Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
De amugy a windows latja es csatlakozik is a halozatra?
(#3345) sittes79: tegnap nekem se ment a People Hub-bol a video lejatszas..probalta betolteni..kinlodott..ment 2 mp aztan annyi..
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
pzstm
titán
bocsi nem láttam (fáradok) próbáld meg gyártó oldaláról legújabb modem driver+szoftver párost esetleg. Ha nem megy akkor ez BETA "betegség"
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
megalover
tag
Ne tedd, eddig ez a Legjobb windows op.rendszer, és ráadásul a Start Menü hiányára is van egy félig-meddig pótmegoldás:
http://gifsun.org//animations/unknown/e81de5caed55a4d638b0633e3469cfab.gifAkinek tetszik, elárulom hogy hogyan kell....
Miként randizik a vérbeli programozópalánta?! - Helóó szia... lenne kedved velem lefuttatni egy hátultesztelős ciklust, vagy az elöltesztelőset akarnád inkább????
-
cashback
őstag
Nálam a 7-es lassabbnak bizonyult.
Win8-nál beadta a metrot, majd egyből rányomtam a desktop csempére... de még úgyis gyorsabb volt, mint most friss telepítés után a 7.
Illetve először azt hittem Win8 eszik sok ramot... a fenéket... majd 400Mb-tal többet foglal le a Win7.Nem dicsérni akarom, mert 11napig használtam csak... de sztem 1hónap és beéri a 7-est. (ha a lényeges hibákat javítják)
Sajna COD2-4 nem indult 8 alatt így én nem értékelem annyira az egyéb jó dolgait.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs