Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Space Marine 75% kedvezménnyel ma du 1-től - vagyis 11.25 EUR
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
djculture
félisten
Minden esetre itthon igy sorsolnák a lottót a kutya se venné Majd lesz valamikor alottó sorsolás és... Ja már megvolt és kihuzták az ismeretlen számokat amihez senkinek semmi köze. Kb ez a hozzáállás. Komolyan mondom dűhítő csaló banda.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Kareszovics #17807 üzenetére
Ja, én is. És ez részben azért van, mert a nagy kiadók mind okádják magukból a húzó neveket, részben meg azért, mert időnként elmarad az elvárt színvonal...
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
HS 2142
őstag
Mennyire jó játék? Megérte a pénzét?
(#17809) vhunor: Én 10 dollárért vettem, de még így is annyi játékom van, hogy amíg megvárom, míg 5-re lemegy, addig sem unatkoztam volna.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
-
Zolás
addikt
válasz HS 2142 #17813 üzenetére
Bakker olvasni meg nem tudok
Van 4.5 eurónyi cserealapom, elég olcsó lesz hogy rászánjam magam a vételreCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
Alien83
senior tag
válasz HS 2142 #17810 üzenetére
Csak szigorúan fanoknak. Iszonyúan sablonos és unalmas játékmenet, és szerintem nem is túl szép. (játék 75%-ig birtam de láttamhogy nem fog már változni a játékmenet, sem a változatossága sem a környezetnek meg ellenfeleknek)
Ha nem vagy Warhammer rajongó akkor kerüld el.
Próbáld meg a demo-t ha tetszik akkor ugyanaz van durván 7-9 órán keresztül amig vége nem lesz a játéknak.
[ Szerkesztve ]
-
-
LLaci89
tag
És nem lenne valakinek THQ vagy SpaceMarine kuponja?
Cserébe tudok adni másikat. -
Steven
addikt
portal "totyikban" már írtam hátha más játéknál is előfordult már és tudtok segíteni!
van egy olyan steam hibám ,hogy:
"A steam szerverei jelenleg túlterheltek a(z) Portal 2 kérésed kezeléshez. Hibakód (2)"
Mi a fuckot csináljak vele? azt írja, rakjam át a steamet c: hajtóra meg ,hogy ez fat32 nél szokott előfordulni...
nah már most c: 0 hely oda nem rakom , másik probléma hogy rohadtul ntfs partíción van
Bármi ötlet mert már unom , hogy nem akarj műűűködni!Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
sajna továbbra is fenn áll a hiba azért köszi egy próbát megért
azért mokás, hogy a tört verzió tökéletesen műkszik ... megvettem a játékot steamről telepítettem és így meg nem lool
nem akarja a steam ,hogy játsszak vele...
Rabbitf_24: nekem letöltötte a 11gb-t csak éppen nem akar elindulni ... parancsikon kétszer katt ki írja hogy telepít aztán egyből kis hiba jelző ablakocska hogy hibakod 2...
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
DeFranco
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #17830 üzenetére
Váltsatok szervert, mondjuk Svájcra. Nekem onnan fix 1 megával jön a cucc, de csak azért annyi, mert lusta vagyok lecserélni a G-s wifit.
-
Rabbitf_24
addikt
Csak nekem írja ki, hogy a steam nem tud kapcsolatot létesíteni a szerverekkel?
Azt hittem már megint account mizéria következik.... Akkor várok. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz Rabbitf_24 #17833 üzenetére
Nem. Most elég sok embernél behalt a steam.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
-
wesker24
senior tag
Szokás szerint nálam is behalt a steam !
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
batman91
őstag
Szintén zenész. Fasz kivan, pont mw3 muti közben.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Lacee1986
senior tag
Az 576-os Dead Space Collectors akcióhoz csak annyit, hogy PC-re összesen az országban 3!!! darab volt. Mire megrendeltem már rég elvitték...
Lehet Steames kupont használni a Green Man Gamingen? Azt, hogy?
-
balázz
csendes tag
Valaki nem tudja mikor lesz újra elérhetőek a steam szerverek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest