Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26696) t72killer válasza t72killer (#26684) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Kieg: a long állítható valamilyen szinten párhuzamba a spanyolnáthában elveszített fiatalokkal, ha a társadalmi veszteségeket próbáljuk számszerűsíteni. Értelemszerűen a súlyos, életévekbe is kerülő long jön itt leginkább számításba, ami a tünetes esetek 10%-a alatt lehet.

De megvan, megyek Kanadába, szerzek mintát és kipróbáljuk fej-fej mellett a kettőt :DD:

#26688: ez azért nem igaz, hogy akkor nem volt állami és egyéni védekezés. Voltak nagy népmozgások (csapatszállítás) ahol nem volt, de volt ahol karanténeztek, tömegrendezvényeket tiltottak, stb. Hogy ezek hogy viszonyultak egymáshoz - ami ugyebár döntő fontosságú - az sajna nem tudom. Tény, abban igazad van, hogy többtízmillió katonát zsúfoltak össze, hogy aztán lőjék egymást. A civil élet kicsit más volt.

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.