Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Kiváncsi vagyok milyen lesz, remélem tényleg a win7es irányvonalat viszik tovább.
Elég korán jön az első béta, későbbre tettem volna.
-
fatal`
titán
válasz Psychonaut #49 üzenetére
Biztosan lesz, de egyelőre nagyon keveset tudni.
-
fatal`
titán
válasz Psychonaut #55 üzenetére
Tweakslogon program miatt, ez nekem már most, Win7en is így van.
-
fatal`
titán
Százszor gyorsabb, mint explorerben bármi, a fájlkezelési lehetőségei pedig korlátlanok szinte. FTPre is tcmdet használok.
Bugos, mint állat? Semmi konkrét, minden nap zavaró bugot nem találtam még, viszont nem kell egy óráig egerésznem a szaros ablakok között, billentyűzettel minden egyszerűen és gyorsan, kényelmesen elérhető. Persze, aki szeret állandóan az egérrel buzulni, annak az explorer jobb, ezt aláírom.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
"nagyon sok dolgot tud az Explorer, amiről az emberek többségének halvány lila fogalma sincs."
Ez a Total Commanderre is igaz, no offense én sem nyitnék vitát, használja mindenki, ami kényelmesebb.
Hha nem a system mappákhoz nyúlkálsz, akkor nincs vele semmi gond 64biten sem. 64bites kapcsoló meg van belső parancs, akkor mutatja rendesen a mappákat. Semmi durva buggal nem találkoztam még, szerencsére, sőt, mondhatom, hogy az egyik legstabilabban működő 3rd party szoftver. Szerencsére, mert, ha a fájlokkal csúnya galibát csinálna, annak akár nagyon csúnya vége is lehet.
Ha jól tudom a 8as TCből lesz már 64bites, átáll Lazarusra a fejlesztő. Az eddig indok az volt, hogy azért nincs x64, mert nincs Delphi. Na de ez már erősen off.
-
fatal`
titán
"Mondjuk ezzel nem értek egyet, nem tudom mi lenne "gyorsabb". Ha valakinek kényelmesebb, az okés, de hogy gyorsabb lenne..."
Nem a másolás tempójára gondoltam, hanem a navigálásra a mappák, meghajtók között billentyűzettel, vagy csoportos átnevezés stb. A kétablakos rendszer miatt. De mégegyszer mondom nem akarok itt hitvitát nyitni, mindenki azt használ, ami neki kényelmesebb.
-
fatal`
titán
Attól még nem fogok tudni f5-tel másolni közöttük és társai. Tudom ctrl+c, alt+tab, ctrl+v. de ha közben nyitottam már másik ablakot akkor ez sem jó. Szerintem az f5->enter gyorsabb.
Na mindegy, hagyjuk szerintem, lehet, hogy tényleg megszokás kérdése, nagy rég nem használok explorert, maximum ha valakinek a gépét csinálom és nincs tcmd. Nekem nagyon körülményes.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Több szint visszalépésekor is jól jön, mert felül az elérési útnál csúszkálnak a mappanevek ha csak egy fér ki, nekem kényelmesebb pl. 3-4x gyorsan megnyomni a fel-t. Szerintem senkit nem fog zavarni az a ~32x32 pixel, és elképzelhetőnek tartom, hogy a mappabeállításoknál kikapcsolható lesz.
(#100) Drughi: Ez egy, 1-1,5 év múlva megjelenő OS milestone verziója, honnan tudod mennyi fejlesztés lesz még?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Szerintem még szerkesztés előtt olvashattam, legalábbis a zárójel végéig olvastam.
Addig persze nincs baj, de ha ilyen iphone féle appstore lesz, hogy sehonnan máshonnan, akkor az szopás..
Mondjuk ez nem telefon, szerintem nem igazán lehet ezt megcsinálni, meg abban a pillanatban kezdenének terjedni az alternatív osek, nemhiszem, hogy ezt valaha is meg mernék lépni.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #159 üzenetére
"Miben jobb? Nem akadékodás, érdeklődés."
Erre én is kiváncsi lennék, szerintem a virtualclonedrive buta, mint a tök, de lehet, hogy csak nekem vannak extra igényeim.
Paint is van mégis inkább a Paint.NET vagy a gimp.
-
fatal`
titán
"De azért valahogy olyan "tisztább, szárazabb, biztosnágosabb" érzést ad ha házon belül megoldható, és nem kell hozzá semmi "
Ez így van, de ha csak isot tud mountolni és semmilyen más formátumot, akkor az nagyon karcsú. Meglátjuk milyen lesz.
Viszont ha a beépített PDF olvasó jó lesz, akkor tuti, hogy kikukázom azt a fostalicska adobe readert. Sajnos jelenleg csak az nyit meg mindent rendesen, viszont elképzelni nem tudom, hogy mi a jóisten ~150 mega rajta...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Előfordulhat. De szerintem a public betaban nyitva lesz minden. Azért van most lezárva, mert úgy látszik nagyon rámentek arra, hogy ne kerüljenek ki a netre a tesztverziók. Win7ből kb minden buildet be lehetett szerezni, aztán találgatott a sok hülye, hogy melyik az újabb. Én meg használtam a Vistat megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest