Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
válasz Chaser #19804 üzenetére
az ms sajat virtualizaciosmegoldasa.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Melyik szolgáltatásokat lehet letiltani, amik egy átlagfelhasználónak feleslegesek? -
Воланд
titán
válasz labeda #19799 üzenetére
a szamlazas oldalon minden tovabbi nelkul at lehet irni az e-mail cimet. a bejelentkezeshez hasznalt ms fiok e-mail cime mas, mint az a regi cim?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
addikt
válasz labeda #19799 üzenetére
Elvileg van egy időlimit ami után törlődik a régi, ha megadsz egy új címet alapértelmezettnek. Nekem egy vagy két hónap volt, de ki is írja ott valahol.
Ha belépsz az outlook.com-ra a jobb felsőben kattints a nevedre és account settings. Ott lesznek az adatok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Onderon #19812 üzenetére
Nekem sikerült nemrégiben világoskék (nagyon szép kék volt, tényleg) teljes képernyős hibaüzenetet kapnom, ami azt javasolta, hogy indítsam újra a gépet. (USB portra van dugva egy usb hub, amin van 7 eszköz, köztük egér és bedugtam elsőre a hubot, elkezdett drivert telepíteni a szobához, kb. és én balga módon eközben elkezdtem telepíteni az egér drivert, valahogy összeakadt )
-
finest
addikt
Használt gépeknél a Windows XP COA matrica önmagában elegendő frissítési alap a 18k-ás Win8 Pro Upgrade-re?
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
@matthew@
őstag
Win8-ból nincs vmi free verzió ami pl 30 napos próbának felel meg vagy vmi ilyesmi megoldás? Mert van itthon egy HDD-m amit nem használok és arra fel tudnám tenni, próbálgatni pár napig h tetszik-e és utána megvenném, vagy nincs ilyen opció?
Matthew 24:42
-
Bali27
addikt
Igen erre gondoltam.. Igaz tiszta telepítést csináltam a gépemre, de direkt feltettem a Vistát amikor a Win8 at megvettem.. Gondolom igy látták hogy jogtiszta a cucc...
Szóval ezt a Vistát gondoltam feltenni másik gépre..aa serialjával..
De akkor ezek szerint az a serial már nem érvényes.. -
kenand
veterán
Sziasztok.
Ha XP-ról upgrede honlapon keresztül updatelok Windows 8-ra akkor letölthetek egy ISO fájlt?
Vagy csak rágányolja magát ... -
Attix82
addikt
Lehet valamit kezdeni azzal, hogy pl Bf3ba ugye ha 70% megy a CPU akkor leveszi a 4.4 Ghzről 2,3-3 Ghz-re....pedig kéne a craft mivel érezhető a lassulás.
Valahol be lehet állítani, hogy 4.4 menjen?
-
rgeorge
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #19700 üzenetére
Akinél gond van a Win7/Win8 együttes használattal, azok vajon külön HDD-re tették fel a Win8-at, mint én, vagy DUAL boot-tal a Win7 lemezére másik partícióra?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
ForRedGlory
félisten
Ha esetleg valakit érdekelne: Windows 8 Godmode
Annyi az egész, hogy új mappát kell létrehozni, mondjuk az asztalon és ez legyen a neve idézőjelek nélkül:
"GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}"
Eredménye: kismillió beállítás egy helyen. Bocs ha volt már, rákerestem itt a godemode-ra és nem láttam bejegyzést.
-
TeeJay
félisten
ha még nem lett volna itt egy egyszerű progi amivel 2kattintással lehet váltogatni a metro ui és a classzikus win7 felé startmenü közt
http://www.superutils.com/products/win-eight-metro-ui-switcher/#downloads
videó --> [link]
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #19838 üzenetére
Kb. 1,5 éves dolog. De azért köszi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
rgeorge
addikt
válasz Chaser #19804 üzenetére
Annyi még a Client Hyper-V-hez, hogy itt neked kell rendelkezned a virtulizált oprendszer licenszével, Windows 7 alatt pedig ott az XP Mode (Pro és felette), ahol az XP licensz-t tartalmazza a Windows 7 licensz, tehát jogosult vagy az XP virtualizálásra.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
mokus1
addikt
Van egy olyan hibám hogy random időközönként úgy indul a gép hogy elkezd tölteni és amikor amikor átvált a windowsos pörgésből a felhasználói fiók töltésébe ott újra indul.
Egyébként HP dv6os laptop. -
aizen92
addikt
Remek frissítés, kedvező ár
Most akciós áron frissíthet a Windows 8 Pro-ra – ne késlekedjen, az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes! Az ajánlat részletei alább olvashatók. *
Töltse le a Pro szoftvert 9.000 Ft-os* áron!
Vagy vásárolja meg a Windows 8 Pro rendszert 18.000 Ft-ért* (becsült kiskereskedelmi ár) a promócióban részt vevő viszonteladónál!valaki ezt lefordítaná nekem magyarra? mi a különbség a pro szoftver és a pro rendszer között? egyik csak letölthető a másik meg dobozos?
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Tamás88
őstag
Amúgy tudtátok, hogy van benne aero maradvány? Csak regisztráció bejegyzésben kell beállítani, és akkor átlátszó lesz az ablak, de nem az igazi, mert csíkozódni fog ha elhúzom az alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs