Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Jön a copilot naviszotver win8-ra és wp8-ra is.
-
GEPESZ66
veterán
WIN7 esetén a gép indulásakor a Num Lock bekapcsolt volt, most viszont WIN8 esetében nekem kell bekapcsolni a billentyűzeten.
Mit kell beállítani, hogy a gép indulásakor bekapcsolva legyen?
NOD 6-ot , vagy AVG 2013-at ajánlatok inkább WIN8-ra? -
dannyl
addikt
Sajnos a kezdeti nagy Win8 imádatom kezd alábbhagyni (2-3 hónapja használom). Olyat csinál, hogy napi 1-2x random kifagy, hang beakad, és folyamatosan zúg. Néha kékhalál, néha csak szétesik a kép. Felraktam a legújabb videókari drivert, hátha az segít (most feb. 18-án jött ki). De ma megint találkoztam a fagyással. Elég kellemetlen. Nem hinném, hogy hardver gond, mert eddig jó volt, meg win7 alatt is tökéletes volt. Találkoztatok már ilyennel? Angol fórumokon olvasgattam, sokan panaszkodnak erre, de megoldás nem igazán volt sehol
-
masholnap
senior tag
ezzel nem értek egyet. szerintem minél laikusabb egy ember a gépéhez, annál fontosabb, hogy komolyabb védelmi szoftvert használjon. a beépített pont azoknak kevés, akiknek szánták.
én ráadásul szeretem is, ha alkalomadtán figyelmetlen vagyok, és mégis hülyeséget művelnék, akkor még mindig van valami, ami rácsap a kezemre. a microsoft programja ezt nem fogja megtenni.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz dannyl #28507 üzenetére
Valami tuningba nem fogtál esetleg akkortájt, amikor ezt elkezdte? Nekem például ugyanaz a gép, ugyanazzal az overclock beállításokkal simán, stabilan futtatta a 64 bites Windows 7-est, de amikor a 8 Pro-t feltelepítettem, folyamatos kék halálok miatt visszább kellett vennem a lendületből.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
batt
aktív tag
válasz dannyl #28507 üzenetére
Nekem is ilyen gondom volt! Próbáld ki!
Vezérlőpult --- Felhasználói fiókok ---- Felhasználói fiókok felügyelete módosítása beállítása--- és kapcsold ki! Nekem ez volt a probléma oka!
Ha Kikapcsolod nem fogja megkérdezni illetve figyelmeztetni a windows amikor elindítasz egy programot vagy törölsz valamit! Próbáld ki hátha neked is ez a problem,nekem amíg ez az opció nem volt kikapcsolva randomba nekem is a te általad leírt tüneteket produkálta![ Szerkesztve ]
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
Tom5
addikt
Piros képernyő mitől lehet? (játék közben)
-
dannyl
addikt
válasz Taifa Díaz #28509 üzenetére
Nem tuningoltam. Most minden alapon megy. És full random csinálja. Van, hogy filmnézés közben, van, hogy játék közben, de semmi túlmelegedés, eléggé fejlett a gépem ilyen téren is.
Batt! Alapból ki van kapcsolva nálam ez. Ez az első, amikor felrakok egy új win-t. Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Kis segitség kellene. Feltelepitettem az ALPS Windows 8-as touchpad driverét, hogy a touchpad tudjon scrollozni, de ezzel előjött egy hülyeség, hogyha vélatlenül a scroll részen balra mozgatom az ujjam, akkor azonnal beugrik a charmbar az órával, és a kurzor ráugrik a charmbarra. Ha a bal oldalról huzom be, akkor meg állandóan programot vált. Sajna a driveren nem lehet ezt kikapcsolni. Valaki tudja a megoldást, hogy lehet kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
-
SirKero
őstag
Üdv.
Lenne egy nagy problémám.
A szomszédom vett egy lenovo laptopot előre telepített win8 rendszerrel. Az volt a terv,hogy ez mellé teszek egy win7-t neki. Elkezdtem a Win7 telepítését és csináltam neki helyet a lemezen ( töröltem particiókat de ami OEM vagy Lenovo néven volt meghagytam ) de amikor telepítettem volna azt írta ki,hogy nem lehet telepíteni mert "a kijelölt lemez GPT particionálási stilus szerinti"Sajnos úgy látszik töröltem valami fontos mappát is mert amikor szerettem volna az eredeti Win8-at vissza állítani nem lehet mert egy fontos file hiányzik.
Az lenne a kérdésem,hogy miképpen lehetne az eredeti állapotot vissza állítani.
Köszönöm előre is a segítséget.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
nagyúr
válasz SirKero #28518 üzenetére
Akkor buktátok a 8-at?! Az oem, meg a Lenovo, az a onekey program része, ami egygombos viszaóállítást takarja. Ha minden mást töröltél, akkor a 8-at buktátok. Esetleg a Lenovo-val kellene felvenni a kapcsolatot, mert lehet kküldenek telepítőt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Zoktondi
csendes tag
válasz wdtwrd #28496 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ az Open VPN-nel kapcsolatban.Mostmár rendszergazdaként minden csont nélkül feltelepült. Ám amikor elindítom a progit ezt az üzenetet kapom:
Úgy tudtam, ilyen esetben eleve fel sem települ egy program. Vagy valami más a hiba ?
Köszönöm a linket is a beállítása az még nem lesz semmi van magyar leírásom is már rá, csak menne.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz SirKero #28521 üzenetére
Hát ha törölted, akkor már nem tudjátok vissza állítani. Ezt meg a Lenovo-tól kérdezd meg, én freedos-al vettem a lapost.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
SirKero
őstag
válasz Sub-ZeRo #28522 üzenetére
Nem teljesen lett törölve ez hiányzik neki
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
soundsonic
aktív tag
Kis infó a Blue-ról: [link]
-
GEPESZ66
veterán
Végül felraktam a NOD6-ot.
Ha megnyitom a Művelet Központot, ill. bezárom, akkor ezt követően a tálcán lévő ikonja felett néhány tized másodpercre felvillan egy üzenet, ami a NOD-al kapcsolatos, mintha a védelem nem lenne bekapcsolva.
A Művelet Központon belül is a NOD-állapotára vonatkoző bekapcsolva-kikapcsolva üzenet váltakozik, pedig a védelem fut.
Ha nem nyitom meg a Művelet Központot, akkor nem látom a tálcán ezt a jelenséget, csak ott az ikon.
Mintha más is írt volna már erről, jól emlékszem? -
nagyúr
válasz SirKero #28523 üzenetére
Akkor meg az OKR 7.0 iso-t keresd meg neten, majd cd-re, vagy pendrive-ra rakd fel és ott javítsd. Azért egy kis infót keress hozzá, hogy mit kell tenni, mert dos-os less a felület.
-
GEPESZ66
veterán
válasz soundsonic #28526 üzenetére
Nálam a NOD nem kapcsolta ki a Defendert,nekem kellett megtenni.
-
Tibi86
aktív tag
válasz soundsonic #28526 üzenetére
Arról a képről már kiderült, hogy kamu.
Itt van még két kép a Blue-ról.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz SirKero #28523 üzenetére
Teljesen vagy nem teljesen, megsérült. Ezt eredeti médiáról lehet visszaállítani, amit ki kellett volna írni DVD-re mielőtt elkezdtek játszani vele. Ha ez nincsen meg, akkor annyi. Fel kell rakni egy másik médiáról tiszta Windows 8-at, a licenc elvileg a BIOS-ban van, tehát akár működhet is. A Lenovo féle image viszont bukta, ha csak support nem lesz jó fej.
-
veterán
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. A rainmetert szeretném berakni, hogy induljon a win8 startkor. Bemásoltam a megfelelő mappába az exe fájlt, de semmi...
Valami tipp?Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
labuwx
tag
Sziasztok!
Mi helyes módja annak, ha Debian 6-ot akarok már meglévő Win8 mellé rakni? Egyszer már próbáltam, akkor engedtem a Debiannak az MBR átírását. Debian indult minden gond nélkül, de a ha a Wint választottam a gruban, akkor mindig a helyreállítás varázslót hozta be, ami semmit sem tudott tenni.
-
Zoktondi
csendes tag
-
addikt
válasz adamssss #28531 üzenetére
Az exe fájl elírás vagy portable változatról van szó? Nálam a C:\Users\Nevem\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup mappában van a parancsikonja, rendes telepítős változat és indul is. Azt tudni kell a win8-ról, hogy ha egy programra a kompatibilitás fülön beállítod a rendszergazdai jogot, akkor azt nem indítja automatán a rendszerrel, hiába van az indítópultban. Ilyen esetben csak a feladatütemezőt lehet használni.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Joker88
őstag
lehet hogy hülyeség,de hogyan tudnék kirakni az Asztalra egy " Sajátgép,vagy számítógép" ikont/parancsikont ?
mint az XP-ben is lehetett,vagy a Win7-ben..In loving memory of Garrett Lockhart
-
wdtwrd
tag
válasz Zoktondi #28534 üzenetére
Kitartás! Ajánlott ilyenkor egy kínai-magyar szótár...
Philosophers are people who know less and less about more and more, until they know nothing about everything. Scientists are people who know more and more about less and less, until they know everything about nothing. /Robert E. Swain/
-
Dilikutya
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #26560 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám. Ma raktam fel, teljesen eredeti, dreamspark-os Windows 8 Pro. Lehúztam, átdugtam másik csatlakozóra, eszközkezelőben töröltem a vonatkozó ATA csatornát, de semmi. Olvastam máshol már registry hekkelős megoldást, de hogy őszinte legyek, a k.a. annak, aki ezt így összehozta.
Szerintem ennyi volt a Windows 8, holnap rakom vissza a 7-et, a jogosultságokkal is baszakodott. Egyszer használtam két napig céges gépen, de csak netezésre, optikai meghajtót se néztem rajta, akkor jónak tűnt. Röhej hogy nem látja a DVD meghajtókat...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
wdtwrd
tag
válasz Joker88 #28536 üzenetére
Biztos van rá szebb megoldás is, pár perc alatt ennyire tellett:
-nyitsz egy Intézőt (Win+E)
-baloldali részen a Számítógép feliratú elemen jobbegér és Rögzítés a kezdőképernyőn
-Win gombbal átváltani a kezdőképernyőre
-jobbegérgombot nyomni az újonnan megjelent Számítógép ikonon, majd alul klikkelni a Fájl mappájának megnyitása elemre
-a megjelenő ablakból áthúzni a Számítógép parancsikont az Asztalra és készMegcsinálni jóval gyorsabb mint begépelni...
Philosophers are people who know less and less about more and more, until they know nothing about everything. Scientists are people who know more and more about less and less, until they know everything about nothing. /Robert E. Swain/
-
wdtwrd
tag
válasz wdtwrd #28540 üzenetére
Mégis van egy szebb és gyorsabb (csak az előzőnél és nem Psychonaut-énál)
Nyiss egy intézőt (Win+E), lépj egyet FEL (bal felső saroknál lévő ikonnal) és a megjelenő ikonok közt kell lennie a Számítógépnek is, ezen jobbgomb -> Parancsikon létrehozása és máris megjelent a kívánt parancsikon az Asztalon.Psychonaut
Az vagyok születésemtől fogva
A fentiek alapján képzeld el miIlyen volt a mai napom[ Szerkesztve ]
-
norbi0604
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legegyszerűbb módja egy offline telepítő elkészítése az eddig megjelent összes frissítéssel integrálva? Milyen programok szükségesek ehez?
-
klambi
addikt
Failed to connect AUInstallAgent agent service
valaki találkozott ilyen pop up- al mikor bejelentkezett?"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
t72killer
titán
válasz norbi0604 #28544 üzenetére
Semmilyen progi nem kell hozzá, innen letöltesz egy updatepacket, kibányászod az MSU-kat belőle és DISM-mel integrálod. Nekem a multkoriban telepítés után még feldobott pár nem-biztonsági frissítést, ergo nem 100%-os a csomag.
NLite-ra és egyéb 3rd party programra nem bíznék egy win telepítőt... A DISM nagyon egyszerűen használható, én a szokásos könyvtár/meghajtóneveimmel csináltam egy .txt-filet, amit bemásolok egy admin-ként futtatott dos-ablakba, a végén ISO készítés pl ultraISO-val és kész a cucc (3 parancssor, mindegyiknek kell egy kis idő, nem szabad türelmetlenkedni.
Amúgy DISM-mel drivereket is frissíthetsz.
# mount image
dism /mount-wim /Wimfile:<wim> /index:<Index> /mountdir:<mountdir>
# integrate
dism /image:<mountdir> /add-package /packagepath:".\client\w61-x64\glb"
# commit & unmount
dism /unmount-wim /mountdir:<mountdir> /commit[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Dilikutya
félisten
Este óta nem jutottam előbbre: végleges Windows 8-ra van hivatalos megoldás a nem látható DVD meghajtó problémájára? A Dreamsparkról letöltött 9200-as build egyáltalán a végleges?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest