Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz nbware #52450 üzenetére
A Windows Update-n megjelent az AMD legújabb, WDDM 1.3-as drivere, ennek semmi köze az MS-hez, AMD driver. Sok kártyánál, főleg ami régebbi mint a kolléga 6-os szériája az újabb AMD driverk problémásak lehetnek, nálam is így van a 7-es szériás AMD kártyám, hogy a 2014-es driverek nem tökéletesek hozzá.
Így néz ki: -
szonesz1230
csendes tag
válasz szabonagyur #52448 üzenetére
A Windows Update ki van kapcsolva, igy az nem lehetett. A driver a legfrissebb, de azért újra telepítettem (ismerve Murphy törvényét ), tesztelésként most párszor újra indítottam a gépet + pár progit futtattam ahol eddig mindig bejött a kékhalál, de eddig jónak tűnik.
-
nbware
senior tag
válasz szabonagyur #52451 üzenetére
ma is tanultam valami újat köszönöm
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
félisten
-
szonesz1230
csendes tag
válasz szabonagyur #52454 üzenetére
Valószínűleg nálam is ez lehetett, mert egy programmal frissítettem az összes drivert mikor telepitettem a rendszert (egy gombos kényelmes módszer amatőröknek).
De most hogy vissza tettem az AMD oldalán találhatót így már pöpec! =)
Köszönöm a gyors a segítséget. -
félisten
válasz szonesz1230 #52455 üzenetére
Nincs mit, AMD drivekkel szívás van egy ideje mind mobil mind asztali fronton, előbbinél még jobban.. :/
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Az enyémre valaki?
Köszi! -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
este raktam fel a 8.1-et frissítettem is
egy ssd-ről megy a rendszer
ez okés is
viszont van mellette még 5 hdd és van rajtuk 3-4 mappa amihez engedélyt kér (200-400GB videók ,adatok)Microsoft account-al vagyok bejelentkezve
netplwiz-ben beállítottam hogy Home user helyett Rendszergazda legyekde még így is csak akkor engedi megnyitni ha rámegyek a mappára és elfogadom hogy
rendszergazdaként nyitom meg
(ez egyébként szerintem azért van mert a régi rendszeren ezek megosztott mappák voltak
lehet azokról kellene pár rejtett fájlt törölni)de egy program pl letöltésvezérlő
már nem tud hozzáférni a mappákhoz még akkor
sem ha rendszergazdaként indítom (almappákat már nem látja)biztonságnál ez látható
[link]
(az ismeretlen fiók az nem tudom mit takar )most 3 profil van gépen
[link]+
ezt kb fél órával ezelőtt töröltem de megint itt van
[link] -
mcs
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudnám kiiktatni teljesen a Microsoft beépített PDF olvasóját, hogy sose induljon el? Az a gondom vele, hogy rendszerindításkor mindig elindul, és folyamatosan max órajelen járatja a videokártyámat.
-
félisten
-
mcs
veterán
válasz szabonagyur #52468 üzenetére
Igen, én magam is meglepődtem ezen.
Tegnap nézegettem Aidaban és GPU-zben is, hogy mi a fenétől jár egyfolytába maxon a kártya, és akárhányszor bezárom ezt a fütyit feladatkezelőben, egyből visszaáll takarékos módba.Amúgy se a telepített programok, se a szolgáltatások között nem találom, így fogalmam sincs egyelőre, hogyan bírnám kiiktatni.
-
Воланд
titán
nah, ha megtalaltad, akkor fel van telepitve. ami azt jelenti, hogy ott van az all apps kozott. ott meg jobb egergombbal rakattintasz es torlod az alkalmazast.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
netpeti98
addikt
válasz szabonagyur #52475 üzenetére
Ha jól látom a memóriára panaszkodik, lehet szoftveres oka is, de nálam memória csere lett a vége annakidején. A szoftvereid stabilan működnek?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nem találkozott valaki olyan applikációval, ami megadott időközönként megjelenít egy képet a webről live tile-on? Esetleg tudja valaki, hogy pinned site tile-ját hogyan lehet refreshelni? Google szerint nem lehet, de hátha valaki tud megoldást.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
premete
veterán
válasz szabonagyur #52475 üzenetére
Van, windows 7. Én is teszem vissza, ha lesz rá időm.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
félisten
válasz premete #52480 üzenetére
Hát nem tudom mi lesz ebből, AMD driver volt eddig hibás, az nem lep meg, ha nem lenne meg a kártya 2 éve akkor nVidiat vennék... De ezt a hibát nem tudom hova rakni, mivel csak a kernelre hivatkozik.
Szivatom még magam egy darabig, max újrarakom aztán ha nem lesz jó megfogadom a tanácsod.
-
törölt tag
Üdv!
Megvásároltam még régebben a Windows Store-n a Doritos Crash Course Go!-t és a Gunstringer-t és most telepíteni készültem őket, azonban mind a 2-nél hibaüzenet fogad. Kis keresés után jöttem rá, hogy mind a kettőt leszedték a store-ból. Ilyenkor vissza lehet kérni a pénzt, amit konkrétan kivágtam az ablakon? (PayPal)
Doritos
Gunstringer -
Kephamos
addikt
Üdv!
8.1-en, ha a PC-re kötöm a tévét és a képernyő tükrözést választom, akkor mintha mindkét képernyőn alacsony felbontásban futnának a programok. Mitől van ez?
-
zozimoto
aktív tag
Hali.
Reggel ez fogadott: an operating system wasn't found. Try disconnecting any drivers that don't contain an operating system. Mitől lehet ez? Win 8.1 volt ?[ Szerkesztve ]
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
SirRasor
addikt
válasz dodopek #52477 üzenetére
Rágugliztam és sajnos ez több embernél előfordul, de a microsoftosok nem tudnak rá megoldást.
Ha az english nem megy olyan jól, akkor lényegében ilyeneket próbálgatnak, hogy:
hálókártya driver frissítés, újratelepítés, kicserélés másikra, vírusirtó leszedése, repülőgép mód kikapcsolása (WTF, nyilván ), szóval semmi extra, de senkinél se hozott eredményt.Ja meg több embernek 8.0 -> 8.1 váltáskor jött elő.
Make Love not war!
-
bercesb
csendes tag
MSI MS-7254
Intel Celeron D 352, 3200 MHz
2 GBN DDR2-533 RAM
ATI Radeon Xpress 200Tudom nem mai darab, de azt hiszem ez nem lényeges. Minden driver telepítve van.
Windows 8.1 x86 van rajta.Kérdés: induláskor miért nem lép túl a fekete képernyőn (még a fiók betöltése előtt). Helyi fiókot használok. Csak úgy tudok belépni, hogy a sleep gomb megnyomásával alvó állapotba küldöm, majd felélesztem. Az az érdekes, hogy látszólag betölt, mivel van, hogy egy-egy gomb lenyomására bevillan a az asztal, a tálca, de ennyi. Feladatkezelőbe nem tudok belépni, szóval onnan sem tudom betölteni az explorert.
Még valami: ha egy-egy szolgáltatást letiltok, vagy újra engedélyezek, akkor az újraindításoknál nem csinálja ezt, viszont amint leállítom pár percre, onnantól kezdve végig ezt csinálja.
Eseménynaplóban egyelőre nem találtam meg miért akad el.Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Sziasztok!
Itt szívok egy (eredeti) Windows 8.1-gyel. A KB2912355 update egyszerűen nem akar felmenni, már mindenféle fellelhető javaslatot próbáltam, de semmi sem volt hatásos. Ha frissítésként rakom fel, akkor 800f0922-es hibával elszáll. Ha pedig külön telepítővel (az 5 szükséges frissítés felrakása után), akkor felmegy, majd újraindítok és "Frissítések kezelése" üzenet mellett való 100%-ig számolás után "A frissítéseken végzett művelet nem sikerül. Módosítások visszavonása." üzenettel találkozom.
Bármi ötlet? 21-edszer nem fogok nekiesni, a hócipőm tele van már. A KB2961908 frissítés is csak azután ment fel, hogy BIOS-ban kikapcsoltam a Secure Boot-ot.
-
félisten
válasz megema #52488 üzenetére
Az alap W8.1-et elsőre beaktiválod, aztán Windows Update-ről azonnal frissítesz(összes fontos frissítést pakold fel). Csak a másodszori Windows Update kapcsán fog megjelenni az Update 1-es csomag.
(Ha külön töltöd le (~700MB) és telepíted(de ezt is csak akkor lehet, ha már előtte az összes fontos frissítést felraktad WU-ról, egyébként valami "ez a frissítés nem ehhez a rendszerhez készült" vagy valami hasonló hibaüzivel leáll), akkor is meg fog újra jelenni a WU közt, ugyanúgy KB2912355 néven kb 200MB méretben)Az az "az 5 szükséges frissítés felrakása után" nem tudom mit takar, de azt biztosan, hogy szükségtelen manuálisan ilyennel szórakozni.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
megema
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #52489 üzenetére
Nem most lett telepítve, 1-2 hónapos gép. Csak azt kéne megoldanom, hogy felmenjen az update. Nincs másik telepíthető, csak az a 2, aminek írtam a kódszámát. Illetve már csak az Update 1. Na most már odáig eljutottam, hogy frissítésként felrakva is ugyanazt produkálja, mint a külső telepítő esetén. Tehát felmegy, csak újrainduláskor visszavonja.
Ez a sok próbálkozás nem tett jót, mert lassabb is lett a gép. Illetve indításnál bekapcsolódott a boot menü is, amit teljesen nem tudtam még kikapcsolni. Egy fél másodpercre felvillan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy OEM kiszerelésű Windows 8.1 rendszert. A telepítés után azt vettem észre, hogy már az update 1 van rajta. Ez hogy lehet? Talán van update 1-es telepítő is? Telepítés után rögtön ez fogadott, az update-et még nem futtattam.
-
félisten
válasz megema #52490 üzenetére
A hibakódot tekintve ezt gyakrabban az okozza, hogy valami gátolja nethez való "hozzáférést"... Ez lehet egy adott víruskergető(vagy hogy túl erősre van állítva a védelem), lehet routerbeállítás kérdése avagy épp VPN kliensek használata...
Sajnos más ötletem nincs(újratelepítésen kívül, amit gondolom elkerülnél, de tekintve, amit írsz, lehet így is az lesz belőle...)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
válasz Kephamos #52483 üzenetére
A TV alacsonyabb felbontású, mint a monitor? Mert akkor azért. A tükrözésnél mindkét megjelenítőn azonos felbontás van, vagyis 100%-ig megegyezik a tartalom. Azért hívják tükrözésnek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Garsza
veterán
Helló Windows 8.1 szeretném telepíteni USB ről megcsináltam bootolhatóvá a pendrivet felmásoltam rá a filekat. Ha bedugom a gépbe az pendrivet és beállítom hogy arról bootoljon akkor be is bootol róla de csak annyi történik hogy megjelenik a Win 8 logó és tovább semmi. MSI 880GM-e41 AMD B50 Proci 4GB ram
Viszont ha beledugom az aláírásomban szereplő configba azon gond nélkül elindul a telepítő mi lehet a gond?
-
megema
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #52492 üzenetére
Viszont most már nincs hibakód, mint mondtam.
Lehet újratelepítés lesz belőle. Találkoztam egy olyan opcióval is, hogy rendszer felújítás. Ezzel van tapasztalata valakinek? Minden elveszik, ami nem a fiókban van?
Már csak egy kérdés van. Lehet szerezni valahonnan Dell OEM ISO-t? Product key a BIOS-ban van.
-
Garsza
veterán
válasz Balathruin #52498 üzenetére
Közben feltelepült csak kellet várni vagy 10 percet. Addig olyan volt mintha nem történne semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest