Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Kivancsisagbol feltettem, de mar megy is vissza a win7... Szerintem nem rossz, de az uj felulet nagyon furcsa. Este megyek dolgozni, ha fent hagytam volna az asszony tuti kiveri a hisztit! Meg kell ezt majd szokni, es akkor finoman fogalmaztam...
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Ha letöltöm 9000Ft-ért a Win 8-at, akkor azt hány gépre telepíthetem? Csak egyre? Hogyan kapok kulcsot hozzá, email-ben? -
-
Grande Ale
őstag
Megvásároltam, megjött a kulcs, letöltötte, telepiti. Hogy írjam ki lemezre, hogy meg legyen később is? Egyből telepíti. Help!!!
-
Grande Ale
őstag
Barátom laptopján nem eredeti win 7 volt, meg tudta venni, letöltötte, működik. Akkor hogy is van ez? Nem csak az eredetire lehet letölteni?
-
Grande Ale
őstag
Ha fel van telepítve a letölthető változat egy gépre, akkor egy másik gépen nem is engedi ugyanazzal a kulccsal, vagy engedi, de az nem jogtiszta? Kérdeztem már azt hiszem valamelyik nap, próbálta már valaki?
-
Grande Ale
őstag
Van még értelme C meg D partíciót csinálni? A képek csempe is a C-ből mutatná a képeket, hiába másolom vissza a D-re a képek mappát, nem látja... Amúgy is újra szoktam formázni az egész rendszert telepítéskor. Szerintetek?
-
Grande Ale
őstag
A windows élményindex nem fut le, a Direct3D Texture Load felmérésnél megáll, nem megy tovább- Újraindítottam, akkor sem. Mi lehet a gond?
-
Grande Ale
őstag
Létrehoztam egy fiókot magamnak is és a feleségemnek is. Hogy tudok neki is rendszergazdai jogosultságot adni?
-
Grande Ale
őstag
Nálatok hogy néz ki a chrome? Barátom gépén mintha felül fekete sáv lett volna, metros kinézet, az enyémen nem...
-
Grande Ale
őstag
Kétszer vontak le pénzt a Windows 8-ért. (Paypal) Járt így már valaki? Mi a teendő?
-
Grande Ale
őstag
Nem feltétlenül ide tartozik, de talán tudtok segíteni: telepítettem egy gépet és a belső merevlemez megjelenik az eltávolítható eszközök között. Most összerakott, új gép, minden hardver új benne. Jó ez így, vagy valami gond van? Előre is köszönöm a válaszokat, ilyennel még nem találkoztam...
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Van egy program, ami SQL 2008 r2-őt telepítene magával. Windows 8 ra sajnos nem települ. Nem pro verzióm van, lehet ez a baj? A szoftver gyártója távoli asztali kapcsolattal megpróbálná telepíteni, de ha jól tudom az csak a pro verzióban elérhető. Frissithetem legálisan az elotelepitett Windows nyolcamat pro verzióra? Lehet, hogy arra amúgy is felmenne ez a szerver program? Lehet ilyen különbség a két verzió között? -
Grande Ale
őstag
A Windows 8-as skype miért nem indul el magától? Mindig el kell külön indítani. Ez így elég gáz.
-
Grande Ale
őstag
Ott azt is írja, hogy a Windows 8-as skype akkor is elérhető, ha kijelentkeztél... Márpedig a gép indítása után nem váltott a nevem zöldre másnál a listában. Az viszont igaz, hogyha mégis hív akkor jelez, de az üzenetet pl. nem mutatja, csak ha elindítom. A fene se érti ezt, de nem szívesen tenném fel a "rendes" skype-ot, tetszik ez az új...
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy Win 8-al előtelepített laptopot. Minden tökéletes, gyors mint a villám, de néha bekapcsolás után teljesen lassú, nagyon lassan töltenek be a programok. Ilyenkor többször újra kell indítsam, csak akkor oldódik meg a probléma. Mi lehet ez? Valami program csinálhatja? Alig van rajta valami... A chrome-ra gyanakszom, tegnap frissült, legalábbis akart szerintem, mert miután bejött a kezdőképernyő, egy pillanatra beugrott, majd kidobta. Kézzel lefrissítettem, és bekapcsoltam az indulását asztali verzióra. Találkozott már valaki ilyennel? -
Grande Ale
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudok letölteni eredeti Windows 8 64 bites verziót? A laptopon le lett törölve a helyreállító partíció... Beégetett licensz van, tehát nem warez, a boltban azt mondták, hogy automatikusan aktiválni fogja magát. Nem találok sehol, csak pro verziót...
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
A frissítés után nem csatlakozik a hálózatra. Korlátozott kapcsolat. Minden máson megy a nhet, mindent újraindítottam már, semmi... Valami ötlete van valakinek? -
Grande Ale
őstag
Egyszerűen nem csatlakozik a wifihez a frissítés után... Járt még így valaki? Vezetékkel van net, wifin a hálózatokat felismeri, de korlátozott kapcsolat. Frissítettem már mindent, a routeren a legújabb firmware van, egyszerűen tanácstalan vagyok...
-
Grande Ale
őstag
válasz Mr. Double B #37694 üzenetére
A gép ugyanúgy Lenovo, G580, most frissítettem itt nálam barátom Toshibáját, simán megy a wifi. A Lenovo a ludas, most már tuti, a Broadcom wifi driver... Az "eredeti" win 8-al semmi gond nem volt a wifiel, sebesség is megvolt, mint kábelen. Kár volt frissíteni, kellett volna kicsit még várni. Visszaállítom a Win8-at...
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz Mr. Double B #37743 üzenetére
Köszi, már vissza állítottam. El kell sajnos küldenem szervizbe, kijelző hiba miatt. Mire kész lesz csak javítják ezt a problémát...
-
Grande Ale
őstag
válasz Zoli bácsi #39131 üzenetére
Írd majd légyszí, hogy mire jutottál.G580 Lenovonál ugyanúgy nincs wifi...(Nem azonosított hálózat...)
-
Grande Ale
őstag
válasz Zoli bácsi #39137 üzenetére
Fasza... Köszi a tapasztalatokat.
-
Grande Ale
őstag
A dokumentumok mappába másoltam egy mappát. Alapértelmezés szerint ezt fel kellene szinkronizálja a Skydrive-ba, legalábbis azt írta- Miért nem látom ott?
-
Grande Ale
őstag
válasz LLKobe #39162 üzenetére
Dokumentumok mentése Skydrive-ra alapértelmezés szerint:bekapcsolva. Sőt, ki is írta, hogy ezentúl így fog működni. A 8.1-et is promózták így, hogy mélyebb skydrive integráció... A filmtekercsnél is be van kapcsolva, tehát a fotókat is automatán feltölti. Elvileg...
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz LLKobe #39164 üzenetére
Automatikus mentés a SkyDrive-ra
A legtöbb számítógépen a SkyDrive az ajánlott hely,amely megjelenik a Microsoft Office-fájlok (például a Word-dokumentumok és az Excel-munkafüzetek), a PDF-fájlok és más dokumentumok mentésekor. Ha a számítógépe tartalmaz beépített kamerát, a készített fényképeket menteni tudja közvetlenül a SkyDrive-ra is, így mindig lesz másolata a képekről. A SkyDrive beállításainak ellenőrzésével győződjön meg arról, hogy számítógépe be van-e állítva az automatikus mentésre.Pöccintsen befelé a képernyő jobb széléről, és koppintson a Beállítások, majd a Gépház elemre.
(Ha egeret használ, mutasson a képernyő jobb alsó sarkára, húzza a mutatót felfelé, és kattintson a Beállítások, majd a Gépház elemre.)A dokumentumok esetében koppintson vagy kattintson a SkyDrive elemre, és válassza ki a Dokumentumok mentése a SkyDrive-ra alapértelmezés szerint beállítást.
A fényképek esetében koppintson vagy kattintson a Filmtekercs elemre, és válassza a Fényképek feltöltése jó minőségben beállítást, illetve nagyobb felbontású példányok esetében a Fényképek feltöltése legjobb minőségben beállítást.
-
Grande Ale
őstag
Az asztalra hogyan tudok parancsikont küldeni? Pl. Word-öt?
-
Grande Ale
őstag
Ha az Aida 64-el kiolvasom a licenc kulcsot, akkor nem az van, mint a matricán a gép alján. A gép alján product key van, az Aida 64 meg licenc key-t olvas ki? Mi a különbség? Bocs, ha nagyon hülyeséget kérdezek.
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Kérlek segítsetek, ha tudtok!
VPCEB2M1E laptopomra feltettem a Windows 8.1-et. Azóta sötét a webkamera. A kios zöld led világít, eszközkezelőben ott van, de nem működik. Van erre valami megoldás? Gyártó oldalán nem találok drivert.
Köszi! -
Grande Ale
őstag
válasz Grande Ale #39434 üzenetére
Közben rájöttem, működik a kamera a hagyományos skype-nál, hangouts-on. A windows 8 kamera app-nál és a win 8 skype-nál sötét. Miért lehet ez? Van megoldás?
Köszi jeni! Neked is ilyen géped van? Melyik a kamera driver?
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
Az eszközkezelőben van egy egy ismeretlen eszköz. Hogyan jöhetek rá, hogy mi az?
-
Grande Ale
őstag
Nagyon tetszik a Windows 8.1, gyors, szép, jól működik. Egy problémám van: nem tudom telepíteni az ATI oldaláról a videókártya meghajtó drivert, csak azzal működik, amit feltesz alapból. Gondolom mert Vaio. A sony oldalán lévőt sem tudom feltenni. A laptopon semmi gond így sem, de hdmi-n szoktam a tv-re tenni, úgy meg rossz a képarány, bármit csinálok, nem lehet beállítani, hogy jó legyen. Catalyst Control Center sincs. Az eredeti rendszerrel, Sonys driverrel jó volt. Úgy tűnik, ez miatt kell visszatennem A Win 7-et, pedig semmi kedvem hozzá. Soha többé Sony laptopot, elmennek a francba, hogy csak az ő aláírt driverük megy fel! Tud valaki megoldást?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Házimozi belépő szinten
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kamu telefonok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs