Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3487) Soulfly842 válasza weiss (#3485) üzenetére


Soulfly842
addikt

Találgatások vannak erre vonatkozóan, de kb. ennyire teszi a szakma is, ill. valószínűsíthető, hogy a vakcinák ettől lényesen hosszabb időre szólhatnak (6-24 hónap közé lövöldöznek, a 24 hónap már erősen spekulatív, 6-12 lesz a gyakorlat)

A szakma Mo-n is a három hónapot valsózínűsíti, pont ezért van az, hogy Merkely Béla is 3 hónappal a fertőzése után kapta meg a vakcinát.

#3479twofatcat

ha fele-fele arányban szállítanak, vagy ha a keleti kevesebb lesz vmennyivel nekem az is mindegy, de valószínűleg komolyabb mennyiség fog érkezni április-május végéig a keleti vakcinákból

A lényeg, hogy mielőbb érjük el a megfelelő oltási szintet, azok a plusz mennyiségek igenis életeket menthetnek majd meg és ezért élni is kell vele szerintem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.