- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
SX4 2006 1.6 benzin ma megállt csak úgy. Bizti ki volt égve. Motortérben a legfelső 15ös. Valaki tudja mihez tartozik? Nen találok sehol leírást
kép a bizti tábláról -
-
eami
veterán
válasz
tipuka #40293 üzenetére
én korábban úgy tudtam 2020tól lesz így, de ebben a cikkben 2021-et írnak.
Elég valószínű hogy a büntetést bele fogják kalkulálni az autók árába :|
-
szabonagyur
félisten
válasz
gyenesmartin #40267 üzenetére
Úgyhogy maradt az 1.2-es cvt-s swift. 1L-est nem akartam, mert videók alapján igen lassan vált, ami engem zavarna.
Mivel a CVT nem is vált lényegében klasszikus módon így meglepne a dolog.
-
eami
veterán
válasz
Napfénysüti #40289 üzenetére
sőt januártól az sem kizárt hogy minden új autó ára ugrik majd akár 1 misit :|
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
gyenesmartin #40287 üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy nem az 1.2 áráért adják majd az 1.4T-t.
-
válasz
gyenesmartin #40287 üzenetére
Ezzel egy csapásra okafogyottá válna a Swift Sport.. szerintem más motor kerül bele.
-
HKorn
veterán
válasz
gyenesmartin #40284 üzenetére
Ha Swiftben alapáron 1.4T lesz, akkor azonnal veszek asszonynak egyet a mostani helyett és én fogom használni
-
SirKero
őstag
Ha esetleg valakit érintene. Ez ma tették fel a facebook sx4 s-cross csoportba.
Suzuki gyárból belső infó (édesapám mérnökként dolgozik ott)
Június végéig gyártanak már csak 1.0T motoros autókat, ezután nem lehet már rendelni többé. Szóval, aki azt szeretne rendelni, az még megteheti pár hétig.
1.4T júliustól már csak részecskeszűrővel lesz gyártva, mert szeptember 1-től csak így lehet forgalmazni majd a szigorodó környezetvédelmi normák miatt! -
tboldi
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #40277 üzenetére
Egyszer volt csak dolgom egy '96-os szedánnal, vezérműszíjat cseréltem rajta, akkor nem tűnt fel.
Mondjuk nem is néztem. -
sziku69
őstag
Sziasztok!
Vélhetően a Suzuki Altóban van sebesség jeladó? -
seller007
tag
válasz
CsakEgySrác #40272 üzenetére
En benne vagyok nagyon!
2 hete van jogsim, elso dodgem autonak gondoltam venni 2005/6 swiftet
-
Brogyi
őstag
Gumi cserét megejtettem, és egy kicsit furán viselkedett. Sokáig nem ismerte fel, majd felismerte, és újra megjelent a TPMS ikon. Összel simán felismerte, még a TPMS ikont se láttam. Akkor is a kocsiban volt a régi kerék. Két viselkedés meglepett. Szóval türelem, és menni fog. Olyan 20km kellett hozzá, hogy beálljon a megszokott állapot. Ez idő alatt ki/bekapcsolgatott. Sajnos a "ki" állapot volt a gyakori.
-
válasz
gyenesmartin #40267 üzenetére
Még abban bízok, hogy talán a faceliftnél meggondolják magukat. De ahogy nézem, ez nem Magyarország specifikus dolog, az egész EU-ban nincs automata.
Az 1.2 gyenge és a CVT-t sem kedvelem, 3 hengereset meg nem akarok, ha nem muszáj. Szóval marad a várakozás meg a gyűjtögetés egy új Mazda 3-ra.
-
-
gyenesmartin
őstag
válasz
xEon1337 #40263 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy nem is fognak behozni az országba. Rendelni sem lehet.
Úgyhogy maradt az 1.2-es cvt-s swift. 1L-est nem akartam, mert videók alapján igen lassan vált, ami engem zavarna. Ráadásul le is van fogva a motor, annyi plusz pénzt nem ér, pláne hogy nem is akartam kis köbcentis turbóst venni. -
válasz
szaniszlokar #40261 üzenetére
Akkor legalább nem teljesen egyedi a jelenség
Nekem most 100-as benzinnel lement 400-ig, és csak ott remegett be
Viszont mostanában csak lenyomott fékkel tapasztaltam, előtte meg még nem gondoltam az összefüggésre. -
"Központi illetékes kollégáinktól kapott információ alapján egyelőre nem tudunk a 6 sebességes automata váltós Swift Sport magyarországi forgalmazásával kapcsolatban konkrét időpontot mondani."
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz
pető bá' #40260 üzenetére
Ezt a hibát én is tapasztalom. Nálam az EGR szelep tisztitás megvolt, de még mindig esik a fordulatszám. Azt is tapasztaltam, hogy időnként, amikor üzem meleg a motor, akkor az alapjáratot leengedi 600 körüli értékre és én is érzem a remegést, a bizonytalanabb alapjáratot, ezt akkor is megcsinálja ha nem tartom nyomva a fékpedált. Az EGR tisztítás után eltűnt az autó lomhasága.
A szervizben nem sok semmit tudtak vele kezdeni.
2006 Swift 1,3 benzin. -
Olyanról hallottatok már, hogy álló helyzetben, lenyomott fékpedállal beesik a fordulatszám? (Swift 2005, 1.3 benzin)
Egy darabig csak az tűnt fel, hogy hosszabb országúti szakasz után az első pirosnál megállás után a fordulatszám 4-500-ig esik vissza, ekkor érezni egy kis remegést az autón, majd azonnal visszaugrik a normális fordulatra. EGR tisztítás még nem volt, de be van tervezve, egy darabig EGR hibára gyanakodtam.
Viszont egy ideje azt vettem észre, hogy bárhol, bármikor állok a féken, szemmel láthatóan esik a fordulat 100-150-et, de nem mindig megy le annyira, hogy megremegjen az autó, és visszaugorjon.
Ezt a jelenséget akár egymás után többször is tudja produkálni: tehát álló helyzetben fék, fordulat beesik. Fék felengedése után fordulat visszaáll, majd újra lenyomva megint beesik.Egyébként a fék fog, minden működik, semmi más hibajelenség nincs.
-
seller007
tag
válasz
CsakEgySrác #40257 üzenetére
ABS kocka hiba ha fennáll akkor folyamatosan van? Azaz egy tetsztvezetés során tuti előjön?
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Erre valaki? -
CsakEgySrác
csendes tag
válasz
seller007 #40255 üzenetére
Amikre volt visszahívás, azt kijavították a facelifttel. Illetve ismerősöm mondta, hogy javult kicsit az összeszerelési minőség is. Az abs és nyelestengely csapágy probléma maradt, de nem csak ezek voltak a típushibák.
Itt egy cikk pl: https://www.google.com/amp/s/totalcar.hu/magazin/hirek/2009/11/12/rozsdasodas_miatt_hivjak_vissza_a_magyar_swifteket/amp
-
Mattyokar
tag
Sziasztok!
nektek mi a tapasztalatotok, éves kötelező átvizsgáláskor felviszik a kavicsfelverődéseket a szervízkönyvbe (hiszen külön lap van rá), vagy csak akkor, ha már az alapozófestés is sérült, nemcsak a metálfény? -
seller007
tag
válasz
CsakEgySrác #40247 üzenetére
De ha ezek a hibák még a 2008+ ban is megvannak:
(#40240) pjen "Változó,nekem 3 éve 80K ért cserélték a csapágyat kuplungal,komplett.Egy év írásos gari.Két éve az ABS kockát 35K,3 év gari."Akkor mit javítottak? a 2005-2006hoz képest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest