Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxSanchez
őstag
Én a megjelenés napján megvettem, azóta használom intenzíven. Eddig még nem volt komolyabb fagyás illetve kékhalál sem. Az összes alkalmazás és játék amit használok mind elindult. A boot idő iszonyatosan csökkent, a leállítási idő pedig mindössze pár másodperc. A feladatkezelő elég komoly lett, minden dolgot ír ami létezik. Szerintem teljesen jó rendszer, megérte váltanom. Amúgy próbáld ki VirtualBox-ba és utána már tudni fogod, hogy megéri-e felraknod.
[ Szerkesztve ]
Heyho.
-
nicu71
addikt
válasz #40553216 #20320 üzenetére
Annak ,aki használja pl a Posta alkalmazást/vannak ilyenek,én is/nagyonis hasznos.
Pl.aktuális eset,kötelező felelősségbiztositás kalkulációnál elküldik az eredményt,de ha a Postánál nyitod meg ,akkor a Modern UI-s IE nyitja meg a benne levő hivatkozást,hacsak ki nem jelölöd ,hogy mindig az asztali nyíljon meg.
Goodspeed kollegának is!elnézést nem volt időm szerkesztgetni a képet ,remélem látszik a lényeg.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Snacky
tag
Hasonló cipőben jártam mint te, w7-el tökéletesen meg voltam elégedve de kíváncsi voltam h mit tud a 8-as.
Lentebb írtam egy hosszabb hszt h mik az észrevételeim, ha gondolod olvasd el.
Annyit tudok mondani h w7 már nem lesz a gépemen, eddig igazi kivetnivalót nem tapasztaltam.
Stabil, gyors, a metrót eltekintve lényegében nem változott a kezelhetősége.
Pár apró zavaró dolog van csak benne de hozzá lehet szokni és egy programmal ki lehet lőni a metro felületet és szép startmenüt lehet helyette csinálni. -
törölt tag
Programozashoz probalom hasznalni a rendszert. Amikor egy megirt webfeluletet inditok el egy bongeszoben teszteleshez, ugy veszem eszre, h pici tobbet idozik a futtatasnal. Illetve fajlok kezelesenel is, mint ha valami visszafogna a rendszert. Letezik, h a beepitett viruskereso az oka? Masnal nincs hasonlo dolog?
-
törölt tag
válasz xxSanchez #20355 üzenetére
Ejjha. En codeblock-t hasznalok c++ forditashoz, de meg nem teszteltem. Remelem azzal nem lesz ilyen gond.
A masik ami kenyelmetlen picit es nem tudom h oldhato meg esetleg a problema, az UAC-vel kapcsolatos. Win7 alatt levettem a szintet es nem kerdezett semmit. Itt nem kapok automatikusan akkor sem root jogot, ha leveszem. Jo volna ezt valahogy korrigalni. -
atila4
senior tag
Benne van már a mobilnet mérése? Erre gondolok!
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
Bali27
addikt
Nekem a bing kereső a talált dolgokat nem nyitja meg.. Régebben véletlen valamit elcsesztem és sehogy sem tudom megcsinálni.. Az alapértelmezett programoknál stb jártam.. Ott semmi sincs.. legalább is nem találtam..
Binget meg már ujratettem, de ez a szerencsétlen megjegyez minden beállítást.. -
andris811
tag
Eddig, ha a Chrome-ot a Kezdőképernyőről indítottam, akkor a modern ui-s chrome jött be, ha az asztalról akkor pedig az asztali. Ugyanígy az IE is. Na most ez már nem így megy.. Most a kezdőképernyőről is az asztali böngészőket indítja el. Ez másnál is így van?
-
Bodor
veterán
válasz Onderon #20366 üzenetére
Hát minden csak akkor jó, ha megfelelően van beállítva, vagy nem ?
Viccet félretéve, arra gondoltam KM Player esetében, hogy helyesen kell telepíteni ( ask és pandora services nélkül) a helyes beállítás meg tényleg csak annyi nálam, hogy indításkor a magyar nyelvet állítom be neki, és semmi mást nem módosítok, mert alapból jó minden, tehát inkább antibeállításról beszélhetünk. Nálam ugyanúgy megy WIN8-on, mint WIN7-en. Működő, nem bugos verzió: KMPlayer_EN_3.3.0.32.exe -
gerokrisz
tag
Sziasztok!
Pár napja valamiért nem működik a chatem win8-ban.
Eddig bejelentkezett MSN-re és Facebook-ra is, de most egyikre sem.
Ha kiveszem belőle a fiókokat akkor ez eddigi beszélgetéseknél eltűnnek a képek, ha visszaveszem őket akkor visszajön minden profilkép viszont valamiért nem tesz be engem online állapotba így nem tudok írni senkinek, sem üzenetet fogadni. (előző nap még működött)
Valakinek nincs ötlete mi lehet a hiba?Türelem... A hosszú élet ritka!
-
Bali27
addikt
Kmm Playerben ugyan ugy csinálom ahogy te, csak én a 3Ghz es módra állítom mivel akkor látványosan szebb képet ad.. Pandora stb letiltve.. Még is nem kicsit bugos.. a 3 Ghz es móddal lehet a gond szerintem Pont amiben többet tudott eddig a többitől.. Habár most hogy az uj Smplayert megismertem ez is közel a 3Ghz es mód közelében levő minőséget nyújt, ALAP beállításon!!!
És az mp3 at music appban az FLAC-t meg Smplayerhez társítottam tegnap este.. Rohadt jó lett! -
Bali27
addikt
De a Bing kereső továbbra is xar maradt.. keresni keres, csak a keresés eredményéremikor rámegyek nem indít böngészőt..
-
nagyúr
válasz Bali27 #20372 üzenetére
Akkor nálad van bibi, mert nekem működik. Indítsd újra a gépet és próbáld meg.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Hunork
veterán
Üdv!
Na, mivel nem vagyok egy belenyugodós ember, ezért egy dologra rájöttem.
Firefox + fagyás, amiről múlt héten regéltem.
Flash Player.
Alapból ugye felmegy, és ha kell, frissít. Ha viszont a böngészőben a kiegészítők frissítésében megyünk tovább, és úgy szedjük le, akkor kapunk egy ilyen verziót: flashplayer11x32_mssd_aih.exe. Na EZ fagyasztja ki a rókát.
Ha valaki esetleg belefutna, akkor tudjon róla. Legalábbis az én gépemen.
Ami meg a gépen, és rendben van: Shockwave Flash 11.5.r502"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Hunork
veterán
Kieg:
Na, hát én megfelelően kritikus vagyok. Mindamellett nagy rajongója az új rendszernek.
Összegezve:
Mail App: probléma megoldva. Bár jó lenne, ha nem az eltávolítás/hozzáadás oldaná meg a dolgokat, ez olyan...ööö...izé...
Firefox: lásd fentebb, megoldva. Tanulság: ne piszkáljunk mi magunk bele, ha nem muszáj...
UPlay: hát ez nem egyedi eset, szét kell nézni a napokban íródott hsz-ek közt itt a fórumon két jeles topiknak is, hát a vita nem túl csendes... De ezt ki lehet küszöbölni, várni kell, míg a Ubisoft megfelelően felkészült szakemberekkel dolgoztat...
Defender: hát ez meg az MS feladata, jó és gyors és kellemes, engem egyedül a folytonos újra vizsgálat bosszant, ami egy sok állományos könyvtár esetében zavaró. De meg lehet szokni, és nem kell külső program.
Tehát a reinstall azért meghozta a hatását. A rendszer iszonyat gyors, jól használható, bár bosszantó hibák vannak, és szerintem még lesznek. Ettől még állítom: piaci szorongatás ide vagy oda, még egy fél évet várhattak volna...
Apps
Egyre több és jobb és használható alkalmazás jön és fut. És ez nagyon jó. Számos fel van telepítve és csak bámul az ember, hogy ezt így is lehet! EZ tökéletes piros pont!De legyen két kérdés is:
1. A Védelmek app-ban a Mcafee érdemes kipróbálásra vagy teljesen felejtős? magyarán: elég a Win saját védelme hosszú távra?
2 Az Astronomy picture of a day App eltűnt, vagy mi a szösz???"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
havri1
félisten
Helló!
Beépített levelezőben, hogyan lehet továbbítani egy levelet?
havri
szerk.: megvan
[ Szerkesztve ]
havri
-
Gorneck
legenda
A zene app magától tölt le képet az adott előadó adott albumához. Ami ugye jó, de mivel én mikor épp időm engedi mp3taggel hozzá szoktam rakni a képet, viszont itt jelenkezik a problémám ugye, hogy az app már töltött le hozzá képet így az jelenik meg.
Zuneba ugye lehetett cserélni ezt a képet vagy automatikusan megjelenítette azt amit én hozzárendeltem, itt sajna ilyen lehetőség nincs és hozzárendelésem után is az maradt ott amit az app letöltött.
Már mindennel próbálkoztam, de még mindig nem a megfelelő képecskét látom. Ebbe futott már bele vki illetve talál rá megoldást?
Gorneck#1239
-
pusihusi
addikt
Sziasztok, nem olvastam végig a fórumot, de volna egy kérdésem, biztonsági mentést hogy lehet csinálni mint a Windows 7-ben. Nem csak a saját fájlokat, hanem pl. lemezképet? Köszi
Üdv. Feri!!
-
Grande Ale
őstag
Van még értelme C meg D partíciót csinálni? A képek csempe is a C-ből mutatná a képeket, hiába másolom vissza a D-re a képek mappát, nem látja... Amúgy is újra szoktam formázni az egész rendszert telepítéskor. Szerintetek?
-
polonic
félisten
válasz Grande Ale #20380 üzenetére
Ekkor teljesen szükségtelen.
-
törölt tag
En azt szoktam csinalni, h a D meghajto egyes konyvtaraihoz alias-okat (ikonokat) helyezek el a C megfelelo konyvtaraiba. Igy a C-rol is gyorsan el tudom erni.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
A windows élményindex nem fut le, a Direct3D Texture Load felmérésnél megáll, nem megy tovább- Újraindítottam, akkor sem. Mi lehet a gond?
-
őstag
Az alaplapomon levő Q6600-as konfigra pakoltam Win8-at, és egy eléggé érdekes probléma jött elő: a hibernálás illetve a 8-féle normál leállás nem működik. A hiber előtti képernyőt beadja, a monitor, billentyűzet kikapcsol, de a gép nem.
Ha a hibernálást teljesen kikapcsolom, akkor leáll gond nélkül.
Van bármi ötletetek, mi lehet a probléma?"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
szabeska
addikt
Érdekes kis trükk aero felülethez, tweaker vagy egyéb buhera nélkül
F1
-
Sharkweb32
csendes tag
Ha a SkyDrive-ba feltöltöd a képeidet, akkor a képeknél fogja mutatni, ráadásul nem is foglal helyet a gépen.
Microsoft fiók szükségeltetik a SkyDrive használatához. -
enginev3.0
félisten
Helló
Most fent van a Windows 8 N entreprise x64
Fel tudom erre tenni Windows 8 - Professional (x64)-at minden fajta adatvesztése (telepített programok) nélkül?!A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Sharkweb32
csendes tag
Vagy másik lehetőség Fájlkezelő---->Képek---->Tulajdonságok na azon belül kell a kívánt mappát hozzáadni, és lőn máris látszanak a képek. (Ha a Windows Search nincs kikapcsolva)
-
Воланд
titán
válasz enginev3.0 #20389 üzenetére
nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Snacky
tag
Van hát, ha megnyekken a windóz akkor nem kell szórakozni adatmentéssel és simán formázhatod a c-t.
A képeket h könnyebben elérd a csempékkel azt ajánlom h a fiókodat helyezd át a d meghajtóra, így az asztal dokumentumok képek zene mappák mind a d-n lesznek ott simán bepakolod a cuccaidat és így a csempés alkalmazásokkal egyszerűbben megtalálod a képeket zenéket stb. -
pusihusi
addikt
válasz xxSanchez #20383 üzenetére
Csak a személyes mappákat! Lemezképet, v. bizt. másolatot nem készít a c meghajtóról. de volna egy kérdésem, biztonsági mentést hogy lehet csinálni mint a Windows 7-ben. Nem csak a saját fájlokat, hanem pl. lemezképet? Köszi Új-frissítéskor a 7-8-ra létrehozott egy Windows.old mappát azt ki szabad törölni vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs