Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a metro ui alól a csempéből indított zenelejátszóban hogy tudok elindítani nem a zene mappában, hanem bárhol másol (jelen esetben megosztott hálózati mappában) lévő zenéket?
Köszike[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vicces ez az érved. Amolyan Aiszóposz a farkas és a bárány meséjére hajazó érvelés.
Hányszor olvastam, hogy a Linux azért szar, mert nincs egységes, állandó API. Ehhez képest a Win8-nál az akár évekkel korábban írt programok szarok, mert az MS változtat az API-n? ROTFLAmúgy vicces a Win8 esetében az "erősen béta rendszer" voltára hivatkozni, tekintettel arra, hogy talán már pár héten belül kiadják a végleges verziót. Ubuntunál hat hónapos fejlesztési ciklus mellett is a végleges verzió előtt egy hónappal van az utolsó béta kiadás. Egy 3+ éve fejlesztettnél meg pár héttel előtte még "erősen béta" lenne?
@(#9261) vlevi
Hát, ha egy cég bevezet valami újdonságot (jelen esetben az indexelt keresést) gyakorlatilag 6 éve, és a plebs nagy része még most sem tud róla, az bizony nem a plebs hibája. Valahogy hiányos a kommunikáció. Mert az messze nem elég, hogy a kiadáskor bejelentik az újdonságokat, mert az ilyen cikkeket a júzerek 1%-a ha olvassa, akkor sokat mondtam. A többi 99% a keresésre keres rá.@(#9312) pzstm
Spec azt is, miért nem 8888.xx.yyy, hanem 9200.zz.zszs? Szerinted csak "+1600"? -
törölt tag
"...elég durva elvárás volna, hogy 2-3-4 verzióra visszamenően 100%-osan kompatibilis legyen egy új rendszer..."
Hát, ez az "elég durva elvárás" márpedig létezik, és nem is hogy elvárás, de rengeteg programnál valóság, a Windows mellet bőszen utolsó vércseppig harcolók esetében pedig a végső érv pl- a Linuxszal szemben, hogy akár a DOS-ig kompatibilis visszamenőleg. Nyilván emiatt van a compatibility mode a Vistában és a 7-ben. Ezek szerint (vagy szerinted) az MS feladja ezt a szokását. -
törölt tag
Nem az OS, de nem is az OS gyártó hibája, úgy általában. Jelen esetben azért mégis, mert az emberek 30 év alatt hozzászoktak ehhez, ez a egyik "vonzereje" a Windowsnak. Ha a programok gyártóinak hozzá kell idomítani egy új verziót egy új OS-hez, ezt ritkán fogja ingyen megtenni, akkor a júzereknek új verziókat kell venni mindenből. Ezt nem fogják szeretni, ezért az MS-t sem.
-
törölt tag
válasz westcoastog #9615 üzenetére
Hát, ha 3 évente az MS-nek az első bittől az utolsói teljesen új OS-t kellene készíteni, akkor talán kevésnek lehetne tartani az időt. De ilyen nem nagyon van, ráadásul az MS óriási erőforrásokkal, lehetőségekkel rendelkezik, hogy megoldja ezt a feladatot. Szóval 3 évnek (ami nem is három, mert egy-egy OS tényleges fejlesztése nem az előző kiadása után kezdődik) bőven elégnek kellene lenni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #17821 üzenetére
amikor bekapcsolás után a "csempés" felület megjelenik, a rendszer még nem állt fel, az csak "parasztvakítás", se net, se semmi nem működik még kb. fél percig.
És ez mennyire igaz? Mert ez évtizedes MS trükk: bejön akár az asztal is, csak még 1-2 percig semmit nem tudsz csinálni, mert a tényleges szolgáltatások csak akkor kezdenek elindulni. -
törölt tag
válasz Воланд #17895 üzenetére
Akkor maradjunk annyiban, hogy nem a Windows 8 gyorsult jelentősen (vagy a 7-hez képest lehet, de abszolút értelemben akkor sem a lehető leggyorsabb), hanem a gépek alatta. És ez nyom igazán sokat a latba. És tudom: ez maga a fejlődés, blablabla...Spec. nem kis részben emiatt a gyártók által gerjesztett ál-fejlődést követni akaró fogyasztói őrület miatt tart ott a Föld, ahol. Meg a világgazdaság. Mert a lufikat nem lehet akármekkorára fújni.
(#17901) HZoli87
Hehehe!
Régóta kérdésem, hogy mi az a rengeteg (6-700MB-nyi) szolgáltatás, amiknek egy otthoni felhasználó gépén feltétlenül futnia kell. Láthatóan a rendszert magát is zavarja. És nyilván nem azért, mert annyira intelligens, hogy ezt magától kitalálta, hanem mert így írták meg a programot, tehát a sw írói is tudták ezt, tehát az MS döntéshozói is. Mégis bent hagyják. Holott lehetne fordítva is: csak ténylegesen szükséges alapszolgáltatások indulnak el, az extrák meg csak akkor, ha az azt igényló felhasználói sw-t a júzer elindítja.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Inv1sus #17947 üzenetére
A Vista idején hdd betelésének problémáját is csak közvetetten oldották meg a programozók. Egész konkrétan mindenkinek magának kellett beállítania, hogy a shadow copy tömegek ne töltsék be az egész hdd-t.
Amúgy nyilván azért alakult ki ez a szokás és ez a piac a Windowsoknál, sőt, ahogy fentebb említette valaki, emiatt csinált ilyen eszközt maga a nagy MS is, mert sokszor, sokakkal fordult elő, hogy a registryben mégis kell/ett valamit turkálni, mert egy program nem rendesen tűnt el. Ahogy sokan bőszen tagadni szokták a külső defrag szükségességét, azaz a júzerek által végzett defragot, mert hogy van beépített. Csak nem kielégítő a működése eredménye, bár erről nem a program tehet, hanem a fájlrendszer.
Különben meg nem a "programozók"ról kell beszélni, hanem az MS-ról, mert egy programozónak semmi önálló döntése nincs, és nincs önálló, egyedi befolyása a végtermékre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #18328 üzenetére
Az IE10 vagy a Win 8 újraindítása nélkül? Mert igen nagy a különbség...
Az előbbi baromság lenne, ráadásul szembe menne azzal, ami most is van, és MS policy: csak és kizárólag (program vagy OS) újraindítás rakja fel rendesen a frissítéseket.
Ha meg az utóbbi, akkor meg nevetséges, hogy még csak most, vagy a jövőben.(#18351) pzstm
Saját magamat linkelem a másik topikból. -
törölt tag
válasz #41133696 #18328 üzenetére
Az IE10 vagy a Win 8 újraindítása nélkül? Mert igen nagy a különbség...
Az előbbi baromság lenne, ráadásul szembe menne azzal, ami most is van, és MS policy: csak és kizárólag (program vagy OS) újraindítás rakja fel rendesen a frissítéseket.
Ha meg az utóbbi, akkor meg nevetséges, hogy még csak most, vagy a jövőben.(#18351) pzstm
Saját magamat linkelem a másik topikból."mondhatni 3 nap alatt sikeresebb lett mint induláskor az XP"
De azért azzal is tisztában vagy, hogy azóta milyen mértékben nőt a pc-k száma, ugye? A fenti link pont azt mutatja, hogy a bevezetéshez képest azonos időben fele annyian használták, mint a Windows 7-et. Hogy most meg hirtelen megvette 4 millió ember, az nagyrészt annak köszönhető, hogy ilyen diszkont áron legfeljebb az XP-t kaphatták meg az OEM-ek, mikor úgy nézett ki, hogy a netbookokon elterjed a Linux. Soha senki magánember nem kapta eddig ilyen olcsón.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz davidsz #18497 üzenetére
"Ha már lopják..." alapelv továbbra is él, mert ez az alapja a vendor lock-in-nek.
(#18519) bAtt001
Én meg azon csodálkozom, hogy az csodaszámba megy, ha egy OS pár éves korábban ugyan olyan gyorsan indul, mint frissen.(#18527) v-paci
Viccelsz? Még hogy a vonatokozó törvény ne írná felül egy magánszerződés pontjait? -
törölt tag
válasz hackeeeee #18750 üzenetére
Nem mentettem, azt legfeljebb biztonság okán kell. Mivel eleve (évek óta) külön partíción van a /home, így a rendszer újratelepítése (hacsak valami technikai probléma nem történik) semmiben nem befolyásolja a /home mappa tartalmát, amiben a júzerek beállításai vannak. De ha érdekel, tegnap néztem a gépemen a Lemezek progival:
2008. márciusában lett létrehozva a /home ext3-as fájlrendszere, a / pedig 2010-ben, mert akkortájt volt ext3>ext4 váltás. De újratelepítés akkor sem volt, csak dist-upgrade.De ez mitől is MS fikázás, ha a világújdonságként hirdetett szolgáltatásról kiderül: nem az? Ha telepítettem a rendszert, és UO-val (vagy más rendszeren mással, mondjuk DropBox-szal) szinkronizálom a szükséges fájlokat, akkor újrahúzás esetén ott marad az UO beállítás is, így működik a szinkron.
(#18752) fleetcmd
"ezt a felhő szót bele akartam tenni a hozzászólásba, mostanában olyan menő."(#18755) pzstm
Tehát az, hogy UbuntuOne-nal szinkronizálom a /home mappámat akármelyik gépemre, akárhol a világban, már ezt is régebben, mint hogy a Win8 első nyilvános tesztverziója kijött, az semmit nem jelent, ugye? Azzal együtt, hogy az eredeti hsz-ben nem felhőből szinkronizált fiókról volt szó. Nem mellékesen, ha éppen a neted nem működik, de újra kell raknod a géped, akkor elmehetsz a Microsoft account alapu roaming profilloddal a ...be.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fleetcmd #18768 üzenetére
Az UO valóban nem, de a félreértés fentebb tisztázódott számomra, még ugyan ebben a hsz-ben.
"Az, hogy fájlszinten szinkronizálod a /home könyvtáradat, teljesen más, mint hogy a beállításaidat szinkronizálod."
Neked. Nálam meg minden saját beállítás a /home-ban lévő fájlok által határozódik meg, így a beállításszinkron=fájlszinkron."A DropBox sem az operációs rendszer része, hanem külső megoldás"
És? Ez mit befolyásol a szolgáltatásokon?(#18765) woland_y2k
Nem elvileg, gyakorlatilag. De egyrészt nyilván nem lehet mindenre kiterjedően használni, nem is érdekelt minden funkciója, azon túl én nem ahhoz vagyok hozzászokva, hogy a legkisebb probléma esetén újratelepítem az egész rendszert. Mert erre a legtöbbször nincs szükség. Nem csak Linuxon, de Windowson sem. És ott sem volt ez a szokásom. És mivel nekem (mondjuk a kevés használat okán is) ilyen újratelepítési problémám nem volt, így nem is szembesültem ezzel a világforradalommal.
Azt meg hadd döntsem el én, hogy mikor, mit és hová írok. Köszi. -
törölt tag
-
törölt tag
Annyival vagy előrébb hogy kapsz Win8-cal gépet. Ha Ubuntuval kapnád, akkor az UO fiókoddal kb. ugyan ilyen nehéz lenne.
De Win8-cal is csak akkor tudod ezt megtenni ilyen egyszerűen, ha van MS account-od. Meg persze ha az MS-nek akarsz küldeni akármilyen adatokat. Amit persze később letilthatsz. Ha tudsz róla. 99% nem fog tudni.(#18831) dobostorta
Ha csak desktopos formája van, eleve ott nyílik. Ha mindkettő, akkor előbb desktop, a fájlkeresőben megkeres, és a szokásos duplaklikk.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Komolyan gondolod, hogy azért mert neked kurva jó 32"-on nézni a csempéket vagy egyelten egy alkalmazást, akkor másnak nem kellhet látni egyszerre mondjuk 5 ablakot? És tényleg a saját - már megbocsáss: igénytelenséged - alapján ítéled meg, hogy a másik jogos vagy jogtalan kritikát mond a metroról? Vicces lenne, ha nem lenne inkább nevetséges.
Hát így hogy lehetne abbahagyni az írogatást?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Malachi #19385 üzenetére
A kiindulást elolvastad? Pdf-et akar olvasni a desktopról(!!!) indítva, de visszadobja metroba. Tehát van egy mondjuk 150"-os kijelzője, de nyomkodással kell váltogatnia, mert a szutyok csempén van csak pdf olvasó. Persze, telepíthetsz mást. De akkor én meg azt kérdezem: minek telepítene Windows 8-at? Csak hogy nagyobb bevételt generáljon az MS-nek a nem hogy semmiért, de azért, mert plusz munkát csinál neki az MS? Akkor inkább fizessen az MS!
Vagy arra adjál magyarázatot, hogy miért van az, hogy IE-ből tudott kettőt csinálni az MS, pdf olvasóból meg nem tud? Vagy egyáltalán, mi a faszért kell ez a skizofrén szar? De ha már ez a skizofrén szar van, akkor egy-egy ilyen spontán felületváltás után miért nem ugrik vissza magától az eredeti felületre? Mert az jó, hogy a júzer plusz munkát végez?(#19386) oO7
Malachi példája tökéletes arra, hogy miért NE váltson Windows 8-ra 2020-ig, akinek több ablak kell. Mert van és lesz Win7.
"azok után, hogy offba raktam" És ez kit érdekel? Vagy ez mit számít?
"nekem pont, hogy az számít "igénytelennek", ha összenyomorgatott ablakokban kell matatnom.."
Azok után, hogy gyakorlatilag a notepad szintű alkalmazások használatánál ezek szerint nem jutottál tovább, nem csodálom. De azt megsúgom, ha jobban akarsz látni, ahhoz nem 32" monitort kell venni, hanem szemüveget. Mert ha felállsz a monitortól, akkor a való világ nem alkalmazkodik hozzád, nem cserélheted le nagyobbra. Közelebb mehetsz vagy látásjavító eszközt használhatsz. Utóbbiak közül a legolcsóbb a szemüveg. Sajna, a látás hónapja akcióiról idén lecsúsztál.(#19388) woland_y2k
Ha benne vagy egy intenzív munkába, akkor a legkevésbé szerencsés, hogy azt külön processzként futtatod az agyad hátsó kamráiban, hogy neked figyelned kell külön, pluszban arra, hogy átválts a startscreen-re, hogy csekkolj egy alkalmazást. Vagy többet, mert több info kéne. Ami persze mind lehet ott a starton, csakhogy egy szaros fullscreenes csempealkalmazás eltakarja.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
BTW nekem kicsit fura 32"-os monitoron fejleszteni egy 4"-os kütyüre.
(#19405) NGA
Na ne fárasszál már! Akkor böngészőből miért csinált a desktopra? Főleg RT-n? Ja, ott azért nem, mert a konkurenseknek nem engedte azon APIk használatát, amik a desktop böngészőhöz kell. Mivel teljes értékű böngésző a tableteken is kell az embereknek, de ott csak IE lehet."Azonban vannak olyanok, akik nem tudják hogy kell megkeresni, letölteni, majd telepiteni az alkalmazásokat, 15 colon vannak, és nem akarnak több ablakot, sőt bele is keverednek."
Elképesztő, hogy az emberek százmilliói hogyan tudtak eddig az elmúlt lassan 30 évben ellenni a korábbi Windowsokon mui nélkül. És hogy a halába' tudott a Windows így elterjedni. Egyszerűen érthetetlen!"de szerintem létezik email notificator is a problémára"
Ami felugrik, mikor egy metro appot nézel, ezt a háttérbe tolva, esetleg felfüggesztve, mert csak? Vagy hogy?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fleetcmd #19410 üzenetére
Értem. Tehát bárkit - spec engem, de mindegy, mert nem említettem volna, ha nem jössz ezzel - lehet gyakorlatilag hülyének titulálni, de a rendszerre nem lehet illetlen szavakat alkalmazni. Akarsz róla beszélni?
(#19407) Tamás88
Nem ezért. Sok vele az élőmunka. Ezért.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mucsi14 #19413 üzenetére
Automatikus bejelentkezés:
Hacsak nem így.
Vagy magyarul.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Воланд #19415 üzenetére
Ad 1: ki vagy te?
Ad 2:
"probald meg emberszamba venni a vitapartnered"
El vagy tévedve. Hol írtam vitapartnerről negatívat? Szemben ezzel: "elérted egy kaktusz IQ szintjét" by oO7
Személyeskedést sosem kezdeményezek. De válaszolok rá. Hozzál bátran olyan részt, ahol én személyeskedtem volna elsőre. Utána azokat is gyűjtsd be, légyszi, ahol viszont nem, ellenben ugyan ilyen stílusban utasítottad rendre a személyeskedőt. Pl. oO7-et fentebb. Érdekes, ilyenre nem emlékszem. Vagy ez csak azoknak jár, akik nem agyba-főbe dicsérik a rendszert? Vagy csak olyanok, akik megoldani akarják ugyanazt a problémát, amit én pusztán megemlítek? Vagy mi?(#19416) pzstm
Nem szakmai topik: akár full kezdő, 0 géphasználattal bíró emberek kérnek itt segítséget. Nem kevesen.
Látom, a személyeskedés detektorod neked is erősen egyenirányított.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kitaláltam magamtól is, hogy túljutott. De egy 32"-os monitor mellett a notepad-del érvelni mennyire is "szakmai"?
(#19419) Mucsi14
OK, bocs, félreértettem. Akkor tán ez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
OK, bocs. Csak akkor az alaptéma még mindig az: minek csinált asztali gépekre ilyen skizofrén felületet? Erre mi szükség van?
"Talán azért van kétféle ie, mert a desktopos ie már régóta létezik."
És? Akkor minek a metro-s? Vagy ha csinált metro-s, akkor meg megint csak: miért nem csinált saját desktopos pdf olvasót? Mi ebben a logika? BTW hol és mikor érdekelte az MS-t, hogy ne gyártson valamilyen sw-t, ha volt 3rd party? Miért pont a pdf-nél jönne ez elő?"Lehet neked nincsenek olyan ismerőseid, akiknek nehézséget okoz egy program feltelepitése, de hidd el vannak olyanok, akiken ez igen."
Igen, lehet, sőt, biztos. Az MS valahogy mégis "átvészelte" az elmúlt 30 évet ilyen helyzetben... Az iPhone/iPad előtt 25 évvel sikeres volt az MS mindenféle AppStore nélkül.(#19443) Malachi
"szokjátok meg, ahogy egyre jobban elterjednek a tabletek, az okostelefonok és mindenkinek lesz már otthon valami új generációs készüléke"
Ezzel nincs s baj, azokra való a metro. De csak azokra. Lehet, sokaknak bejön asztalin is, de sanszos, hogy ennél többeknek nem. Pl. a cégek is lehet, váltani fognak 8-ra, de nem a metro miatt, vagy inkább úgy fogalmazok: annak ellenére. Bár azért erre nem kötnék nagy tételben fogadásokat, mert ahogy a Vistára váltás kényszerét átvészelték, szerintem a metro-val is így lesz. Aztán a következőben meg majd visszatér a teljes funkcionalitású klasszikus asztal és a metro teljes kilövésének választhatósága. -
törölt tag
válasz #93794560 #19462 üzenetére
+1
Most is kellene. A mai technikával az jár együtt, hogy ezer-, tízezerszámra készítik a képeket az általad leírt tudás nélkül, vagy akárcsak megközelítve is ezt a tudást, vagy ennek alapjait, azt remélve, hogy a sok képből majd csak lesz egy-kettő, ami jó. De a legtöbbször egy-kettő sincs. Persze, saját digitális emléknek elmegy, de ennyi.
Persze, aki megérti a lehetőségeket, az gyorsan tud tanulni a digitális technikával. Sokkal gyorsabban, mint régen, mert azonnal vissza tudja ellenőrizni a produktumot.(#19464) Silenzio
"egy 12 mpixeles gép esetében a felbontás épp 12 mpixel, a kémiai fotó esetében gyakorlatilag végtelen."
Utóbbi egyáltalán nem igaz. Erősen függ a lencse minőségétől, a negatív/dia finomságától.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gondolom, az csak nekem újdonság, hogy ha a Firefox Nightly-t teszem default böngészővé, akkor a metro-n csak az lesz, tehát az IE metro-s verziója nem műksz. Ez vicces.
A böngészőválasztóval kombinálva meg különösen, mert ha valaki alternatív böngészőt akar, de nem teszi difóttá, akkor a metro-n a büdös életben nem használhatja. Vagy ha metro-n akar többet, akkor is rosszul jár. -
törölt tag
válasz #41133696 #20289 üzenetére
"Hagyjuk már ezt a jajj az MS visszaél piaci fölényével sablon szöveget."
Itt valóban hagyjuk. Csak röviden: nyilván azért indított az US Deparment of Justice az USA nevében és velük együtt még vagy 20 állam trösztellenes pert az MS ellen, aminek a végső döntése az volt, hogy az MS igenis megsértette a trösztellenes törvényeket, és emiatt fel kell darabolni az MS-t, mert nem élt vissza a piaci erőfölényével. Tegnap csak a Wikipédia cikkeket olvastam el, de abban is az volt, hogy eleve az állam kezdeményezett eljárást, még '91-ben. A Netscape-ügy szinte csak mellékszál volt, de semmiképp nem a kiváltó ok.
A dokumentáció.
Persze, föllebbezés volt, és sokak véleménye szerint csak a Clinton-Bush váltás miatt nem történt meg a darabolás.
Nem mellékesen pedig úgy nézett ki a dolog, hogy a Netscape volt a legelterjedtebb böngésző, IE még halvány lila álom sem volt. Aztán lett beépített böngésző, ami aztán hirtelen nagyon elterjedt. Szinte semmi összefüggés nem volt."Az egész böngészőválasztósdi az Operának köszönhető...A többieknek meg kikaparta a gesztenyét."
Nem éppen. Az FF felfutása, sőt, fénykora, éppen hogy a választóképernyő előtti időre esett. De a 2010 február és 2011 május közötti esés, majd emelkedés erősen korrelál a cucc "technikai hiba miatt véletlenül kimaradt" állapotával.Speckó az FF messze jobb a helyesírás ellenőrzésben.
(#20293) nicu71
Eleve nem vált át metro-ra, mert ha onnan indítod, ott is marad. Olyan meg még balesetből sincs, hogy desktopról metro-ra vált. Semmit nem kell beállítani ehhez. Vagy nálad volt ilyen? -
törölt tag
Amúgy vicces: a 8 updateből egynél nem érhetők el a "More informations", kettőnél nem megbízható az oldal. Gondolom, a tanúsítvány járt le.
Nálam csak 183,5MB. Igaz, 32 bites, mert nem figyeltem a letöltéskor.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hibrid boot kérdés: jól értelmezem, hogy ez egy sleep mód, megfejelve egy hibernálással? Azaz ugyan az az állapot van a lemezre írva, mint ami a ramban van? És amíg a gyors "boot" lehetősége van (van áram), addig ez egy egyszerű sleep, ugyan azzal az áramfogyasztással. az előnye, hogy az áram elfogytával gyakorlatilag a hibernálás él tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest