Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-12-04 16:14:18

LOGOUT.hu

A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52004) szabonagyur válasza Djuree (#51990) üzenetére


szabonagyur
félisten

Nem akartam eddig személyeskedni, de ha már okoska lettem hála neked, akkor hozzá tenném, hogy az eredeti hozzászólásod továbbra is hülyeség ahogy van. Az, hogy vannak programok amik nem mennek ez így van, Win7 esetében is volt ami nem ment mert XP alatt adták ki. De attól, hogy vannak dolgok amik nem mennek attól nem sz@r valami, erre kellene csak felhívni a figyelmet, hogy lehet.

Ezzel meg, hogy céges progi meg tervező ezzel csak vaktában tüzelsz... Tudok céges programot ami Win7 alatt sem megy, innentől a Win7 sem ajánlott akkor? Vagy ebben az esetben már a szoftver a szar, hogy nem írták meg Win7-hez?

Konkrétummal kéne bizonyítani az állításodat. Premete kolléga legalább érvekkel támasztja alá ami nem megy vagy nem úgy ahogy kéne.

@(#51993) Djuree: "amúgy meg mindegy, ha adott hardverre/szoftverre van írva, 20 éves drivernek is mennie kell..." Ennek a mondatnak mégis mi értelme van? Ezt magyarázd meg annak a sok Sound Blaster tulajdonosnak akinek egy sor hangkártyája már Win7 alatt sem megy, vagy azoknak akiknek Intel videókártya van és 1 évig támogatott. Igen addig jó a mondatod, hogy adott hardverhez írják a drivert és azt adott szoftverhez. De amit megírnak Win98-ra azt meg kell írni XP-re, Win7-re, Vista-ra is ugyanúgy.

[ Szerkesztve ]

Eladó: DUPLO 10978 120 db-s bontatlan

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 8 / 8.1 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.