Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cashback
őstag
Nálam a 7-es lassabbnak bizonyult.
Win8-nál beadta a metrot, majd egyből rányomtam a desktop csempére... de még úgyis gyorsabb volt, mint most friss telepítés után a 7.
Illetve először azt hittem Win8 eszik sok ramot... a fenéket... majd 400Mb-tal többet foglal le a Win7.Nem dicsérni akarom, mert 11napig használtam csak... de sztem 1hónap és beéri a 7-est. (ha a lényeges hibákat javítják)
Sajna COD2-4 nem indult 8 alatt így én nem értékelem annyira az egyéb jó dolgait.
-
megalover
tag
Ne tedd, eddig ez a Legjobb windows op.rendszer, és ráadásul a Start Menü hiányára is van egy félig-meddig pótmegoldás:
http://gifsun.org//animations/unknown/e81de5caed55a4d638b0633e3469cfab.gifAkinek tetszik, elárulom hogy hogyan kell....
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Zárt ajtók mögött vitáznak a britek az Apple eszközök hátsó kapujáról
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude 3380 - i3-6GEN I 4GB I 128GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest