- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
A jelenlegi, 9 éves gépemen régóta a WIN10 fut.
Viszont a gép elég öreg ahhoz, hogy bármikor tönkremenjen, s a július 29-is közeleg.
Gondoltam, hogy összerakatok egy új gépet.Főként a WIN10-re való frissíthetőség miatt.
Ti nem frissítettetek még egyszer sem WIN10-re?
Azon gondolkozok, hogy mivel működőképes még a gépem, nem veszek most újat. Ha viszont tönkremegy, majd akkor, s így maradok a WIN8.1-en.
Másik oldalról viszont ott van, hogy a "jövő" a WIN10. -
GEPESZ66
veterán
Adott egy WIN7 Ultomate OEM.
Hogyan tudom WIN8.1-re frissíteni? -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #67125 üzenetére
Ettől a driver frissítéstől tartok.
Ha sajátom lenne,akkor jobban foglalkoznék vele,de mivel a sógornőm saját bevallása szerint a netre,s csevegésre használja,a többi nem érdekli,számomra a legjobb talán a WIN8.
Ill.ott van az is,hogy a korlátotott net miatt az op.rendszer frissítéseit is célszerűbb kikapcsolni.
Nálam otthon már mindhárom gépen WIN10 fut tiszta telepítéssel,gond nélkül. -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #67121 üzenetére
A sógornőm laptopja,1 éves Sony.
Gyári visszaállítást csináltam,s 8-ra ált vissza.Felrakhatnám a 8.1-et is rögtön ISO-ból,csak nem akarok driverek után vadászni,mivel így mindent felismert,tepepített.
Csak netre,s csevegésre használja a laptopot.
Mivel USB stick-el netezik, ezért lehet,hogy hagyom WIN8-on,s még a frissítéseket is kikapcsolom.
Csak még azt nem tudom,hogy melyik ingyenes vírusírtót rakjam fel? -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #67114 üzenetére
Win8.1-re update-val frissítnék friss 8-ról.Nem lesz így bugos a 8.1?
-
GEPESZ66
veterán
A sógornőm laptopján csináltam visszaállítást,s szűz WIN8 lett.
Ha ráengedem az update-t,akkor 8.1-re frissítene,vagy a WIN10-et erőltetné? -
GEPESZ66
veterán
A sógornőm Sony laptopját visszaállítottam gyári állapotra.Aktiválnám a WIN8-at,de azt írja,hogy nem hozható létre kapcsolat a kiszolgálóval.A termék azonosító .....AAOEM.Mi lehet a probléma?
-
GEPESZ66
veterán
Honnan tudom a WIN8.1-es ISO-t letölteni?
-
GEPESZ66
veterán
A fiam gépén többször ez az üzenet jön fel.
Mi lehet az oka, esetleg telepítsem újra az NVIDIA drivert? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Gery1987 #66584 üzenetére
A feleségem pedagógus.
Mi is a tisztaszoftveres WIN8.1-et használjuk.
Esetleg, ha régebbi a kód, akkor már nem jó.
Elméletileg évente kell igazolást kérni.
Nekem is volt olyan, hogy nem kértem, s akkor a korábbival nem tudtam aktiválni.
A diák verzió kódja nem érvényes nagypapa korodig. -
GEPESZ66
veterán
Ősszel vettünk egy HP 250G2 laptopot, telepített WIN8-al.
A matricán csak WIN8 van, semmi PRO,HOME,stb.
Melyik WIN8-nak felel ez meg, honnan tudom az ISO-fájl letölteni?
Szeretném ISO-ból felrakni a rendszert.
Tehát tiszta telepítést szeretnék, újra partícionálással. -
GEPESZ66
veterán
Nem tudtam még eldönteni, hogy regisztráljak-e a gépeimen a WIN10-re való frissítésre, vagy várjam meg az első véleményeket.
Ti hogy vagytok ezzel? -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #66061 üzenetére
Egyszer találtam egy olyan beállítást,hogy a modem ne élessze fel a számítógépet,csak nem tudom már,hogy hol van ez.
-
GEPESZ66
veterán
Ha a gép bekapcsolásakor nincs bekapcsolva a modem,nincs net, akkor a bejelentkező képernyőnél újraindul a PC.
A hálózati beállításoknál mit kell beállítani, hogy kikapcsolt modem mellett ne induljon újra a gép? -
GEPESZ66
veterán
A 7-Zip-ből melyik verzióz használjátok?
A 2015-ös kiadású még csak beta állapotban van. -
GEPESZ66
veterán
Újratelepítettem a windowst,minden update feltelepül, de a Defender friss adatbázisának frissítésekor valami 80070002 hibaüzenetet kapok.
Mi lehet ez? -
GEPESZ66
veterán
Újratelepítem a 8.1-et.A merevlemezt két partícióra osztom.C és D.A C-re rakom fel a rendszert.Feltelepítem az Office 2013-at.Ezután a Windows Update-val felrakom a frissítéseket.Hogyan tudok legegyszerűbben egy olyan mentést csinálni,hogy pl.fél év múlva visszatudjak állni a C-meghajtón erre az állapotra.A rendzser pillanatok alatt települ,de a frissítés elég időigényes.
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt is megkérdezem, de a harveres fórumon nem kaptam választ.
Ha a gépbe belerakok 2*2GB-os memóriát, s 4-5 órán keresztül tesztelem a Memtest86 programmal, s nincs hiba, akkor mennyire biztos, hogy pár nap elteltével nem lesz vele kopmpalibitási probléma?
Csak azért kérdezem, mert a CSX RAM-al, mikor beleraktam a gépbe, nem volt probléma.
Másnap csipogott a gép, s csak a memória ki-be helyezése segített. Azt hittem, hogy kontakt probléma volt. Ezután 2 napig nem volt gond, a 64bit-es rendszert is felraktam, felfrissítettem .
A következő nap már ismét hibát jelzett a gép.1 memóriával elindult , dual-ban már nem.
Most a régi memória van benne,4*512MB DDR2 RAM. -
GEPESZ66
veterán
válasz
worxland #65671 üzenetére
Köszönöm!
Lenne még egy kérdédem.
A másik, saját gépem szintén 6-7 éves. Ezen WIN8.1 32bit-et használok, 2GB RAM-al netezésre, egy-egy video konvertálásra.
Ilyen felhasználás mellett érdemes-e törekednem 4GB RAM-ra való bővítésre.
A CSX RAM-al már megjártam, próbáltam bővíteni, de kompatibilitási gond volt.Szerencsére visszaadta a bolt a pénzt. -
GEPESZ66
veterán
A gyereknek még 32bit-es rendszer van fenn, a 4GB memóriából kb. 3,4 GB a szabad.
A 32 bit-es rendszer igénye 1GB.
Ha felrakom a 64bit-et, akkor igaz, hogy 4 GB lesz a memória, de a rendszerigény már 2GB.
4Gb mellet egyáltalán érdemes-e így felrakni a 64bit-et?
Általában online játékokat játszik, steam-on. -
GEPESZ66
veterán
Elvittem a gépet a vásárolt CSX memóriával a boltba.
2GB-ot belerakva elindult, de 2*2GB Dual-ban már nem.
Tudtam volna Kingmax-ra cserélni, ha ráfizetek még 6000 Ft-ot, de úgy voltam vele, hogy régi gépre már ennyit nem költök.Így marad a korábbi 2 GB.
Egyébként ugyan ez a memória a fiam gépében több hete jól működik.
Sajnos így nem tudok váltani 64bit-re.
Gondolom 2GB RAM mellet nem célszerű a 64bit-es rendszert telepíteni, hiszen itt nem 1GB, hanem 2GB a RAM igény, s gondolom lassabb is lenne a gép? -
GEPESZ66
veterán
Ez már egy 6 éves gép, de inkább irodai munkára használom, s szerettem volna kipróbálni a 64bit-es rendszert, ezért tértem át a 4GB-ra.
CSX 800-as memóriát vettem,2*2GB-ot, a régi is 800-as volt.
Igazad van, hogy az alaplap könyvében vannak javasoltak.
A fiam gépébe is vettem ilyeneket, s több hete jól működnek -
GEPESZ66
veterán
-
GEPESZ66
veterán
A múltkor a gép indulásakor 1 hosszú,2 rövid sípszó hibajelzést kaptam.A videokártyát kivettem, visszaraktam,s jó lett.Pár napig minden jó volt,viszont ma ugyanez jelentkezett,s már a kari igazgatása, másik foglalatba helyezése sem segít.Videokártya hiba lehet egyáltalán?
-
GEPESZ66
veterán
Felraktam a 64bit-es 8.1-et.
DirectX-et kell-e frissíteni?
Ha igen, akkor hol találom meg a legfrisebbet? -
GEPESZ66
veterán
Eddig 32-bit es rendszert használtam,most telepíteném a 64bit-et,DVD-ről.Kiírja,hogy a telepítő elindul,mejd azt,hogy hiányzik az adathordotzó illesztőprogramja,ami lehet a DVD,vagy a merevlemez.Mi a fene kell a 64bit-hez?Eserleg próbálkozzak pendriveről telepíteni?Hogyan kell az ISO-t pendrivera írni,hogy bootolható legyen?
-
GEPESZ66
veterán
Melyik ingyenes DVD író programot ajáljátok?Eddig a Burner XP használtam.A feleségen laptopján előtelepítve a Cyberlink Power 2Go van,ennél egy lemez törlés is tovább tart,estleg precízebb munkát végez,mint a másik.Csak ez nem ingyenes.
-
GEPESZ66
veterán
A WIN7 ben volt olyan, hogy DVD készítő.
Tehát pl. mp4-et kilehetett írni DVD-re úgy, hogy az asztali DVD lejátszóba helyezve elindult a videó.
WIN 8.1 esetében hogyan lehet ezt megoldani? -
GEPESZ66
veterán
válasz
MasterMark #65207 üzenetére
Akkor először kipróbálom másik egérrel.
A HD Sentinel nem mutat vinyó hibát! -
GEPESZ66
veterán
A fiam azt tapasztalta, hogy a CS GO online játék közben néha megfagy a gép.
Újraindítás után viszont egész nap hiba nélkül ment.
Először a memóriára gondoltam, mert csak 2 GB RAM volt a gépben.
Kicseréltem 4 GB-re, de továbbra is volt fagyás.
Most ahogy hazaértem, elindítottam a gépet, s kattintgattam ide-oda, s egyszer csak lefagyott a PC.
Valami gamer egere van.
Én egyszer jártam úgy, az én gépemnél, hogy az egér okozta a fagyást.
Ott rossz volt az egér.
Hardveresen lehet-e rossz, vagy esetleg driver gondja lehet? -
GEPESZ66
veterán
Honnan tudom letölteni a legfrisebb DirectX-et?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
mefistofeles #65151 üzenetére
Nem alaplapi a videokártyám.
Csak ezekben a hardveres dolgokban nem vagyok járatos.
Az op. rendszert magam telepítem, stb, tehát ez a része megy.Most látom, hogy írtál.
Mindenképpen felrakom majd a 64 bitet, csak most nincs időm.Tisztaszoftveres WIN8.1-em van.
Köszi a válaszokat! -
GEPESZ66
veterán
A fiam gépében kicserélem a 2*1GB memóriát 2*2GB-re, hogy az online játékok, ill. a gép is zökkenőmentesebben fusson.
Jelenleg 32 bit-es WIN8.1 van rajta.
Most nincs időm még felrakni a 64 bit-es WIN8.1-et.
Ennek, csak annyi hátránya lesz, hogy kb. 3GB RAM-ot fog látni a gép, mert a videokártya 1GB-os?
Tehát hásználhatom így a 4GB-al a 32-bit-es rendszert? -
GEPESZ66
veterán
Én általában esténként,rövid ideig használom az asztali PC-t.
Viszont bekapcsolást követően az ütemezett karbantartás elindul, s elég sokáig fut.
Elméletileg, ha használatba veszem a gépet, akkor leáll, viszont szerintem akkor is tovább dolgozhat még egy ideig, mer tekeri a merevlemezt.
Ki lehet-e valahogy ezt az automatikus karbantartást kapcsolni, mert a műveletközpontban nem találom? -
GEPESZ66
veterán
A Chrome fórumban erre még nem kaptam választ.
A könyvjelzőket hogyan lehet az új verzióban ABC sorrendbe rakni,egy mappán belül? -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64582 üzenetére
Esetleg jobb lenne,ha online játék esetében nem wifin csatkakozna a PC a nethez,hanem kábellel kötném a routerhez?
-
GEPESZ66
veterán
A gyereknél online (steam) játék közben néha nagyon magas lesz a ping érték.Net probléma lehet,vagy a vírusírtó okozhatja,stb.?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64562 üzenetére
Elnézést,mit értesz a WU-n?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64560 üzenetére
Most nézem, hogy a múltkor letöltöttem a 64 bit-es illesztőprogramot (HP2300C).
Viszont már a 32 bites WIN8.1-en is VISTA SP2 kompatibilitási módban telepítettem, mert nem volt 8.1-es illesztő.
A CANON PIXMA IP3300-as nyomtatónak sem volt WIN8-ra illesztője, csak WIN7-es, amit WIN7 kompatibilitási módban telepítettem.
Így jól működtek.
Köszönöm az eddigi válaszokat is! -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64558 üzenetére
Hát akkor egy próbát megér.
Igaz a 4 GB RAM kb. 12000 Ft. Viszont a 64 bit-es rendszer a tisztaszoftver rendszer keretében megvan.
Az én gépembe is nem ártana akkor a több RAM.
Viszont a HP scannerem régi, amihez szerintem nincs másik illesztő programom. Működhet-e a régi illesztővel a scanner 64bit-en? -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #64556 üzenetére
Jól tudom-e, hogy a 4 GB memóriához már kell a 64bit-es rendszer?
-
GEPESZ66
veterán
A fiam gépe ezekkel a jellemzőkkel bír. Nem éppen mai a PC, 6 éves (a videokártya kivételével).
Processzor: Intel Core 2 Duo E5200 2.5 Ghz Socket 775
VGA: Gigabyte Geforce GT740 GV-N740D5OC-1GI
Memória: 2*1GB 1066 Mhz
Op.rendszer: WIN 8.1 32 bitOnline játékokat szokott játszani, amik néha belassulnak.
Nem max beállítások mellet használná ezeket.
Szerintetek érdemes-e a memóriát kicserélni 4GB-ra, természetesen áttérve a WIN 8.1 64 bit-re?
Vagy nem érek el vele semmit? -
GEPESZ66
veterán
Ma észrevettem,hogy a gép Win 8.1-en kiírja,hogy a Windows10 készen áll.Valami próbaverziót telepítene?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
GEPESZ66 #62954 üzenetére
Ez egy interaktív táblához program. A feleségemnek vann korábbi, WIN7-en létrehozott anyagai, benne GIF-fájlokkal.Ha WIN7 en nyitja meg ezeket, akkor semmi gond, viszont WIN8.1-en, a másik laptopon tömkremegy az anyag, a beépített GIF-fájlok miatt.
Nem értem, hogy mi okozhatja. -
GEPESZ66
veterán
Használja-e valaki az ActivInspire programot?
-
GEPESZ66
veterán
Használjátok-e a Ccleanert,vagy csak a beépített alkalmazásokat?
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt kérdezem meg.
Hol lehet a Google Earth-hoz kódot kérni, állítólag ingyenes? -
GEPESZ66
veterán
válasz
Sub-ZeRo #58290 üzenetére
Miután kivettem a helyéről a PC-t, rátettem egy puffra, hogy majd leveszem az oldalát.
A puffot (ülőgarnitúra része) ahogy a fény felé toltam, a PC lecsúszott róla, szőnyegre, 40 cm magasról.
Annyit vettem észre csak, hogy a merevlemez és a DVD író olvasó kimozdult a helyéről, de megigazítottam.
Szerintetek ilyen kis mechanikus behatás, nem működés közben árthat-e a PC-nek?
Már 6 éves a gépem, de még ilyen nem fordult elő velem.
Miután visszaraktam a helyére, tökéletesen működik, eddig nem volt probléma. -
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
A szakértelmetekre,tapasztalatotokra lenne szükségem!
WIN8.1-et futtatok.
A gép bekapcsolását követően a Chrome-al akartam böngészni. Böngészés közben lefagyott a gép, nem reagált semmire. Csak a bekapcsológomb nyomva tartásával tudtam kikapcsolni. Újraindításkor egy hosszú, s kettő rövid sípolás jelentkezett, s nem történt semmi.Ez többszöri próbálkozás követően is jelentkezett.
Ekkor nem próbálkoztam többet, elmentem ebédelni.
Ebéd után ismét megpróbáltam elindítani a gépet, s akkor minden rendben volt, símán elindult.
Az internet azt írja, hogy az egy hosszú, kettő rövid sípolás memóriahibát is jelenthet.
Viszont nem értem, hogy a kb. egy órás várakozást követően hogy indult símán el a gép, ha tényleg lenne hiba a hardverben.Azóta is minden rendben van, nincs fagyás. -
GEPESZ66
veterán
Feltelepítettem a WIN8.1-et ,a Tisztaszoftveres verziót. Elfelejtettem, hogy most már kulcsot kell igényelni, s most nem tudom aktiválni, mert DMAK-túlllépésre hivatkozik. Hány napig tudom így használni a WIN-t, mert legalább 5-6 nap, mire megjön a kulcs?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #58068 üzenetére
Ezzel a ProduKey-programmal megtudom nézni, hogy a laptopon előtelepített Windows-nak mi a száma?
Ha ez leírom, s újraformázom a lemezt, ismát felrakva egy WIN-t, betudom aktíválmi?
Egyébként a HP-laptopomon előretelepített WIN8.1-volt, s a használati utasításban le volt írva, hogy az előtelepített programmal hogyan kell lementeni a WIN-t. -
GEPESZ66
veterán
Fiam gépén most váltok WIN7-ről WIN8.1-re.
A gépe már 4 éves, intel dual proceszorral, 2 GB-RAM.
Online játékokat játszik, Steam-en.
Felmerült bennem, hogy cseréljem-e le a 2 GB RAM-ot 4 GB-re. Viszont ez kb 11000 Ft.
Szerintetek van-e értelme?
Tudom, hogy a több RAM jobb, de van-e akkora előnye, hogy megszabaduljak a 11000 Ft-tól. -
GEPESZ66
veterán
WIN8.1 alatt az IE11-et használom.
A Microsoft honlapját akartam megnyitni, de a következő üzenetet kaptam.
A végén lévő linkre kattintva sem történik semmi.
A másik gépen rendben megnyílik az oldal.
Mi lehet a probléma?
Your current User-Agent string appears to be from an automated process, if this is incorrect, please click this linknited States English Microsoft Homepage
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Criton #57757 üzenetére
Én is letöltöttem laptopra este a frissítést, de akkor nem volt vele gond.
Reggel viszont, mikor használat után leállítottuk, azt láttam, hogy a monitor elsötétült, de viszont a laptop oldalán a led jelezte, hogy nem kapcsolódott ki.Nem az Avast van rajta.
A bekapcsoló gomb nyomva tartásával kikapcsolt a készülék.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő bekapcsolás-leállítás alkalmával, csk most dolgozok. -
GEPESZ66
veterán
A HP laptopon az IE11-el böngészett a feleségem.
Három percig kellett várni, míg az egyik online játékoldal bejelentkezés után betöltődött.
Az IE11 volt a hibás, hogy nem jött be gyorsan az aktuális olda.
A Google Chrome-t felraktam, s ezzel az oldal gyorsan be is töltődik, ill. az egérkattintásokra is azonnal reagál a játék.
Ezek alapján tényleg célszerű az IE11 mellett a Chrome-t is a gépen tartani.
Ill. nagyon tetszik a Chrome esetében, hogy lefordítja az idegennyelvű oldalakat. -
GEPESZ66
veterán
Honnan lehet WIN8.1 64bit-re a Java-t letölteni?A Java honlap letöltéskor nem azt dobja fel, mint 32bit esetén.
-
GEPESZ66
veterán
Már régóta használom a WIN8-at, ill. WIN8.1-et, de így még talán csak egyszer "fagyott " meg a rendszer.
Meglepődtem,hogy ennyire nem reagált semmire. De még a merevlemez piros lámpácskája sem villogott, hogy jelezzen valamilyen műveletet.
Nem tudtam mást csinálni, a házon lévő gombbal kikapcsoltam.
Remélem ez nem ártott a rendszer" lelkivilágának" !
Ezek után normálisan elindult a rendszer. -
GEPESZ66
veterán
Mi van akkor, ha a műveleti központ jele mellett egy óra van, s az egér kurzor nem mozog, s billentyűzetre sem reagál. Talán töredezettségmentesít?
-
GEPESZ66
veterán
Eddig a Ccleaner-t használtam tisztításra, beleértve a Registry hibás bejegyzéseit is.
Most újraraktam a WIN 8.1-et.
Az lenne a kérdésem, hogy továbbra is a Ccleanert használjam, vagy az op. rendszer beépített karbantartóját, ill. IE11-en belől pedig a böngészési előzmények törlését? -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #56020 üzenetére
Ez egy 3-4 éves gép:
A processzor típusa:
Pentium Dual-Core E5200
2.5 GHz
FSB800 MHz
A gépben lévő RAM:
2 GB
Az alaplap típusa:
GIGABYTE GA-EP31-DS3L
Videokártya:
Gigabyte GV-N740D5OC-1GI nVidia DDR5 1GB 128bit PCIe
Táp:
SAGA 450+ -
GEPESZ66
veterán
A fiam gépén eddig a WIN7 32 bit volt.
Ha jól mondom, általában steem-en játszik, online (én nem játszok).
Gondoltam, felrakom a 8.1-et, remélem nem lesz vele gond? -
GEPESZ66
veterán
A gépemben csak 2GB RAM van.Érdemes-e 64 bit-re vàltani?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #55698 üzenetére
Tegnap üzemeltem be a laptopot, letöltött kb. 580MB-ot, de ez a Update 1 nem volt közte.Akkor majd talán ma, mivel az előbbiek már települtek.
-
GEPESZ66
veterán
A WIN8.1-ban hol tudom azt beállítani, hogy az alkalmazásokat a jobb sarokban lévő x-el tudjam bezárni, ne az egérhúzással kelljen?
A feleségem új laptopján nem tudom, hogy hol van ez a beállítás, az asztali gépen már régen csináltam ezt, elfelejtettem. -
GEPESZ66
veterán
Ha az aszali gépre 64bit-es WIN8.1-et rakok fel, akkor a scenner, nyomtató driverének is annak kell lennie?
A WIN8.1 32 bit sem ismerte fel, de találtam hozzá drivert korábban. -
GEPESZ66
veterán
válasz
szabonagyur #55418 üzenetére
Az integrált videokártyában meg nincs jelentős eltérés?
Gondolom szövegszerkesztésre,prezentáció készítésre, netre, youtube nézésre, film nézésre bőven elég?
Ha nincs, akkor a telepített WIN8.1-miatt is a G2 lesz. -
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy itt kérdezem!
Szerintetek a kettő közül melyiket érdemes venni!, ha a hardvert nézzük?
HP250 G2 vagy HP250 G3
http://www.bestbyte.hu/egyeb/osszehasonlito/pag_osszehasonlito.aspx?KOD=NOT&CIKKID=96604&CIKKID=73301 -
GEPESZ66
veterán
WIN8.1-el előtelepített notebook-ot veszek.
Azt mondták, hogy nincs hozzá lemez, hanem a rajta lévő rendszert le kell majd menteni, hogy esetlegesen újratelepíthető legyen.
Hogyan kell ezt csinálni, mivel, s mire?
Egyébként van tisztaszoftveres WIN8.1-em, ami rá van már rakva egy gépre.Attól tartok, ha a notebook-ot szoftver nélkül veszem, és felrakom rá, akkor letiltja a microsoft, bár nem tudom, hogy így van e. -
GEPESZ66
veterán
Elnézést,hogy itt kérdezem meg!
Az IE11-nek a Bing fordítója nem tetszik.
Valahogy megoldható-e, hogy a Google legyen a fordító, mint a Chrome-ban?
Tehát jobb gomb, kérem az oldal fordítását, s lefordítja.
A Bing (alap fordító) pl. a https-oldalnál nem aktív, a Chrome-ban a Google fordító működik . -
GEPESZ66
veterán
WIN8.1-nél, ha az IE11-ben egy új lapot megnyitok, akkor a gyakran látogatott vebhelyek helyei a képernyőn üresen vannak.
Mi lehet az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!