-ben kell az imp revive pet, mert egy jo team, ha kicsit nem figyelsz kinyirja a peted, es sokkal konnyebben fogod tudni felszedni.

(#16197) FefeeX válasza sasa311 (#16193) üzenetére


FefeeX
veterán

nice, nice, drood talentfát is nyomhatnál mellé :)

Mennyi a rétingetek?

(#16198) DebilEvil válasza sasa311 (#16195) üzenetére


DebilEvil
tag

En sem irtam tobbet 20nal, shot-bol 9, 5 egyeb skill, ezen kivul meg a pet attack es pet follow van bind-olva nalam, ez 16. Ez nekem igy kenyelmes es nem is kell polipot jatszani.

(#16199) DebilEvil válasza sasa311 (#16193) üzenetére


DebilEvil
tag

"Mondjuk druid + hunter szerintem nagyon élvezetes, főleg, hogy ciklonnal és rootal + a hunter, melee ellen ez a páros a legocsmányabb kiter kombó."

Csak ne talalkozz hasonlo tudasu es gear-ben levo mirrorral :) Volt egy masfel oras meccs, ami utan mar nekem is pihenni kellett :)

(#16200) bobace válasza sasa311 (#16193) üzenetére


bobace
őstag

Én mint balance druid kentem BM huntával. Sok csapatnál a healer egy healt nem tudott elnyomni már halott volt a társa. a 40 sec sem volt kritikus, mert ha nem halt meg az ellen, akkor váltottam fegyót és ha kellett healelgettem. Iszonyatosan élvezetes volt játszani így. A retingünkön nem látszik sajnos, hogy milyen prók voltunk :D Sok 2DD-s csapat kinukeolt és egy-két healer-DD csapat ellen is becsúszott a loss. Annyira lutri a dolog, minden az ellen setupján múlott. 2 casteres csapat ellen kb egyedül nyertem, 2 Melee szétszedett egyből...

DebilEvil: én is a multkor UC arénában kb 20 percig szaladgáltam körbe-körbe egy lifebloommal, vártam mikor unja meg az ellen a dolgot, és lép ki, de nem akartak az istennek se... Aztán mikor én is meguntam akkor megálltam és hagytam magam szétszedni

[ Szerkesztve ]

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=- (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.