Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:08:43

LOGOUT.hu

NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#109150) ollie


ollie
MODERÁTOR

(rögzített hsz)

Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!

***

Hozzászólások

(#73411) csaba951


csaba951
veterán

Egy új nézőpont a témával kapcsolatban. Lehetséges, hogy gyorsan kellett lépni az orosz válsággal kapcsolatban. A Steam szoftverei meg nincsenek felkészítve arra, hogy egyik pillanatról a másikra leválasszanak egy egész országot/régiót. Ebben az esetben a mostani lépések ideiglenesek, és addig szólnak amíg a programozók a háttérben elvégzik a szükséges módosításokat. Utána pedig lazítanak egy kicsit a szankciókon.

Tényleg azt látni, hogy a mostani korlátozások erősen túlzottak, és túlságosan érintik a "nyugati" játékosokat is. Itt pl. a Market-tel vagy gift vásárlással kapcsolatos korlátozásokra gondolok. Egyszerűen nonszensz, hogy most a Steam MINDEGYIK vásárlóját rohadt csalónak tekinti, aki biztos hamis adatokkal vásárolt. Meg a Market-en 7 napig NEM adhatod el amit megvettél. Pl. veszel CS:GO-hoz egy fegyver skin-t, de kiderül a vásárlás után, hogy mégse tetszik. Nem adhatod el rögtön és vehetsz belőle egy másikat. Nooormális???

A Steam-nek meg nagyon nem érdeke, hogy tartósan magára haragítsa a játékosait.

____________________________________

A régi korlátozással kapcsolatos dolgok valószínűleg megmaradnak a kiadók kérésére. Itt ki kell várni, amíg a kiadó szembesül a drasztikus profit visszaeséssel, és változtatnak a politikájukon.

Activision
Ez a cég nem arról híres, hogy ők a kiadók között a Máltai Szeretetszolgálat vagy az Üdvhadsereg! :D

2012 - Call of Duty: Black Ops II
Az összes létező aktiválási/indítási zár rajta van, hogy csak egy bizonyos földrajzi régióból lehessen használni.

2014 - Call of Duty: Advanced Warfare
Az összes régióban korlátozás mentes, ROW verziót kapni. Szinte könyörög a kiadó: Csak fizess már érte! Bármennyit! :)

#73406 ayo
Azért figyelemre méltó, mert eddig MINDIG Gabe volt a jóságos télapó, aki Karácsonykor elhozza az olcsó játékokat a vásárlásra kiéhezett tömegnek. A legkeményebb kritika is annyi volt, hogy "elveszi" a pénzünket az akcióival.

Viszont most fordult elő legelőször, hogy kifejezetten a rossz, gonosz emberként tüntetik fel. Erre korábban egyáltalán nem volt példa!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Steam topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.